Suomen kesä


Terveisiä mökiltä!

Nyt on syöty, juotu, grillattu, saunottu, uitu, paljuteltu, naurettu, soudeltu, poltettu myöhäinen juhannuskokko ja ihailtu hiljaisina Suomen kesää. Kaikista tärkeimpänä – levätty täydessä hiljaisuudussa. Kun joutuu heräämään joka aamu useiden vuosien ajan naapureiden ääniin, oppii arvostamaan sitä luksusta, kun tajuaakin heräävänsä täyteen hiljaisuuteen. Ainoastaan luonnonäänet tekevät särön hiljaisuuteen. Asia jota kaipaan edelleen eniten joka päivä lapsuuden kodistani. 

Toivottavasti teidän viikonloppu sujui mukavissa merkeissä. Torstaina palataan jälleen kosmetiikan pariin. 

Miten sinä rentoudut?


 1. Sama minullakin, olisi aivan ihana herätä aamuisin täydelliseen hiljaisuuteen, mutta eipä taida olla mahdollista pk-seudulla sellainen ihanuus;) Minulla ei ole hiljaisuutta rikkomassa niinkään naapurit, vaan taukoamaton liikenteen humu, joka tulee todella kaukaa jonkinlaisten "ilmavirtojen" mukana. Lahden moottoritie on aika kaukana fyysisesti mun nurkilta, mutta kummasti sen äänet tulee todella liki varsinkin, jos on ikkuna auki;) Pääsispä hiljaisuuteen!

  Kivaa viikkoa Jonna<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toikin on ikävää, meillä ei taas liikenne kuulu, vaikka motarikin on parin kilsan päässä. Viereinen autotiekin on tosi hiljainen, mutta naapureiden möykät sit kuuluukiin niin kuin joku meillä sisällä meluais. :/ Oon aina tykännyt hiljaisuudesta, mutta opin sitä todella arvostamaan lapsena, kun kyläilin välillä sukulaisilla kerrostalossa, niin heräilin öisin pienimpiinkin rasahduksiin. Nyt 20 vuoden aikana olen karaistunut, etten kaikkeaan herää, mutta kun aamulla uni ei ole niin syvää, niin tietenkin naapureiden mekkalat on sitten se joka herättää. On ihanan autuasta herätä, kun tajuaa, että mikään ei herättänyt sua. <3 Nousee ylöskin jotenkin aivan eri fiiliksellä.

   Kivaa viikkoa Sari! <3

   Poista
  2. Mekkaloivat naapurit on kyllä pahinta sorttia arjen häiriköitä. Onneksi sellaisia ei ole ollut mun hoodeilla muutamaan vuoteen, mutta takavuosina oli aina joku känniääliö (tai useampia) seinän takana tai musiikin jumputtajia tai sitten niitä, jotka ratkoivat parisuhteensa tilaa kovaäänisesti suunnilleen 24/7 ;) Miten ne jaksoivatkin sitä jatkuvaa rettelöintiä vuosikausia, huoh!

   Hiljaisuus ja rauha ovat harvinaista herkkua:)

   Poista
  3. Ne on ja sitten kun vuosi kuuntelee ja elää niiden rytmin mukaan, alkaa pinna kiristyyn. On mulla kuulosuojaimetkin, mutta hiostavuuden takia, ei nekään päässä voi aina istua ja eihän ne täysin ääniä peitä. Jumputtajat on kans pahimpia, meiltä yksi sellainen onneksi viime kesänä häipyi. Haha, naapurin seksiäänetkin on tullut kuunneltua ja niihin öisin herättyä. :p

   Todellakin ovat ja siksi niitä osaa kyllä arvostaa, jos niitä kaipaa. :)

   Poista
 2. Mulla toimii stressinpurkuna/rentoutumisena pitkä lenkki. Vaikutus on erityisen hyvä, jos on juurikin kesä ja lenkkiympäristö nätti ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi monet saa purettua urheilulla stressiä. Mulla taas toimii parhaiten täysi hiljaisuus, tekemättömyys ja rauha. :D

   Poista
 3. Meillä ei ole mökkiä, joten tuo hiljaisuus jää vähän ..., mutta kyllä tuota mökkielämää voisi hetken taas nauttia:) Meillä tosin paritalossa ei pahemmin äänet kuulu, mutta naapurin lapset joskus mekastaa ja se saattaa kuulua sisälle, kun parvekkeen ovi on auki.
  Stressiä puran pitkillä kävelylenkeillä ja saunomisella:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyttyset ja mäkäräiset kun saisi vielä pois, olisi mökkeily täydellistä. Meillä ei ole mökkiä, mutta onneksi ystävällä on. ;)

   Poista
 4. Ihana tunnelma kuvissa ♥ Mä rentoudun parhaiten luonnossa, metsässä ja mökillä.
  Mukavia kesäpäiviä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maikku.

   Kuulostaa hyvältä, aika samoilta kuin itselläkin.

   Samaa sinne. <3

   Poista
 5. Oi mitä kuvia <3 Rentoudun tekemällä herkkuja, tuunailemalla ja katselemalla leffoja! Tuota heräämistä hiljaisuuteen on kyllä ikävä. Onneksi kohta taas pääsen Karkkilaan nukkumaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä Suomen kesä on vaan kaunis. <3

   Hih, ai niin sulla oli rauhan tyyssija siellä Karkkilassa, hyvä, että jossain. :D

   Poista
 6. Oioi, upeat kesäkuvat! Rentoudun hyvien kirjojen parissa ja kyllä, myös lakkaamalla kynnet ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Suomen kesä on vaan kaunis. <3 Kuulostaa ihan parhaalta rentoutumiselta. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives