Se kaunein hoitovesi – Lancôme Revitalizing Rose Lotion


Muistatteko vielä lumisadepallot? Hyllystäni löytyi niitä lapsena useampiakin ja niitä oli aina yhtä maagista tuijottaa. Pieni ravistus ja sen jälkeen katsella, miten lumihiutaleet hiljalleen leijailivat pallon pohjalle. Olin aikoinaan "pähkinöinä" kun Jean Paul Gaultierille tuli Fragile-tuoksu. Jotain aivan yhtä maagista on Lancômen Precious Cells Revitalizing Rose Lotionissa*.

Siitä lähtien, kun maahantuoja lähetti tuotteen minulle testattavaksi, olen saanut itseni kiinni painavan lasisen pullon tuijottelusta, jonka sisällä leijailee lumen sijaan ruusun terälehtiä. Sen katselussa on jotain äärettömän rauhoittavaa, vaikka Rose Lotionin paksumman koostumuksen vuoksi lehdet eivät koskaan laskeudu pullon pohjalle.


Hoitovedestä on tullut viimeisen kolmen vuoden aikana olennainen osa ihonhoitorutiiniani, olen muutenkin alkanut ihastumaan yhä enemmän tapaan lisätä pintakuivalle iholleni useampia kerroksia ohuita kosteuttavia tuotteita. Paksummat voiteet olen jättänyt melkein kokonaan pois, toki talviaikaan yövoiteeksi saatan ihon tilasta riippuen valita jotain tuhdimpaakin voidetta.

Ylellisen Rose Lotionin koostumus ohuen geelimäistä, se tuntuu iholla mukavan raikkaalta ja jättää hyvin kosteutetun, mutta ei tahmeaa tunnetta iholle. Tuoksu on hyvin Lancômelle tyypillinen; ylellisen kukkainen, mutta silti hyvinkin vieno ja raikas. Tässä on selvästi haettu sellaista aamukasteen tyylistä vivahdetta tuoksuun. Vaikuttavina aineina on käytetty mm. kosteuttavaa glyseriiniä, ihoon kosteutta sitovaa hyaluronihappoa sekä ruusuvettä, joka tasapainottaa ihoa. 


INCI: Aqua / Water, Glycerin,Butylene Glycol, Propylene Glycol, Niacinamide, CI 14700 / Red 4, CiI 17200 / Red 33, Alcohol, Sodium Hydroxide, Sodium Hyaluronate, Sodium Benzotriazolyl Butylphenol Sulfonate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Ppg-26-Buteth-26, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexylglycerin, Tris(Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Limonene, Panthenol, Linalool, Carbomer, Rosa Damascena Flower Water, Rosa Gallica Flower, Disodium Edta,Rosa Centifolia Flower Extract, Citric Acid, Potassium Sorbate, Parfum / Fragrance.

Käytättekö hoitovesiä? Koetteko heikkoutta kauniin näköisiin tuotteisiin?

Suositushinta:
Lancôme Absolue Precious Cells Revitalizing Rose Lotion 150ml, 99,90€.

*Tuote PR-näyte, saatu blogin kautta.



  1. Lumisadepallot oli minunkin lapsuudessani suuria ihmetyksen aiheita ja niistä pystyi kehittämään mielessään vaikka mitä tarinoita:) Nykyajan lapset eivät taida edes tietää lumisadepalloista.
    Hoitovesistä mulla on vielä toistaiseksi aika vähän kokemusta, mutta pikkuhiljaa, kunhan löydän itselleni sopivia tuotteita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä kyllä näkyy kaupoissa edelleen, mutta eivät todellakaan ole sellaista "viimeistä huutoa" kuin aikoinaan esim. 80-luvulla olivat vielä suosittuja. :D

      Poista
  2. Onpa todella kaunis! 😍 Mihin tuo tuotteena asettuu sun hoitovesien listalla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoisin, että tää Lancôme on ehdottomasti yksi kosteuttavimmista hoitovesistä mitä olen käyttänyt (koostumuskin on paksumpaa kuin esim. Sensaissa joka on nimensä omaisesti paksumpaa vettä, tää on taas jo melkein geelimäistä) eli jos on pintakuiva tai kuivaiho niin iso peukku.

      Poista
  3. Kaunis pullo! Mä ostin sen TBS ruusukasvoveden ja se on hirmuisen kaunis myös. Oma hoitovesisuosikkini on Etude Housen Collagen Lotion, joka on ihanan geelimäinen ja superkosteuttava. Mä luulen että rakastaisit siihen 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta tää geelimäinen koostumus on just ihana, joten kiitos suosituksesta! <3 ^_^

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Kyllä, osaan arvostaa, jos jostain tehdään näin nätti. ^_^Onneksi myös tuote toimii.

      Poista
  5. Ai jestas kuinka kaunis pullo! Tuota ihanuutta ihastelisi mielellään. Mulla on kans TBS ruusukasvovesi ja sen geelimäinen koostumus jättää kyllä iholle kans miellyttävän tunteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin olen ihastunut viime aikoina hoitovesissä juuri noihin paksumpiin melkein geelimäisiin koostumuksiin, jättävät ihon ihanan pehmeäki. :)

      Poista
  6. Ehdottomasti kaunein hoitovesi mitä olen nähnyt <3 Ihanaa päivää Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tää on kunnon silmäkarkki. <3 Ihanaa aurinkoista maanantaita Tiia! <3

      Poista
  7. Hoitovedet ei oo mulle ollenkaan tuttuja, mutta pitäisi varmaan hankkia joku sellainen käyttöön :) Musta tuntuu, että mun ihonhoitorutiinit on muutenkin tällä hetkellä vähän retuperällä, mutta aina voi onneksi parantaa! Toi pullo on kyllä ihan hurjan kaunis<3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hoitovesi on ihan must tuote ihonhoidossa, monikäyttöinen. :)

      Poista
  8. Herranjumala täähän on ihan huikeen kaunis!♡ Sulaako nuo hituset sit levitettäessä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa en oo saanut vielä yhtään hitulaa ulos, epäilen, että se suuaukko on suunniteltu niin ettei ne pääse tulemaan. Palaan asiaan kun olen käyttänyt puoli pulloa, koska luulis, et siihen mennessä olis jotain tullut jos on tullakseen. :D

      Poista
  9. Oho,onpas kaunis pullo.Menin heti katsomaan hintaa,mutta olikin satasen pullo.Saa aika paljon allennusta olla,että voisin ostaa,mutta on kyllä hyvältä kuulostava INCI-listakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on tosiaan sitä Lancômen arvokkaampaa Precious Cells -sarjaa. Sarjassa on muuten geelimäinen naamiokin joka näyttää samalta kuin tää. ^_^

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives