Parhaat – helmikuu'19

°Sisältää mainoslinkkejä

On helppo huomata, että helmikuussa on vähemmän päiviä, sillä tuntuu, että tämä on suorastaan mennyt kiitämällä ohi. Aloin alkuviikosta ihan laskemaan, että onko oikeasti jo kuukauden parhaiden aika. Huomenna on maaliskuun ensimmäinen päivä, joten tänään on hyvä päivä vetää yhteen helmikuussa eniten käyttämäni ja ihastuttaneet tuotteet. 

Muutama aurinkoinen päivä sai minut fiilistelemään jo kesää ja sehän tiesi sitä, että otin kaapista esiin yhden kesäkauden suosikeistani. Tata Harper vei mukanaan, tuotteista tulen kirjoittelemaan kattavan postauksen myöhemmin. Löysin kaapin perukoilta todella vanhan suosikkini, jonka olin unohtanut ja elelin helmikuun todella yksinkertaisen silmämeikin kanssa.

*Muut tuotteet omia, Laura Geller PR-näyte saatu blogin kautta. Mainoslinkit merkattu °-merkillä. Niiden klikkauksista en saa rahaa, mutta niiden kautta tehdyistä ostoista saan pienen komission. 


Tata Harper Soin Illuminating Moisturizer – Voin heti kertoa, että tässä on tuote, jota joko rakastaa tai inhoaa. Mattaa haluavien kannattaa pysyä tästä kaukana, mutta jos rakastatte tapaani hehkua, niin tässäpä uusi luottotuotteenne. Kyseessä on kosteusvoide, mutta itse luettelisin tämän jopa osin meikkituotteeksi ihonhoidollisilla vaikutuksilla. Lämpimän sävyinen hohtava voide antaa kasvoille highlighter-efektin, ensin mietin, että näytänkö jopa liikaa Tin Manilta, mutta meikin alla käytettynä voide tuo iholla todella kauniin luonnollisen hehkun. Tuotetta voi taputella myös meikin päälle kohtiin joihin haluaa lisähehkua. Hehku tulee voiteen sisältämästä timanttipölystä ja mineraaleista. Tämän lisäksi kevyt voide kosteuttaa ihoa tehokkaasti hyaluronihapon, bambun fermenttien, saflorin olesomien voimin. Aloe vera -pohjaan tehty voide rauhoittaa lempeästi aamuisin ihoa. Tata Harperin tuotteissa on kautta linjan hyvin tunnistettava raikkaan vihreä tuoksu, niin tässäkin. Ilman meikkiä yksinään iholla en voidetta käyttäisi, sillä se on jopa omaan makuuni liian hehkuva, sen sijaan olen sekoittanut sitä muutaman tipan muun voiteen joukkoon tuomaan sopivasti heleyttä meikittöminä päivinä.

Tata Harperia myy mm. Skincity.


Smashbox Cali Palette – Ostin paljon hehkutetun paletin jo syksyllä. Se seisoi kauan käyttämättömänä, enkä ollut oikein ihastunut siihen kaikesta hypestä huolimatta. Kyseessä on siis kasvopaletti, missä on kaksi highlighteria, kaksi poskipunaa ja kaksi varjostussävyä. Highlighterit eivät ole lainkaan sellaisia, joita itse käyttäisin ja vaaleampi sävy, mikä on sopivampi iholleni, ei mielestäni oli tarpeeksi hehkuva vaan lopputulos on hivenen pliisu ja jopa tunkkainen. Lisäksi ainoastaan toinen poskipunasävyistä on sellainen, josta todella pidän. Varjostukset hoidan aurinkopuuterilla ja niinpä paletti jatkoi meikkilaatikkoni kaunistusta käyttömättömänä siihen asti, kunnes tajusin alkaa käyttämään sitä silmämeikissä. 

Jos loppuvuosi meni ColourPopin Yes, please! -paletin kimpussa, niin tämä vuosi on mennyt tehdessä silmämeikkejä Calilla. Olenkin suorastaan elänyt nudeille silmämeikeille mitä tällä saa tehtyä. Päivästä riippuen teen varjostussävyillä joko lämpimän tai kylmän version, vaaleinta highlighteria käytän kulmaluulla, silmien sisänurkissa ja liikkuvalla luomella. Liikkuvalle luomelle sopii myös loistavasti paletin tummempi highlighter, jos haluan syvemmän lookin. Koska pannut ovat isoja, voin vain kuvitella kuinka kauan tämä kestää silmämeikkejä tehdessä... todellista säästöä siis! 

Cali Palettea myy Kicks°.


Laura Geller Gilded Honey – Tämähän tuli luokseni marraskuun Lookfantasticin Beauty Boxissa, jonka sain blogin kautta. Kyseessä on kulttituote, mutta heti kun näin tuotteen livenä, tiesin, että tämä on makuuni liian kultainen highlighteriksi. Se ei kuitenkaan ole estänyt tuotteen käyttöä, sillä jos olen halunnut tehdä Calin kanssa astetta juhlavamman meikin, olen laittanut sormella Gilded Honeyta liikkuvalle luomelle, aivan mielettömän kaunis hehkuva kulta, joka toimii loistavasti luomilla. 

Gilded Honeyta myy mm. Escentual.


Dior Rosy Glow – Lisää kulttituotteita. Muistan ikuisesti kun jokaisen iholle yksilöllisesti sointuva poskipuna tuli vuosia sitten myyntiin. Punasta kohisivat silloin kaikki, nyt vuosienkin jälkeen aina silloin tällöin törmään blogeissa tähän, enkä ihmettele miksi. Olin varmaan vuoden päivät käyttämättä omaani, kunnes pitkän persikkaisen kauden jälkeen kaipasin poskille jotain vielä rakkaampaa ja muistin, että minultahan löytyy Rosy Glow. Olen laittanut tämän aikoinaan täällä blogissa TOP5 -poskipuniini ja kyllä tämä edelleen on siellä paikkansa pitänyt. Jos haluaa raikkaan ja luonnollisen poskipunan, niin räväkästä väristään huolimatta, tämä on juuri sellainen. 

Rosy Glowta myy Kicks°.

Sensai Bronzing Gel – Mitäpä olisi oma kevät ja kesä ilman Sensain Bronzing Geliä. Sensain sävyttävä geeli sisältää peräti 70% vettä, joten sen koostumus on kasvoilla ihastuttavan kevyttä ja ohutta. Tuotteessa on todella mieto sensaimaisen tyylikäs puhdas tuoksu, ihan tuoksuttomaksi en voi tätä sanoa, vaikka tuoksua onkin vain aavistus. Väri on kaunis neutraali ruskea, joka pukee varmasti kaikkia. Lopputulos on läpikuultava ja iho tuntuu levityksen jälkeen kosteutetulta. Sisältää myös pienen aurinkosuojan, mikä on kiva juttu. Sekoitan tuotetta usein meikkivoiteeseen nokareen tuomaan sävyä sekä kuulautta ja raikkautta pohjameikkiin. Tuotetta voi jopa sutia skunkilla meikkivoiteen päälle aurinkopuuterin tapaan halutessaan. 

Bronzing Geliä myy mm. Hajuvesi.fi°.

Oliko joukossa tuttuja tuotteita? Mikä oli sinun helmikuun suosikkisi?


  1. Ainakin Jyväskylässä Sokos myy myös Tata Harperia. Tuo Illuminating Moisturizer tuli mulle siinä Cult Beauty x Lydia Millen-boksissa ja on kyllä ihan huikea! Hinta vaan hieman hirvittää, täytyy ehkä Kutsu kauneuteen-päivien alennukset hyödyntää. 😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai oliko toi siinä, en tajunnut, että se oli just tuo. Ehdottomasti -20% ale hyödyntämään. :D Ei todellakaan kaikkien tuote, epäilen, ettei ole neutraalia mielipidettä.

      Poista
  2. Tuo Sensain Bronzing Gel on ihana, mähän käytin sitä viime kesänä meikkipohjana :D Ihanan huoleton! <3 Ja mä niin odotan sun Tata-postauksia, täytyy alkaa säästämään Tataa varten LOL :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis se on kuin vettä iholla koostumukseltaan, viime kesänä todella hyvä, kun ei ainakaan saanut kasvoja tuntumaan vieläkin lähmäisimmältä. Suosittelen, sillä Tatalla on muutamia aivan huippuja juttuja, yksi voide muuten tuoksuu aivan samalta kuin Bakelin Oxyregen, mun on pitänyt muistaessani tutkia INCE:jä et mikä on se yhdistävä tekijä. :D

      Poista
  3. Dior oli tuttu ja tykätty! Jaa-a minkäköhän valitsisin helmikuun tuotteeksi IsaDoran aurinkopuuterin. Aloin nimittäin sitä käyttämään poskissa kun viimeisin poskipuna loppui :) Toinen tuote voisi olla Burana, jota joudun ottamaan kipeän polven takia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että muillakin on kokemuksia Diorista. :)

      Mä en ole Isadoran aurinkopuuteria muistaakseni ikinä kokeillutkaan.

      Polvelle paranemista!!

      Poista
  4. Toi Smashboxin paletti on ollut mulla ostoslistalla jo pitkään. Nyt aloin kuitenkin miettiä tän sun postauksen jälkeen, että tuliskohan tota oikeasti munkaan käytettyä kasvopalettina. Varjostukset teen itsekin aurinkopuutereilla enkä tiedä onko noi sävyt loppupeleissä muutenkaan ihan sellaisia, mistä itse eniten pidän. Kiitos siis tästä, avasit mun silmäni ja into hankkia to paletti väheni huomattavasti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva olla avuksi, musta noi highlighter sävyt on sellaisia, että tosiaan se tummempi on aivan liian tumma, se on todella kuparinen ja sitten se vaalea on esim. Mary Louhun tottuneelle aika hailakka. :D Silmä-poskipalattina tää on loistava itsellä, mutta alkuperäisessä tarkoituksessa tätä ei tule itse kyllä käytettyä. Aurinkopuuterilla saa omaan makuuni pehmeämmät ja kauniimmat varjostukset, joten varjostusvärille ei ole itsellä käyttöä.

      Poista
  5. Laura Gellerin highlighter näyttää kyllä just siltä, että toimii paremmin silmämeikissä :)

    VastaaPoista
  6. Ihana tuo Diorin poskipuna ja Sensain Bronzing Gel mm. Smashboxin ostin silloin itsellekin muuten.

    Eilen tehtiin juuri kk suosikit video ja kyllä suurin suosikki taitaa olla Smashboxin luomiväripaletti ja huulikiillot ja Nyxin pinkki huulikiilto. Kaikkia käyttänyt koko ajan, siitä kun sain ne.

    Ihanaa viikkistä Jonna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääkin katsoa se video. :)

      Ihanaa viikonloppua Tiia! <3

      Poista
  7. Itse kokeilin Tata Harperin Resurfacing Serumia. Suosittelen! Lempea, mutta tehokas

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Multa löytyy sekin. ^_^. Siitä lisää Tata Harper postauksessa myöhemmin. On tosiaan hyvä tuote.

      Poista
  8. Mä tykkään myös tosi paljon Tata Harperista. Harmillisen kallis brändi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en pidä muita arvokkaina, mutta ne kaikista arvokkaimmat tuotteet on jo omankin kipukynnyksen ylärajalla, mutta voisin niistäkin jotain hankkia, jos ne todella vaikuttaisivat ihoon niin, että huomaisin selvän eron. :)

      Poista
  9. Oooh onpa tässä ihania tuotteita! Tuota kasvopalettia himottelin sillon itekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi keksin käyttöidean tolle paletille, joka seisoi kuukausia eka. :D

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives