Syötävän herkullinen suklaamoussenaamio

*Naamio saatu, PR-näyte

Helteellä on tärkeää muistaa ihonhoito, vaikka suoraan myönnän, etten nauti siitä lainkaan niin paljon kuin muulloin. Kasvojen iho tuntuu usein nihkeältä ja ainoa asia, mitä sille tekee oikeasti mieli tehdä on puhdistaa, vaikka onhan se kosteutuskin hoidettava. Puhdistuksen lisäksi toinen suosikkini hellejaksoilla ovat erilaiset naamiot. 

Suklaa on tunnettu andioksidantti niin sisäisesti kuin ulkoisestikin käytettynä. Kaakaon sisältämät flavonoidit toimivat andioksidantteina kirkastaen ja heleyttäen ihoa, tehden siitä mielettömän pehmeän. Nyt kun lämmintä on jatkunut useamman päivän peräkkäin, kasvot saattavat alkaa keräämään ei kaivattua turvotusta, auttaa suklaa ulkoisesti käytettynä virkistämään ja laskemaan turvotusta, sillä kaakaon todettu myös vilkastuttavan aineenvaihduntaa sisältämänsä kofeiinin ansiosta. Kannattaa kokeilla muuten myös seuraavana päivänä, jos ilta on venähtynyt yön puolelle. ;) 


*Bernard Cassierin Chocolate mousse mask näyttää ja tuoksuu suorastaan syötävän herkulliselta jälkiruoalta. En ehkä ensisilmäyksellä erottaisi onko kyse naamiosta vai syötävästä tuotteesta. Sopii kaikille ihotyypeille. Suklaamoussenaamiossa käytetty kaakao on Reilun Kaupan kautta tuotettu raaka-aine. 

Naamion koostumus purkissa on todella moussemainen, mutta iholle levitettynä se tuntuu kermaisen pehmeältä, eikä vaahtomaisuutta enää huomaa. Levitetään puhdistetulle kuivalle iholle ja annetaan vaikuttaa n. 15 minuuttia, jonka jälkeen sen voi huuhdella lämpimällä vedellä pois. Aluksi apuna voi käyttää vaikka puhdistusliinaa. Suklaamoussenaamio sisältää kaakaovoin lisäksi kaoliinia, joka puhdistaa ihoa. Sitä on miellyttävä käyttää, koska se pysyy iholla vaikutusajan pehmeänä eikä kovetu tai kiristele. Iho tuntuu käytön jälkeen pehmeältä ja näyttää tasaisemman väriseltä.

Naamion kaikki raaka-aineet voitte kurkata tästä.


Bernard Cassierin Chocolate mousse maskia voi ostaa hoitoloista, jotka löydät täältä. Jos haluat kotihoitoa vieläkin kokonaisvaltaisemman suklaaelämyksen, niin kauneushoitoloista voi varata myös suklaakasvohoidon hemmotteluksi itselle tai läheiselle. 

Nautitko suklaasi sisäisesti vai ulkoisesti?

  1. Ooh, onpa todellakin ihanan näköinen naamio :D Helteellä ihonhoito on minustakin vähän inhaa, sillä ainainen hikoilu tekee pientä epäpuhtautta ja ei viitsi lätkiä kasvoille useampaa tuotetta. Onneksi jo ensi viikolla viilenee ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ootan kyllä jo niitä +20°C kelejä, mun makuun täydellinen kesäsää. Iho voi hyvin, aina löytyy sopivat vaatteet kaapista ja voi tehdä asioita, ettei ole heti hiki. :D

      Näyttää ja jopa tuoksuu ihan suklaamousselle. Itsellä kanssa hyvin minimaalinen tuotearsenaali käytössä ja paljon kevyempiä tuotteita kuin muulloin. Kesän hyviä puolia on se, että mun pintakuivaihosta tulee normaali, joten hoitaminenkin on todella paljon helpompaa muutenkin. ^_^

      Poista
  2. Mulla on ollut tätä pikku näyte ja herkullista se oli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä suorastaan syötävän herkullista, myös ihonhoidollisista vaikutuksista tulee kiitettävä. ^_^

      Poista
  3. On kyllä herkullisen näköistä, ehkä vähän liiaksikin, kun rupee tekemään mieli kipaista kauppaan hakemaan jotain ihanaa suklaata;)
    Itse tosiaankin tykkään suklaasta vain sisäisesti. Yleensä suklaanaamiot yms. eivät sovi mun iholle juuri kaoliinin takia. Vaikuttaa kyllä superihanalta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä voi lipaista, mutta ei kyllä maistu järin hyvältä. :D Kaoliini on toisille aika kuivattavaa, mutta tässä on onneksi niin paljon hoitovia aineita, että ihosta tulee ihanan pehmeä.

      Poista
  4. Enemmän menee kyllä suklaata sisäisesti, mutta olen minä pari kertaa suklaamaskia testannut ja tykännyt siitäkin <3
    Ihanaa loppuviikkoa Jonna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin uppoaa sisäisesti myös, niin kuin varmaan tiesit. ;)

      Ihanaa viikonloppua ja loman jatkoa Outi. <3

      Poista
  5. Oi miten hyvältä (ja herkulliselta) toi vaikuttaa! Suklaanaamit onkin mulle ihan uusi juttu, mutta tää alkoi kiinnostaa ihan kunnolla :) Kiitos siis jälleen huippuhyvästä postauksesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on siitä kiva, että vaikka puhdistaa niin myös kosteuttaa ihoa samalla. En muista milloin naamion jäljiltä olisi iho ollut yhtä pehmoinen kuin tämän jälkeen.

      Kiitos Linda, kiva kuulla, että tykkäsit. :)

      Poista
  6. Siis hyvää päivää miten näyttääkin jo ihanalta. Se vähä mitä kyseistä brändiä olen käyttänyt, niin olen kyllä tykännyt.

    Ihanaa sunnuntaita Jonna. ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mieti tohon näön lisäksi vielä aito suklaan tuoksu. :p

      Mukavaa sunnuntaita Tiia. <3

      Poista
  7. Suklaanaamiot <3 rakastan naamioita yli kaiken ja tämän tyyppiset naapiot on juuri niitä, jotka herättävät mielenkiintoni. Tekisi melkein mieli syödä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten kun tän haistaa vielä kasvoilla, niin melkein tekisi mieli lipoa kielellä. :D

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives