Meikkipussilla


Sain blogifrendini Souliinan blogista idean kuvata meikkipussini sisällön. Souliinan postausta lukiessa aloin miettimään, että miten ihmeessä en ole tajunnut tätä aihetta itse aiemmin. Sillä tässä postauksessahan konkretisoituu aika selvästikin mitkä niitä omia todellisia meikkisuosikkeja on, mitkä ovat päätyneet laatikoista pussukkaan, jonka sisältöä käytän päivittäin. Katselin ottamiani kuvia ja alkoi ihan hymyilyttämään, kuinka sisältö on jotenkin niin minua ja täynnä tuotteita joita oikeasti kaikkia rakastan! Jättimäiseen pussukkaani mahtuu paljon tavaraa, enkä ala tähän postaukseen todellakaan luettelemaan niitä kaikkia, mutta poimin niistä tähän kivoimmat ja vähän perustelen miksi ne ovat niin hyviä. Haastan muutkin tekemään tämän, sillä ainakin minua kiinnostaa mitä teidän meikkipusseista tai siitä pöydältä käden ulottuvilta löytyy. 

*Kuvissa olevista tuotteista osa on saatu blogin kautta ja osa on omia. 

Meikkipussini itseasiassa ei ole kovin vanha, se on Morphen ja tilattu viime keväänä Beauty Baysta. Halusin jonkun mahdollisimman ison, mutta kuitenkin näppärän kokoisen, koska kaikki omistamani olivat käyneet auttamattomasti liian pieniksi. Pussi osoittautuikin viime kesänä viikon reissulla loistavaksi, koska siihen mahtui niin meikit kuin ihonhoitotuotteetkin ja neliskanttinen muovinen läpinäkyvä pussukka on tosi näppärä pakata matkalaukkuun. Ainoa miinus oli se, että aluksi pussi haisi aluksi ihan "Kiinalta". Hah, en tiedä tajuatteko, mutta Kiinassa valmistetuilla tavaroilla on usein semmoinen oma muovinen halppis hajunsa ja tässä se oli tosi voimakkaana. Jouduin tuulettamaan pussukkaani pari ekaa viikkoa parvekkeella, että sain hajun pois. Se kirjaimellisesti löyhkäsi aluksi koko kämpässä. Pyyhin myös muoviosia puhdistusaineella. Enää se ei haise millekään. 


Suosin arkikäytössä luonnollisia meikkipohjia, joten kaikki paksummat pohjat ovat kaapissa ja pidän esillä niitä kevyimpiä. Tämän hetken ehdoton suosikkini on Giorgio Armanin Crema Nuda, joka on itseasiassa sävyttävä voide. Testauksessa on viime aikoina ollut elevenilta saamani Skin79 Golden Snail Intensive BB Cream, josta olen tykännyt todella paljon. Tämä on peittävämpi kuin Armani, mutta silti luonnollinen. Meikin pohjustukseen käytän tällä hetkellä Estée Lauderin Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Wake Up Balm -kasvoemulsiota, joka tekee ihosta todella heleän. Tuotetta voi käyttää myös meikin päälle, esim. taputella poskipäille antamaan valoa. T-alueelle ja varsinkin otsaan joka itselläni rasvoittuu helposti, laitan Giorgio Armanin Armani Priman Day-Long Skin Perfector Trouble Zone -pohjustajaa, jonka koostumus on kevyttä maitomaista emulsiota.

Testissä on ollut myös Sensain uusi Highlighter Concealer -peiteväri. Olen tuotteeseen aivan ihastunut, sillä tämä on peitevoiteen ja valokynän rakkauslapsi, juuri sellainen tuote mitä olen jo kauan kaivannut markkinoille. Peittää, mutta näyttää silti heleältä. Mikä parasta tämä ei uppoa juonteisiin. Silmämeikkituotelempparia tuskin on vaikea arvata? Armanin Eye Tintit ovat sen verran suurta rakkautta, että yksikään silmämeikki ei synny ilman näitä. Pidän kaikkia omistamiani sävyjä pussukassa (niitä on kertynyt muutama... khöm), kertoo varmaan aika paljon? Jos teillä on ongelmia luomivärin kestävyyden kanssa, niin nämä eivät liiku koko päivänä mihinkään ja väri pysyy iltaan asti kirkkaana. Luomiväripaleteissa suosin Jane Iredalea, niissä on ihanan helpot koostumukset häivyttää, kauniit neutraalit sävyt ja myös ne pysyvät koko päivän. 

Make up for everin HD Pressed Powder (kuvassa vanha pakkaus) on ollut jo vuosia lempparini kiinnittämään peitevärin silmänalusille, tykkään nimenomaan tästä kiinteästä, en siitä jauheesta. Ostan aina pikkunapin, koska tätä kuluu omaan käyttötarkoitukseeni niin vähän kerralla. Todella ohut ja hienojakoinen puuteri kirkastaa silmänympärysalueen ihon. Tämän kanssa less is more. Guerlainilta arkikäytössä minulla on puristemuodossa olevat Météoriitit, otan isolla siveltimellä ja sudin huolettomasti koko kasvoille. 

Poskipunissa olen ihastunut Jane Iredaleen ja Cliniqueen. Highlighterina toimii Silk Oil Of Moroccon Highlight Trio, jota tykkään käyttää myös silmämeikkiin. Aurinkopuuterina Chanel tai Marc Jacobs


Nyt tiedän, että monet blogiani seuraavat siellä jo miettivät, että missäs sen huulipunat on, kun aina kertoo olevansa huulipunaihminen. Itselleni huulipuna on samanlainen fiilisjuttu ja yhtä suuri itsestäänselvyys laittaa kuin tuoksu, joten käyn päivän fiiliksen mukaan varastoista valkkaamassa sen hetkiseen olotilaan sopivan punan. Kuitenkin olen pitänyt kahta neutraalia suosikkiani meikkipussissa. Clarinsin 756 Guavaa ja Sensain 06 Nisemomoiroa, ovat todella helppoja sävyjä, jos en tiedä mitä pistäisin. Molemmat menevät minkä tahansa meikin kanssa. Siveltimiä ja muita tuotteita kuten rajauskyniä, valokyniä, pohjustajia, kulmakyniä säilytän pienessä peltisessä Muumimukissa, se auttaa löytämään tavarat isosta pussista kiireessä paremmin.

Meikinkiinnityssuihkeena olen käyttänyt jo pitkään Urban Decayn Chill:a (taitaa olla ainakin toinen pullo jo menossa). Tuotteessa on todella virkistävä hieman vihreä tuoksu ja se kosteuttaa ihoa. Mukana pyörii tietenkin lisäksi Beautyblender, By Terryn irtopuuteri ja Vero Monan Color Switch. Huulivoidetta on pakko olla aina (tykkään laittaa ennen huulipunaa), tällä kertaa joukkoon näytti eksyneen EOS.


Miltä teidän meikkipussissa näyttää? Oliko kiinnostavaa kurkata minun?

*Osa tuotteista PR-näytteitä, osa omia.




  1. Hei onpa kiva postausidea, taidanpa varastaa. :) Ja "kiinahaju" on valitettavan tuttu :x

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varasta ihmeessä ja ihanaa, et joku muukin ymmärtää ton "kiinahajun", etten oo asian kanssa yksin. :D

      Poista
  2. Oho. Olen sanaton! Olen kyllä niin tietämätön kaikista hienouksista, että hirvittää. Hyviä tuotteita minulla on, mutta varmaan puolet sinun arsenaalistasi. Osaisinpa vain käyttää muutakin kuin omistan, voisi lopputulos olla parempi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin yksinkertaisellakin arsenaalilla saa nätin arkipäivän meikin, ei tarvi olla näin paljoa. Mutta hyvin kosteutettuun pohjaan kannattaa panostaa, koska huonosti hoidetulla iholla mikään meikki ei näytä hyvältä, eikä se pysy. :)

      Poista
  3. Tosi mielenkiintoinen postaus, on jotenkin niin jännää päästä kurkkaamaan toisten meikkipusseihin :). Ja ihania kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin munkin mielestä, koska ne on yleensä niitä tuotteita, joita sitten todellakin käytetään. :) Kiitos! ^_^

      Poista
  4. Uijui mitä luksustuotteita, oikein ihana sisältö meikkipussissasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi luksustuote kyllä selvästi aikalailla yhdistää tätä mun makua, salakavalasti joukkoon on kuitenkin eksynyt myös L´Orealin peitevoide, mutta en ole ihan varma mitä tykkään siitä, siinä on aika voimakas tuoksu ja heti levitettäessä se saa silmäni hetkeksi vuotamaan, mutta muuten tykkään siitä. :D

      Poista
  5. Aah ihanaa päästä kurkkimaan ja nuo Armanin jutskat on itselle ihan uutta. Lauderin pohjustaja on suosikkeja ja Dermalogican, niillä saan ihokraaterit kivasti piiloon. Ihanaa katseltavaa ja nyt menen vielä uudelleen stalkkaamaan kuvia <3

    Kivaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tota Dermalogicaa en ole koskaan kokeillut, mutta vielä joskus...

      Ihanaa sunnuntaita Tiia! <3

      Poista
  6. Kiva postaus. Itse jos kuvaisin meikkipussini sisällön, sieltä paljastuisi varmasti ei niin yllättävästi, että pussista löytyy aina noin 13 huulipunaa, joita vaihtelen päivittäin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä uskon, että sulta löytyisi ainakin 20 huulipunaa. :D

      Poista
  7. Ihania tuotteita ja upeata laatutavaraa:) En ole itse niitä koskaan käyttänyt muuta kuin haaveissani:)
    "Kiinahaju" on tuttu mullekin. Tuuletin kerran yhtä "kiinahajuista" nahkalaukkua parvekkeella ainakin pari kuukautta, mutta haju vaan pysyi. Hyvästit sille nahkalaukulle, ei tullut hajun takia koskaan käytettyä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistava huomata, että muutkin haistaa "Kiinahajun". :D Ottaa oikeasti tosi kauan aikaan, sanotaanko, että kun hankin tän keväällä, niin loppukesään meni ettei haissut ollenkaan, mutta paria ekaa viikkoa ei voinut pitää edes sisällä niin kamala löyhkä lähti. :D On ollut kyllä sun laukussa haju tiukassa. :/

      Poista
  8. Oli kyllä kiva kuulla, että millaisia meikkejä käytät. Minulla arkipussukassa on vain muutama tuote, hyvä peiteväri, ripsari ja puuteri...siinä ne sitten olikin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peiteväri on oikeasti sellainen, että jos se on hyvä, sillä saa pikaisesti freshattua, eikä välttämättä tarvi meikkivoidetta ollenkaan pikaiseen arkimeikkiin. :)

      Poista
  9. Sullakin on aika paksu meikkipussukka tai pari :). Kiitos muuten Armanin Eye Tint -vinkistä, kuulostaa juuri sopivalta tuotteelta raskaille luomilleni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikkaamattomalta näyttämiseen tarvitaan yllättävän montaa meikkituotetta. ;) En enää luopuisi noista Armanin Eye Tinteista, ne mullisti mun silmämeikkielämän aikoinaan. :)

      Poista
  10. Oo miten ihana postaus, mä niin aion tehdä tän! Tosin nyt mulla ei enää ole virallisesti meikkipussia käytössä, kun meikit ovat meikkipöydän uumenissa ja ne lempparimeikkivoiteetkin siinä meikkipöydän päällä :) Aiemmassa kodissa säilytin meikkejä meikkipussissa.

    Ja hih, mä tiedän tuon kiina-hajun ja se on aika karsea :D Onneksi haju hälveni! Meidän yhdessä matossa oli tosi outo haju, luulen että se oli joku käsittelyaine..vasta kun pesetin maton pesulassa, haju hälveni. Haju itseasiassa voimistui ulkona tuulettamisen jälkeen, nuuhkin aina välillä amttoa mutta äh, haju oli ja pysyi siihen ekaan pesulapesuun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, en malta odottaa mitä sulta löytyy! Uteliaana tietenkin kiinnostaa nää. ;)

      Varmasti on joku käsittelyaine, on kyllä tiukka haju, eikä lähde sitten millään pois. Onneksi tosta meikkipussista se lopulta hälveni vaikka otti kuukausia. :D

      Poista
  11. Mulla ei enää säännöllisessä käytössä olevat meikit mahdu pussiin, joten mulla on meikkipussin vieressä laatikko täynnä meikkejä :D. Pitäisi varmaan tehdä siivous tai ostaa isompi meikkipussi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on meikkauspaikka eri paikassa kuin meikit on säilössä, niin on ollut pakko mahduttaa noi suosikit samaan pussiin, että voin raahata sitä sinne missä meikkaan, toki aina välillä vaihtelen jotain tuotteita sitä mukaa kun testailen jotain uutta. Mutta osa pysyy koko ajan samoina. Morphelta muuten löytyy vielä tätäkin isompi malli, jos olet vailla isompaa meikkipussia. :D

      Poista
  12. Onpa herkullinen kattaus - pussin koosta ja sisällöstä kyllä näkee, että asialla on alan true lover💕💕 Minun pesulassani ei taida olla kymmenystäkään tuosta määrästä😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nolointa on se, että niitä on moninkertainen määrä kaapissa, nää on vain ne joita tykkään arjessa käyttää ja ovat helposti otettavissa esillä. :D Silti mulla on todella paljon vähemmän meikkejä kuin monilla muilla alan harrastajilla. Osaksi varmaan siksi, että oma meikkautyyli on neutraali, joten luomiväripalettaja on aika vähän. Nyt tällä kertaa sattui vielä tosi vähän mitään uusia mukaan ainoastaan tuo L' Orealin peitevoide ja hieman piilossa oleva Estée Lauderin ripsiväri ovat sellaisia, mitkä ovat testauksessa. Yleensä aina muutama uusi tuote kierrossa pussukassa, että muistan testailla.

      Poista
  13. Olipas kiva lukea sun meikkipussin sisällöstä! Mulla ei sellaista itse asiassa edes ole :D Tai toki multa löytyy meikkipusseja, mutta ne täyttyvät tasan silloin, kun oon lähdössä jonnekin matkalle. Muuten kaikki meikit on koottu meikkipöydälle ja sen laatikoihin. Itse asiassa mulla on aina ollut meikit jossain pöydällä, laatikoissa tms. enkä oo ikinä käyttänyt meikkipussia :D Laukussa kannan mukana sitten huulipunia ja mahdollisesti puuteria, mutta muuten meikit pysyttelee visusti kotona omilla paikoillaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en pysty pitämään pöydällä, mulla on omat meikit umpinaisessa lipastossa ja vielä sielläkin laatikoissa. Johtuu ihan mun traumoista, kun en tykkää et pinnoilla on tavaraa pölyä keräämässä. :D Just ja just pystyn muutamaa tuoksupulloa pitämään koristeena eteisen lipastolla. :D

      Mulla on laukussa kanssa mukana tosi minimaalisesti mukana, just joku huulirasva, ehkä puna ja puuteria. :D

      Poista
  14. Nää meikkipussipostaukset on aina niin hauskoja, muiden meikit on aina niin paljon kiinnostavampia kuin omat. Taidan olla itse vähän poikkeava, sillä mulla ei tavallaan ole "the meikkipussia". Oon jaotellut meikit kyllä useampaan pussukkaan, niin että yhdessä on pohjatuotteet, yhdessä huulipunat, yhdessä kynät, luomivärinapit omassaan, ripsivärit ja peiteaineet + valokynä omassaan, pari pussia sekalaisia ja luomiväripaletit sitten erikseen, suurin osa omassa laatikossa. Sieltä sitten valitsen mitä milloinkin käytän. Laukussa kulkee mukana sitten pussukku, josta löytyy puuteripaperit, meikkipuuteri, päivän huulimeikkituote, kulmakynä, huulirasva ja kynsiviila.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mut toi jaottelu on järkevää, tota samaa vähän yritän tolla muumimukilla, olen vaan niin hätäinen itse, ettei kärsivällisyys riittäisi useampien pussukoiden avaamiseen. :D Laukussa mullakin on oma pussukka ja siellä on itseasiassa samat tavarat kuin sulla höystettynä hammastikuilla. :D Paitsi kulmakynää mulla ei ole ikinä mukana, kun se on varmaan ainoa meikki joka pysyy omilla kasvoilla koko pvän ns. kuin tauti.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives