Edulliset suosikit Yves Rocherilta

*Sisältää mainoslinkkejä, tuotteet omia

Yves Rocher on brändi, joka on kulkenut mukanani lapsuudesta lähtien. Ehkä erikoisinta on se, että se on pysynyt mukana myös silloin, kun aloin harrastamaan kosmetiikkaa laajemmin. Vuosien saatossa olen innostunut kokeilemaan toisinaan myös uusia tuotteita, vaikka harkitsen uutuuksien ostamista kokeiluun harkitummin kuin ennen. *Yves Rocherilla on edelleen monia tuotteita, joita ostan aina uudestaan. Edullisista brändeistä tuotteet ovat takuulla eniten käyttämiäni. 

Ajattelin jakaa teille viisi suosikkia, joista kolme tuotetta on ollut kosmetiikkakaappini kulmakiviä useita vuosia. Kirjoittelen Yves Rocherin tuotteista blogiini melko harvakseltaan, mutta ne ovat aina todella suosittuja postauksia. Joten arvaan, että teidän lukijoidenkin joukosta löytyy monta kaltaistani, joiden mukana Yves Rocher on seurannut jo lapsuudesta lähtien. Tällä hetkellä sivustolla on menossa lisäksi aika vastuttamattomat alet, joihin itsekin jälleen kerran sorruin. ^_^


*Monoi de Tahiti Lagoon Hair & Body Wash – Jos minun pitäisi valita Yves Rocherilta vain yksi tuote, mitä käyttäisin loppuelämäni, se olisi tämä. Monoi de Tahitin suihkugeeli tuoksuu kesältä ja lomalta. Ei ole ollut vuosikausiin sellaista kevättä, etten olisi tilannut näitä useaa pulloa jemmaan. Arvaa minkä suihkugeelin raahaan mukaan lomamatkalle? Kyllä, arvasit oikein, juuri tämän. Suihkugeeli on tarpeeksi hellävarainen, että mies voi pestä tällä hiuksensakin, olen itsekin joskus hätätapauksessa niin tehnyt. Kuitenkin sen verran pesevä, että tuotteella saa irrotettua myös aurinkovoiteen. Joka kerran, kun avaan jemmapullon talviaikaan, mieleeni tulvivat ihanat muistot kesästä ja lomista. Tuoksu on sellainen, että se pitää itse kokea. Eksoottisen kukkainen ja kesäinen. Tuoksuu juuri siltä, mitä etiketti ja väritys vihjailevat.

*Couleurs Nature -Kynsilakat – Näihin lakkoihin tutustuin nelisen vuotta sitten. Kynsilakoissa värit ovat upean kirkkaita ja intensiivisiä. Peittävät kahdella kerroksella ja pysyvät pitkään. Sivellin on leveä, joten sillä on helppo levittää lakkaa kynsille. Pidän myös suht pienestä pullosta, koska olen saanut oikeasti jopa käytettyä näitä lakkapulloja loppuun, mikä on harvinaista. Ostan näitä aina silloin, kun ovat allennuksessa, koska normaalilla hinnalla hinta ei kokoon nähden ole edullinen. Tällä hetkellä kaikki lakat ovat tarjouksessa. 


*Pur Arnica Käsivoide (ravitseva kuiville käsille) – Näitä melkein samannäköisiä käsivoiteita löytyy Yves Rocherin sivuilta monia, mutta kannattaa katsoa, että voide on nimenomaan kuivien käsien Nutrition-versio. Juuri se, joka on valitettavan usein loppu, juurikin sen vuoksi, että moni muukin on todennut sen hyväksi. ^_^ Olen kokeillut muutkin, mutta kuvien käsien versio on paras. Voide on täyteläistä, mutta imeytyy hyvin. Antaa kunnon tehokosteutta.

*Sensitive Végétal Misellivesi – Pumppupullo ja hajusteeton misellivesi, mitä muuta voisi toivoa? Puhdistan usein silmämeikkiä öljyn lisäksi myös misellivedellä ja silloin juuri hajusteettomuus on asia, jota arvostan. Pumppupulloon pakattuja misellivesiä ei ole markkinoilla kovin monia, joten se oli ensimmäinen asia, minkä vuoksi lähdin tätä aikoinaan ensimmäisen kerran kokeilemaan. Matkallehan tämä ei ole näppärä, mutta kotikylppärissä sitäkin näppärämpi. Sopii herkällekin iholle, ei ärsytä. Puhdistaa tehokkaasti ja rauhoittaa. 

*Pure Calmille Puhdistusöljy – Olisikohan tämä viimeisen vuoden aikana eniten blogeissa vilahtanut YR:n tuote? En ole lukenut tuotteesta yhtään arvostelua, ettei tästä pidettäisi, päinvastoin. Syy, miksi aikoinaan päätin kokeilla tätä, vaikka myönnän hivenen epäilleeni. Öljy kuitenkin muuttuu iholla vedellä emulgoitaessa maitomaiseksi. Iho jää pehmeäksi, mutta ei öljyiseksi. Sopii loistavasti silmämeikin puhdistukseen, sillä tuote on testattu iho- ja silmätautilääkärien valvonnassa, eikä se ärsytä silmiä, joten erillisiä silmämeikinpoistoaineita ei tarvita. Tuote on pakattu näppärään pumppupulloon, jota on siisti käyttää. Hinta/laatusuhde on lyömätön. 


Käytätkö Yves Rocherin tuotteita? Suosikkeja?



  1. Moinoi de Tahiti suihkugeeli on munkin ykkkössuosikki YR:n tuotteista. Tuoksun takia olen eniten lääpälläni siihen, samoin väritys on ihana. Suihkugeelinä ok.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana, ei olisi kesää ilman sitä ja jostain syystä siitä on viimeisten vuosien aikana myös vakioitunut se reissuun otettava suihkugeeli, koska molemmat miehen kanssa tykätään siitä. Mies sanoo, että se tuoksuu lomalta, ei ihme. ;)

      Poista
  2. Tuo puhdistusöljy on minusta paras! Parempi kuin esim whamisan paljon kalliimpi öljy.
    Omia suosikkejani tuon lisäksi on kaura hoitoaine, nature shampoot, värilliset silmänrajauskynät ja tottakai myös monoi tuotteet. 💞

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on, ja nyt kun se maksaa tarjouksessa 5,90 euroa, niin hinta on laatuun nähden ihan naurettava, vaikka ei musta se 11,90 euroa, siitä paljoa ole sekään. Värilliset silmänrajaukset on kans kivoja, jos tässä olis kymmenen suosikkia, ne olisi mukana. ;)

      Poista
  3. Käytin ennen enemmänkin Yvesin tuotteita, etenkin vartalonhoitotuotteet ovat a-okay! Nykyisin en juurikaan käytä, koska suosin pakkauksetonta hippikosmetiikkaa. :D Mutta ikävöin kyllä muutamaa tuotetta, kuten juurikin tuota puhdistusöljyä. Se on ihan verraton!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi hippikosmetiikka, josta tuli muuten miettineeksi, että miksi YR ei esim. tekisi täyttöpakkauksia tuotteisiin. Puhdistusöljykin on sellainen, että se pullo kyllä kestäisi useita täyttöjä, ostaisin, jos öljyä saisi vieläkin halvemmin pussissa, mistä voisi lurauttaa sitä tonne pulloon. Uusi pakkaus on periaatteessa turha monissa tuotteissa.

      Poista
  4. Mäkin olen tuota puhdistusöljyä ylistänyt, sillä se on aivan superhyvä eikä maksa paljon mitään. Nyt tilasin Sannin innoittamana hiusjuttuja ja ilahduin, kun viinietikka-hiushuuhde oli palannut takaisin. Suihkugeelit on kans kivoja. Ainoa harmi merkissä on se, että viimeinenkin myymälä Forumissa lopetti. Siellä oli niin kiva käydä hypistelemässä tuotteita livenä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se 11,90€ mikä on normihinta on jo halpa, mutta toi 5,90€ mitä on nyt tarjouksessa on jo lähinnä naurettava, noin loistavasti tuotteesta. :D

      Myymälöiden lopettaminen on kyllä harmi, jos livenä haluaisi hiplailla, toisaalta brändi palasin sinne mistä tulikin.

      Poista
  5. Sama suihkugeeli löytyy täältä! Se on niiiin ihana. Myös tuo öljy odottaa testausta, jahka saan edellisen öljyni eri merkiltä käytettyä pois. Tuo misellivesi täytyy laittaa seuraavaan tilaukseen, samoin käsivoide. Kiitos vinkeistä.
    Minäkin harmittelen Forumin myymälän lopettamista. Tuli hankittua paljon sieltä suihkugeelejä ja käsivoiteita. Aikoinaan käytin jatkuvasti sitä greipin tuoksuista suihkugeeliä, jota ei taida enää olla . Samoin se kahvi oli suihkareissa suosikkini. Oi, mitä muistoja tuleekaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suihkugeeli on klassikko, toivottavasti se ei koskaan poistu valikoimista. <3 Onhan se ekologisempaa ostaa niiden tuotteet myymälästä jotka voivat, nyt kaikki joutuvat tilaamaan. Omalla paikkakunnalla ei ikinä ole myymälää ollut, joten en osaa kaivata, koska aina tilannut ja välillä on kyllä tullut sitten ylläreitä tuoksunkin puolesta, josta en ole välittänyt. :D Mä muistan ton greipin tuoksuisen, se oli ihana!

      Poista
  6. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Linda, ei todellakaan ollut tarkoitus poistaa sun kommenttia. <3 Kännykällä sähläsin ja kävi näin! Kuolen kömpelyyteeni. :D

      Poista
  7. Ne värilliset silmänrajauskynät ja puhdistusöljy on mun YR suosikit, edullisia ja tosi hyviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silmänrajauskynyt olisi omassa TOP10, ne on hyviä.

      Poista
  8. Täällä kans yks jonka mukana YR on kulkenu läpi lapsuuden ja teiniyden :D Yksi luotoista on ollut hamamelis-sarjan suihkugeeli ja kiiltoshampoo(siihen asti kun n. vuosi sitten siirryin palashampooseen) joka oli ihan paras psori-päänahalle. Käytössä on myös sebo vegetal-puhdistusgeeni kasvoille ja YR kulmakynä, oon myös aina tykänny YR.n kynsilakoista :D Harmi vaan että kun ennen tänne perähikiälle tuli YR paketit postin kautta lähipostiin, niin nyt on vaihtunu kuletusyhtiöksi toinen ja YR.n paketit mennee naapuri kuntaan n.30km päähän ja ihan väärään ilmansuuntaan missä muuten liikkuu, niin voi olla että loppuu tilaaminen kun ei voi valita paketin kohdepaikkaa :(

    - Smla_ twitteristä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hamamelis-suihkugeeli oli nuorena mun lemppari, käytin vain sitä. Sitten iske kyllästyminen, enkä ole enää vuosikausiin käyttänyt siitä sarjasta mitään. Välillä tilausta tehdessä juuri tuo suihkugeeli kutkuttaa mielessä, mutta aina jätän sen pois. Ensi kerralla pakko varmaan verestää muistoja sen kanssa. :)

      Huh, mikä matka hakua pakettia. :o :(

      Poista
  9. Mie ostin joskus pullon tuota Monoita ja itseäni se sykähdytti vähän eri tavalla tuoksunsa puolesta :D Muistuttaa tuoksultaan aika paljon matkailuautojen/vaunujen vessassa käytettävää raikastinta (joka pudotetaan sinne säiliöön). Sen koommin en ole siihen tarttunut (käytin kyllä nopeasti loppuun).

    Itse ostan yleensä kynsilakanpoistoainetta ja vanulappuja, niitä tarttuu aina tilaukseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha. :D Mä en oo koskaan ollut matkailuautossa, niin en pysty samaistumaan tohon muisteloon. XD Mutta ymmärrän hyvin, miksi suihkugeeli ei ole houkuttanut. LOL

      Poista
  10. Aina tilaan Plaisirs Nature suihkugeelejä ja kroppavoiteita. Ne ikilemppareita ja on kiva aina saada tietää minkälainen tuoksumaailma on joulun ja kesän sarjan tuotteissa.

    Ihanaa päivää Jonna. 💛🌞💛

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ihania, tykkään kun niitä tulee kausittain uusiakin. Muutenkin koko Plaisirs Nature -sarja on tosi kiva. :)

      Mukavaa maanantaita Tiia. <3

      Poista
  11. Minäkin olen käyttänyt myös Yves tuotteita, pikkupojasta asti. Muistan, kun äitini osti minulle Jouluksi 2006 ensimmäisen Les Plaisirs Nature-sarjan suihkugeelin. Tuoksuna kookos ja olen sitä käyttänyt taukoamatta viimeiset 14 vuotta. Ehdoton suosikkini! Toinen minkä muistan saavani, oli persikka. Se poistui 2014 sarjan uudistuessa nykyiseen kuosiin ja pyysin sitä neljä vuotta takaisin, kunnes se viimein tuli viime kesänä takaisin. Kolmas suosikkini on mango, joka poistui 2006 ja tuli takaisin vuonna 2016. Nyt Joulun 2020 aikoihin laitoin edellisen kerran palautetta, ja pyysin siinä neljää poistunutta tuoksua takaisin ja ehdotin myös täysin uutta, mitä heillä ei ole ollut - Cantaloupemeloni. Cantaloupessa on kaikista meloneista voimakkain tuoksu ja sitä käytetään kosmetiikassa ja vartalonhoidossa muutenkin. Voisi olla aika kiva vaikka edes kesän Limited tuoksuksi. Neljäksi seuraavaksi palaavaksi tuotteiksi pyysin päärynää (poistui 2007), mandariinia (poistui 2017), kaakaopapua (poistui 2013) ja limeä (poistui 2014). Menen monesti vähän yli rajojen sen suhteen, mitä toivon, mutta jos kerran tuotteilla on kysyntää ja ottavat ne herkästi takaisin, niin mikäs siinä. Olen erittäin happy! :) Koen olevani todellinen Plaisirs Nature tietäjä, sillä muistan lähes kaikki heidän päätuoksut ja laittanut paljon palautteita koskien jo poistuneita suosikkejani. Mandariini on poistunut viimeisen 20 vuoden aikana jo 6 kertaa ja haluan sen edelleen takaisin. Olen kerran kirjoittanut heille myös pitkän toivelistan La Gacillyyn, kun heillä oli myymälöitä ja kuvastoja, mitä toivoisin tuohon ihonhoitosarjaan ja siitä listasta kaikki ovat joku tulleet takaisin tai kokonaan uusina tuotteina. Sarjasta viimeinen jäljellä oleva suosikkini ovat karhunvatukka. Viimevuonna poistui Sitruuna Basilika. Täytyy pyytää myös sitruunaa takaisin. En tiedä mikä siinä on, mutta Plaisirs Nature kulkee matkassa vuodesta toiseen ja tykkään hedelmäisistä tuoksuista.

    Muita YR:n lempituotteitani ovat Monoi suihkugeeli, josta on viimein saatavilla 400ml pullo. Tuoksu on hennompi ja ei sisällä sulfaatteja, joten koostumukseltaan hellävaraisempi, kuin aiempi Monoi de Tahiti. Heidän korjaava Repair Lotion on suosikki vartaloemulsioni. Hyvää viikonloppua Jonna. 🤗

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives