The ride or die TAG by Jaclyn Hill


The Diary of a Shopaholicin Mari Tagasi minut Facebookissa mielenkiintoiseen haasteeseen. Itse en Jaclyn Hilliä Youtubessa kovinkaan ahkerasti seuraa, kun taas Tati, KathleenLights ja Chloe Morello ovat sellaisia, jotka koen omakseni. Jaclyn Hillin alulle laittama The Ride or die TAG oli kuitenkin niin mielenkiintoinen, että pakkohan tähän oli tarttua. Tarkoituksena on siis esitellä ultimaattisimmat meikkisuosikit, ne tuotteet joita ilman ei tulisi toimeen. Tuotteet, joita ostaa aina vain uudestaan ja uudestaan, koska ne ovat niin hyviä. Mukana onkin yhtä lukuunottamatta vain itse ostamiani tuotteita, vaikka olenkin osaan tutustunut blogin kautta. Olen ostanut niitä sen jälkeen ihan itse uudestaan, vanhojen loputtua. Näinhän hyvien tuotteiden kanssa tuppaa käymään. Ainoastaan Michael Korsin tuote on kuvissa blogin kautta saatu, koska en ole saanut sitä vielä kahdessa vuodessa kulutettua loppuun, vaikka käytän sitä melkein kaikissa meikeissäni. Sitäkin ostan takuulla lisää, kunhan se vain suostuisi loppumaan. Mukailin tässä omassani Marin versiota, koska alkuperäiseen ilmeisesti kuuluvat kategorioina mm. irtoripset ja contouring, joita kumpiakaan en harrasta. Arvatkaapa teenkö tästä myös ihonhoitoversion tulevaisuudessa? ^_^

1. Primer

Guerlain L`Or – En edes miettinyt tätä sekunnin sadasosaa. Toinen pullo jo menossa, enkä vaan voi olla ilman tätä. Jos haluan 100% varman meikkipohjan, valitsen aina L`Orin. Itsehän en tykkää kovinkaan mattaavista ja blurraavista primereistä vaan haen tuotteelta enemmänkin kosteutusta ja heleyttä. Tämä tekee molempia, pitää silti myös kiillon t-alueelta kurissa päivän aikana.

2. Foundation

Biotherm Skin Best C.C. – Se, että tuote on esiintynyt blogissani jo kolmesti aiemmin kertoo varmaan kaiken. Jos minulla on hyvä ihopäivä, tähän olisi ollut useampia vaihtoehtoja. Suoraan sanottuna liian monta. Niinpä päätin lähestyä asiaa siltä kantilta, että mitä meikkivoidetta laitan, kun haluan, että meikki pysyy 12 tuntia moitteettomana ja peittää samalla ihon virheet. Valintani on aina Biotherm. Koostumus on todella paksun oloista, mutta beautyblenderillä tuote levittyy iholle kauniisti. Se tekee hieman blurraavan, mutta kuitenkin luonnollisen pinnan kasvoille. En ole mistään muusta meikkivoiteesta saanut niin paljon kehuja kuin tästä. Yleensä aina joku kysyy, jos olen laittanut tätä, että mitä olet laittanut, kun ihosi näyttää noin kuulaalta ja täydelliseltä. Vastaus on helppo: Biothermin Skin Best C.C.

3. Concealer

Max Factor Erace – Jos olette katselleet meikkipostauksiani, niin lopussa, kun olen luetellut mitä tuotteita olen meikissäni käyttänyt, niin Max Factorin Erace löytyy niistä miltein kaikista. Itseasiassa tämä olisi se tuote, jonka menisin näistä kaikista ostamaan ensimmäiseksi. Asiassa on vaan yksi mutta... Aloin viime vuoden lopulla katselemaan, kun kauppojen hyllyt kumisi tuotteesta tyhjyyttään. Se sai sydämeni jättämään muutaman lyönnin välistä. Aavistelin pahaa, kun myyjätkään eivät osanneet sanoa mitään. Vuoden alussa sain varmistuksen maahantuojalta, että tämän valmistus on lopetettu. Nyt vaan kysyn, että WTF?!? Max Factor? Olin tietenkin tämän jälkeen se hullu, joka meni eBay-ostoksille ja tilasi näitä pinon kotiinsa. Nyt koitan varjella varakappaleita kaapin perukoilla, etteivät ne menisi pilalle, koska yksi puikko kestää käytössä pari vuotta. Kyllä, minun peitevoide suosikkini on peitepuikko. Olen koittanut etsiä kohta vuoden verran korvaavaa, mutta yksikään ei ole päässyt lähellekään Max Factoria. Tälläkin hetkellä testaan mahdollista korvaajaa, katsotaan, miten käy. Mikä tästä sitten tekee niin taianomaisen? Koostumus on todella pigmenttistä, mutta silti helposti levittyvää ja pehmeää. Jos tätä laittaa näpyn päällä, se oikeasti peittää sen ja pysyy siinä koko päivän, jopa ilman puuterikiinnitystä, kaikkia muita joudun korjailemaan päivän aikana. Puikko on myös loistava peittämään tummat silmänaluset, se ei mene juonteisiin eikä kuivata. Jos minun pitäisi valita vain yksi meikkituote, se olisi tämä.  


4. Setting powder

Joe Blasco – Entinen suosikkini oli Guerlain, mutta sitten tutustuin tähän Joe Blascon Irtopuuteriin. Käyttämäni sävy on No Color, joten se menee ympäri vuoden. Itsellä on käytössä vielä vanha pakkaus, mutta onneksi Blasco meni muuttamaan kannen kierrelliseksi, sillä tässä vanhassa pakkauksessa nostettava kansi on ainoa heikko lenkki. Tuntuu, että puuteria pöllyää avatessa joka paikkaan. Puuteri tekee iholle kauniin utuisen pinnan. Se on, kuitenkaan olematta. Ihon pinta tuntuu levityksen jälkeen kuin silkiltä. 

5. Powder

Sensai Pressed Powder –  Paras koskaan käyttämäni kivipuuteri. Tällä on mahdotonta saada aikaiseksi liian puuterisia kasvoja, vaikka tätä lisäilisi kuinka innokkaasti päivän aikana. Todella hienojakoinen, läpikuultava ja pehmeästi levittyvä koostumus. Pakko myös myöntää syntini, korvaan usein irtopuuterin käytön tällä. 


6. Highlighter

the Balm Mary-Lou Manizer – Kun minulta tiedustellaan, mitä highlighteria olen laittanut, niin vastaus on yleensä tämä. Mary-Lou ei ole himmeätä hohtoa hakeville vaan sellaisille jotka haluavat kunnon blingiä kasvoilleen. Levittyy kauniisti, näyttää iholla pehmeältä ja pysyy koko päivän. Jos haluan jotain vähemmän blingiä, silloin valintani on Kevyn Aucoinin Candlelight.

7. Bronzer

Michael Kors Glow – Siinä missä suurin osa tykkää, että aurinkopuuteri on täysin matta, itse tykkään, että siinä on hohtoa. Sillä en niinkään käytä aurinkopuuteria varjostamiseen vaan tuomaan kasvoille lisää heleyttä. Tässä iässä sitä vaan ei voi olla tarpeeksi. Michael Korsin Glow antaa kasvoille himmeän kauniin hohteen. Enkä edes kiellä, etteikö järkelemäinen kultainen pakkaus hivelisi näköhermojani. Tuote on ainakin todettu riittoisaksi, kaksi vuotta kulunut ja still going strong.

8. Blush

NARS Orgasm – Itselläni tähän ei oikeasti ollut muita vaihtoehtoja. Minusta tämä sopii ihan kaikkiin meikkeihin. Antaa juuri sellaisen heleän lämpimän rusotuksen poskille, niin ja tietenkin sitä heleyttä. Pysyy koko päivän. 


9. Mascara

Sensai  38°C Silk Performance – Tälläkin hetkellä itselläni on kaksi avaamatonta pakettia laatikossa, jemmaan ripsiväriä aina tarjouksista. Sen verran hysteriaa aiheuttaisi tämän kesken loppuminen. Itsellänihän ei tunnetusti pysy kuin nämä 38-ripsivärit kunnolla, mutta niistäkin toiset pysyy huonommin kuin toiset. Tässä "perusmallissa" rakastan pientä harjaa, se on näppärä varsinkin silloin, kun käytän tätä toisten ripsivärien päällä lisätäkseni niiden kestoa.

10. Eyeliner

Chanel Le crayon Khôl – Tämähän on oikeasti kajal, eli tarkoitettu käytettäväksi vesirajaan, itse käytän tätä myös ihan normaalina eyelinerina. Koostumus on todella pehmeää, jos joskus harvoin innostun ja teen sellaisen tumman hieman "sotkuisen" smokey eye -lookin niin tällä ja sormella häivyttelemällä tulee täydellinen lopputulos. Vaikka koostumus on pehmeää, pysyy silti hyvin.

11. Eye Brow pencil

Too Faced Brow-nie – Tämänkin tuotteen kanssa tuli pari vuotta sitten kriisi. Myönnän, etten tykkää tästä ihan yhtä paljon kuin entisestä jo kauan sitten lopetetun brändin tuotteesta, mutta olen oppinut parissa vuodessa rakastamaan tätä. Sävy on täydellinen taupe, levittyy pehmeästi ja pysyy hyvin. Toisessa päässä on kierreharja, joka on ehdoton. Vaaleanpunainen vähän suloinenkin pakkaus viehättää.


12. Lipstick

Guerlain KissKiss – Tähän oli ehdolla oikeasti monia, joten ehkä vaikein valintani. Katselin punavarastojani ja sieltä löytyi aika mukava määrä KissKiss-punia, aloin sitten pohtimaan, että mikä näissä on se juttu, mikä minua niin viehättää. Sävyjä löytyy useita, koostumus on kosteuttava, mutta silti pysyvä. Tuoksu on ihanan hedelmäinen. Musta hylsy on klassinen. Näihin on helppo tarttua.

13. Liquid Lipstick

YSL Glossy Stain – Näitä löytyy kaapista myös useita. Koostumus on ohutta mutta pigmenttistä. Ei tunnu huulilla kuivattavalta ja vaikka väriä jääkin vähän lasin reunoihin, niin tämä pysyy helposti kahdeksankin tuntia huulilla. Tykkään myös näiden jättämästä kiiltävän mehukkaasta pinnasta. Aplikaattori on täydellisen pehmeä.

14. Lip Gloss

Jane Iredale Just Kissed –  Minä entinen huulikiiltotyttö, en oikeastaan enää käytä kiiltoja. Itseltäni on vähän vuosien saatossa hämärtynyt se, mihin niitä itse enää tarvitsen. Niinpä valitsinkin tähän pienen villin kortin Jane Iredalen Just Kissedin. Se on puna, jota voi käyttää myös poskilla. Koostumus on niin hoitavaa, että tuote käy myös huulivoiteesta. Värihän tuotteissa muodostuu jokaisen huulilla yksilöllisesti. Itse kannan aina yhtä Just Kissedia käsilaukussa, jos huulipuna alkaa illasta tuntumaan työläältä, pyyhkäisen sen pois ja laitan Just Kissedia näyttääkseni freesiltä.


15. Eyeshadow palette

Urban Decay Naked – Ei oikein ollut muuta mahdollisuutta kuin valita tämä. Ainoa josta minulta paistaa pannun pohjat monen värin kohdalta. Pitäisi varmaan heittää menemään ja ostaa uusi. Sävyt ovat monikäyttöisiä, niillä saa tehtyä niin arki- kuin juhlameikinkin.

16. Setting spray

Clarins Fix`Make-Up  – Melkein nolottaa myöntää, että tämä on jo toinen pullo sen jälkeen, kun keväällä kirjoittelin tästä. Pitää kuitenkin muistaa, että tässä oli kesä välissä ja käytin pientä pulloa joka päivä useaan otteeseen. Sillä suihkin tätä ihan virkistykseksi kasvoille. Kiinnittää meikin, mutta jättää kuulaan pinnan ilman kiristävyyttä. Suosittelen erityisesti kuivaihoisille meikin kiinnitykseen.

17. Wild card

Giorgio Armani Eye Tint – Oli pakko lisätä vielä yksi silmämeikkituote loppuun. Koska en tee yhtään silmämeikkiä, etten käyttäisi jotain Armanin Eye Tinteistäni. Millään muulla ei saa yhtä kestävää lopputulosta.

Löytyikö joukosta tuttuja tuotteita tai suosikkeja? Haastan mukaan kaikki, jotka vain jaksavat tämän tehdä. Mielenkiinnolla lukisin teidänkin suosikeista. 


Michael Kors Pr-näyte, muut tuotteet omia.

 1. Ooh mikä kooste. :) Clarins mist on ihana! Biothermin CC alkoi kiinnostaamaan ja samaten tuo Guerlain. Max Factor on pakko ostaa.

  Kivaa päivää Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Max Factorin kanssa on pakko mennä eBayhin, mut sehän sulta onnistuu. ;) Kokeile sitä niin tajuat mistä aina höyryän sen kanssa. :D

   Mukavaa päivää Tiia. <3

   Poista
 2. Kääk, tää haaste olisi mulle niin vaikea, että ei varmaan tulisi mitään, ainakin monta kohtaa jäisi tyhjäksi päättämättömyyden vuoksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne tulee yllättävän helposti. Kokeile, meinaten haluaisin sun listan just nähdä, koska tulisi niin erilaisia tuotteita tietyistä syistä. :D

   Poista
 3. Tuota Biothermin CC:tä pitää kyllä testata; onkohan tuossa kuinka vaaleita sävyvaihtoehtoja?

  Itsellenikin tämä haaste taidettiin heittää, mutta vielä en ole omia valintojani ehtinyt pähkäillä, katsotaan saisinko samanmoisen joskus ulos :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi Light on vaalein, jos on tosi kalmo, niin varmaan liian tumma ainakin talvella, vaikka sulautuukin ihoon, pyydä ihmeessä näytettä ja kokeile. Sävyvalikoima on heikko, mutta se on muuten vaan paras!

   Poista
 4. Jaclyn <3

  Tämä on myös ajatuksissa tehdä itse, kun vain saan aikaiseksi mietittyä nuo kaikki :)

  Oot varmaan, mutta mulle tuli mieleen, että oletko testannut MACin Pro Longwear-peiteainetta? Mulle se on ainakin se, mikä peittää kaiken ja pysyy (esim. näppyjen päällä) kuin tauti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen testannut, ei toimi nestemäiset mulla ollenkaan. Menee heti juonteisiin, vaikka laittaisi puuteria. Olen koittanut sitä pohjustajan kanssa ilman pohjustajaa, ihan huti mulla. :( MAC Matchmasteria olen miettinyt, että toimisko mulla paremmin.

   Poista
  2. Olen myös joskus katsellut Matchmasteria sillä silmällä - jo ihan sen takia, että se on mielestäni pakkauksena/tuotteena niin söpö! :)) En ole käyttänyt peitepuikkoa vuosikausiin, voisi olla kiva kokeilla pitkästä aikaa :)

   Poista
  3. Mietin itsekin, että se vois toimia, koska pigmenttiseltä se ainakin vaikuttaa, kämmenselkään olen kokeillut. :D Jotenkin koen itse puiko näppärämpänä kuin nestemäisen tuotteen. :)

   Poista
 5. Tää oli kyllä niiiin mielenkiintonen lukee! ♡_♡

  VastaaPoista
 6. Tätä oli tosi kiva lukea! Haluaisin kyllä itsekin toteuttaa tämän haasteen, tulisi aika kiva kooste suosikeista :) Tuon Biothermin CC:n aion kyllä vihdoin ja viimein hankkia. Mulla oli joskus pikkutuubi sitä ja tykkäsin, mutta jäi sitten kuitenkin lopulta hankkimatta. Mutta korjataanpa asia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa, se pelastaa jokaisen päivän, jos on näppyjä ilmaantunut. <3

   Poista
  2. Eihän niitä nyt mulla koskaan :DDD (Ei yhtään liity viime päiviin... hahaha)

   Poista
 7. Aivan ihana ja mielettömän kiintoisa postaus 💓 Ihonhoito-listaa odotellessa 😊 Itse ostan aina vaan Zuiin foundation primeria ja huulipunia, mascarana Guerlainin Maxi Lash So Volume. Uutena olen ihastunut Maybellinen Vivid Matte Liquid-huulivoiteeseen (?), oliko se viimeisimmässä Livboxissa? Tarkoitus olisi ostaa uusia sävyjä 👄 Ehdottomat uusio-ostokset löytyvät highlightereista: Guerlainin Meteoriitit sekä The Balmin Mary-Lou Manizer. Jälkimmäisen antama kuulto on kyllä jäätävän kaunis 💖 Haavelistalla olisi Urban Decayn Naked 3 ja sait minut kiinnostumaan Guerlain L'Orista sekä Biothermin Skin Best C.C:stä 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli ja kiva kuulla! <3 Ihonhoidosta teen varmasti, koska se vaan on niin mun juttu, enemmän kuin nää meikit, vaikka näissä on vahvat suosikit.

   Ihana, että kerroit myös omia suosikkejasi, olen altis vaikutuksille. :D Mari-Loussa on kyllä jäätävän upea hohde, ei mitään pientä ja hienostelevaa vaan sellainen BOOM. Biothermin Skin Best C.C on huippu, siinä on tosi hyvä hinta-laatusuhde, suosittelen sen levitystä beautyblenderillä tai sormin, bb:lla saa pehmeämmän lopputuloksen, siveltimellä levitettäväksi liian jämäkkää. Guerlainin L`Orin ihanuuden tajuaa, kun sitä alkaa käyttämään, todella koukuttava. :D

   Poista
 8. Olihan meillä yksi yhteinenkin suosikki :) Muuten 90% näistä on mulle vieraita, joten tää oli tosi mielenkiintoinen! Muutama näistä lähtee tulevaisuudessa kokeiluun mullakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu oli, pistin Orgasmin heti merkille listauksessasi. :) Se tästä tekeekin niin kivan, koska monet käyttävät aivan erilaisia tuotteita, mun maku on selkeästi seleä, sulla taas sellaisia Suomessa hieman tuntemattomimpia brändejä monelle normikuluttajalle. :)

   Poista
 9. Mary-Lou oli ainut tuote, jonka mäkin sun listasta omistan :D Kaikki muut aivan vieraita. Näitä on hauska lukea ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mary-Lou on huippu, musta tuntuu, että melkein jokaisella on se, enkä ihmettele miksi! Just sen vuoksi onkin hauska lukea, kun kaikilla on niin erit ja selvä oma maku. <3

   Poista
 10. Niin mielenkiintoinen postaus! Näitä suosikkeja on aina niin ilo lukea ^_^ Tuo Biotherm alkoi nyt kyllä kiinnostaa, kuulostaa meinaan täydelliseltä! Samoin Guerlainin primeri ja Sensain puuteri. Pistän harkintaan, nakuttelisinko itsekin tästä postauksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Se on täydellinen, vaikka se peittää, se ei näytä iholla kuivalta tai hirveältä pakkelilta, tuntuu, että se jopa kosteuttaa ihoa, mistä iso plussa. :) Nakuttele ihmeessä, lukisin mielelläni. :)

   Poista
 11. Katoin sen Tatin tekemän videon tästä haasteesta ja mietin jo silloin, että tämän vois tehdä omassakin blogissa :)

  VastaaPoista
 12. Upeita tuotteita, osa tuttuja, osa kohta tuttuja ;)

  Jään todella innoissani odottamaan tätä samaa ihonhoitotuotteista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitan toteutella sen ihonhoitopostauksen ehkä jo ens kuun aikana. :)

   Poista
 13. Ainoostaan yhtä tuotetta noista oon käyttänyt ja en oikein pidä siitä... CC voide. Se ei vaan asetu mun iholle vaan jää röpelöisen näköseks. Oon kokeillu Beauty Blenderillä, siveltimellä, normaalilla sienellä ja sormilla. Pienen tauon jälkeen yhen kerran toimii moitteettomasti ja sit taas sama juttu. :( Haluisin kyllä tykätä mut..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi paksu koostumus varmaan tekee sen, että toimii toisilla, mutta ei kaikilla. Mä olen välillä kesällä ohentanut sitä Dr. Hauschkan Värivoitteella, kun olen halunnut hieman kevyemmän lookin, mutta pääsääntöisesti käytän ihan yksinään. :)

   Poista
 14. Mä innostuin huulikiilloista tänä kesänä monen vuoden jälkeen, kun ostin pari NYXin Butter glossia, mutta myös tuo Jane Iredalen Just kissed on aivan ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisköhän munkin kokeilla, jos saisin innon takas. Ihan hukassa ollut sen suhteen viimeiset kymmenen vuotta. :D Iredale on ehdottomasti tuote, jota ilman en halua olla. <3

   Poista
 15. Mun täytyy varmaan hankkia tuo Narsin poskipuna. Olen sitä kahdesti käynyt myymälässä testaamassa no koska Nars ja Orgasm mutta petyn aina kuinka vähän siitä lähtee väriä, koska käytän poskipunaa aika reippaasti yleensä. Mutta kerta kaikki sitä hehkuttavat niin pitää se hankkia joskus! :)Ehkä testerit on olleet rasvaisia ja niistä ei ole lähtenyt väriä tarpeeksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa, ainakin molemmissa mun vuosien aikana omistamissa on todella hyvä pigmentti, jopa niin, että saa olla varovainen, ettei tule yli hohtavat posket. :D Omassa käytössä tuo pintakaan ei ole kovettenut niin, ettei siitä mitään saisi irti. Varmaan kaupassa lääppivät sitä sormin ja siirtävät suoraan rasvaa siihen pintaan. :(

   Poista
 16. Toi Guerlainin primer! <3 Sain sen synttärilahjaks, kun en muuta toivetta keksinyt ja se on ollut kyllä käytössä lähes tulkoon päivittäin.

  VastaaPoista
 17. Kauniisti kuvattu julkaisu, ihan silmä lepää näissä rauhallisissa kuvissa! Mielenkiintoisia valintoja, joista varsinkin tuo CC alkoi houkutella kokeilemaan. Narsia olen kierrellyt katsomassa matkoilla ja toistaiseksi jättänyt ostamatta. Nyt nuoriso on lähdössä Köpikseen ja mietin, pyytäisinkö tuomaan Sephorasta tuon poskipunan. Klassikko mikä klassikko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3

   CC on ihan loistava, luottotuote jo pari vuotta. Narsin poskipuna on ehdoton klassikko, siinä on aavistus myös pinkkiä korallisuuden lisäksi, joten tekee siitä kaikille sopivan sävyn. :)

   Poista
 18. Todella kiva, että joku suomalainenkin tarttuu tähän tägiin! Kiitos siitä:)
  Joe Blascon irtopuuteria täytyykin käydä testailemassa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä. Tää oli tosi kiva tag ja kun tän näin, niin ajattelin, että olisi hauska toteuttaa. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives