Lumene Gel Effect – Auringonkehrä


Ihan järkyttävä päivä takana. Kotona on luuhannut koko päivän sekalaista sakkia: putkimiestä, huoltomiestä, you name it. Tuntuukin, etten ole saanut aikaiseksi mitään järkevää. Ahdistavaa, kun kotiin tulee sinne kuulumatonta porukkaa. Puhumattakaan siivosta, minkä tyypit jättävät jälkeensä. Voin ihan suoraan sanoa, etten varmaankaan ole ollut tänään miehelleni sitä mukavinta seuraa. ;)

Useat bloggaajakollegat ovat kevään/kesän aikana ylistäneet Lumenen Gel Effect-lakkoja ja pitihän minunkin saada edes yksi omakseni ja testata, mistä ne kaikki nyt puhuu. Muutama viikko sitten Prisman hyllystä tarttuikin vihdoin mukaan pirteän korallinen Auringonkehrä.

Gel Effect lupaa salonkilaatua, sekä pitkäkestoisen ja näyttävän lakkauksen, joka on helppo toteuttaa kotona. Kynsilakkojen koostumus on nopeasti kuivuvaa ja peittävää. Sivellin on litteä ja tarkka.

Kuvassa kynsillä lakkaa kaksi kerrosta. Ensimmäinen kerros oli helppo levittää, vaikka lakan koostumus on melko paksua. Luulen, että monella yksi kerros riittää täyteen peittävyyteen, mutta itse jouduin pistämään kaksi kerrosta ja toinen kerros olikin sitten hieman hankalampi levitettävä, sillä lakka tahtoi jämähtää nopeasti jo levitetyn kerroksen päälle. Sutiin joutuikin ottamaan reilusti lakkaa, että lopputuloksesta tuli tasainen.

Lakka kesti hyvin kynsillä viikon ajan. Tosin oikean käden peukalonkynnestä sain lohkeamaan pienen palan jo toisena päivänä, mutta muut kynnet pysyivät hyvinä.

Taisin maksaa lakasta 5,50 euroa 5ml:n pullosta. 

Oletteko testanneet Gel Effect-lakkoja? Mitäs piditte?

 1. Paksu lakka tekee kynsiin kauniin pinnan (sanoo joku, jolla on nyt jo 7 kerrosta värinvaihdon jälkeen). Hypistelin itsekin noita kaupassa, vaan en vielä keksinyt sopivaa väriä. Tuo korallinen väri on ihollasi aina yhtä kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D

   Niin tekee, sellaisen paksumman ja kestävämmän. Tää koralli oli ihan täydellinen kesälakka. Tulee ikävä. ;(

   Poista
 2. Tykkään tosi paljon siitä ainoasta, jonka olen ostanut ja käyttänyt loppuun. Sävy on Pionimeri. Nyt nenän edessä näpöttää kaksi kynsille pyrkivää lakkaa, ja ootan kyllä innolla. :) Minkäs teet, olen aina vannonut Lumenen nimeen.

  VastaaPoista
 3. Mä tykkään näistä, kuten olet varmaan huomannutkin. ;) Todella nappituote Lumenelta ihanine sävyineen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olen. ;)

   Mä poimin niin kiireessä tän ex-tempore, etten ehtinyt siinä tuoksinnassa edes kamalasti muita sävyjä katsella. :D Pitää varmaan ensi kerralla perehtyä tarkemmin.

   Poista
 4. Mulla on kaksi (Pellon laidalla ja Tuulen suhinaa), pinkki ja oranssi. Ekan kerran lakatessa sillä oranssilla tuntui vaikealta saada tasainen pinta, mutta pinkki on ollut helpompi lakata. Pysyvyys on ollut hyvä, varpaissa on pääasiassa käyttänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rakastan näitä Lumenen nimiä! Tuulen suhinaa. <3 Tää mun oli aika paksua lakkaa sisältävä yksilö, harmitti, että yksi kerros ei aivan tällä sävyllä riittänyt, luulen, että tummemmalla voisi toimia.

   Poista
  2. Nimet on kyllä omaa luokkansa Lumenella. :) Nyt tuli Lumenelta kauniit nudelakat kauppoihin, tänään tarttui mukaan Aamuinen sade. :)

   Poista
  3. Katselin niitä nudeja, ne näytti ihanilta!

   Poista
 5. Tykkään näistä kovasti ja kävinkin muutama viikko sitten Anttilan tarjouksesta hakemassa kaksi lisää. Aivan hullua, mutta hetken pohdin olisiko kiva omistaa koko setti :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siinä mitään hullua ole! Harmittaa niin paljon, että täällä ei ole Anttilaa, siellä on välillä loistavia tarjouksia. :p

   Poista
 6. Pysyi varpaissa koko kesäloman :) isadoralle kävi samoin ku sulle ja monelle muulle.. Huti :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En sitten ollut ainoa. :( Mun on tehnyt mieli ostaa vielä joku eri sävyinen Isadora ja antaa vielä mahdollisuus... Raportoin, jos tulen toisiin aatoksiin. :D Tämä pysyi mielestäni kiitettävästi.

   Poista
 7. Onpa ihana sävy! Mä en ole vielä saanut aikaiseksi testata näitä, mutta jospa nyt vihdoin ja viimein :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on. <3 Tätä katsellessa vaan tuli heti ikävä kesää, kun kuva on otettu silloin helteiden aikaan. Sniff. ;(

   Poista
 8. Minä en ole vielä kokeillut vaikka tarkoitus on ollut. Olen vain unohtanut ostaa koko lakan;)
  Täytyypä yrittää saada jokin kohta harmaista aivosoluistani aktivoitumaan tuon oston suhteen!

  VastaaPoista
 9. Nää punaiset Gel effectit erityisesti on aivan parhaita. <3 Jos näitä himoitsee, niin kandee tsekata mun blogi tuossa puolilta päivin... ;)

  VastaaPoista
 10. Eipä ole vielä tullut ostettua! :) Musta tuntuu, että tällä hetkellä pärjään hyvin Isadoran geelilakoilla, kunnes eksyn Prismaan ja löydän nuo. :DD

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives