Parhaat – Toukokuu`15


On aika kerätä yhteen menneen kuun parhaat tuotteet. Toukokuussa ihastuin uudestaan erääseen vanhaan tuttuun. Otin käyttöön jo viime kesänä suosikikseni nousseen tuotteen, josta kirjoittaminen silloin jäi, ihan turhaan. Tutuistuin herkulliselta karkilta tuoksuvaan suihkutuotteeseen, fiilistelin kotimaista kasvovettä ja rakastuin palavasti poskille hehkua tuovaan punaan. Kuvasta voitte bongata myös kuvaajan. ;)


JANE IREDALE POWDER-ME

Kun viime kesänä aamuisin mietin suojaisinko kasvojen ihoni laittamalla sille voidetta vai taputtelemalla sille jauhemaista miellyttävän tuntuista aurinkosuojaa, veti jauhemainen tuote voiton joka kerta. Toki Powder-Me aurinkosuojaa voi käyttää kasvojen lisäksi myös vartalon iholle tai suojaamaan herkkää hiuspohjaa (ehdoton kaikille jakauksien omistajille), mutta itselläni tämä on se must-tuote juurikin kasvoille. Siksi kaivoinkin tämän taas kevään ensimmäisten auringonsäteiden ilmestyessä kaapista esiin. Powder-Me sisältää suojakertoimin SPF 30. Aurinkosuoja on koostumukseltaan luonnonsavea ja titaanioksidia. Sopii herkkäihoisille, sekä rauhoittamaan ihon punoitusta, jos on sattunut saamaan liikaa aurinkoa. Powder-me on pakattu kätevään purkkiin, josta sitä levitetään levityssienellä suoraan kasvojen iholle. Pakkauksen korkissa on peili, joka helpottaa tuotteen levitystä vaikkapa rannalla ollessa. Levityssienen saa irrotettua pesemistä varten, olenkin ottanut tavaksi pestä sen kerran viikossa. Mikä parasta säilyvyys on avaamisen jälkeen peräti 24 kuukautta, joten tuotetta pystyy käyttämään useampana kesänä peräkkäin, toisin kuin voidemaisia aurinkosuojia. Olen käyttänyt tätä myös meikin kiinnitykseen, mutta silloin tämän kestävyys vedessä (luvattu 40 minuuttia) ei tietenkään ole samanmoinen kuin hieman kostealle puhtaalle iholle levitettynä, jolloin se toimii hyvänä aurinkosuojana niin rannalla kuin kaupungissa terassilla istuessa.


PHILOSOPHY PURITY

Ostin ensimmäisen pulloni Puritya jo silloin, kun sitä piti tilata merten takaa ja hyvin harva Suomessa oli edes kuullut Philosophysta. Nyt on kuitenkin toisin ja Puritya saa ostettu myös Suomesta, joten se on helposti kaikkien saatavilla. Purity on 3 in 1 -tuote, joka puhdistaa ihohuokoset, silmämeikin ja kosteuttaa ihoa. Miedosti tuoksuva putsari sisältää peräti 12 erilaista eteeristä öljyä, jotka tasapainottavat ihon toimintoja. Koostumus on emulsiomaista ja kostealle iholle levittäessä se vaahtoutuu erittäin kevyesti. Kevyt meikki poistuu helposti ja iho on jälkeenpäin pehmeä ja raikas. Itse käytän Puritya, joko toisen vaiheen putsarina tai sitten iltapuhdistuksena yksinään niinä päivinä, kun en ole käyttänyt meikkiä ollenkaan. Iho on pitänyt tästä kovasti. Ei kiristävää tunnetta pesun jälkeen, ainoastaan raikas, heleä ja puhdas iho. Nyt harmittaa, ettei tätä tullut ostettua jo aiemmin uudestaan. 


MAC WASH & DRY HIPNESS

Minun piti ostaa MAC:n Wash & Dry kokoelmasta vain huulipuna, mutta tiskillä sorruin myös tähän Hipness-punaan. Enkä ole katunut. Lämpimän sävyinen vaaleanpunainen puna korallisella vivahteella, on juuri sitä, mitä kesällä kaipaan poskilleni. Koostumus on pehmeää ja pigmenttiä riittää. Levityksen kanssa on kuitenkin pigmenttisyyden vuoksi pitänyt olla hieman tarkkana, sillä sävy tuntuu tarttuvan tiukemmin ihon kuivempiin kohtiin, joita poskissani silloin tällöin esiintyy. Tulette varmasti näkemään tämän vielä kesän aikana jossain meikissä poskillani.



AUSSIE SHOWER SMOOTHIE

Enemmän hiustuotteistaan tuttu Aussie toi keväällä markkinoille myös suihkugeelejä. Yksi niistä on Shower Smoothie, vaaleanpunainen hattaralta tuoksuva ihanuus, joka sisältää ihoa kosteuttavaa macadamiapähkinää. Tekee iholle pehmeän miellyttävän vaahdon ja huuhtoutuu helposti pois. Tuoksu säilyy iholla pesun jälkeen hetken aikaa, mutta haihtuu sitten pois. Tämä on varmaan syy siihen, että myös mieheni on ottanut tämän käyttöönsä. Meillä onkin tuoksuttu toukokuun ajan suihkussa hattaralta, miten karkkista!


MIA HYÖTÖ SÄIHKE

Rakastan kasvovesiä ja olen niiden superkuluttaja. Niin paljon on tullut kasvovesiä kokeiltua, että aika harva tekee enää vaikutuksen, mutta Mia Höytön Säihke on tehnyt. Säihkeestä jännän tekee se, että sitä toki voi käyttää normisti vanulapun kanssa, mutta se ei ole tämän tuotteen idea. Säihkettä kaadetaankin ensin hieman kämmenkuoppaan, jonka jälkeen sitä lämmitetään hetki käsien välissä, jolloin se muodostaa hennon vaahdon, joka painellaan kasvoille. Tuoksu on melko mieto, hieman ruusuinen, sillä hoitovesi sisältää ruusunterälehtiuutetta, koivunmahlaa, kasviuutteita ja hyaluronihappoa. Tuote kosteuttaa tehokkaasti, rauhoittaa ja pehmentää kasvojen ihon silkkikseksi, sekä supistaa ihohuokosia. Tämän tuotteen kanssa olen tajunnut, kuinka paljon enemmän kasvovettä kuluu, kun sitä käyttää vanulapun kanssa. Kämmenkuoppaan mahtuu vain pieni määrä tuotetta, joten tämä on ollut tosi riittoisaa, sillä pullon suu on suunniteltu niin, että siitä ei hulahda tuotetta kerralla paljon vaan sillä saa tiputeltua sopivan määrän tuotetta kämmenelle.

Löytyikö joukosta teille tuttuja tuotteita? Kiinnostiko joku erityisesti?

Ostopaikat:


Osa tuotteista ostettu itse, osa lehdistönäytteitä.





  1. Just eilen mietinki et millä merkillä oli tää puuterimainen aurinkosuoja,kiitos siis tästä :) Ite en tykkää aurinkovoiteiden lähmäsestä fiiliksestä.. Näinköhä vastaavia on muillaki merkeillä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä Nanna. Muistaakseni muutamilta muiltakin merkeiltä löytyy, mutta itse olen tyytyväisenä käytellyt vain tätä JI:a. :)

      Poista
  2. Mousse / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi: Poistin vanhingossa sun viestin ja lisään sen nyt tähän...

    Aussie on kyllä ihana karkkipommi, olen käytellyt sitä vain pari kertaa viikossa, etten vain kyllästy :)

    VastaaPoista
  3. Ah Jane Iredalen se aurinkosuoja on ihan huippua! Harmittaa, kun se on ihan älyttömän kallista (omaan budjettiin), se oli niin näppärä viime kesänä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan ykkönen. Hintaa tosiaan on, mutta onhan se sairaan riittoisaa, nytkin mulla jää tuosta normikokoisesta yli paljon, ehtii mennä vanhaksi ennenkuin ehdin käyttää. Taidan hölvätä tuota tänä kesänä myös laajemmalle alueelle kuten decolteelle. :)

      Poista
  4. Mulla on se Janen puuteri, mutta siinä on aika tumma väri, joten sitä on hankala saada tasaisesti levitettyä! Harmi! En kuitenkaan usko, että se menisi huonoksi vaikka aika menisi umpeen, sillä sehän on puuterimaista, joten jos se ei haise pahalle, niin kai sitä voi silti käyttää:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun sävy on Translucent, eli se on melkein sävytön. Se on siitä hyvä, ettei se tee hieman ruskettuneemmasta ihostakaan kuitenkaan kamalan vaalean näköistä vaan sulautuu läpikuultavana ihon sävyyn. Luulen, että tuo sävy sopisi sullekin. :) Minä uskon myös, että käyttöikää on enemmän kuin tuo avaamisesta luvatut 24kk, kun vain säilyttää tuotetta oikein.

      Poista
  5. Onpa freesi tämä sun blogipohja, tykkään. :)

    Kyllä kiinnostaisi kokeilla JI:n aurinkosuojaa! En yhtään jaksaisi pelata aurinkovoiteiden kanssa, mutta pakkohan se on kun on tälläinen albiino. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Linda, kiva kuulla, että tykkäät. Musta muutokset on pelottavia ja mulla oli niin kauan se mun entinen look, että pelotti vaihtaa sitä, vaikka muutos on vain minimaalinen. :D

      Itsellä sama vika, siksi toi JI on niin näppärä, koska kasvot ja decoltee on ne, jotka kärähtävät ihan huomaamatta, kun sopivasti aurinkoa vasten vaikka kävelee.

      Poista
  6. Mia Höytön kasvovesi herätti mun kiinnostuksen! Olen kokeillut sarjan seerumia, mutta vaikka Saara Sarvas sitä blogissaan niin hehkuttikin, mussa se ei herättänyt sen ihmeempää innostusta. Kai mä olen kokeillut jo niin paljon seerumeita, että rima on harvinaisen ylhäällä :D Tuota JI:n puuterimaista aurinkosuojaa voisin kyllä myös kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellä on se seerumi myös testauksen alla, kuulosti tosi jännältä. Katsotaan, mitä tykkään siitä. :)

      Poista
  7. Iredalen aurinkosuojapuuteri ja philosophyn purity ovat käytössä täälläkin, mahtavia tuotteita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en edes muistanut, että toi purity on noin loistava. Luulen, että osa syy on se, että silloin aikoinaan, kun käytin tota itselläni on rasvoittuvampi iho, ehkä toi on päässyt oikeuksiinsa vasta tällaisen pintakuivan ihon kanssa. :)

      Poista
  8. sopiikohan tuollainen puuterimainen aurinkosuoja kuivalle iholle, mitä luulet? kiiltelevät voiteet ei oikein innosta ja tuo vaikuttaa kiinnostavalta. lisäksi atopia on ilonani mutta kesällähän tilanne ei niin paha olekaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellä on pintakuiva iho ja levitän tuotteen hieman kostealle iholle, taputtelen siis kasvot kosteilla käsillä ja sitten levitän tuotteen. Itsellä on toiminut hyvin. Kuivasta ihosta en valitettavasti osaa sanoa.

      Poista
  9. Philisophy purity on aivan ihana, muut ei tuttuja tai toki Aussie sampoot ovat. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on hyvä. Tykkäisit takuulla noiden Aussien suihkugeelien tuoksuista, ne on herkkuja. :)

      Poista
  10. En oo tykänny mistään Höydön jutusta. :(

    t. Kissis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, mä oon taas tykännyt oikeastaan kaikista. Mutta oon kuullut, että osalle ei ole sopinut syystä tai toisesta.

      Poista
  11. Tästähän löytyi monta omaa suosikkiani! :) Puritya taitaa mennä jo kolmas pullo, Hipness on ihan must kesäposkipuna ja Janen Powder-Me yksi maailman nerokkaimmista tuotteista..!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No katos, hauska sattuma. Purity on kyllä aivan huippua, no Hipness oli saatava ihan rasian vuoksi ja Jane on tosiaan jo toista vuotta käytössä, eikä suotta. ;)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives