Hydradermie Lift – Kasvonpiirteiden keventäjä


Yhdeltäkään lukijaltani ei varmaan jäänyt huomaamatta, kun keväällä tuskailin yllättäen huonoon kuntoon mennyttä ihoani. Sainkin hieman apua muutamista tuotteista äkillisiin epäpuhtauksiini, mutta lopullinen läpimurto tapahtui, kun pääsin tutustumaan Guinotin kasvohoitoon ja ammattilainen kurkkasi kasvojani. Kirjoittelin jo talvella muutamista testiin saamistani Guinotin tuotteista. Jutun voit lukea täältä. Talvella minulle ehdotettiin, että tulisin lähemmin tutustumaan tuotteisiin ja kasvohoitoon maahantuojan tiloissa. Pienet aikatauluongelmat omalta puoleltani siirsivät jo kerran sovittua hoito-aikaa ja pääsin vihdoin itse asiaan vasta kesäkuun alussa. Kiitos vaan Minttu vielä kerran, kun jaksoit pientä säätöäni! Ihoni kannalta ajoitus oli loistava. En muista, koska oma ihoni olisi ollut niin huonossa kunnossa kuin toukokuussa ja tuolloin kesäkuun alussa hoitoon mennessäni. Olin todellakin ammattilaisen tarpeessa!

Aina ennen Guinotin hoidon aloitusta kosmetologi haastattalee sinua. Haastattelun tarkoituksena on kartoittaa asiakkaan toiveet ja ihonhoitotottumukset. Näiden pohjalta tehdään hoitosuunnitelma ja kosmetologi kirjoittaa sinulle "reseptin" kotihoitoon sopivista tuotteista ja jatkotoimenpiteistä. Mahtavinta koko hommassa oli se, että Mintun mukaan Guinotin ajatuksena ei ole myydä asiakkaalle mahdollisimman montaa tuotetta kotihoitoon, jos joku asiakas ei halua sisällyttää kasvojensa hoitoon kasvovettä, naamiota tai silmänympärysvoidetta se on ok. Sitten koitetaan tehdä mahdollisimman hyvä lopputulos vähemmillä tuotteilla. Miksi myydä asiakkaalle tuotteita, joita hän ei tule kuitenkaan käyttämään? Itselleni tuli tästä hyvä fiilis. Oma toiveeni oli tasapainoinen ja napakka iho. Tasapainoisella halusin epäpuhtauksien ja kuivuuden vähenemistä, napakoittaminen koski lähinnä leukaperiäni, jotka ovat iän myötä alkaneet vääjäämättä valumaan alaspäin. Koska itse olen ihonhoidossa hifistelijä, minun "reseptinikin" oli sitä. Minttu keräsikin minulle hoidon päätteeksi juuri  minun iholleni sopivia purkkeja, koska määrä ei ole minulle ongelma, reseptini sisälsi useita tuotteita. Se ei kuitenkaan tarkoittanut sitä, että minun olisi pitänyt kaikkia suositeltuja tuotteita käyttää.


Hoidon aluksi Minttu kertoi, että minulla on pehmoinen ja hyvin hoidetun näköinen iho, jossa huokosetkin näyttivät pieniltä ja puhtailta. Epäpuhtauksia aiheutti todella pintakuiva iho. Tästä seurauksena talin liikatuotantoa ja joitakin tukkiutuneita huokosia, koska ne eivät päässeet "puhdistumaan" kuivuuden vuoksi. Minulla oli tuolloin varsinkin oikealla puolella poskessa ihon alla olevia ikäviä finnejä, myös kaulalle oli ilmestynyt muutamia kipeitä paukamia.

Guinotin hoidot suoritetaan laitehoidon kera. Joistakin tämä voi kuullostaa jännitävältä, mutta hoito on tehokasta. Lopuksi kosmetologi tekee rentouttavan manuaalisen kasvohieronnan, joten rentoutumaankin pääsee klassisen kasvohoidon tapaan. Ylläolevan kuvan hoitoelektrodeja, jotka toimivat sähkövirralla käytetään kasvojen lihasten harjoitteluun tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Hoito auttaa myös kuona-aineiden poistumiseen ja vilkastuttaa mikroverenkiertoa. Elektrodeja liikutellaankin kasvoilla kasvojen nestekierron mukaisesti. Laitteen kanssa käytetään sille suunniteltuja voiteita valitun hoidon mukaisesti. Minulle valikoitui Hydradermie Lift-hoito, joka kiinteyttää ihoa ja stimuloi kasvojen lihaksia. Hoito on hoitoelektrodien ansiosta kuin kuntosaliharjoitusta vartalolle, niinpä sitä suositellaankin otettavan sarjana. Hoito lupaa muotoilla kasvonpiirteitä kiinteyttäen lihaksia. Hoidon jälkeen kasvojen luvataan näyttävän tasaisemmilta ja kiinteämmiltä. Eron huomaa katsomalla peiliin. Voin ihan suoraan sanoa, että tämä vaihe hieman jännitti. Hoitoelektrodit tuntuivat iholta siltä kuin joku venyttäisi ihoasi. Suupieli nousi ylöspäin, vaikka et sitä itse nostanut. Hoito ei sattunut, tuntui vain "jännältä". Kosmetologi aloittaa aina pienillä tehoilla, mutta virtaa voidaan nostaa asiakkaan omien tuntojen mukaan. Hoidon kuuluu tuntua, jos se ei tunnu, siitä ei ole samanlaista hyötyä. Minttu käsitteli ensin kasvojeni toisen puoliskon, jotta pystyin kurkkaamaan peilistä eroa toiseen puoliskoon ja olihan siinä. Käsitelty puoli tuntui ja näytti jotenkin napakammalta. Itse kuitenkin koin, että vielä paremmin eron entiseen huomasin muutaman tunnin päästä kotona peiliin katsoessani. Suosittelen Hydradermie Lift-hoitoa lämpimästi ikääntyvälle iholle, joka kaipaa napakoittamista.

Mintun ihonhoito-ohjeet pelastivat myös kesäni. Aloin kosteuttamaan huomattavasti aikaisempaa enemmän ihoani. Jätin pois mekaanisesti kuorivat tuotteet ja siirryin kemiallisesti kuoriviin. Kosteuttavaa naamiota käytin parikin kertaa viikossa. Jo parin viikon päästä iho oli niin hyvässä kunnossa, että elelin koko heinäkuun ilman pohjameikkiä. 

Hoidon päätteeksi sain valita reseptistä kolme tuotetta kotiin tehostamaan ja jatkamaan hoitoani. Guinotin Misellivedestä en tässä jutussa kirjoita enempää, koska olen arvostellut sen täällä. Miselliveden lisäksi valitsin mukaani NeWhite-sarjan Puhdistusöljyn ja Liftsome Seerumin, lisäksi ostin mukaani Crème Hydra Beautèn, koska halusin testailla tuotteita kokonaisvaltaisesti.NEWHITE HUILE ECLAIRCISSANTE PUHDISTUSÖLJY 200ML, 50€

Halusin ehdottomasti kokeilla minulle suositeltua NeWhite-sarjan puhdistusöljyä, sillä vannon meikinpoistossa kaksoispuhdistuksen nimeen. Mikään ei poista meikkiä paremmin kuin puhdistusöljy. Kun puhdistuksen vielä viimeistelee puhdistusvaahdolla- tai geelillä voi olla varma, että kasvot ovat puhtaat. Öljy on siitä ihana, että se liottaa itseensä paksummankin meikin, eikä kuivata ihoa. Itse tykkään puhdistusöljyissä eniten kevyistä, emulgoituvista koostumuksista. NeWhite sarjan puhdistusöljyssä on Guinotin tuotteille tuttu hieman kukkaisen ylellinen tuoksu. Se on pakattu näppärään pumppupulloon. Tuote on riittoisaa, joten yksi pieni pumppaus riittää koko kasvoille. Öljy levitetään kuivalle iholle kevyesti hieromalla, tämän jälkeen käsiin otetaan hieman lämmintä vettä ja öljy emulgoidaan pois kasvoilta. Veden kanssa öljy muuttuu maitomaiseki ja lähtee helposti kasvoilta pois. Tosi kuiva ihoinen ei tämän jälkeen enää muuta puhdistustuotetta tarvitse, sillä öljy ei jätä öljyistä pintaa vaan iho on puhdistuksen jälkeen pehmoinen ja miellyttävän tuntuinen. Kaikista kokeilemistani puhdistusöljyistä tämä on niiden aatelia. 
SÈRUM LIFTSOME 30ML, 98€

Liftsome-sarjan kiinteyttävä seerumi on ollut kesän suosikkituotteitani. Kertoo varmasti jotain, että kuvaa varten pumppasin purkin pohjalle säästämäni viimeiset seerumin rippeet kämmenselälleni. Tuote on pakattu muoviseen pumppupulloon, jota on helppo kantaa mukana. Eniten kuitenkin rakastuin seerumin hieman emulsiomaiseen koostumukseen. Koostumus saa sen tuntumaan jotenkin hoitavammalta kuin geelimäiset seerumit. Kun olin saanut ihon pahimman kuivuuden kuriin, tämä riitti minulle yksistään päivävoiteena. Toimi loistavasti meikin alla ja sai näyttämään ihon pinnan kimmoisalta. Liftsome-sarjan tuotteet sisältävät runsaasti aminohappoja, phytohormoneja ja hivenaineita, sekä C-vitamiinia. Perustana on myös Guinotin oma Pro-Collagen-koostumus, joka sisältää kollageenia, elastiinia ja retikuliinia. Auttaa pitämään yllä ihon joustavuutta ja kiinteyttä. Arvokas seerumi, mutta tuotteen koostumus, tuoksu, tuntu iholla ja sen vaikutukset ihoon ovat mielestäni hinnan arvoisia. Otin tämän jälkeen käyttöön Elemisin seerumin ja voin sanoa, että se häviää tälle 100-0.


CRÈME HYDRA BEAUTÈ 50ML, 54€

Sitten itse ostamani Crème Hydra Beautè pitkävaikutteinen korjaava kosteusvoide. Voide on tarkoitettu kosteusköyhälle iholle. Lupaa poistaa kiristävyyden tunteen, sekä suojata ja pehmittää ihoa. Itse käytin tätä aluksi seerumin päällä myös päivävoiteena. Ennen meikin laittoa piti odottaa pieni hetki kunnollista imeytymistä. Tämän jälkeen meikki levittyi nätisti päälle, eikä lähtenyt rullautumaan. Sen sijaan yövoiteena olen käyttänyt tätä kesäkuusta lähtien melkein joka yö. Kuvasta ei näy, mutta voide on hieman vaaleanpunertavaa. Koostumus tuntuu kivan ohuelta, mutta kyseessä on tosi kosteuttava tuote. Jos illalla suihkun jälkeen on ollut pientä kiristystä havaittavissa, ei muuta kuin tätä kasvoille ja yön aikana voide on pehmittänyt ihon ihanan pehmoiseksi. Aktiivisesta käytöstä huolimatta tuotetta on melkein puoli tuubia jäljellä, joten se on riittoisaa. Tiedän, että myös talvi-ihoni tulee nauttimaan tämän käytöstä. 

Guinotin tuotteita voi ostaa Suomesta vain valtuutetuilta jälleenmyyjiltä kauneushoitoloista. Jälleenmyyjät löydät täältä.

Onko teidän iho kesän jälkeen hyvässä kunnossa vai kaipaako pientä freesausta?

 1. Mielenkiintoinen juttu ihonhoito-ohjelmasta laatuaineilla. Kiva että siitä löytyi ratkaisu ihon kuntoonkin.
  Olen herännyt helteen ja hikoilun loputtua huomaamaan, että käyttämäni couperosa-sarja ei ole ollenkaan tarpeeksi kosteuttava iholleni. Vaihdoin Medic8-sarjan näytteisiin, joita sain kosmetologilta. Nekään eivät tuntuneet riittävän. Sitten luin Caroline Hironsin blogia ja hän korosti seerumien merkitystä, että seerumi tuo iholle sen tärkeimmän hoidon ja kosteusvoiteen pitää vain saada kosteus pysymään ihossa. Samoin ymmärsin hänen perustelujensa jälkeen vasta kaksoispuhdistuksen merkityksen. Taidan varata uuden mesoterapia-ajan ja satsata niihin kosmetologin suosittelemiin tuotteisiin, joissa on paljon A- ja C-vitamiinia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Jutusta meinasi tulla pitkä kuin nälkävuosi, mutta ajattelin, että antaa mennä. Itsellä on ollut testissä noita Medic8-seerumeita, enkä ole oikein itsekään huomannut niiden käytöllä mitään suurta eroa, joten jutun tekeminen on jäänyt. (luulen, että vaatisi myös sitä neulausta) Seerumit on ihan huippu juttu, niissä on ne vaikuttavat pitoisuudet suurempia kuin voiteissa ja siksi ne juuri tekevät iholle pieniä "ihmeitä". Luulen, että toi Guinotin seerumi voisi olla loistava myös sinulle, koska se on tarkoitettu kimmoisuuden menettäneelle iholla ja superkosteuttavaa.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives