Ylellinen deittituoksu Prada La Femme L'Eau


Siinä missä miellän kukkaistuoksut kesään niin kukkais-itämaiset tuoksut kuuluvat taas enemmän syksyyn ja talveen, niissä on sopivasti aina jotain tiettyä mausteisuutta ja lämpöä, minkä vuoksi ne istuvat paremmin talviaikaan kuin lämpimään kesään. 

Siksi nyt onkin oikea aika kertoa sananen jo muutama kuukausi sitten testiin saamastani Prada La Femme L'Eausta*. Pradan La Femme -tuoksut kuuluvat Pradan hienostuneempaan tuoksulinjaan ja tällä hetkellä La Femme -tuoksuja löytyy kolme: Classic, Intense ja tämä L'Eau, joka on kolmikosta eniten makuuni. 

*Tuoksu PR-näyte saatu blogin kautta.


Tuoksun mielenkiintoisin ainesosa on frangipani, se on usein sellainen, että joko siitä tykkää tai sitten ei. Rakastan tuota kermaisen pehmeää, makeahkoa tuoksua. Joihinkin tuoksuihin se tuo juuri sen viimeisen silauksen aurinkoa kuten La Femme L'Eauhun, mutta joissakin tuoksuissa se saattaa olla omaan nenääni jopa häiritsevä nuotti. Tässä tuoksussa frangipani on hyvinkin neutraali, mutta silti juuri ja juuri havaittava. 

"Se soveltuu hyvin myös deittituoksuksi."

La Femme L'Eau aukeaa mehevällä mandariinilla ja frangipanilla. Tuoksun sydän on kukkais-itämainen: ylang-ylangia ja voimakkaan hienostunutta tuberoosaa. Pohjalla puisia vivahteita. 

Juuri kun tuoksua on suihkuttanut iholle, frangipanin makeus tulee hetkellisesti esiin. Minulle tämä tuoksu on kuin kimppu leikkokukkia. Se on samaan aikaan raikas, vihreä, puhtaan kukkainen hieman saippuaisella vivahteella ja pehmeillä puisilla sävyillä. Tiedättekö ne hienostuneet vanhanaikaiset palasaippuat? Tämä tuoksuu minusta ihan niille. Mandariini antaa tuoksuun aavistuksen sitruksisuutta. Tuoksussa on taianomainen ripaus romanttisuutta, joten se soveltuu hyvin myös deittituoksuksi. Se ei ole tuoksu joka saa välttämättä toiselta puoliskolta sukat pyörimään jaloissa, mutta sillä tekee vastapuoleen hienostuneen vaikutelman. Tuberoosa on tuoksussa sen verran voimakkaana, että esim. työtuoksuksi en tätä suosittelisi, varsinkin jos työympäristössä on tuoksuherkkiä. 

Itselleni tuoksun tähtihetki on siinä vaiheessa, kun se on ollut iholla reilut nelisen tuntia. Voimakkaan tuberoosan tuoksu on tasaantunut ja pehmeämpi ylang-ylang sekä puiset vivahteet tulevat paremmin esille. Kesto omalla ihollani on todella kiitettävät kymmenisen tuntia. 

La Femme L'Eaun tuoksunenänä on toiminut Daniela Andrier, jonka kaikkia luomia tuoksuja oikeastaan yhdistää niiden ääretön hienostuneisuus. 


Onko Pradan La Femme -sarjan tuoksut tuttuja? Mikä on teidän Prada-suosikki?

*Tuoksu PR-näyte saatu blogin kautta. 1. En vielä löytänyt sitä omaa suosikkiani Pradan tuoksuista (siis että olisin ostanut), mutta rakastan pullojen ulkonäköä! Ehkä se on tuo hienostuneisuus, joka ei ihan mulle kolahda - pidän voimakkaista tuoksuista. Tiedetään, olen tuoksuherkkien pahin painajainen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tää on itseasiassa aika voimakas, ei mikään toimistotuoksu välttämättä. 😁 Mut joo onhan tää sit myös kivan kukkainen ja tässä on myös kepeyttä, mutta on silti ihan selviä itämaisia vivahteita myös. 👍

   Poista
 2. Tätä en ole vielä nuuhkutellut! Pradan tuoksut ovat yleensä mukavia (paitsi Candy. Yhh, ei minulle..:D) La Femme Intense oli ainakin ihana, huolimatta valkoisesta kukkaisuudestaan. Ehkä se on se pohjalla vaaniva patsuli ja puunuotti.

  Rakastan tuoksuja, jotka sopivat tähän vuodenaikaan. Kaikki itämainen, lämmin, tumma, runsas ja vahva saa sykkeen vähän nopeammaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on Candyyn vähän sellainen en tahdo siis siihen alkuperäiseen, ehkä siksi että niin moni käyttää sitä. Mä haluan tuoksua eriltä kuin muut. 😁

   Poista
 3. Hienostuneet palasaippuat, aah ihanan nostalginen ja sellainen puhdas tuoksu varmaan. Täytyypä tätä käydä liikkeessä tuoksuttelemassa. <3

  Ihanaa päivää Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen et voisit pitää, ainoa mitä hieman epäilen, et onko liikaa kukkaisuutta sulle. 🤔

   Poista
 4. Prada Candy L'eau Perfume oli ihana. La Femme kuulostaa tuoksulta, joka pysyy iholla koko päivän.
  Ihanaa torstaita sinulle Jonna ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet tykkää tosi paljon Candyista, ne on Pradan tuoksuista ehkä helpoimpia käyttää.

   Ihanaa torstaita Outi. ❤️

   Poista
 5. Mä varmasti rakastaisin tätä! Yhden Prada Femme tuoksun omistan ja tykkään siitä ihan hirveästi <3 Prada kuuluu muutenkin omiin suosikkibrändeihin, siis tuoksujen osalta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on eka Femme josta itse tykkään, ne muut on liian voimakkaita omalle herkälle nenälle. 😅

   Poista
 6. Upea pullo! Luulen, että tykkäisin tästä, kun mainitsit nuo vanhan ajan saippuat :D :D Eli täytyy ehdottomasti muistaa nuuhkaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen kans, et tykkäisit. Sähän tykkäät muutenkin usein voimakkaammista tuoksuista kuin mä. Tää todellakin tuoksuu vanhan ajan saippuoille. ^_^

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives