Essie Summer 2015


Pari viikkoa sitten postissa saapui rasiallinen kynsilakka-ihanuuksia Essieltä. Kyseessä on Essien kesäkokoelma, joka sinisten lakkojensa vuoksi uppoaa varmasti moneen suomalaiseen. Sävyt ovat pastellinsävyisiä ja ajattelen, että näitä on monen helppo käyttää. Huomasin, että kokoelman sävyillä saisi toteutettua itselleen myös 4th July -tyyliset kynnet, jos sellaista on lauantaina juhlimassa. 

Olen kertonut täällä aiemminkin vähän hankalasta suhteestani siniseen, sain väristä yliannostuksen parikymppisenä ja sen jälkeen en ole tykännyt siitä oikein missään. Täällä blogissakin sinisiä kynsiä on näkynyt todella vähän. Siksi olikin yllätys, että rasian avattuani, juurikin nuo siniset sävyt kiehtoivat minua eniten ja ne päätyivätkin nopeasti kynsille. 

Kokoelmassa on kuusi lakkaa:

peach side babevaalea pastellinen koralli

private weekendkevyesti shimmerinen valkoinen

chillatokeltaiseen taittava lime

sunset sneaks kirkas pinkkiin taittava punainen

salt water happyvaaleansininen creme

pret-a-surfertäyteläinen sininen


Juhannuksen vietin hempeän vaaleansinisen salt water happyn kanssa. Lakka on creme ja koostumus paksuhkoa, mutta se levittyy erittäin nätisti kynnelle. Peitti täysin kahdella kerroksella. Ihana sävy, jolla tulen varmasti lakkaamaan pian uudestaan. 

Kerran kesässä pitää olla valkoiset kynnet, joten private weekend pääsi myös nopeasti kynsille. Valkoiset lakat ovat mielestäni melkein aina vähän hankalia ja niin oli valitettavasti tämäkin. Peittävyyteen tarvittiin kolme kerrosta, josta viimeinen oli paksuhko. Kuvassa ei näy, mutta silmillä oli haivaittavissa kynsillä siveltimen jälkiä. Hieman hankala levitettävä. Lopputulos oli silti nätti. Hieman helmenhohtoinen shimmerinen valkoinen on jotain sellaista, mitä kaipaan kesääni. 

Tällä hetkellä kynsissä sitten komeilee kaunis sininen pret-a-surfer, joka on näistä kolmesta eittämättä kuitenkin suurin suosikkini. Ihan täydellinen sävy. Lakka on koostumukseltaan paksuhko creme, joka levittyy kynnelle vaivatta, kuivuu nopeaan ja peittää täysin kahdella kerroksella. Mietin tosi kauan, miksi tämä väri on jotenkin niin tutun oloinen, mutta Kreikassa monet ikkunaluukut oli maalattu ihan samalla sävyllä, samoin Karibialaisista taloista voi bongata sävyä. Ei siis ihme, että tästä tuli heti rakas.

Mitkä sävyt teihin kolahti?

Gaultier-arvonnan voittajalle on laitettua sähköpostia, joten käykäähän kurkkaamassa osuiko voitto kohdalle. :)



Lakat lehdistönäytteitä.


  1. Voi uuhh ja aah, mä niin tykkään tästäKIN kokoelmasta! ;) Yleensä oon aina inhonnut sinistä itsellä vaatteissa ja kynsissä, mutta tänä kesänä on kyllä tullut tähän poikkeus. En ymmärrä mistä se on lähtenyt, mutta nyt katse kiinnittyy aina ensin kaikkeen siniseen :D Salt water happy näyttää aivan mun väriltä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli alta kaksikymppisenä ensimmäinen kämppä sisustettuna pelkästään sinisellä. Astiatkin oli sinisiä. Sain pienet traumat. Nyt tuntuu, että aikaa on vihdoin kulunut tarpeeksi ja sininen on pieninä annoksina jees... :D Salt water happy on niin pastellinen sävy, että se on kyllä just sulle. <3

      Poista
    2. Oho, se on jo aika paljon ;D Joskus vaan kyllästyy totaalisesti johonkin väriin ja joskus taas tykästyy aivan uuteen! Jep, pastellit on tervetulleita^^

      Poista
  2. Kyllä minuakin ihastuttivat nuo molemmat siniset. Jotenkin raikas merihenkinen kokoelma :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Merihenkinen mullekin tuli mieleen. Tykkään myös tosta raikkaudesta.

      Poista
  3. Nämä oli mun ekat Essiet ikinä ja apua kuinka ihastuinkaan!! ♥__♥ Salt Water Happy ja Chillato olivat aivan mielettömän upeita kesäsävyjä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ollenkaan huono kokoelma aloittaa Essien lakkojen käyttö! <3 Chillatoa en malta odottaa, että saan sen kynsille, vielä en ole ehtinyt.

      Poista
  4. Suloinen kokoelma! Siniset ovat kesällä ihanan raikkaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on, tykkään varsinkin niiden pastellisuudesta. <3

      Poista
  5. Näyttää kyllä todella raikkaalta kokoelmalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on tosi raikas, hyvin sopii värit kesään. :)

      Poista
  6. Kaikki, kaikki, kaikki Essiet ovat meikäläisen heikkous ja jos saisin valita vain yhden kynsilakkamerkin jolla lakkailla loppuelämän. No tiedät kyllä vastauksen. <3

    VastaaPoista
  7. Tämä on kyllä ihana kokoelma! <3 Sain omani tänään. Kohta alkaa Essie-hetket ;) Mä en ole koskaan aiemmin innostunut sinisistä lakoista, mutta tänä kesänä oon huomannut, että siniset sävyt on kummasti alkaneet vetää puoleensa :D Lumenen kesäkokoelmassa oli myös ihana sininen kimallelakka. Tässäkin kokoelmassa tuo tummempi sininen on tosi kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä aloinkin heti miettimään, että minkäköhän pistät ensin, nyt kun ei löydy nudea. :D Noi siniset on kyllä tän kokoelman herkut mun mielestä. :)

      Poista
  8. Olen etsinyt lemmikinsinistä kynsilakkaa. Olisikohan tuo Salt Water Happy sellainen? Myös Chillato näyttää aivan ihanalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. SWH on tosi lähellä sellaista vaaleaa lemmikinsinistä. Googlasin vielä, että muistin lemmikin värin oikein. :)

      Poista
  9. Oh my <3 toi peach side babe on saatava!

    VastaaPoista
  10. Tuo Essien kokoelma on herkullinen! Siinä on muutama sellainen lakka, jotka voisin mielelläni kotiuttaa kokoelmaani! :)

    VastaaPoista
  11. Minulle kolahti nuo valkoiset ja punaiset, mutta sorry ei siniset:) En pidä kyllä vihreästä yhtään, mutta sininen voisi ehkä mennä, mutta vasta viimeisenä listalla. hHssua miten joihinkin väreihin vaan ihastuu ja joihinkin ei syty lainkaan!

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives