Karpalon kirpeyttä – The Body Shop Berry Bon Bon

Postaus sisältää mainoslinkkejä, tuotteet saatu PR-näytteinä.

Muistan, että monille The Body Shopin joulutuotteiden faneille viime joulu oli hivenen tuskainen, sillä Halloweeniksi ilmestyneen Vanilla Pumpkinin jälkeen jouluna ei tullutkaan mitään uutta odotuksista huolimatta. Tämä oli pettymys monelle. Vuosi vierähti ja ihan kuin TBS:lla olisi kuultu monien toiveet, koska tänä jouluna ei sitten olekaan mitään muuta kuin uutta tarjolla. 

"The Body Shop hemmottelee kolmella erilaisella tuoksumaailmalla."

The Body Shop hemmottelee kolmella erilaisella tuoksumaailmalla: Peppermint Candy Canella*, Vanilla Marshmallow:lla* sekä minulla tarkemmassa syynissä olevalla Berry Bon Bonilla*. Kausituotteet ovat hivenen konstikkaita, jos niihin sattuu ihastumaan ja käyttämään ne nopeasti loppuun, niin sen jälkeen pitää odotella sinnikkäästi seuraavaan jouluun, josko sitä omaa suosikkia olisi saatavilla. Joskus odottavan aika voi olla HYVIN PITKÄ, ainakin jos omaa yhtä malttamattoman mielen kuin allekirjoittanut.


Olen nuuhkinut kaikki tämän joulun sarjat läpi, enkä todellakaan osaa päättää, mikä olisi suosikkini. Vinkkinä voin sanoa, että makeannälkäisten kannattaa kääntyä Vanilla Marshmallown puoleen ja piparmintusta pitävien Peppermint Candy Canen. Sitten meille karpalon rakastajille on tämä Berry Bon Bon, jossa on kirpeän marjaisa tuoksu. Sarjan tuotteet sisältävät Pohjois-Amerikassa tuotettua karpalonsiemenöljyä. 

Vartaloemulsiossa on kevyt nopeasti imeytyvä koostumus. Voipuun voi ja seesaminsiemenöljy kosteuttavat ihoa. Vartaloemulsiossa on usein maltillisempi tuoksu kuin sarjan vartalovoissa, niin tässäkin. Tuoksu jää kyllä iholle levityksen jälkeen, mutta jonkin ajan kuluttua se tasaantuu, eikä tuoksu enää nenään koko ajan. 

"Iho tuntuu pehmeältä ja tuoksuu hetken aikaa kirpeälle karpalolle."

Vartalokuorinnassa on mukavan kuoriva koostumus, sillä se sisältää runsaasti yhteisökaupan kautta tuotettua luomuviljeltyä ruokosokeria. Tuoksu on herkullinen, koostumus rouheaa, jättää ihon pinnan pehmeäksi, mutta ei lainkaan tahmaiseksi. Iho tuntuu pehmeältä ja tuoksuu hetken aikaa kirpeälle karpalolle.

Vartalovoi on kivan notkeaa. TBS:lla koostumukset hivenen vaihtelevat näissä vartalovoissa, itse en niin pidä niistä jämäkämmän koostumuksen omaavista, mutta nämä kermaisen pehmeät ja täyteläiset koostumukset kuten tässä Berry Bon Bonissa ovat mieleeni. Käytän näitä enimmäkseen yöllä käsi- ja jalkavoiteena. Vartalolle nämä ovat hivenen tuhteja makuuni, valitsenkin koko kropalle mieluummin vartaloemulsion. Voi sisältää ihoa tehokkaasti kosteuttavaa voipuun voita. 

Suihkugeeli on hellävarainen. TBS:n suihkugeelit eivät kuivata ihoa, ominaisuus jota osaan arvostaa. Geeli sisältää myös puhdistavaa hunajaa.


Joko olette tuoksutelleet TBS:n uutuuksia? Suosikkinne?

*Postaus sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkailuista en hyödy rahallisesti, mutta niiden kautta tehdyistä ostoista saan pienen komission.

 1. Berry Bon Bon on ihana<3 Tosin niin on noi kaksi muutakin TBS:n joulusarjaa :D Tän tuoksu muistuttaa mua melko paljon aiempina vuosina myynnissä olleesta Frosted Berriesistä! Ihanan marjaisa tuoksu joka tapauksessa eikä karpalo ole tässä liian voimakas, vaikka se onkin selkeästi tuoksuteltavissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on samaa kuin Frosted Berriesissä, mutta mun nenään huomattavastikin kirpeämpi, muuten melko samanlainen. :)

   Poista
 2. Nämä TBS:n joulujutut vaikuttavat niin super ihanilta. On vain käsittämättömän vaikeaa valita, mikä olisi ihanin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juurikin tuo valinnanvaikeus on tänä vuonna ongelma. 😅

   Poista
 3. Odotan aina innolla Body Shopin joulutuotteita, enkä pistäisi pahakseni, jos niitä löytyisi joululahjoista. Tänä vuonna Peppermint Candy Cane oli suosikkini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa et tänä vuonna tuli ihan uusia juttuja. 💖

   Poista
 4. Tykkään ihan näistä kaikista sarjoista, ehkä tästä ja Candy Canesta eniten. Candy Cane on ehkä pikkiriikkisen lemppari, se tuoksu on vaan ihan piparminttukeppi. <3

  Ihanat kuvat. <3

  Kivaa tiistaita Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun lemppareita on taas nää ja Vanilla Marsmallow, en oo koskaan ollut mikään isoin piparminttu-fani, mut ymmärrän miksi sä tykkäät siitä. 🙂

   Ihanaa tiistaita Tiia. 💖

   Poista
 5. Peppermint Candy Cane on tällä kertaa suosikkini, mutta tykkään myös tästä Berry Bon Bonista. Molemmista ostin suihkugeelit. Alunperin olin ajatellut, että Vanilla Marshmallow on ehdoton suosikkini, mutta kun pääsin sitä tuoksuttelemaan, niin ei ollut mieleeni. Ei tuoksu kamala ole, mutta omassa päässäni vanilja-vaahtokarkki tuoksuu ihan erilaiselta. Tästä en oikein löydä kumpaakaan, ehkä vähän vaniljaa, mutten kyllä vaahtokarkkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi muuten on jännä, et jos itsellä on joku mielikuva tietystä tuoksusta ja kun sitä haistaa, se ei olekaan sellainen niin on kova pettymys.

   Poista
 6. Tuo kuorinta näyttää ihanalta, vähän kuin jotakin hilloa <3 Luulen, että tykkäisin eniten tästä karpalosta tai sitten piparmintusta :)

  VastaaPoista
 7. Apuva, en ole näitä vielä tuoksutellut. Viimeksi ihastelin, jo pari vuotta sitten, luumun tuoksuisia tuotteita. Nämä on aina niin syötävän ihania <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt meet nuuhkii heti kaikki läpi. Se luumu on muuten yks mun lemppareita, vaikka ei se mitenkään luumulta kyllä tuoksu. 😅

   Poista
 8. Mä tykästyin jo etenkin Vanilla marshmallow-suihkugeeliin <3 Näistä kuorinta kuulostaa ihanalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana. Toi kuorinta on ehkä lempparein näistä, tarpeeksi rouhea. 💖

   Poista
 9. Candy Cane ja Vanille Marshmallow on ne mun lempparit, koska minttu ja vähänkin erilainen vanilja, varsinkin näin talvella (ihan sama onko lunta vai ei 😅)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkään kanssa tuosta vaniljasta, piparminttu ei sitten iske ihan niin kamalasti. 😁💖

   Poista
 10. peppermint candy kane -suihkugeeli tuli jo hankittua mutta sait nyt kiinnostumaan tuosta karpalostakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä on tosi kiva kirpeän karpaloinen tuoksu, jos vaan sellaisesta tykkää. 👍

   Poista
 11. Mä luulen, että tykkäisin tuosta karpalosta, oikein vesi herahti kielelle kun aattelin miten ihanan kirpeä tuoksu siinä voisikaan olla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mun suosikki näistä. Just sellainen pirskahtelevan kipeä tuoksumaailma. 💖🤗

   Poista
 12. Ihania tuoksuja oli, kun käväisin heidän jouluisessa tapahtumassa. Valitsin itselleni piparminun tuoksuisen vartalosetin ja olen kyllä tykännyt. Toki se sopii nyt juuri tähän aikaan, mutta en sitä ehkä kesällä käyttäisi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piparminttu ja kesä ei mustakaan ihan sovi yhteen, tosin helteellä sellainen piparmintun raikas tuoksu voisi olla tosi kivakin. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives