Lookfantastic Beauty Box marraskuu 2018Marraskuun Lookfantasticin Beauty Box* tavoitti minut tällä viikolla. Laatikko tulee joka kuukausi niin omituisia reittejä, ettei sen perille tulosta ole aina edes varmuutta. Tällä kertaa kuitenkin sain siitä edes jonkinmoisen ilmoituksen, että tiesin lähteä sitä lähimmästä postipaikasta tiedustelemaan. Ei siitä sen enempää, sillä marraskuun sisältö todellakin toi valoa pimeyteen. Yksi tuote tämän kuun boxissa oli itselleni täydellinen turhake, yksi oli muuten hivenen kyseenalainen, mutta muille tällä kertaa löytyy käyttöä.

*Beauty Box saatu PR-näytteenä.


Laura Geller Baked Gelato Swirl Illuminator Gilted Honey Sample

Tämä voisi ehdottomasti olla tämän boxin helmi ja se osin onkin. Hieman iloa tuotteesta syö se, että pohjassa lukee sample not for sale, eli periaatteessa tällä tuotteella ei ole arvoa. Sen sijaan muuten itse tuotteena tämä on ehdottomasti itselleni koko boxin kiinnostavin tuote. Innostuin alunperin Gilted Honeysta muutama vuosi sitten. Silloin tämä oli highlighter joka jokaisella ulkolaisella vloggaajalla piti olla, nykyään tästä hyvin harvoin kukaan enää mainitsee mitään. Ihan ymmärrettävää, sen jälkeen markkinoille on tullut tuhansia ja taas tuhansia uusia highlightereita, mutta ennen tämän tuloa highlighter-markkinat olivat paljon suppeammat kuin nykyään. Sävy on todella kaunis kulta ja se sopii hyvin myös luomille. Koostumus on kermaisen pehmeä.

Bubble T Dark Wonder Lookfantastic Bath Fizzer 150 g

Kylpypallo on melkoinen turhake ihmiselle, jonka kotona ei ole ammetta. Toki tällä voisi jonkun jalkakylvyn tehdä halutessaan. Dark Wonder tuoksuu acai-marjalle ja hibiscukselle.

REN Evercalm Day Cream 15 ml

REN:in voide herätti minussa ehkä eniten lämpimiä muistoja. Blogiani ihan alkuajoista asti seuranneet saattavat muistaa, että REN oli pitkään yksi suosikkibrändejäni. Sitten aika ajoi jotenkin ohi. Olen silti tyytyväinen, että pääsen verestämään yhteisiä muistoja tämän Evercalmin avulla. 

Elemis Papaya Enzyme Peel 15 ml

Enzyme Peel on yksi Elemiksen kulttituotteista. En ole aiemmin kokeillut tätä hedelmäentsyymien voimalla toimivaa kuorintaa, mutta kulttistatuksen vuoksi odotukset ovat korkealla.

Mellow Precision Pen Eyeliner 1,8 g

Musta tussieyeliner joka on varmasti kiva heille, jotka tussirajausta käyttävät, kuten itselleni. En ole mikään maailman paras rajausten tekijä, mutta olen huomannut, että juuri tussilla saan rajaukset parhaiten onnistumaan, kunhan kärki on tarpeeksi juostava, ettei se vedä jo hieman elastisuuden menettäneitä luomia kasaan rajausta tehdessä.

Contour Cosmetics Lipstick 

Täysikokoinen kauniissa pakkauksessa oleva nestemäinen mattapuna. Boxissa tuli tosi nätti universaali sävy. Otan tämän varmasti käyttöön, kun taas innostun mattapunista uudestaan. Tällä hetkellä ne hivenen tökkivät. 


Kokonaisuutena boxi oli todella kiva marraskuussa, sopivasti ihonhoitoa ja meikkituotteita. Kylpypallon tilalle olisin ottanut mielelläni jotain muuta. 

Mitä mieltä olitte marraskuun Beauty Boxista?

Beauty Boxin hinta kuukausi kerrallaan tilattuna on 20 euroa, jos tilaa kolme kuukautta kerralla, jää yhden hinnaksi 18 euroa ja vuodeksi kerralla tilattuna yhdelle laatikolle jää hintaa 15,50 euroa. 

*Beauty Box saatu PR-näytteenä.

 1. Gilded Honey oli tosiaankin vielä joku aika sitten kaikilla tubettajilla ihan alvariinsa käytössä, mutta aina tulee uusia, jotka ajaa ohi;) Ihanan näköinenhän se on, ei voi kieltää<3
  Kiva kokonaisuus lootassa tälläkin kertaa, vaikka pikkukokoiset tuotteet ei ihan hirveästi riemastuttaisi, jos olisin tilaaja. Tosin boxin hinta on ihan kohtuulllinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutama vuosi sitten oli kyllä kova sana, mutta selvää se, että kun uusia tulee kukaan ei enää puhu hyvistä vanhoista. :) Eihän se tuotetta huonommaksi tee, vaikka siitä ei enää kukaan puhukaan. :)

   Musta tän kuun boxi oli kiva, kivasti myös meikkejä, usein tahtoo olla enempi ihonhoitopainoinen. :)

   Poista
 2. Täällä samat fiilarit, kiiltoa sen olla pitää tällä hetkellä. Mutta ihana sävy tuossa mattapunassa. Mielestäni tämä oli ihan täydellinen boxi, tykkäsin tosi paljon.

  Ihanaa sunnuntaita Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kyllä punistakin, sellaisista puolihimmeistä, mutta täysin matat on jotenkin out itsellä tällä hetkellä.

   Ihanaa sunnuntaita Tiia. <3

   Poista
 3. Toivottavasti tuo kuljetus pelaisi jatkossa kunnolla, harmittaa kun pari boxia omalta kohdalta tullut missattua koska hakuilmoitusta ei koskaan saapunut :(

  Mun mietteitä boxista voi lukea blogista:
  https://blingershimmer.blogspot.com/2018/11/lookfantastic-beauty-box-november-2018.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseltä on mennyt kans 1-2 kokonaan ohi. Ihan ihme sähläystä tuon kanssa. Jospa se siitä, jos kuljetusfirma saataisi muutettua. :)

   Poista
 4. Tällä kertaa marraskuun boksi jätti mut vähän kylmäksi. Ehkä sen vuoksi, et mulla on jo tuo Laura Gellerin highlighteri, jota en osaa käyttää sen yltäkylläisen kultaisuuden vuoksi :) En osaa annostella sitä oikein mun kalvakoille kasvoille :D Olin jo unohtanut, et LF:n bokseissa tulee joka vuosi kylpypalli, jota katson sitten huuli pyöreenä!!! XD En tiedä osaisinko käyttää vaikka ois kylpyamme... Huulipuna ja kuorintavoide oli parhaita sekä tietty Elle, tykkään katsoa mainoksia! :D Mulla on aina tullu boksi omaan postilaatikkoon sen pari vuotta mitä oon on-off tilaillut boksia ja hyvä niin, saa jännätä aina aikavälillä 7-14.päivä millon se oottaa lootassa :) Kivaa alkavaa viikkoa Jonna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laita luomille, mä luulen, että tulen itse käyttämään sitä enemmän luomilla. :D On kyllä jättimäisen kokoinen tuo pallo, itse tykkään enemmän vaahdosta kuin värillisestä litkusta ammeessa, ainakin silloin kun minulla on asunnossa amme ollut.

   Mulle kans toi Elle on takuuvarmasti paras juttu, se on kuitenkin arvokas lehti kaupassa, joten jos sitä tykkään lukea, sillä saa katettua jo aika paljon boxin kuluja. ;)

   Mukavaa viikkoa Tuuli. <3

   Poista
 5. Täytyy kyllä antaa iso nootti kuljetusfirmalle! Mikä firma on ollut kyseessä? Ihan ihme sekoilua, kiva jos muillakin tilaajilla on sen kanssa säätöä :(

  Mutta REN! Oi että, ihan sydämessä läikähti. Muistan fiilistelleeni merkkiä kans vuosia, vuosia sitten, mutta nythän sen saatavuus on ollut vähän nihkeä, kun ei enää Kickseistä saa. Mulla on vieläkin merkiltä huulivoide, sekä pikkukoko glykolihapponaamiosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postnord, jonka kanssa ongelmia jo viime keväästä asti. Suurin kummallisuus on se, että paketeista ei melkein koskaan tule mitään ilmoitusta. Tässä on vielä joku outo kuvia Postnordin ja Matkahuollon kesken, minkä vuoksi homma pissii jatkuvasti. Esim. Matkahuollon pakut tulee kellon tarkasti, mut noi mitkä tulee Postnordin kautta niin ei mitään ilmoituksia. Miten voi hakea, kun ei tiedä, että edes pakettia on tullut. Nyt yleensä sitten vaan menen tohon Ärrälle ja kyselen aina, etä josko löytyis nimellä mulle paketteja. :D

   Harmi, että REN tosiaan jäi pois Kicksin valikoimista. :( Itse tilasin aina ulkomailta silloin, kun about kukaan ei Suomessa ollut pahemmin kiinnostunut koko brändistä. Jojoba-kuorinta on edelleen rakeellisista kuorinnoista yksi mun lemppareita. <3 Glykolihapponaamio on ihana!

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives