Narsin Orgasmin korvike

*Postaus sisältää mainoslinkkejä, tuotteet omia.


Olen useaan otteeseen maininnut, että jos minun pitäisi käyttää vain yhtä poskipunaa lopun elämääni, se olisi takuulla Narsin Orgasm. Tiedän hyvin, että sen kultainen jopa aavituksen glitterinen hohde ei ole kaikille, mutta rakastan hehkua poskille tuovia poskipunia, kun meikkipohja on muutenkin heleä, niin heleyttä antava poskipuna istuu siihen nätisti. Olen huomannut, että jos teen mattaisemman pohjan, poskipunan kanssa pitää yllättäen olla hivenen helläkätisempi, ettei se näyttäisi liialliselta mattaa pohjaa vasten, kun taas heleä pohja antaa enemmän anteeksi. 

"En ole koskaan löytänyt Orgasmille täydellistä dupea."

En ole koskaan löytänyt Orgasmille täydellistä dupea, mutta nyt ollaan todella lähellä. Itseasiassa tämä dupe saattaa olla jopa mieluisampi heille, jotka eivät pidä Narsin glitterisyydestä, mutta rakastavat sen kultaista hehkua. 

Olen kesästä asti käyttänyt Clarinsin Blush Prodige 09 Golden Pink -poskipunaa. Ensin en edes tajunnut, miksi olin niin ihastunut siihen, että otin sen käteeni aamu toisensa jälkeen. Vasta kuukausia myöhemmin joulun aikaan tajusin kuinka samanlainen se on Orgasmin kanssa. 


Golden Pinkissä on täysin samanlainen persikkaisen pinkki pohjasävy kuin Narsissa. Juuri tuo pohjasävy tekee punasta ihan kaikille sopivan, se näyttää hyvältä aivan kaiken sävyisillä ihoilla. Alapuolella olevassa kuvassa, joissa poskipunia on sormissa ero näyttää itsesiassa isommalta, mitä se oikeasti luonnossa silmälle on. Clarinsin kullan hehku ei tule kuvassa niin selvästi esiin mitä todellisuus on. Luonnossa ainoa ero on se, että Nars on vieläkin kullanhohtoisempi ja poskipunan joukossa on selvästi erotettavissa pienen pieniä glitter-hippuja. Kun taas Clarins on hivenen hempeämmin hohtava ilman glitteriä, poskilla ero on pieni, sillä myös Golden Pink antaa jopa metallista hehkua. 

Yksiä suosikkihetkiä kosmetiikan parissa itselle on löytää jollekin suosikkituotteelleni vastaava tuote, ihan sen vuoksi, että usein on tullut eteen se päivä, että suosikkini on lopetettu ja poistettu markkinoilta, jonka jälkeen olenkin ollut sormi suussa, että mitäs nyt. Lempiposkipunani kohdalla tämä ongelma on toistaiseksi ratkaistu. Clarins on toki suomalaisille helpommin ostettavissa, kun Narsia saa tilattua vain verkosta. 

Orgasm on aina jakanut paljon mielipiteitä, toiset kuten minä rakastavat sitä yli kaiken, kun taas toiset eivät voi sietää sen glitterisyyttä. Golden Pink onkin oiva vaihtoehto, jos Narsin klassikko on houkuttanut, mutta et ole ollut aivan varma onko se glitterisyydessään sinun juttusi. 


Nordicfeelin verkkokaupassa Golden Pinkiä* on vielä saatavilla edullisesti hintaan 36,95 euroa. 

Jos teidän pitäisi käyttää vain yhtä poskipunaa, mikä se olisi?




  1. Mulla on Orgasm minikoossa, mutten ole siihen montaa kertaa tarttunut juuri glitterisyyden takia. Se vaan korostaa ihoni epätasaisuutta. Mutta sävynä tämä on aivan ihana ja raikas valinta :). Täällä Hehkun tuotteet ovat jo -80 %, en ole tosin käynyt katsomassa onko enää mitään hyllyssä, ei varmaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yrittävät varmasti liikkeistä saada tavaran nopeammin loppumaan, luultavasti verkkokauppa on viimeinen jonka sulkevat. Jos noin kokee Narsin Orgasmin niin tää Clarins on tosi hyvä vaihtoehto, koska ei ole glitterinen, joten ei korosta ihon epätasaisuutta samalla tavalla. :)

      Mä olen vieläkin jotenkin surullinen, että Hehku lopettaa, koska tykkäsin hieman uniikimmasta ja erilaisemmasta konseptista, musta kyse oli siitä ettei ne markkinoineet itseänsä tarpeeksi, esim. kyllä nykyään bloggaajien ja vaikuttajien kanssa olisi kannattanut tehdä yhteistyötä, sekä mainostaa jossain muuallakin itseään, muuten voi jäädä kuluttajalle aika etäiseksi, vaikka olisi kuinka hyvä konsepti tahansa.

      Poista
  2. Orgasm on kyllä ihana poskipuna, itsekin käytän silloin tällöin mutta pidän täysin mattaisista hieman enemmän ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on taas toisinpäin, musta mattaiset tuntuu vähän oudoilta itsellä, on mulla niistäkin tosin muutama suosikki joita käytän ahkerasti, mutta enemmän käytän näitä joissa on vähänkin hehkua. ^_^

      Poista
  3. En ole kokeillut Narsia koskaan, mutta väri sinällänsä näyttää kivan heleältä vaikken omilla kasvoilla pidäkään liiasta hohteesta. Mulla on kaksi supersuosikkia tällä hetkellä: toinen on jo pitempään matkassa ollut MACin Pinch-sävy sekä viime kesän Ardenin kesäpaletti, missä on ihana persikkainen poskipunasävy.
    Ei päivää ilman poskipunaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääkin kurkata millainen tuo MAC:in Pinch on, ei meinaten äkkiseltään muistu mieleen. :)

      Eikä todellakaan päivääkään ilman poskipunaa! Tekee ihmeitä kasvoille. <3

      Poista
  4. Myös mulla on toi Orgasm minikoossa, ja aika harvoin sitä tulee käytettyä. Mua ei haittaa glitterisyys sinänsä, vaan se kullan hohden siinä. Muuten käyttäisin enemmän, mutta kulta ei oikein sovi mulle, ei ainakaan poskille;)

    Mua kans harmittaa Hehkun lopettaminen. Juuri, kun pääsin ikään kuin makuun, niin sitten onkin loppu jo käsillä. Ehkä peli on niin raadollista, että lopetuspäätös tehtiin näinkin pian. Olen samaa mieltä, että markkinointi ei täysin onnistunut. Hehku oli aika pimennossa medioissa. Harmi:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Narsissa vaikka pohjasävy on persikkaisen pinkki niin se kullan hohde on kyllä aika lämmin, ja jos kokee, että esim. viileät värit sopii itselle paremmin, tää voi olla vähän niin ja näin.

      Mulla aivan sama ton Hehkun kansssa. Tavallaan juuri olin pääsemässä makuun, olen kyllä hyödyntänyt nettikaupan tarjouksia, tilannut sieltä mun lempparituotteita jemmaan, aivan älyttömän nopea toimitus, joten todella harmi ketjun kohtalo. :(

      Poista
  5. Oih mitkä sävyt ♥ Mä oon niin juurtunut aurinkopuuteriin niin että poskipunia ihan opetellut käyttämään eikä oikein ole vielä suosikkia mutta tuota Clarinsin punaa voisin kokeilla.
    Mukavaa iltaa Jonna ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käytän aurinkopuuteriakin, mutta poskipunaa on oltava! :D

      Mukavaa päivää Maikku. <3

      Poista
  6. Nyt heitit kyllä vaikean Clarinsia kyllä sipaisen joka aamu poskille, joten ehkäpä se olisi sitten juuri tuo Clarinsin puna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Clarinsin punat on kyllä pääsääntöisesti todella ihania. Tykkään niiden laadusta.

      Poista
  7. Oon miettinyt tuon Narsin punan ostamista, mutta se on aina jäänyt. Ehkä joku päivä 😊 Ja kääk, nyt pistit pahan..No, mä varmaan valitsisin Diego Dalla Palman, sellaisen rusehtavan persikkapunan mutta myös Juice Beautyn voidemaisen vadelman sävyisen, kolmas vaihtoehto ois Bobbi Brownin ärtsy pinkki 😀 Jos et oo kokeillut Diegon poskipunia niin kokeile joskus, ainakin siinä mun sävyssä on upea, kasvoille itsestään häivyttyvä koostumus 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen, että se heleyden ystävänä kyllä tykkäisit siitä. ;) Mä itseasiassa oon kokeillut diegon meikkejä, myös poskipunia, ne on huippuja. :)

      Poista
  8. Glitterisyys voisi ehdottomasti olla oma juttu, mutta oon kyllä tykännyt todella paljon tuosta Clarinsin punasta, se on kokolailla täydellinen. <3

    Kivaa iltaa Jonna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Clarinsin puna on kyllä ihana. :)

      Mukavaa iltaa Tiia. <3

      Poista
  9. Voi apua, jos yksi pitäisi vain valita! :D Orgasm se varmaan olisi täälläkin. Viime aikoina olen tarttunut useimmiten Narsin Heartbreaker -palettiin, jossa Orgasmin lisäksi Luster ja Amour. Se on vain niin helppo valinta, sillä kaikki sävyt ovat varsin käyttökelpoisia, varsinkin Orgasm ja Amour. Tykkään myös Cliniquen Cheek Pop -poskipunista. Jos haluan kylmempää pinkkiä, viime aikoina olen tarttunut Charlotte Tilburyn Love is the Drug -poskipunaan, mutta sen kanssa pitää olla varovainen, kun on niin pigmenttinen. Tykkään myös joistakin mineraaliposkipunista esim. Lily Lololta ja Baremineralsilta, kun niissäkin on itsessään ihana hehku.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin vaikeaa, mutta Orgasm olisi kyllä oma valinta, toiseksi pääsisi Jane Iredalen Flawless. <3

      Cliniquen Cheek Popit on kans hyviä, itseltäni löytyy niitä useita. :) Olisi varmaan pitänyt hankkia jostain se paletti niitä mikä oli myynnissä joulun alla.

      Poista
  10. Orgasm on mullakin pitkäaikainen suosikki. Mulla on myös vanha Dior, jossa sävy on hyvin samanlainen, mutta on täysin matta. Harmikseni Dior on ihan pian lopussa ja jo vuosia sitten totesin, ettei sitä löydy enää mistään. Kun luin tämän postauksesi laitoin tuon Clarinsin värin muistiin ja tänään, Evo kosmetiikkaliikkeen loppuunmyynnissä löysin tuon sävy . 70 %:n alessa! Joten ei tarvinnut paljon miettiä ostanko vai en. Ja kotona heti piti testata, tykkään tosi paljon! Kiitos tästäkin tosi hyvästä vinkistä! Olen esittelyjesi kautta löytänyt Bakelin kasvovoiteet ja Boucheronin ihanan tuoksun, joten kiitos paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mieletön löytö!!! Clarins on myös tosiaan hillitympi kuin Orgasm, mutta hohtoa siinäkin on, ainoastaan glitterin palat puuttuvat. Ihana kuulla, kuulla, että tykkäsit myös. Clarinsista. <3

      Todella ilo kuulla, että olet löytänyt blogini kautta uusia suosikkeja, mikään ei lämmitä enemmän sydäntä kuin kuulla tällaista, tietää itse onnistuneensa kertomalla omia vinkkejään.

      Ihanaa viikkoa sinne!

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives