Suoraan St. Tropezista


Minulle itseruskettavat ovat kausituotteita. Käytän niitä keväällä ja syksyllä. Syksyllä on ihana pidentää kesää iholla itseruskettavan voimin. Keväällä taas talven jälkeen olo on aika kuollut, joten pieni väri ihon pintaan on kiva piriste. Vuosien saatossa on tullut kokeiltua, vaikka minkälaisia tuotteita. Toiset ovat olleet hyviä, toiset hirveitä ja toiset sitten melkein täydellisiä. Viimeiseen kategoriaan kuuluu Michael Korsin Liquitan Self Tanner

Tykkään käyttää kasvoilla asteittan ruskettavia tuotteita, mutta koko vartalolle levitys on sen verran työlästä, että haluan nähdä tulokset heti. Tällä itseruskettavalla niitä todellakin saa.


Michael Korsin Liquitan Self Tanner on pakattu kauniiseen ylellisyyttä henkivään kultaiseen muovituubiin. Itse voide on kaunista suklaakiisselin väristä geelimäistä voidetta. Värin avulla se on helppo levittää iholle tasaisesti. Ohut koostumus ei myöskään tartu vähän kuivempiin kohtiin liian tiukasti kiinni. Minulle tulee monesti itseruskettavien levityksen jälkeen nihkeä olo ja se nihkeys iholla säilyy siihen asti kunnes käyn suihkussa. Tämä ei sitä tee. Ennen pukeutumista kannattaa kuitenkin voiteen antaa kuivahtaa hetki, jos et halua vaatteisiisi väriä. Tämän jälkeen iho on täysin kuiva, eikä epämiellyttävää nihkeää oloa tule. 

Tuoksu on kaikkea muuta kuin se normaali itseruskettavan tuoksu. Tuotteeseen tehty oma tuoksu on niin voimakas, etten missään vaiheessa haistanut tyypillistä tympeää itseruskettavaa. Tuoksussa appelsiininkukkaa, jasmiinia, patsulia ja cassista. Tuoksu on takuulla kuitenkin tässä tuotteessa se, joka jakaa mielipiteitä. Itseäni alkoi voimakkaan kukkainen tuoksu hieman tympiä tuotteen vaikutusaikana. Mies kommentoi sitä myös tosi voimakkaaksi. Onneksi tuoksu lähtee, kun käy suihkussa, eikä jää enää sen jälkeen leijumaan.


Tuoksu olikin sitten tuotteen ainoa miinuspuoli. Olen valmis kestämään sitä muutaman tunnin, jos saan ylläolevan lopputuloksen. Upea, kaunis ja voimakas rusketus kalman kalpeaan ihoon. Näytän levityksen jälkeen oikeasti joka kerran siltä kuin ihanat meren äärellä asuvat ihmiset St. Tropezissa. Millään tuotteella en tähän asti ole saanut yhtä paljon itseäni miellyttävää sävyä. Kiitosta tuote saa myös siitä, että yhdellä levityskerralla sai viikon kestävän täydellisen rusketuksen. Joka on mielestäni loistava tulos.

Tuote on melko arvokas, mutta ohut koostumus on riittoisaa, joten 150ml:n tuubista riittää n. 5-6 levityskertaan. Tuubin hinnalla saakin kesän jatketta itselleen monta viikkoa, edullisempi kuin lomamatka. ;) Suositushinta 49 euroa, saatavilla Stockmanneilta ja Sokoksista.

Minkä itseruskettavan nimiin vannotte?

Tuote saatu testattavaksi blogin kautta. 1. Mä en ole vuosiin käyttänyt itseruskettavaa. Juurikin sen hajun takia. Tuntuu, että se ei lähde edes suihkussa pois. Ja lakanat sotkeentuu. Pitäisi joskus taas antaa tuotteelle mahdollisuus. On ne varmaan tössö vuosien aikana kehittyneet parempaan suuntaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne, mutta kyllä niistä se itseruskettavan haju puskee läpi. Tää ei tosiaan haise itseruskettavalle, mutta tuoksu on tosi voimakkaan kukkainen. Hyvä asia on, että siitä pääsee eroon heti, kun käy suihkussa, se itseruskettavan haju, kun jämähää ihoon pariksi pväksi.

   Poista
 2. Upean värin siitä kyllä saa, ja ilmeisesti sen saa levitettyä tasaisesti. Parasta olisikin, jos kerran tulos on voimakas ja noin pysyvä. Juuri se vika muissa itseruskettavissa onkin, ettei näe, onko joku paikka jäänyt rasvaamatta. Kaikissa niissä siis pitäisi olla väriä jo valmiiksi. Siihen nähdenhinta ei ole korkea.

  Tyydyn itse Laveraan, ei tuoksua ja sopiva väri vähitellen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin saa! Tällä tulee tosi tasainen lopputulos. Laveraa voisin itsekin ensi keväänä testailla, tosin ostan kyllä ensi kevääksi tätä uuden tuubin, tuoksusta huolimatta. ;)

   Poista
 3. Sormet ovat melkeinpä se hankalin kohta saada tasaiseksi, joten well done! Olisi kyllä kiva kokeilla tätä. Olen samaa mieltä että kroppaan pitää tulla tulos heti, liian vaivalloista odottaa monta päivää sen kehittymistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sormet saa helposti tasaiseksi, kun taputtelee lopuksi rystyset, reunat ja sormenvälit vähän kostutetulla pumpulilapulla. :p Tumman tuloksen tällä saa todellakin välittömästi.

   Poista
 4. Mä oon varmaan viimeksi käyttänyt ruskettavaa pari vuotta sitten ja se kokemus oli kamala. Jäin ihan pilkulliseksi ja koko keho näytti suoraan sanottuna oranssilta. Sen jälkeen en oo uskaltanut koittaa mitään. :) Tosin mun iho onki hieman tummempi, että en tarvi oikeestaan itseruskettavaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, kuullostaa ihan kamalalta! O_O Oliskin itsellä vähän tummempi nahka tai sitten sellainen lumikki-iho, mutta on sellainen kalmanvärinen, joka kaipaa sävyä. :D

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives