Parhaat – heinäkuu'19

*Sisältää mainoslinkkejä. Patyka oma, muut tuotteet PR-näytteitä saatu blogin kautta.

On aika heittää hyvästit heinäkuulle ja toivottaa elokuu tervetulleeksi. Elokuusta on aikuisena tullut yksi lempikuukausistani. Lapsena inhosin sitä, koska se tiesi kouluun paluuta, kouluun jossa en oikein ikinä viihtynyt. Kouluaika ei ole niitä aikoja elämässäni joita muistelisin lämmöllä. 

" Ihonhoitoni on ollut koko kesän hyvin simppeliä ja käytössä on paljon kevyitä, mutta silti runsaasti iholle kosteutta tuovia tuotteita. Meikissä pääosassa on ollut lämpö ja hehku."

Kuukauden vaihtuminen elokuuksi tietenkin tietää sitä, että on aika katsastaa heinäkuussa ihastusta herättäneet eniten käyttämäni suosikkituotteeni. Ihonhoitoni on ollut koko kesän hyvin simppeliä ja käytössä on paljon kevyitä, mutta silti runsaasti iholle kosteutta tuovia tuotteita. Meikissä pääosassa on ollut lämpö ja hehku.


*L'Oreal Melon Dollar Baby -poskipuna – Vesimelonilta tuoksuva korallinen hehkua antava poskipuna, on täydellinen kesäpuna. Se antaa sopivasti hehkua ja luonnollista sävyä. Tuoksu on herkullinen, mutta se ei jää leijailemaan nenään levityksen jälkeen, vaikka pannussa tuoksu onkin voimakas. Melon Dollar Babyssa on sopivasti pigmenttiä ja se pysyy jopa hikoillessa hyvin iholla. Litteä ja kevyt pakkaus on helppo kuljettaa mukana.

*Kjaer Weis -huulipuna sävy Love – Olen rakastanut Kjaer Weisin huulipuniin. Koostumus on aika jämäkkää, levittyy silti hyvin huulille. Väri on pigmenttistä ja peittävää, puikosta suoraan levitettynä lopputulos on lähes matta. Tällöin myös sävy on intensiivisempi ja kirkkaampi. Olenkin tykännyt tehdä niin, että päivisin taputtelen punaa sormella huulille ohuen kerroksen, jolloin se ei ole ihan niin räväkkä, vaikka väripilkku onkin. Iltaan taas lisään väriä suoraan puikosta, joka saa heti huulet meikin keskipisteeksi. Omistan useita Kjaer Weisin huulipunia, mutta sävy Love on suosikkini. Se on kaunis kirkas punainen, joka taittaa hivenen koralliin. Sopii myös heille, jotka yleensä vierastavat oransseja/koralleja huulipunia.

*Patyka Advanced Plumping Serum kiinteyttävä hyaluronihapposeerumi – En edes muista monesko pullo minulla on tätä menossa, mutta olen käyttänyt tätä siitä asti, kun se tuli markkinoille muistaakseni pari vuotta sitten. Varsinkin kesäaikaan geelimäinen läpinäkyvä seerumi on ihanan viilentävä ja raikas kasvoilla. Tästä huolimatta Plumping Serum on melkoinen kosteuspommi. Se sitoo kosteutta ihoon ja tekee siitä kimmoisamman näköisen sekä pehmeän. Varsinkin yöksi levitettynä aamulla ihan huomaa eron ihon kimmoisuudessa. 


*Kora Organics Blancing Rose Mist – Tasapainottava ruusuinen kasvosuihke on ollut helteellä ihana. Tykkään tästä ruusuversiosta jopa enemmän kuin sarjan Citrus Mististä joka sekin on ihana. Suihketta voi käyttää kolmella tapaa – kasvovetenä, meikin päälle luomaan kuulautta sekä virkistykseksi päivän aikana. Balancing Rose Mist kirkastaa ja tasapainottaa ihoa. Sisältää paljon andioksidantteja, jotka suojaavat ihoa ulkoisilta rasituksilta. Tulehdusta lievittävä pelargoniauute rauhoittaa. Mieto ruusuntuoksu rauhoittaa mielen.

Boho Green Highlighter 01 Sunrise Glow – Ensiksi huonoihin uutisiin. Kyseessä on kausisävy, jota kuitenkin onneksi löytyy vielä. Sävy on upea ja se sopii niin kesään kuin talveenkin, ainakin omalle lämpimän sävyiselle iholle. Aavistuksen kultainen, mutta hyvin neutraalilla tavalla, minulle tulee sävystä mieleen vähän legendaarinen Kevyn Aucoinin Candlelight. Sunrise Glow on ehkä aavistuksen kultaisempi, mutta silti kauniin luonnollinen. Pakkaus on ainoa asia, josta on pakko antaa vähän miinusta, vaikka kierrätettävä pahvipakkaus on ihana idea, se ei valitettavasti toimi käytännössä. Tämä ei ole matkalle mukaan meikkilaukkuun heitettävä tuote. Kansi löystyy nopeasti käytössä ja lähtee irti omia aikojaan. Tässä olisi pieni tuotekehittelyn paikka, koska ainakin minä haluan meikkituotteiden olevan sellaisia, ettei niiden tarvitse pelätä rikkoutuvan meikkipussissa. 


Oliko joukossa tuttuja tai kiinnostavia tuotteita? Mikä oli heinäkuun suosikkituotteesi?


  1. Bohon pakkaukset tosiaan ovat aika hit or miss. Jotkut kestävät käytössä, jotkut löystyvät heti. En tiedä mikä planeettojen asento asiaan vaikuttaa. :D

    Kjaer Weisiin puna näyttää ihanalta. Merkki on kiinnostanut jo vuosia, koska tosi luksuriöösi luonnonkosmetiikka on vielä harvinaista. Bohoa rakastan, kesän yksi lempituotteista on ollut merkin "maapuuteri." <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, hyvä tietää, että se on planeettojen asennosta kiinni, miten löystyvät. Hivenen ärsyttävä piirre, koska tuote on muuten huippu! <3

      Kjaer Weisissa on hyvää myös täyttöpakkaukset. Tulee aina vähän edullisemmaksi ostaa täyttö, ja noi tiiliskiven painoiset pakkaukset eivät todellakaan hajoa. :D

      Poista
  2. Kasvosuihke oli tuttu tuote (huh kerrankin jotain tuttua) :D
    Oma heinäkuun suosikkini taitaa olla Acon after sun voide!
    Kivaa torstai-iltaa sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kerrankin! Mä en ole muuten ikinä tainnut käyttää Acon after sunia, aurinkovoiteita kyllä senkin edestä. :)

      Mukavaa viikonloppua Outi. <3

      Poista
  3. Kjaer Weisin punassa on todella hehkeä ja intensiivinen sävy. Uskon, että sopii juuri sun tyyliin, ja itsekin tykkäisin:)
    Mulla on Boholta bronzer ja siinä on pysynyt kansi kiinni ihan hyvin. Mutta se kyllä totta, että hempulit pakkaukset on ärsyttäviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on todella intiisivinen, mutta siitä saa taputtelemalla sellaisen hennomman, jos haluaa. Kjaer Weisilla olis muuten ihan sunkin sävyjä tai luulen, et Empower voi olla eniten sua. ;)

      Bohon kansien toimivuus taitaa sitten olla planeettojen asennoista kiinni, kuten Fanni edellä totesi. :D

      Ihanaa viikonloppua. <3

      Poista
  4. ÄÄÄ en kestä miten söpö ja herkullinen tuo vesimeloni poskipuna on! Aivan ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on söpö, oon aina varauksellinen, että jos on söpö ja hyvän tuoksuinen, että miten toimii. Mut tossa on aivan ihana hehkuva sävy (ei kuitenkaan mikään glitterinen) ja pysyy pitkään, levittyy myös tosi nätisti. :)

      Poista
  5. Tuo Kjaer Weisin Love on ihana! Mulla on itse asiassa sitä huulilla just tässä postauksessa, jonka julkaisin eilen :D

    http://www.beauty-highlights.fi/2019/08/arjen-pienia-iloja-kotimaisia.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on, jotenkin tosi upea ja universaali sävy. <3 Näyttää sullakin tosi nätiltä. :)

      Poista
  6. Kora must iiiihana ja Vesimeloni poskipuna myös lemppareita.

    Kivaa viikonloppua Jonna. ❤️❤️❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kora on niin paras. L' Oreal yhdessä Max Factorin kanssa tekee omaan makuun markettien parhaat meikit, eikä poskipuna ole poikkeus. <3

      Poista
  7. Oooo mulla on tuo Patykan seerumi kanssa käytössä ja on ihana! Mun dermalociga uskonto melkein romahti...matsmartissa oli Patykaa -80% ja ostin tämän ja monta muuta seerumia ja putsarit ja voiteet...koska ne irtosi 10 eurolla kappale ja osa 5 e. Nyt harmittaa, että en ostanu tätä seerumia kymmentä kappaletta tai edes kahta;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä, mitä!!! :D Luinko nyt ihan oikein? Oon kyllä sulle nyt tosi kateellinen, että oot Patykaa noin edullisesti saanut :o Kaksi kappaletta olis kyllä ollut jo hyvä alku, kymmenen säilyvyydestä en tiedä. :D

      Poista
  8. Totta se on 9,99 e tämä seerumi. Ja monet muut Patykan tuotteet. Samoin kun Novaexpertin ja Olivia Kleinin tuotteet...ja 2 ois ollu hyvä alku ja muutaman ois voinut ostaa lahjaksikin, kun näin huippu tuotteita. Mutta ei raksuttanut ja kaikki myytiin loppuun hetkessä...jotain hyötyä, että katson meikatessa youtubea...niin tuli se matsmartin mainos: pelasta kosmetiikkaa....ja minähän pelastin 18 purkkia ja säästin siis satasia tai lähemmäs 700 e🤣

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osuit kyllä oikeaan saumaan, sillä voin kuvitella, että ovat loppuneet salaman nopeasti. :D Haha, kosmetiikan pelastaja. ;)

      Poista
    2. Matsmart mainos kannusti pelastamaan purnukat, että ei mun omat sanat🙂

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives