Mehukkaan erilainen Juicy Couture Oui

*)Sis. mainoslinkin, tuote PR-näyte saatu maahantuojalta

Juicy Couturen tuoksut on totuttu tuntemaan gourmet floral -tuoksuina, tämän vuoksi pidänkin brändiltä todella yllättävänä vetona heidän uusinta tulokastaan Juicy Couture Ouita*. Olin suorastaan hämmentynyt, kun tuoksu saapui minulle. Sen jälkeen olen makustellut tuoksua vapaapäivinäni useita viikkoja. Jos sinulla on tietyt odotukset sinulle tutun merkin tuoksusta, on todella vaikeaa aluksi päästää siitä mielikuvasta irti ja osata arvioida tuoksua itsenään, ei Juicy Couture-tuoksuna. Joten en arvioi tuoksua tällä kertaa Juicy Couture-tuoksuna vaan Ouiina.


Luokittelisin Ouin kukkais-hedelmäiseksi tuoksuksi. Tämä on varmasti kukkaisin JC-tuoksu jota olen tuoksutellut. Henkilökohtaisesti pidän kovasti kukkaisuudesta, joten tämä uusi aspekti oli mielenkiintoinen asia.

Oui avautuu raikkaalla puraisulla vesimelonia, mehevällä päärynällä, modernilla acai-marjalla sekä teellä. Tuoksun sydän on itämais-kukkaisvivahteinen: kuusamaa, voimakkaan ylellistä tuberoosaa ja jasmiinia. Pohja on pehmeän lämmin, mutta ei makea: myskiä, puisia vivahteita ja ambraa.

"Ajan mittaan se muuttuu elegantiksi kukkaistuoksuksi." 

Ensimmäisellä nuuhkaisulla ensimmäinen sana joka tulee mieleen on RAIKAS. Vihreä, vetinen, tuore, vasta sen jälkeen tuoksusta alkaa erottamaan hedelmäisiä ja kukkaisia vivahteita. Tämä on tuoksu joka ihollani paranee ns. "vanhetessaan". Sen erilaiset vivahteet pääsevät esiin paremmin iholla oltuaan. Ajan mittaan se muuttuu elegantiksi kukkaistuoksuksi. Yksittäisinä nuotteina selkeiten haistan selkeiten vesimelonin, jasmiinin, tuberoosan ja myskin. Kesto on Juicy Couture tuoksujen tapaan pitkä, ihollani lähes kymmenen tuntia. Tuoksu taipuu mielestäni sekä toimistoon, että iltamenoihin.

"Ilmasto vaikuttaa tuoksun voimakkuuteen."

Viime kesän helteinen Rodos ja Suomi auttoivat minua ymmärtämään, miksi monet lämpimissä maissa asuvat haukkuvat tuoksujen kestoa, kun minulla ne samat kestävät iholla koko päivän. Viime kesä oli ensimmäinen, kun huomasin muutaman kevyemmän yleensä pitkäkestoisen tuoksun haihtuvan nopeammin iholtani ja jouduin lisäämään niitä päivän aikana. Jo aamulla pistin tuoksuja enemmän helteisinä päivinä mitä normaalisti. Nyt kun on taas palattu syksyyn ja ilma on ympärillä raikas, olen joutunut jälleen käyttämään niitä huomattavasti maltillisemmin. Lämmin, kostea ja helteinen sää vie tuoksuilta helposti potkua pois, joten ilmasto vaikuttaa siihen miten voimakkaana tuoksut koemme.

Kenelle sitten suosittelisin tuoksua?

Varsinkin heille jotka eivät ole aiemmin innostuneet JC:n tuoksuista, sillä tämä on erilainen. Heille jotka mm. rakastavat mm. Escadan tuoksuja, sillä tässä on hedelmäisyyttä, raikkautta ja kukkaisuutta oikeassa hienostuneessa suhteessa. Niille jotka kaipaavat talvipäiviin muistoja kesästä.


Nyt jouluaikaan Ouista on saatavana myös edullinen lahjapakkaus, joka sisältää tuoksun 30 ml sekä suihkugeelin 125 ml. Pakkauksen hinta on 55 euroa (arvo 75 euroa). 


Kolahtaako Juicy Couturen tuoksut? Vai onko tämä yllättävä Oui enemmän makuunne?
 1. Pullo on fantastinen. <3 Kaunis kuin koru ja punainen värihän on se mun lemppari. <3 Tämä tuoksu on paras Juicy omaan makuun ikinä, niin raikas ja jotenkin se vesimeloni kruunaa tuoksun. Tätä yllä tekee vähän väliä mieli tuoksutella rannetta.

  Upeat kuvat olet ottanut. <3 Ihanaa viikonloppua Jonna. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kans pullosta pinkki ja punainen on jännä yhdistelmä. 👍

   Tää on todella raikas verrattuna muihin, musta jo aiemmin tänä vuonna ilmestyneessä JC:n tuoksussa oli kans jo raikkautta havaittavissa kun siinä oli sitä kiiviä.

   Kiitos. Mukavaa viikonloppua! 💖

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives