Clinique Lash Power Mascara


Minähän olen suuri Sensai 38C-fani. Tosin vain sen alkuperäisen, sillä Sensain 38C Volymising tahtoo toisinaan murentua silmieni alle, mitä alkuperäinen pieniharjainen ei koskaan tee. Itselläni on niin hankalat silmät, että lähes kaikki ripsivärit sotkevat silmänaluseni, yleensä vedenkestävät ovat niitä pahimpia sottaajia. Niinpä olen vuosien saatossa tottunut siihen, että en hae ripsiväriltä mitään huimia ihmetekoja. Sen ei pahemmin tarvitse pidentää, eikä tuuhentaa. Pääasia, että sillä saa väriä ripsiin, ei tee paakkuja ja pysyy ripsillä sotkematta koko päivän. Kaikki muu on pelkkää extraa. Pieni harja on myös eduksi, sillä raskaat luomet ja jumboharjat eivät vaan ole ystäviä keskenään. Sensaissa ei ole muuta vikaa kuin se, että joskus minulla meinaa mennä hermo sen irroittamiseen. Tuntuu, että mikään vesi ei ole liian kuumaa, jotta vihdoin kokisin helpotuksen ja ripsivärin palat poskillani. Silmät ja kuuma vesi eivät vaan ole kamalan kiva yhtälö.


Sain vihdoin testatuksi Cliniquen Lashpower Mascaraa, joka irtoaa Sensain tapaan lämpimällä vedellä. Se lupaa 24 tunnin keston, kestää kyyneleet, sateen ja kosteuden. Olin lueskellut, että tämä olisi hieman helpompi saada pois silmistä kuin Sensai, enkä joutunut pettymään!


Ripsivärin harja on kapoinen, mutta pidempi kuin Sensaissa. Silti se on moniin harjoihin verrattuna pieni. Pysyi lupaustensa mukaan koko päivän sotkematta, myös näillä kuumilla ja hiostavilla ilmoilla.  Mikä parasta tämä todellakin lähtee irti helpommin silmistä kuin Sensai. Veden tarvitsee olla lämmintä, kun Sensain kanssa jouduin lutraamaan välillä jopa kuumalla vedellä. Lämmin vesi irrottaa ripsivärin tosi sutjakkaasti irti, eikä tämän kanssa tarvitse "tapella". Silmät kiittävät. 


Ylemmässä kuvassa ripset taivutettuina ja alemmassa kuvassa lisättynä yksi kerros ripsiväriä. Kuten näette mihinkään ihmesaavutuksiin tämän ripsivärin kanssa ei päästä, mutta minulle pääasia on se, että se pysyy koko päivän sotkematta. Jos haluaa enemmän näyttävyyttä ripsiin esim. juhliin, voi alle laittaa vaikkapa Diorin Diorshow Maximazer Lash Plumping Serumia, joka ripsivärin alla käytettynä tuuhentaa ja pidentää ripsiä. Tästä kyllä tuli nyt vakavasti otettava kilpailija Sensaille, ehkä myös voittaja helpon irtoavuutensa vuoksi. 

Hinta on n. 27 euroa, mutta mm. Sokoksella oli viime kuussa tarjous, jossa ripsivärejä sai kahden kappaleen pakkauksen 36 eurolla. 

Mikä on teidän suosikki ripsivärinne?


 1. Kiitos arvostelusta, tätäkin voisi vaihteluksi kokeilla. :) Cliniquelta olen käyttänyt sitä toista kolmekasia, High Impact Curlingia. Oikein hyvä on, selvästi helpompi poistaa kuin Sensai, mutta sen kanssa saa olla vähän tarkkana ettei saa aikaan sotkua. Tämä Lash Power voisi olla sellainen helppo arkiripsari, jonka laittamiseen ei tarvitsisi nähdä niin paljon vaivaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muistelinkin, että sulla oli jotain Cliniqueta, mutta en muistanut enää mitä.

   Poista
 2. Cliniquen ripsivärejä en ole tullut koskaan hankkineeksi. Mutta on kiva kuulla, että muillakin on vaikeuksia Sensain poistamisessa. Minulle Volumising-harja sopisi hyvin, mutta tarvitsen lappuun tulikuumaa vettä ennen kuin saan sen irti. Ei sellaista viitst kovin usein tehdä.

  Clrinsin Be Longissa on ihanan pieni harja ja hyvä kesto, mutta en tiedä, riittäisikö sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Clarinsin Be Long on roikkunut kanssa testilistalla, pitää jossain vaiheessa hankkia se. Kokeilemallahan se selviää niin kuin tämänkin kanssa. Sensain kanssa joutuu kyllä leikkimään tosi kuuman veden kanssa, ei ihan 38 asteinen riitä. ;)

   Poista
 3. Mun pitää vinkata tuosta äidille, jonka luomet ovat myös rasvoittuvat, vaikkakin luomileikkaus avarsi paljon silmiä.

  Mä en pidä noista kolmekasi-tuotteista, enkä sen puoleen edes vedenpitävistä. Mun omat ripset ovat pitkät ja aika tuuheatkin, joten melkein mikä vaan ripsari käy. Olen jämähtänyt kuitenkin Max Factoriin, jonka ripsarit pysyvät hyvin, eivätkä sotke luomia ja ovat kohtuuhintaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vinkkaa ihmeessä tää on loistava. Mulla ei tartu ripsiväri yläluomeen vaan sotkee alaluomen, vaikka levittäisin ripsiväriä vain yläripsiin. Olen kokeillut öljyttömät silmänympärysvoiteet ja ollut laittamatta ollenkaan, mutta silti vaan suttaavat. Ehkä mun silmät on vaan sen malliset, että ripset osuu tuohon alas paljon. :( Max Factorilla on parit ripsivärit (vesiliukoiset), jotka pysyy mulla ihan hyvin siistinä n. kahdeksan tuntia ja niitä joskus käytän. Saatan laittaa niiden päälle vielä 38, kun haluan lisää kestävyyttä. Näyttävyyttä saa kyllä heti toisella tavalla kuin näillä 38:lla...

   Poista
 4. Kannattaa kokeilla ysl:n babydollia! Mulla 38-ripsarit kaikki joko varisi tai poistaminen oli tuskaa, babydoll ei varsinaisesti ole "kolmekasi", lähtee ilman erillistä poistoainetta mutta poistuu kasvojen pesun yhteydessä ja kestää hikoilut ja sateet, ihan hg tuote!!
  Kiki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Mulla ei ole YSL (Faux Cils Volume Effect) ripsari pysynyt kuin pari tuntia hyvänä, mutta pitää katsoa, jos tätä saisi testattua jossain.

   Poista
 5. Mulla se suosikki ripsari on vielä hakusessa. Clairinsin pidentävä on kyl yksi tämän hetken lempiripsareista. Jotenkin oon kietäny kaukaa nää pelkällä vedellä lähtevät kun on huonot kokomukset yhdestä ja arvaa vaan muistanko merkkiä, en :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, juu ei ole kovin kiva väkisin yrittää irrottaa ripsareita silmistä. :D

   Poista
 6. Clinique ymmärtääkseni laittaa viel paremmaksi: 39 asteiseksi ;)

  Sensain ripsarin saa parhaiten, kun kastelee vanulapun lämpimällä vedellä, niin ei tarvi läträtä kuuman veden kanssa. Myös Sensain kasvopyyhe on loisto niiden ripasrin poistoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää kokeilla tuota vanulappua. Oon kyllä kokeillut haaleammallakin vedellä, mutta en ole vielä saanut irti sitä kuin tosi kuumalla vedellä. Silti olen vuosia käyttänyt, koska pidän siitä. Olin jotenkin helpottunut, miten helposti tämä lähti irti ripsistä verrattuna Sensaihin. :p

   Poista
 7. Sensain 38 on mun luottotuotteeni. Kyllähän se aika lämmintä vettä vaatii, mutta mulla on lähtenyt aika kivuttomasti kun on antanut ensin hetken sen kuuman (!) veden liottaa ripsiä ennen hieromista. Mulla on super herkät silmät, niin hieman pelottaa aina ripsareiden testaamiset. Niin monet ripsarit aiheuttaa silmien vuotamista. Ehkä tätä voisi joskus kokeilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Clinique sopii kyllä hyvin myös herkille silmille. Mulla on tosi helposti vuotavat silmät ja tämä ei aiheuttanut mitään oireita. (onneksi)

   Poista
 8. Mä pyörittelin kauan Bulgariassa kahta Cliniquen ripsiväriä, mutta jätin ne sitten lopulta hyllyyn. Nyt hiukka harmittaa. :/

  VastaaPoista
 9. Minäkin olen suuri Sensain 38:n ystävä ja joskus erehdyin myös kokeilemaan tätä Cliniqueta, monipuolisuuden nimissä tai jotain. En tykännyt, en sitten yhtään. Jälki oli ihan onneton ja minulla tämä myös sottasi ja lähti aika helpostikin irti juuri esim. sateessa, mitä Sensai ei tee ikinä. Hampaat irvessä käytin sen loppuun, koska ei näin kallista ripsaria kehtaa heittää poiskaan :D Onneksi näitä ripsareita on erilaisia, saa useampi kuluttaja itselleen juuri sellaisen joka sopii omille ripsille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, ettei sulla toiminut. Tuon vuoksi olen itsekin arka kokeilemaan mitään kalliimpia, kun yleensä joutuu pettymään, eikä tosiaan ole kivaa, jos rahaa on mennyt monta kymppiä hukkaan... Itse olin tyytyväinen tän kestoon, ei edes näillä helteillä sulanut naamaan kiinni. :D

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives