Lookfantastic Beauty Box lokakuu 2018


Viime kuun Lookfantasticin Beauty Box* jäi esittelemättä täällä blogin puolella, koska sain paketin käteeni vasta kuun vaihteessa PostNordin ongelmien vuoksi. Tässä kuussa boxi tuli hyvissä ajoin, koska sain lähettäjältä tiedon milloin voisin sitä mahdollisesti Postista tiedustella. PostNordilta ei edelleenkään tullut mitään ilmoitusta saapuneesta lähetyksestä, sama ongelma oli myös viime kuussa. Joten jos teille on tulossa PostNordin kautta jotain, niin olkaa tarkkoina, ettei paketit lähde takaisin. 

Laitoin viime kuun boxista pika-arvostelun heti tuoreeltaan Instastoriesiin ja on sanottava, että vaikka viime kuussa oli kyseessä synttäriboxi, tykkäsin lokakuun kauneusboxista huomattavasti enemmän. Kurkataanpa tarkemmin sen sisälle.

*Beauty Box saatu Lookfantasticilta.


MONU NIGHT RENEVAL COMPLEX 30 ML (50 ML/51,95€)

Olen katsellut Monun tuotteita useasti kiinnostuneena, joten tämä oli iloinen yllätys. Yövoide ikääntyvälle iholle lupaa tuoda kiinteyttä ja siloittaa pieniä juonteita. Tehoaineina toimii E-vitamiini ja kollageeni.

PRAI THROAT & DECOLLETAGE CREAM 15 ML (50 ML/28,95€)

Hmm. Jälleen anti-age -tuote, Lookfantasticin boxia ei voi ainakaan ikäsyrjinnästä syyttää, nuoremmat voivat olla tosin hivenen turhautuneita osaan tämän kuun tuotteista. Prain voide on kohdennettu kaulan ja decolteen iholle. Itse en erikoisemmin välitä tällaisista kohdennetuista tuotteista, vaikka käytänkin paljon aikaa ihonhoitooni, minusta jokaisella kropan kohdalle ei tarvita omaa hoitotuotetta. Toiset varmasti pitävät, mutta itse tykkään tältä osin pitää sitten ihonhoitoani hieman simppelimpänä. 

DR. LIPP ELDERBERRY LIP TINT 8 ML (15 ML/16,95€)

Dr. Lippin tuotteita löytyy boxeista erilaisia, itselleni osui hennosti värjätty versio, jonka otin mielelläni vastaan. Äkkikokeilulla koostumus on aivan mielettömän hyvä, se on sopivan paksua ja pehmeää, joten tietää, että tämä pysyy huulilla yllättävän pitkään värilliseksi huulivoiteeksi. Minulla on aika pigmenttiset huulet, eikä sävyä juurikaan erota huulilta. Tuotteessa ei ole mitään tuoksua, joka on kiva juttu. Minua alkoi heti kiinnostamaan tämän alkuperäinen versio. 

PIXI FRESH FACE BLUSH BEACHROSE 4,5G 

Tarviiko edes sanoa, että tämä on boxin helmi. En löytänyt Pixin valikoimista tällaisia yhden sävyn poskipunia lainkaan, joten tämä on luultavasti ihan boxia varten suunniteltu tuote. Sävy on täydellinen, joka sopii kaikille. Sellainen, että se ei näytä pannussa oikein miltään, mutta poskilla kaikkiin meikkilookeihin sopiva universaali sävy. Tämä päätyi välittömästi meikkipussiin.

TALIKA MASK BIO DETOX 25 G 9,95€

Talikan naamiosta olen kirjoitellutkin teille aiemmin täällä. Syväpuhdistava kupliva sheet mask on todella tehokas. Joten tämäkin oli mukava yllätys.

AHAVA MINERAL BODY LOTION 40 ML (250 ML/27,45€)

Ihmettelin pakettia avatessa, että mikä ihme siellä tuoksuu niin voimakkaasti, aiheuttajaksi paljastui tämä Ahavan vartaloemulsio. Tuoksu on todella voimakas, enkä ihmettele, koska parfum komeilee incilistan keskivaiheilla, mikä on korkealla tuoksulle. Sinällään omituista, sillä voiteen sanotaan olevan allergiatestattu ja sopivan myös herkälle iholle, mutta itseltä kyllä jää käyttämättä liian voimakkaan tuoksun vuoksi. Alkoi ihan mahassa pyörimään, kun avasin boxin ja tämän tuoksu lehahti kasvoille.

Kaiken kaikkiaan pidin silti enemmän tämän kuun Beauty Boxista kuin syyskuun. Ahavan voidetta lukuunottamatta, kaikki muut jäävät käyttööni ja Pixin poskipunasta tulen nauttimaan vielä pitkään. 


Miltä lokakuun Beauty Box vaikutti? Oliko joukossa kiinnostavia tuotteita?

Beauty Boxin hinta kuukausi kerrallaan tilattuna on 20 euroa, jos tilaa kolme kuukautta kerralla, jää yhden hinnaksi 18 euroa ja vuodeksi kerralla tilattuna yhdelle laatikolle jää hintaa 15,50 euroa. 

Lookfantasticin joulukalenteri on edelleen myynnissä täällä, hinta on 109 euroa, mutta sisällä olevien tuotteiden arvon luvataan olevan 325 euroa.

*Beauty Box saatu.



  1. Hieno bloxi! Olen vähän aikeissa tilata itselleni tuon joulukalenterin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt oli kyllä todella hyvä boxi. Tilaa ihmeessä, siitä riittää iloa monelle päivälle ja voi löytää jotain uusia kivoja juttuja. ❤️

      Poista
  2. Ah ystävämme PostNord<3 Välttelen sitä kuin ruttoa, enkä vapaaehtoisesti tilaa mitään, mikä kulkee heidän kauttaan. Aina yhtä suuret ongelmat pakettien kanssa ja ihan sama, vaikka kuinka koitat asiakaspalvelun kanssa selvittää asiat, kun kuskeille ei kuitenkaan mene tieto perille asti. Mä en jaksa enää edes ymmärtää miten tollanen firma pysyy pystyssä, kun ei siellä hommat pelitä ollenkaan. Joku on joskus sanonut, että Helsingin suunnalla PostNord toimisi ihan ok, mutta Turussa ei todellakaan enkä oo kuullu vielä kenenkään sanovan, että paketti olis tullut perille ilman jonkinlaista säätämistä. Mä oon itse joutunut kaikki pakettini hakemaan jostain heidän jäätävän kokoisesta terminaalista, se siis siitä toimivasta kotiinkuljetuksesta :)

    Tosi kivanoloinen boksi! Pixin tuote olisi varmasti ollut munkin suosikkini näistä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama homma, ihmettelen että miten sillä firmalla voi olla vielä asiakkaita? Harmi että esim. Kicks josta tykkään tilailla käyttää tota kans. 😑

      Tän kuun boxi oli kyllä tosi kiva tais olla oma suosikkini sitten maaliskuun jälkeen. 👍

      Poista
  3. Mä välttelen oikeastaan kaikkia muita toimitusmuotoja kuin tavallista postia. Sitten voikin tilaus jäädä tekemättä, jos tuotteita ei toimiteta postitoimistoon, koska kokemukset ovat tosiaan huonoja. Pixin poskipuna olisi jo pelkästään ilahduttanut minua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän Posti on PostNordiin verrattuna todella luotettava vaikka niidenkin laatu 2-3 vuodenaikana on tullut alaspäin, kiitos työntekijöiden vähennysten.Matkahuolto on itsellä toiminut myös aina hyvin mut ton PN:n kanssa on ollut niin paljon ongelmia, et siitä sais vaikka romaanin. 😅

      Mulle kans tuli jo Pixin poskipunasta tässä paketissa hyvä fiilis, vielä sävy joka todella sopii ihan kaikille. ❤️

      Poista
  4. Pixi ja Talikan naamio olis olleet mieluisimmat, muut vähän njääh... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, aika harvaa kiinnostaa tollaiset kaula-decolteetuotteet. :D Itseäni olisi kyllä kiinnostanut kroppavoidekin, mutta harmi, että siinä on niin tymäkkä tuoksu, että jää käyttämättä itseltä.

      Poista
  5. Tuleeko teillä PostNordin paketit Postiin? Miulle tuli Kicksin paketti Matkahuoltoon :O

    Miulla myös yleensä ollut PN:n kanssa ongelmia, mutta nyt paketti tuli parissa päivässä ja ihan yllätyin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tai siis mulla lähiposti on R-kioskilla, joten sinne tulee kaikki Postin paketit, Matkahuollon lähetykset, Ärräpaketit, kaikki muut paitsi ei UPS:in lähetykset. :D Mutta ongelma on PostNordilla, niillä lukee tiedoissa, että ovat lähettäneet sähköposti-ilmoituksen saapuneesta paketista, mutta ihmisille ei vaan tule niitä. Tästä oli informoinut sitten Matkahuoltokin jo lähipostissa henkilökuntaa, että niillä on isoja ongelmia, joten saa nähdä milloin saavat korjattua tuon. Mulla on ollut aiemmin samaa ongelmaa, nyt viimeisen kk:n aikana ihan jatkuvasti.

      Poista
  6. Yövoide ja naamio kiinnostavat. Muutenkin aika kivat tuotteet nyt boxissa.
    Ihanaa torstaita sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin tän kuun boxi oli kiva, ehkä lempparein maaliskuun boxin kanssa tänä vuonna. :)

      Ihanaa viikon jatkoa Outi. <3

      Poista
  7. Oho, mulle on kyllä joskus tullut ihan hyvin perille PostNordin paketit kotiin kannettuna. Ehkä sen takia on ollut satumainen tuuri, kun ukkeli on aina passissa kotona ottamassa vastaan paketteja, kun mä käsken sen olemaan hievahtamatta kotona tiettynä kellonlyömänä, ettei paketti mee sivu suun;) Joskus on ollut toki säätöä, kun pakettia ei ole kuulunut silloin, kun on luvattu, mutta silti olen sen saanut sitten kuitenkin myöhemmin kotiin kannettuna.
    Mua haittaa eniten se, että jos varta vasten tilaan tuotteen pakettiautomaattin, josta se on helppo käydä hakemassa silloin, kun itselle sopii, niin siitä huolimatta paketti pitääkin hakea postista. Näin on käynyt aivan liian monta kertaa.

    Lookfantasticin boxin tuotteet ovat kaikki mielenkiintoisia, ehkä tuo Monu-voide vetää pisimmän korren.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle ei ole koskaan kannettu PostNordin paketteja kotiin, aina pitänyt noutaa eri noutopisteestä, joten riippuu varmaan lähetystä tavasta miten niitä pistetään ovatko ovelle vai ei pakuja. Todella turhauttava firma, jonka kanssa pelkkiä ongelmia. Monet firmat vaihtaneet sen pois, enkä kyllä ihmettele miksi... Pakettiautomaatit on syvältä, itse en käytä niitä lainkaan, pidän tota ihan parhaana palveluna, että lähi R-kioskilla on kaikki palvelut, sieltä voi noutaa paketin myös minä päivänä tahansa ja vaikka 21.30 aikaan, se tekee periaatteessa pakettiautomaatit itselleni onneksi turhiksi. :D

      Monua lähden kyllä innokkaasti kokeilemaan. :)


      Poista
  8. Mä tykkäsin tästä boksista kanssa enemmän kuin synttäriboksista! Kokeilin kaula- ja decolletevoidetta, siinä on kyllä tosi kiva koostumus, vaikka ajatuksena hieman turhake. Pixi on kaunis! Oon tilannut boksia jo pari-kolme vuotta ja mulla on toimittajana ollut AINA posti. Boksi tulee jakelupostin mukana ja koska se ei mahdu laatikkoon, se kulkeutuu aina lähipostiin haettavaksi. 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tän kuun boxi oli kyllä paljon kivempi. 👍Todella jännä et osalla tulee Postin ja osalla Postnordin kautta. 🤔

      Poista
  9. Mullakin kiinnittyi huomio heti tuohon postipunaan! :D Olisi ollut varmasti mullekin boksin helmi.

    VastaaPoista
  10. Oma boksi odottelee vielä noutamista postissa! Saan hakea palkinnoksi kun olen käynyt kuntosalilla :-D sinun ensimmäisestä postauksesta keväällä pistin vuoden tilauksen menemään. Joulukalenteri jää tilaamatta, katsoin viime vuoden kalenteria ja sisälsi niin paljon samoja tuotteita joita tullut näistä kuukausibokseista.
    Kepa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha toihan on loistava palkinto, pakko käydä eka kuntosalilla ennen kuin voi hakea. 😁😂👍 Todella harmi jos kalenterissa on paljon samoja tuotteita, koska jos tilaa Boxia niin olisi järkevämpää valkata kalenteriin sitten erilaista sisältöä. Kalenteri on varmasti kiva ä, jos ei ole boxin tilaaja. 👍

      Poista
  11. Minulle syyskuun LF-boxi tuli postin kautta ja matka-aika oli 26 päivää. Lokakuun boxi tuli viikossa (myös postin kautta). Itse sisällöstä: 2/6 päätyy testaukseen ja 4/6 jatkaa eloaan jonkun kamun käytössä. Pixi-poskipuna oli aivan liian ruskea minun iholle (ei jatkoon), Ahava-vartalovoiteen haju estää käytön (ei jatkoon) ja kuplivat lappunaamiot eivät vaan ole mun juttu. Huulivoide oli ok, mutta niitä on jo kaapissa useampia, joten sekin päätyy lahjoituksena jollekin kaverille. Kiinnostavia olivat Prain kaulavoide ja Monun yötuote, jotka odottelevat hyllyllä kiltisti käyttövuoroaan edellisten voiteiden loppumiseen asti. Ensi kuun boxia jo odottelen, jos vaikka siitä käyttäisin kaikki ihan itse (tosin aina löytyy kaveri, joka tykkää niistä tuotteista joista en itse pidä) ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi matka-aika on kyllä yllättävän pitkä. 😲 Ja kiva kuulla että Ahavan voiteen haju oli jollekin muullekin liikaa, mähän käytän tuoksuja mutta en voi kuvitellakaan levittäväni noin voimakkaasti tuoksuvaa kropalle, huh huh. Kiva että sä sen sijaan tykkäsit kaulavoiteesta, näin ne maut vaihtelee. Sama juttu kavereille olen antanut, jos ei ole itselle käyttöä.

      Aurinkoista sunnuntaita!

      Poista
  12. Toi Talikan naamio on niin paras. Varmasti parhaiten kosteuttava naamio, minkä tiedän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aivan loistava. 👌 Mä pidän sitä itse enemmän puhdistavaa kuin kosteuttavana naamiona. 🙂

      Poista
  13. Kaunis poskipuna! Mullahan seikkaili Elloksen palatus ihan sikakauan, palautin siis yhden maton ja jossain vaiheessa havahduin, että en ole saanut Ellokselta palautuksesta sähköpostai. Etsin käsiini palautushetkellä saamani kuitin, muuta siinä oli tapahtunut tulostuksessa moka, tai siis muste oli lopussa tms. enkä saanut selvää siitä tracknumberista. No, ei muuta kuin takaisin toimipisteelle kysymään, että saako sen kuitin uudestaan..pienen hienosäädön jälkeen se onnistui ja ei muuta kuin tekemään valitusta Ellokselle :D No, sain rahat siitä takaisin jne., ja varmaan kuukauden, ellei parin kuluttua se mattokin taisi löytää takaisin Elloksen varastoon xD Se paketti varmaan seisoi jossain terminaalissa tms. xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Poskipuna on aivan ihana! Voi kiesus, takuulla on toi matto seisoskellut jossain pidempäänkin. 😲

      Poista
    2. Mähän siis seurasin sen maton perille pääsemistä kun sain uudesta kuitista sen seurantakoodin talteen, se ei pitkään aikaan hievahtanutkaan mutta lopulta päätyi perille xD

      Poista
  14. Todella mukava boxi taas, en ole pettynyt vielä yhteenkään LF:n boxiin, vaikka olen yli vuoden tilannut. Jos joku halajaa kovasti tuota poskipunaa, niin minun blogissani on meneillään arvonta, josta sen voi saada.

    ~ Aarnikukka / https://www.lily.fi/blogit/aarnikukan-elamassa/arvonta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla, et oot ollut tyytyväinen vuoden ajan boxiin. :) Ilmeisesti LF on onnistunut siinä missä Bette Box ei oikein onnistunut, ettei tuona aikana ala kiertämään kamalasti samoja tuotteita sisällössä. :)

      Mukavaa sunnuntaita!

      Poista
  15. are you currently insterested on link exchange?

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives