Lookfantastic Beauty Box maaliskuu 2018


Oletteko huomanneet, että Suomi on saanut vihdoin Lookfantastic-verkkokaupalle oman maakohtaisen verkkosivuston? Suomenkielinen sivusto houkuttaa varmasti sellaisiakin tilaamaan, jotka ovat sitä englanninkielisestä empineet. Brändit ovat aivan samat kuin alkuperäisessäkin kaupassa, paketit tulevat Englannista. Tilattavissa on tietenkin myös Lookfantasticin oma Beauty Box*. Hinta kuukausi kerrallaan tilattuna on 20 euroa, jos tilaa kolme kuukautta kerralla, jää yhden hinnaksi 17 euroa ja vuodeksi kerralla tilattuna yhdelle laatikolle jää hintaa 15,50 euroa.

Lookfantasticilta oltiin rohkeasti yhteydessä minuun ja tiedusteltiin haluaisinko kokeilla heidän Beauty Boxiaan. Rohkeaa siksi, että tehän tiedätte historiani kauneusboxien parissa. Tälläkin kertaa täysin rehellinen mielipiteeni niin kuin aina kaikista tuotteista täällä. Epäilevästi boxeihin suhtautuvana olin kuitenkin utelias, koska Lookfantasticin laatikossa olisi mielikuvieni mukaan varmasti tuotteita, joita en olisi aiemmin käyttänyt tai itselleni entuudestaan tuntemattomia brändejä. 

Oli todella vaikeaa odotella omaa boxia ja koittaa vältellä muiden tekemiä postauksia siitä, koska halusin, että sisältö olisi yllätys. Ensimmäistä  aitoa reaktiota itseltä on vaikea saada, jos näkee sisällön etukäteen.

Beauty Boxin ulkonäkö jossa tuotteet tulevat, vaihtelee kuukausittain, tällä kertaa ulkonäkö oli upean maalauksellinen ja pidin siitä kovasti. Aluksi kantta raotettuani, sisältä paljastui complimentary copy Elle UK:n maaliskuun numerosta. Hihkaisin suorastaan innosta, koska rakastan lukea muoti/kauneuslehtiä. Lehden arvo on £4,40 eli n. 5,30 euroa.

*Beauty Box PR-näyte saatu blogin kautta.


Sitten maaliskuun boxin sisältöön, joka ensivilkaisulla näytti vaikuttavalta.

SKIMONO FOOT MASK 16ML 11,95€ 

Itselleni entuudestaan tuntemattoman Skimonon jalkanaamio. Kuulostaa juuri siltä, mitä omat jalat kaipaavat talven jälkeen. Sukkanaamio on valmistettu bioselluloosasta. Tuote lupaa pehmentää, kosteuttaa ja virkistää jalat. Ehdottomasti testiin!

STYLONDON OVAL FACE BRUSH (?)

Kauneusboxin vähiten kiinnostavin tuote itselle. Heppoisen ja muovisen oloinen leikkikalulta tuntuva harja, jota tuskin tulen käyttäneeksi. Meikkivoiteen levitykseen liian pieni, ehkä jotain peitevoidetta voisi kokeilla levittää? Ei missään nimessä suosikkini Artisin haastajaksi.

DOUCCE FREEMATIC EYE SHADOW DUO 78 KATE & 81 TENLEY 17€

Kaksi sinkkunappia joilla voi luoda itselleen kustomoidun paletin. Valmistajan sivuilla yksi tällainen nappi näyttäisi maksavan 10 dollaria. Kaksi kaunista ja helppokäyttöistä ruskean sävyä, en innostunut näistäkään hirveästi, koska samantyylisiä sävyjä on monissa muissa omistamissani paleteissa, joten sinällään sävyt osuivat nappiin. ^_^

SKINCHEMIST ROSE QUARZT YOUTH DEFENCE LIP PLUMP 8ML 113,80€

Kun avasin paketin, tämä oli varmasti tuote, jolta odotin eniten, sillä minua on aina kiinnostanut nämä huulet mahdollisesti täyteläisemmän näköiseksi tekevät tuotteet. Olin hivenen hämmentynyt tämän hinnasta, Googlesta pääsi vielä Lookfasticin sivuille, jossa tämän hinta oli 52,95€, mutta brändin omilla sivuilla on tuo yllämainittu arvo, joten laitettakoon se nyt totena tähän. 

Sanon ihan suoraan, että tuolla hinnalla pitäisi saada melkein uudet huulet. :D Se missä olen valmis satsaamaan ihonhoitoon ja ostamaan jopa 60 euron huulipunan, niin kyllä reilu satanen tällaisestä tuotteesta on itselleni liikaa. Siksipä olikin tosi kiva, että tuote oli boxista, koska muuten en olisi tätä koskaan kokeillut. Lip Plump sisältää E-vitamiinia, joka kosteuttaa ja rauhoittaa huulia. Piparminttuöljyä, joka pistää veren kiertämään ja saa sen hivenen pullistavan efektin aikaan sekä hyaluronihappoa joka täyteläistää huulia sitomalla niihin kosteutta. Huultenpullistajassa on  hyvin hento sävy, mutta huulilla se on miltein läpikuultava. Tuntuu aavistuksen kihelmöivältä ja viileältä. Sen aikaa kun pieni kihelmöinti kestää ehkä n. 30 minuuttia, näyttävät myös huulet hivenen täyteläisemmiltä, mutta tämän jälkeen vaikutus katoaa niin kuin yleensä tällaisten tuotteiden kanssa. Tuntuma huulilla on mukavan pehmeä. Tuoksu on kummallinen eikä todellakaan miellyttävä, haisee aivan seinämaalilta tai petsiltä. Valitettavasti minulle ei todellakaan hintansa arvoinen tuote, en ostaisi vaikka maksaisi kympin, sillä en nähnyt huulissani mitään sen suurempaa eroa kuin hetkellisesti. 

RENU ADVANCED ANTI-AGEING FLASH RELAX MASK 30ML N. 12,30€

Naamio, kyllä kiitos! Jälleen tuntematon brändi itselle. Kirkastava ja kosteuttava naamio sopii kuivalle ja varttuneelle iholle. Naamion annetaan vaikuttaa 10 minuuttia, jonka jälkeen se poistetaan vedellä kostutetulla vanulapulla tai sienellä. Menee ehdottomasti testiin!

OMOROVICZA BLANCING MOISTURISER 30ML N. 61,20€

Paketin helmi, jota suorastaan odotan, että pääsen testaamaan. Olen halunnut kokeilla Omoroviczan tuotteita jo pitkään ja nyt sain siihen tilaisuuden. Hieman eräs asia epäilyttää. Kun boxin avasi, tämä tuote tuoksui jo siinä vaiheessa todella voimakkaasti ja tuotteen haistaa, kun muovikorkin nostaa päältä, vaikka en ole pumppaustakaan vielä painanut, eikä purkki vuoda. Joten vaikuttaa, että kyseessä on tuote, jossa on todella voimakas tuoksu, toivon, että se ei kuitenkaan jää iholle leijumaan pitkäksi aikaa, koska siinä tapauksessa tuote jää itseltäni käyttämättä. Mutta palaan tähän, kun saan testattua. Tähän menee kuitenkin hetki aikaa, sillä voide on koostumukseltaan kevyttä ja se on parhaimmillaan seka- ja rasvoittuvalla iholla, joten otan tämän käyttöön varmaan vasta kesällä. Voide toimii meikin alla primerin tapaan, sillä se lupaa supistaa ihohuokosia ja kirkastaa ihoa.


Beauty Boxin arvoksi tuli lehtineen n. 221,55 euroa + kasvoharja. Aika mieletöntä! Jos joku väittää ettei saa rahoilleen vastinetta, niin on väärässä. Vaikka kaikki tuotteet eivät kolahtaneet ja yhden ehdin todeta jo sudeksi, niin ne itseäni kiinnostavat tuotteetkin ylittivät 20 euron arvon moninkertaisesti, joten olin kokonaisuudessaan hyvin tyytyväinen sisältöön. Parasta on se, että pääsen tutustumaan moniin entuudestaan tuntemattomiin brändeihin. Luulen, että niin kaikille kuluttajille kuin myös kauneusbloggaajalle tällä Lookfantasticin Beauty Boxilla on enemmän annettavaa kuin monella muulla, juurikin todella laajan brändivalikoiman vuoksi. 

Oletteko tilanneet Lookfantasticin Beauty Boxia? Mikä maaliskuun tuotteista oli kiinnostavin?

*Beauty Box PR-näyte saatu blogin kautta.



  1. Omorovicza kiinnostaa näistä eniten, mutta voimakas tuoksu ei äkkiseltään kuulosta houkuttelevalta. Jään odottamaan tarkempia kuulumisiasi siitä;)
    Mä olen niin tylsä tyyppi, että tuskin koskaan tulen tilaamaan mitään yllätys-/kuukausiboxia, koska en halua pistää rahojani kiinni yllätyksiin, joista pessimistinä arvioisin vain 20 % miellyttävän itseäni, enkä tykkää näytekokoisista tuotteista, mitä yleensä aika monessa boxissa viljellään. Muutenkin on näytteitä kaapit pullollaan.
    Kivaa sunnuntaita Jonna:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistaakseni tossa Omoroviczassa on aika vahvakin tuoksumaailma, mut tuli tosi yllätyksenä, että kun kannen aukaisi niin sen tuoksu tuli heti ekana nenään. Eka luulin, että laatikkoon on hajonnut joku, mutta kaikki oli hyvin pakattuna ja ehjiä.

      Mulla on toi sama 20% pessismismi arvio miellyttävyydestä, mutta tässä boxissa se nyt sitten täyttyi se 20 euron summa helposti, kun oli niin arvokasta tavaraa sisällä :D Mua haittaa tollaiset reilut 30ml:n näytekoot mitä naamio esim. oli. Mutta jos aletaan laittaan jotain 2,5ml:n näytettä sy-voiteesta tai 10ml:n näytettä voiteesta niin ne alkaa oleen täysin turhia itselle.

      Mukavaa sunnuntaita Sari!

      Poista
  2. Onpa ainakin nätti paketti ja hurja ero tuotteiden arvolla ja boksin hinnalla. :) Lehti itse asiassa kiinnostaisi minuakin eniten. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin itseasiassa et jos toi lehti tulisi mukana joka kuukausi, niin siinä olisi ehdottomasti itselleni koukuttava juttu (ehkä muillekin?), sillä on kuitenkin arvoa jo neljäsosa boxin hinnasta. :) Rahoilleen tässä kyllä sai vastinetta kunnolla tässä kuussa. :)

      Poista
    2. Lehti tulee kyllä joka boxin mukana! ^_^ On tainnut tulla jo useamman vuoden ajan! :)

      Mietin tuota tuoksua. Itse en kokenut tuota Omiroviczaa niin voimakkaana, eikä se tuoksunut ulkopuolellekaan :/ Siitä en tiedä häviääkö se tuoksu miten helposti. Huuultenpullistajasta en myöskään kokenut tuollaista tuoksumaailmaa :D jännä miten eri tavalla ihmiset haistaa asioista. Kuten vaikka se Boxycharmissa tullut huultenpullustaja joka haisi musta ihan tupakalle mut toisen mielestä vaniljalle :D

      Poista
    3. Oo tuleeko! No sehän on mahtava juttu. Mulla tuoksui koko laatikko tolle Omoroviczalle kun avasin, olin varma, et on vuotanut sinne, mutta ei pullo on täysin ehjä ja haistan sen tosiaan siitä suusta heti muovikorkkia nostamallakin. Mutta niin kuin tiedä mulla on ihan extra hyvä hajuaisti, joskus toivon etten haistaisi niin tarkasti kaikkea. Siitä meinaten on osin riesaakin. Hah, tuoksut ovat just tosta jänniä juttuja, kaikki kokee eri tavalla. :D

      Poista
  3. Enpä ole tilannut. En ole edes aiemmin tajunnut, että boxeja voi tilata. Tuollainen boxi vaikuttaa kyllä kivalta, mutta tulee mieleeni, minne saisin kaikki boxien tuotteet mahtumaan, jos tulee kerran kuukaudessa. Nyt on jo kylpyhuoneen taso täynnä kaikenlaisia restaurointituotteita...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näitä voi, monet tilaa vasta sen jälkeen, kun on nähnyt sisällön, joka on ymmärrettävä. Tuossa toki se vaara, että boxit ehditään myydä loppuun ennen sisältö paljastuu. Toisit sitten tykkäävät, että kauneusboxi tulee aina yllärinä. Varmaan oma tuotteista menee ihmisillä omaan käyttöön, osa lähtee eteenpäin tai niin omille kosmetuotteille käy. :) Epäilen, että sukulaiset on kohta kyllästyneet mun jouluisin antamiin kosmelaatikoihin. :D

      Poista
  4. Mä olen jäänyt boksiasioista sapattini vuoksi vähän jälkeen, mutta jotenkin en oikein ole löytänyt vielä itselleni sopivaa vaihtoehtoa, niin että raaskisin sijoittaa omia ropoja ennestään täyden tuotekaapin täytelöittämiseen. Yhdessä on vähän liikaa hammastahnoja ja dödöjä, pelkkä luonnonkosmetiikka ei vielä toistaiseksi saa aikaan riskisijoitusta ja tämäkin on toistaiseksi jäänyt vielä silmäilyn asteelle. Lookfantsun kalenterista tykkäsin kyllä, joten ehkä seuraan sivusta vielä muutaman boksin ja teen päätöksen vasta sitten. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä boxissa oli mun makuun sopivasti vähän laidasta laitaan tavaraa, olen ennen tätä jonkun verran seurannut muiden LF-boxeja ja tää on tyyli, mikä on kiva. Joskus ehkä omaan makuuni ollut liikaa pieniä matkakokoja joilla itselläni ei sitten hirveästi ole käyttöä. Mutta ymmärrän ton vaikeuden, koska ainahan sillä samalla rahalla voi sitten mennä vaikka MAC-hyllyn eteen ja ostaa just sen huulipunan jonka haluaa. ;)

      Poista
  5. Mä tilasin LF-boksia parisen vuotta sitten, mutta öööh en tiedä miksi lopetin tilauksen :D. Onhan tämä ehdottomasti paras boksi ja merkit mielenkiintoisia, ei ihan niitä markettijuttuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on, varsinkin bloggaajan näkökulmasta, kun näkee jo blogin kautta paljon tuotteita, niin tässä boxissa on kuitenkin itselle täysin uutta ja uusi brändejä. :)

      Poista
  6. Mua hymyilyttikin heti ku näin sun postaus otsikon, meinaan muistin sun mielipiteen ylläribokseja kohtaan! :D Mulle on tullu LF:n boksi yhteensä vajaa pari vuotta, kunnes viime vuoden marraskuussa laitoin sen paussille rahan säästön takia. No, tällä viikolla mietin et jos mun talous on 15.50€:n takia kuralla, ni olkoon!!! Tilasin siis boksin uudestaan vuodeksi, oli karsee ikävä sitä <3 Tykkään yli kaiken Elle-lehdestä, ja hyvin harvoin boksin sisältö on ollut pettymys :) Kiva kuulla et säkin tykkäsit, ootan innolla jos kirjoitat arviota ökykalliista Omoroviczasta ja Renun (meijän edesmenneen koiran nimi oli Renu :D) maskista. Nuo laatikot on kyllä todella kauniita, mulla on kaikki mulle tulleet lootat tallessa, yleensä en säilö mitään ylimääräistä roinaa :) Hyvää viikonlopun jatkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D

      Mä tykkään ehdottomasti enemmän vielä noista UK-lehdistä enemmän kuin jenkki, paitsi Allure on ainoa poikkeus sitä rakastan ja olen tilannut usein sitä kotiinkin. Mut Elle, Allure, In Style ja Glamour on mun lempparit. Esim. Voguesta en välitä, liikaa pelkkiä vaatekuvia omaan makuun, kun vaatteet ei niin kiinnosta.

      Mä uskon, että tää boxi oli takuulla vika kimmoke uusia tilaus, sisältö oli oikeasti sen verran helmi. :D Jopa mä tuun käyttämään hampaita kiristellen ton petsin hajuisen huulituotteen loppuun, koska se on niin arvokas. :D

      Omoroviczasta tulee ihan varmasti postausta, sellainen brändi, josta olen halunnut kirjoitella jo pidemmän aikaan. ^_^

      Aurinkoista sunnuntaita!

      Poista
  7. En ole tilannut boxia. Itseäni kiinnostaa aina kaikki naamiot ja kyllä tuo jalkojakin elvyttävä tuote kuulosti tosi hyvältä. Ihanaa sunnuntai-iltaa Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä veikkaan, että tuun pitämään jalkanaamiosta yhtä paljon kuin pidän kasvonaamioistakin. ^_^

      Mukavaa su-iltaa Outi. <3

      Poista
  8. Tän boksin tilaamista olen miettinyt, sillä tän kanssa tuntuu saavan rahoilleen vastinetta. Ja jos tässä tulee tuo lehtikin mukana joka kuukausi ( en minäkään tiennyt sitä :D ) niin mikä jottei ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lehti on ainakin itselleni iso plussa, sitä ei ole kamalasti blogeissa mainostettu, et tulee, mennyt ainakin itseltä ohi. Itselleni meinaten olisi paras myyntikikka. :D

      Poista
  9. Täytyy kyllä sanoa, että tämä boxi houkuttaa ja hei itse boxi on jo kivan näköinen. Virkistävää on, vaikka siellä olikin pari hutia ja nämähän on yksilöllisiä asioita nämäkin ja sellaista boxia ei olekaan, jossa kaikki olisi wow, niin kyseiset tuotteet kaikki ihan uusia minulle, erittäin virkistävää.

    Ihanaa, että annoit rehellisen arvioin ja ei se vaikuttaisi tilaamiseen, koska jo LivBoxin aikoina sen tiesi, että osa lähtee kiertoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin näin, kun brändit ja tuotteet on itselle uusia, niin se on aina virkistävää. Se on selvää, että kaikki harvemmin on itseä täydellisesti miellyttäviä, mutta jos boxin arvo on huomattavasti myyntiarvoa korkeampi sillä ei ole merkitystä, jos kaikki eivät itse miellytä. ^_^

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives