Hurmaavat Kora Organicsin vartalotuotteet

*Sisältää mainoslinkkejä, tuotteet saatu blogin kautta.

Kora Organics kuuluu niihin brändeihin, joita ihoni rakastaa. Huomaan tuotteita käyttäessäni ihoni olevan hyvässä kunnossa. Syystä tai toisesta ne yksinkertaisesti toimivat. Yksi syy on varmasti niiden sisältämissä laadukkaissa ja tehokkaissa raaka-aineissa, jolloin iäkkäämmälläkin iholla tuotteiden vaikutukset näkyvät nopeasti positiivisesti. 

Jokin aika sitten sarja laajentui myös vartalonhoitotuotteisiin. Koska käyttökokemukseni muista sarjan tuotteista olivat todella positiivisia, oli odotukset korkealla myös vartalotuotteiden kohdalla. Yleensä positiiviset odotukset vielä korottavat kriittisyyttä tuotteita kohtaan, mutta tiedättekö mitä? Kora Organics ei pettänyt tälläkään kertaa. Sarjan *Body Lotion ja *Body Exfoliator nousivat välittömästi kirkkaimpaan kärkeen omassa sarjassaan, niin luonnonkosmetiikan kuin muunkin kosmetiikan asteikolla. Molemmat tuotteet ovat ihan huikeita! 


Ainoa pieni miinuspuoli on, mikä varmasti hivenen jarruttaa useimpien ostohaluja, on korkeahko hinta. Toisaalta, kun katsoo raaka-aineita, hinnan ymmärtää. Vartalokuorinta kestää kerran viikossa käytettynä pitkään, mutta vartaloemulsiota riittoisuudesta huolimatta kuluu, sillä iho on pinta-alaltaan suuri. 


Kora Organics Body Exfoliator on koostumukseltaan täysin erilainen luonnonkosmetiikan kuorinta kuin mihin olen tottunut. Yleensähän varsinkin luonnonkosmetiikassa vartalolle tarkoitetut kuorinnat ovat öljypohjaisia ja kuorivana ainesosana toimii yleensä suola tai sokeri. Öljypohja tekee sen, etten juurikaan välitä tuotteista, sillä öljy ei huuhtoudu vedellä ja jos ihosi ei ole todella kuiva, lopputulos on aina inhottavan niljakas, tunne, josta en pidä. Olen pitkään etsinyt tehokasta luonnollista kuorintaa, mitä voisin käyttää aina silloin tällöin, kun kuivaharjaus ei innosta. Sellaisia omaan makuuni olevia ei ole kuitenkaan ollut erityisemmin tarjolla. Kora kuitenkin yllätti minut totaalisesti! 

Ensinnäkin kuorinta on geelimäistä, mikä on todella harvinaista, kun puhutaan luonnonkosmetiikan kuorinnoista. Geelimäisyydessään tämä muistuttaa hivenen Laveran suihkugeelejä, kuorinta on kuitenkin paljon paksumpaa, jopa hyytelömäistä. Ruskean hyytelön seassa on paljon rouheita paloja (bambu-uutteesta muodostettuja rakeita), jotka suorittavat todella tehokkaan mekaanisen kuorinnan iholle. Käyttömukavuuttaa helpottaa se, että geeli alkaa iholla pyöriteltäessä muuttumaan maitomaiseksi emulsioksi, jolloin kuorinta liukuu iholla miellyttävän pehmeästi. Body Exfoliator huuhtoutuu pois helposti. Tekee ihosta ihastuttavan pehmeän ja sileän. Ehdottomasti sellainen kuorinta, jota itse tykkään käyttää myös ennen itseruskettavien levitystä. Tuoksu on hyvin mieto – miellyttävän raikas, hyvin koramainen, jos olet merkin tuotteita aiemmin käyttänyt.

Water/Aqua/Eau, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Macadamia Integrifolia Seed Oil*, Glycerin^, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Olivoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Glyceryl Oleate, Glyceryl Stearate, Xanthan Gum, Morinda Citrifolia (Noni) Fruit Extract*, Persea Gratissima (Avocado) Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil*, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract*, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract*, Rosa Centifolia (Rose) Flower Extract*, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract*, Santalum Spicatum (Sandalwood) Seed Oil*, Rosa eglentaria Seed Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Tocopherol, Citrus Reticulata (Tangerine) Peel Oil*, Citrus Paradisi (Grapefruit) Oil*, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Oil*, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Punica Granatum (Pomegranate) Sterols, Sodium Hyaluronate, Lactic Acid, Sodium Chloride, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Potassium Hydroxide, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Beta-Carotene (CI 75130), Limonene**, Linalool**. *Ingredient from Organic Farming. **From essential oils.

Body Lotion on pakattu pumppupulloon, mikä on silmissäni heti positiivinen asia. Vartaloemulsio on paksuhkoa ja se jää kädelle siinä muodossa, missä se tulee ulos pumpusta. Aluksi ajattelin, että onpa paksua jankkia ja epäilykseni siitä miten tuote levittyy iholle heräsi. Tälläkin kertaa yllätyin. Hieman kellertävän sävyinen voide levittyy iholle salaman nopeasti ja helposti. Se pyörii ehkä sekunnin valkoisena levittäessä, kuten melkein kaikki luonnonkosmetiikan voiteet, mutta samassa hetkessä se onkin yhtäkkiä täysin imeytynyt ihoon. Pinta tuntuu pehmoiselta, mutta ei lainkaan rasvaiselta. Tämän vuoksi kropan lisäksi olen ihastunut käyttämään tätä myös käsivoiteena, koska voide ei jätä lainkaan tahmaista tunnetta. Olen käyttänyt Kora Organicsin käsivoidetta ja minun makuuni, se oli hivenen liian ohutta, vaikka olikin muuten kiva voide. Tämä hoitavampana toimii käsillän jopa varsinaista käsivoidetta paremmin. Joten jos mietitte käsivoiteen ostoa, annan vinkin, ostakaa mieluummin tämä ja samalla saatte loisto tuotteen kropallekin. Kora Organicsin Body Lotion on varmasti yksi ravitsevimpia vartalovoiteita mitä olen koskaan käyttänyt, se on hämmentävää, kun miettii miten helposti voide imeytyy. Tykkään siitä, että tuoksu on todella mieto (aavistuksen sitruksinen), juuri ja juuri havaittava, eikä se jää leijumaan nenään. 

Water/Aqua/Eau, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Macadamia Integrifolia Seed Oil*, Glycerin^, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Olivoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Glyceryl Oleate, Glyceryl Stearate, Xanthan Gum, Morinda Citrifolia (Noni) Fruit Extract*, Persea Gratissima (Avocado) Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil*, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract*, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract*, Rosa Centifolia (Rose) Flower Extract*, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract*, Santalum Spicatum (Sandalwood) Seed Oil*, Rosa eglentaria Seed Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Tocopherol, Citrus Reticulata (Tangerine) Peel Oil*, Citrus Paradisi (Grapefruit) Oil*, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Oil*, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Punica Granatum (Pomegranate) Sterols, Sodium Hyaluronate, Lactic Acid, Sodium Chloride, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Potassium Hydroxide, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Beta-Carotene (CI 75130), Limonene**, Linalool**. *Ingredient from Organic Farming. **From essential oils. ^Made using Organic Ingredients. 98.12% of the total ingredients are from Natural Origin. 72.36% of the total ingredients are from Organic Farming.


Onko Kora Organics tuttu? Suosikkeja?

Kora Organicsin tuotteita myy mm.*JOLIE
*Body Exfoliator 175 ml 39€
*Body Lotion 300 ml 49€


  1. Tuo yksinkertainen ja tyylikäs ulkoasu viehättää silmää. Jostain syystä mintunvihreä ja turkoosi on mun lempivärejä just nyt ;)
    Koran tuotteita en ole kokeillut ja saattaa mennäkin yli mun budjetin, mutta kiva kuulla niistä.

    Mukavaa tiistaita Jonna ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kora Organicsin tuotteissa on kyllä todella onnistunut ja tunnistettava ulkoasu.

      Samaa sinnekin Maikku!

      Poista
  2. Mun lemppari Koralta on se Noni Glow vartalovoidepuikko, joka näyttää erehdyttävästi dödölle. Sopii hyvin kosteuttamaan kuivia sääriä ja myös hierontaöljyksi!

    xx Laura / Laura Loukola Beauty Blog

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kans tosi kiva, mä tykkään myös tosi paljon siitä kasvoille tarkoitetusta pienemmästä puikosta. Se on näppärä laukussa ja yksi parhaista huulirasvoista mitä on! :)

      Poista
  3. Mun kesäväriset tuotepakkaukset, muutenkin tulee sellainen vähän parempi tuote näistä mieleen. Tykkään sellaisista tuotteista, joista ei jää tahmainen olo, inhottavaa jos tuote on sellainen, joka ei imeydy, joten arvostan tuotteissa myös tätä piirrettä.
    Ihanaa tiistaita sulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikään ei ole sen inhottavaa kuin vartalotuote, joka jättää ihon rasvaisen tai tahmean tuntuiseksi. Olo on heti kuin kärpäspaperilla. :D

      Ihanaa viikon jatkoa Outi. <3

      Poista
  4. Onpa kauniit pakkaukset ja itse tuotteet ja niiden inci näyttää ja kuulostaa hyvältä. Mielenkiintoinen postaus, merkki on mulle ihan uusi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kora Organicsin pakkaukset on kyllä harvinaisen onnistuneet, eteeriset, mutta hyvin tunnistettavat muun kosmetiikan seasta.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives