Herkullinen käsivoide


Natuviven tuotteet olivat jääneet itselleni jotenkin etäiseksi. Ehkä syynä saattoi olla se, että tuotteita myydään vain apteekeissa. Apteekissa käydessä tulee usein otettua mukaan vain ne tarvittavat lääkkeet ja sitten ulos, melko harvoin jään tutkiskelemaan hyllyjä pidempään, vaikka ehkä pitäisi, eihän sitä tiedä, mitä mukavaa sieltä löytyy. Natuviven tuotteet sisältävät luonnon vaikuttaviin aineisiin pohjautuvia raaka-aineita. Tuotteet eivät sisällä parabeeneja tai mineraaliöljyjä. Pakkausten ulkomuodot ovat simppeleitä ja värit piristäviä. Jo pakkauksen päältä huomaa helposti, mitä raaka-ainetta tuote sisältää.


Sain talvella mainostoimistolta testiin muutamia sarjan tuotteita, joita olen tässä kevään ja kesän aikana testaillut, mutta Papaya Smooth Hand Cream oli ensimmäinen, joka aiheutti minussa suurempiakin tunteita. 

Olen tarkka käsirasvojen suhteen. Niiden pitää olla hoitavia, koostumus ei saa olla liian ohutta, voiteen on imeydyttävä ja hyvä tuoksukaan ei ole pahitteeksi. Papaya Smooth Hand Cream on runsaan paksuhko, vaalean persikan värinen käsivoide, joka sisältää hoitavaa papaijaöljyä ja sheavoita. Paksuhkosta koostumuksestaan huolimatta voide imeytyy hyvin ja on riittoisaa. Kädet ovat välittömästi käytön jälkeen miellyttävämmän tuntuiset. Yöksi olen laittanut voidetta paksumman kerroksen ja aamulla kädet ovat olleet tosi pehmoiset. Tuoksu on ihastuttavan hedelmäinen. Tuote on pakattu 60ml:n pakkaukseen ja se sopii hyvin kannettavaksi myös käsilaukussa.


Apteekista saatavat Natuviven tuotteet eivät ole hinnalla pilattuja, sillä tämän käsirasvan hinta on muistaakseni n. 6,50 euroa.

Onko teillä kokemuksia Natuviven tuotteista? Suosikkeja?

Tuote saatu testattavaksi blogin kautta.

 1. Muistelin joskus käyttäneeni tätä käsivoidetta ja kas, niinpäs olenkin ja tykännytkin olen siitä =) http://purkkimeri.blogspot.fi/search/label/Natuvive

  Muuten sarjasta ei ole kokemusta, tosin vähän aikaa sitten ostin minikokoisen vartalovoiteen joka odottelee käyttövuoroaan. Mutta tuo käsivoide, sitä pitäisi muistaa ostaa toiste!

  Mä kyllä tykkään katsella apteekissa kosmetiikkaakin, katselehan sinäkin seuraavalla kerralla hyllyjä sillä silmällä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli meillä on sitten käsivoiteiden suhteen aika sama maku. ;)

   Poista
 2. Oon näitä joskus harkinnut hankkivani ja voisinkin ehkä hankkia seuraavan käsivoiteen Natuvivea. Mulla on hämärä mielikuva, että mulla olisi ollut tältä tuotemerkiltä joku tuote joskus, mutten millään saa päähäni, että mikä ja onko edes vai kuvittelenko vain. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi purkit on kyllä jotenkin mieleenjääviä. Mun mies tykkäsi kovasti veriappelsiinin tuoksuisesta käsisaippuasta. :p

   Poista
 3. En ole koskaan kuullutkaan sarjasta, mutta tuubi on ainakin pirteä :) Mulla on muuten samat kriteerit kuin sulla käsivoiteiden suhteen, joten voisin tätä kokeillakin. Täytyy muistaa kurkata ensi kerralla kun astelen apteekkiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva ulkonäkö käsirasvalle. Mua vähän kiinnostaisi myös sarjan Tyrni-tuotteet.

   Poista
 4. Pakko myöntää etten ole kuullu koko sarjasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multa oli myös mennyt ohi, ehkä jossain blogissa oli saattanut tulla vastaan joku tuote.

   Poista
  2. Minulle apteekki on pahempi paikka kuin esim sokos. Buranat tulevat maksamaan aina vähintään viisikymppiä.. Tätä käsivoidetta on ostettava seuraavaksi

   Poista
  3. Hih, sori oli pakko hörähtää. Kalliit Buranat tai ainakin ne oheistuotteet. ;p

   Poista
 5. En oo tuoksun takia uskaltanut ostaa, on kyllä apteekissa pistänyt silmään. Sun postaus kyllä sai mut kiinnostumaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omaan nenään tuoksu ei ole liiallinen ja se haihtuu kyllä melko nopeaan. Olisko apteekissa testeriä, mistä pääsisi laittamaan vähän kädelle ja fiilisteleen tuoksua, ettei ole sulle liikaa?

   Poista
 6. Eipä ole ikinä kantautunut korviin. Mulla on hiukan sama, kun menen apteekkiin, ostan lääkkeet ja lähden pois! :) Täytyykin joku kerta ihan jäädä tutkimaan mitä kaikkea siellä onkaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tulee apteekista heti mieleen sairaala ja mä en viihdy yhtään. Tulee sellainen äkkiä pois olo. :D

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives