Centifolía Éclat de Rose – Kosteutta ja kirkastusta iholle


Kirjoittelin teille vajaa vuosi sitten lompakkoystävällisistä Centifolían tuotteista. Olen ollut seftifioidusta luonnonkosmetiikka-sarjasta tuon jälkeen todella fiiliksissä. Sublime Youth -sarjan seerumin käytin meikin alla ennätysajassa loppuun. Nyt Centifolíalle on tullut uusia tuotteita. Teemana on tällä kertaa ruusu. Tehän tiedätte, että rakastan ruusua niin ihonhoidossa kuin tuoksuissakin.

*Tuotteet PR-näytteitä saatu blogin kautta.  

Voiteita *Éclat de Rose -sarjassa on kaksi erilaista – *Light Fluid, joka on kevyt emulsio sekä täyteläisempi *Rich Cream. Sarjaan kuuluu myös seerumi, mutta ainakaan vielä sitä ei ole Suomen markkinoilla. Molemmissa voiteissa on hyvin hillitty ruusun tuoksu, ei todellakaan mikään voimakkain mahdollinen. Tuoksu on itseasiassa todella kiva, hivenen makea, hyvin hempeällä kukkaisella vivahteella. Tuoksusta tulee mieleen aavistuksen Mádaran SOS-sarjan tuotteet. Tuoksu ei jää leijumaan kasvoille pitkäksi aikaa. Luulen, että tuoksu voisi mennä läpi myös heille, jotka eivät normaalisti ruusuista välitä. 


Voiteet on suunniteltu kosteuttamaan ja kirkastamaan ihoa. Kolme pääraaka-ainetta ovat:  ruusu, C-vitamiini ja hyalyronihappo. 

Kosteuttava ja ihon sävyä kirkasta Light Fluid on pakattu tuubimalliseen pakkaukseen, jossa on pumppu. Jos puhutaan kasvovoiteista tämä on mielestäni paras tapa pakata tuote. Pumppu pitää tuotteen tuoreena ja kevyt pakkaus on todella helppo ottaa myös matkalle mukaan. Korkki on kuitenkin sen verran leveä, että voide pysyy pystyssä tukevasti kosmetiikkakaapissa. Vuosien saatossa  olen löytänyt muutamia luonnonkosmetiikan voiteita, jotka sopivat loistavasti meikin alle. Lähinnä ongelmia on aiheuttanut se, että käytän pääsääntöisesti synteettisiä meikkipohjia, joiden alla osa luonnonkosmetiikan voiteista lähtee rullaamaan helposti, mutta Nafhan Uudistava voide, Senja Cosmeticsin Matte Magic ja Inari Cosmeticsin Water Cream eivät tätä tee. Kaikille kolmelle yhteistä on se, että hoitavuudestaan huolimatta ne jättävät ihon pinnan himmeäksi, lähes mataksi. Centifolían Light Fluid nousi heittämällä tämän kovan kolmikon seuraan. Suosikeistani voide on myös edullisin ja varustettu ehdottomasti käytännöllisimmällä pakkauksella. Hyvin hailakan vaaleanpunainen emulsio tuntuu kasvoilla virkistävältä ja imeytyy levittäessä välittömästi. Sen sisältämä riisipuuteri pitää ihon himmeänä ja jättää ihon pinnan otolliseksi meikille. Yöllä fluidi on liian kevyttä, mutta meikin alla täydellinen tuote. Rasvoittuvalle iholle sopii myös yövoiteeksi. 

Ingredients : Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Dicaprylyl Carbonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyglyceryl-3 Rice Branate, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil, Behenyl Behenate, Rosa Centifolia Flower Extract*, Alcohol**, Xanthan Gum, Oryza Sativa Hull Powder, Prunus Persica Leaf Extract*, Pyrus Malus Fruit Extract*, Rubus Idaeus Fruit Extract*, Sodium Hyaluronate, Ascorbyl Glucoside, Tocopherol, Dehydroacetic Acid, Sodium Hydroxide, Parfum, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene,Linalool, Mica, CI 77491.

Tehokkaasti kosteuttava Rich Cream on pakattu muoviseen purkkiin, joten se ei ole ihan yhtä kömpelö ja painava kuin lasipurkki, mutta tiedätte mitä mieltä noin yleisesti ottaen olen purkkiin pakatuista voiteista. Käytän kyllä, mutta pakkaustapa ei ole suosikkini. Voide on purkissa ja kädellä todella jämäkän tuntuista ja aluksi jopa epäilin, että mitenköhän tämä imeytyy ihoon. Yllätys olikin suuri, kun voide sulautuikin levittäessä heti iholle. Täyteläisyydestään huolimatta, myös tämä jättää ihon pinnan himmeäksi, melkein mataksi. Todella hämmentävä ominaisuus näinkin täyteläiselle voiteelle. Käytän Rich Creamia yövoiteena, mutta talvella ihon ollessa kuivimmillaan aion kokeilla voidetta myös meikinkin alle. Tuotteeseen on lisätty karitevoita, joka ravitsee ja suojaa ihoa. Voidetta voi käyttää myös kosteuttavana naamiona. Levitä reilu kerros, anna vaikuttaa 15-20 minuuttia ja taputtele ylimääräiset pois kasvopaperilla.

Ingredients : Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Carbonate, Butyrospermum Parkii Butter*, Polyglyceryl-3 Rice Branate, Glycerin, Glyceryl Stearate, Palmitic Acid, Stearic Acid, Rosa Centifolia Flower Extract*, Prunus Persica Leaf Extract*, Pyrus Malus Fruit Extract*, Rubus Idaeus Fruit Extract*, Helianthus Annuus Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Ascorbyl Glucoside, Myristic Acid, Lauric Acid, Oryza Sativa Hull Powder, Alcohol**, Xanthan Gum, Dehydroacetic Acid, Sodium Hydroxide, Citral, Parfum, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool, Mica, CI 77491.


Suositushinnat:
Light Fluid 40ml/31€
Rich Cream 50ml/32€

Oletko kokeillut Centifolían tuotteita? Tykkäätkö ruusun tuoksusta?

*Tuotteet PR-näytteitä, saatu bog



  1. Ruusun tuoksusta kylläkin tykkään.
    Sähän tiedät etten mä meikkaa, voiko tuota silti käyttää kasvojen iholla siis aamulla?
    Mä olen joskus kirjoittanut tänne bloggiin että ne asiat mitä mä en vaan osaa
    on enkku, kaikki atk jutut. Mutta mä olen aivan unohtanut tän kosmetiikka puolen. Positiivista on että huonoiten osaan enkkua ja sitte vasta kosmetiikka juttuja.
    No neuvoppaus taas tätä tyhmää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä ei todellakaan ole meikki vaan kosteusvoide, mutta todella kevyt sellainen. Ohuen seerumimainen, joten sopii hyvin, vaikka ei meikkaisi. Pullo muuten näyttää helposti sellaiselta, että se voisi sisältää esim. meikkivoidetta. :)

      Poista
  2. Ruusufluidista on mullakin hyvät fiilikset. Aivan iiihana<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TODELLA IHANA!!! Olen ihan rakastanut, otin reissuunkin mukaan ja se kertoo paljon se. :)

      Poista
  3. Tykkään ruusun tuoksusta, silloin kun se ei ole liian vahvana. Minulla on yksi ihanan tuntuinen ihoöljy, mutta en voi sitä käyttää kovin usein, kun ruusun tuoksu on siinä aivan liian vahvana.
    En ole testannut näitä tuotteita, mutta Light Fluid kuulostaa hyvältä!
    Ihanaa loppuviikkoa sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on todella mieto, ei ollenkaan sellainen mummomaisen vahva, josta en edes itse pidä. Tykkään enemmän sellaisesta hienostuneesta ja tyylitellystä ruusun tuoksusta. ;)

      Ihanaa loppuviikkoa Outi! <3

      Poista
  4. Hauska sattuma, juuri muutamia päiviä sitten otin nämä testiin. Ihastuin totaalisesti tuohon fluidiin ja vaikka haistankin lievästi luonnonkosmen perinteistäkin tuoksua, niin tässä se ei häiritse ja katoaa vikkelään. Ruusu ei ole mun juttu, mutta kappas tässä tykkään. Fluid on koostumukseltaan mieleen ja mielestäni ylellinen, jos ajattelee vielä hintaa. Tuubeista tykkään minäkin.

    Ihanaa viikonloppua Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä ruusuu tuoksuu hyvin eri tavalla kuin monessa muussa tuotteessa, se makeus hivenen tasoittaa ruusun tuoksua. :)

      Ihanaa viikonloppua Tiia. <3

      Poista
  5. Mulla on Centifolialta ollut tuosta Sublime Youth-sarjasta joitakin tuotteita käytössä, mutta en ole oikein päässyt kunnolla vielä testaamaan pelkkää Centifoliaa, kun on kaikenlaisia purnukoita ennestäänkin auki. Mutta olen tykännyt tosi paljon sen mitä olen testaillut. Ruusu-sarja kinnostaa kovasti ja kiva lukea, että kannattaa ehdottomasti testata! Tykkään ruusun tuoksusta joten siinäkin mielessä odotan innolla. Saattaa tosin tovi vierähtää, ennen kuin pääsen sinne asti, että voin ottaa kokeiluun. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään itse tuoksullisesti vieläkin enemmän ruususarjasta kuin Sublime Youthissa, jossa on aika voimakaskin tuoksumaailma, näissä on herkempi ja miedompi. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives