Sensain paras hoitovesi – Prime Solution


Sensai on varmasti jos ei ensimmäinen niin ensimmäisiä Suomessa myytäviä ihonhoitosarjoja, joista löytyi aikoinaan sellainen ihmeellisyys kuin hoitovesi, eikä vain yksi vaan peräti NELJÄ erilaista. Nykyäänhän hoitovedessä ei ole mitään ihmeellistä, sellainen löytyy melkein jokaisesta sarjasta, mutta vielä kymmenen vuotta sitten Euroopassa ei hoitovesistä ihonhoidossa pahemmin puheltu, ainoa poikkeus tapahtui Sensain hyllyllä shoppailessa. 


"Valitsisin silmää räpäyttämättä Prime Solutionin."

Sensailla on kolme hoitovettä edullisimmassa Cellular Performance -linjassaan. Lotion II (MOIST) on pitkään kuulunut ihonhoitokaappini vakioasukkaisiin, mutta jos minut laitettaisiin valitsemaan yksi hoitovesi Sensailta, valitsisin silmää räpäyttä Prime Solutionin. Ihan jo sen vuoksi, että se on koostumuksensa takia monikäyttöisin hoitovesi mitä tiedän. Sensai itse kutsuu hoitovettä "priming lotion -hoitovedeksi". Minusta tämä kuvaa tuotetta hyvin. 

Prime Solutionin koostumuksesta ei todellakaan tule heti mieleen hoitovesi, sillä se ei ole vesimäistä vaan ohutta, aavistuksen geelimäistä ja maitomaista. Voisi jopa sanoa, että se on paksuhkoa seerumia. 

Tästä huolimatta hoitovesi onnistuu olemaan todella kevyttä ja helposti imeytyvää. Ihan kuin muitakin hoitovesiä, tätäkin voi kerrostaa. Olen joskus kokeillut laittaa tätä 2-3 kerrostakin, eikä tuote lähde rullautumaan. Yksi syy siihen miksi Sensain tuotteet ovat arvokkaita, on se, että niissä käytetään teknologiaa, jolla tuotteiden koostumukset saadaan sellaisiksi, että ne eivät rullaile, eivätkä tee mitään muutakaan ei toivottuja ihmeellisyyksiä iholla. 


"Prime Solution pohjustaa ihon jo yksinäänkin kivasti meikin alle, joten erillistä primeriä en silloin tarvitse."

Prime Solutionia laitetaan iholle puhdistuksen jälkeen ensimmäisenä hoitotuotteena. Päälle levitetään essence, seerumi ja emulsio ja/tai voide. Varsinkin talvisaikaan paksumpi koostumus on etu. Koen tämän kaikista Sensain hoitovesistä eniten kosteutta antavaksi. Rasvoittuvalle iholle tuote voisi olla loistava kosteuttaja yksinään meikin alle. Itsekin käytän kesällä usein myös yksinään meikin alle. Talvellakin toimii, jos iho ei tunnu kuivalta, silloin päälle on lisättävä vielä emulsio. Talviaikaan kun ihoni ei rasvoitu niin paljon kuin kesällä, jätän usein välistä myös primerin, koska koen että Prime Solution pohjustaa ihon jo yksinäänkin kivasti meikin alle, joten erillistä primeriä en silloin tarvitse. 

Puhtaan raikkaan tuoksuinen hoitovesi sopii hyvin kuivalle, pintakuivalle ja ikääntyvälle iholle, mutta jos ihoni olisi rasvoittuva, en empisi kokeilla tätä ainoana kosteustuotteena meikin alle. Tuote sisältää Sensain tuotteille tyypillistä Koishimaru Silkia sekä orapihlajauutetta, joka lisää ihosolujen vastaanottokykyä. 


INCI: Water (Aqua), Alcohol, Dipropylene Glycol, Butylene Glycol, Glycerin, Sorbitol, Methyl Gluceth-20, Diglycerin, Niacinamide, Hydrogenated Lecithin, Cholesterol, Carbomer, Hydrolyzed Coix Lacryma-Jobi Ma-Yuen Seed Extract, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Potassium Hydroxide, Dipotassium Glycyrrhizate, Methylserine, Acetyl Glucosamine, Fragrance (Parfum), Alcaligenes Polysaccharides, Disodium EDTA, Crataegus Monogina Fruit Extract, Dimethoxy Di-p-Cresol, Menthoxypropanediol, Hydrolyzed Silk, Zostera Marina Extract, Dioscorea Panthaica Root Extract, Hydrolyzed Conchiolin Protein, Sucrose Polylaurate, Tocopherol, Pyracantha Fortuneana Fruit Extract, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Linalool

Oletteko kokeilleet Prime Solutionia? Mistä hoitovedestä ette luopuisi?




  1. Olen testannut hoitovettä ja tykkäsin kyllä kovasti! Tykkään myös tämän raikkaasta tuoksusta!
    Ihanaa sunnuntaita Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää Prime Solution on vaan niin paras näistä. ^_^

      Poista
  2. En ole kokeillut Prime Solutionia, mutta tuon kauniin pullon takia voisin melkein harkita;) Minulle Sensai on "once in a lifetime" -kategoriaan kuuluva merkki, jolta voisin ostaa juuri jonkin tällaisen spesiaalituotteen:)
    Ihanat kuvat<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on kyllä upea pullo, maitomainen tuote näyttää aaltoilevassa pullossa kauniilta. Melkein jos Sensailta ostaisin vain yhden tuotteen se olisi joko tämä tai Extra Intensive -sarjan naamio. :)

      Kiitos Sari. <3

      Poista
  3. Minulla on tätä ollut kaks minikokoa...ihana ja riittoisa, vaikken vielä normikokoa ole voinut hankkia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tän koostumus on tosi riittoisaa, vaikka hinta kirpaisee kerralla, pitää muistaa, että pullossa on 75ml:ä, se on seerumimaisessa tuotteessa todella paljon. :) Toki voisi olla kiva, jos tekisivät vaikka puolta pienempää kokoa, niin monella voisi ostokynnys pienentyä, kun summa jäisi hivenen pienemmäksi.

      Poista
  4. Hyvä pointti tuo koko😁...useinhan tää on Sokoksen tarjouksissa myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ja kanttispäiviä kannattaa hyödyntää. ^_^

      Poista
  5. Kuulostaa ihanalta. Se sai-fanina rakastaisin tätä mitä luultavammin. Miten pullo voikaan olla kaunis.

    Ihanaa päivää Jonna 💖

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives