Alkuvuoden kosmetiikkasuosikit ja #tueyrittäjää

*)Sisältää mainoslinkkejä, BTB13 PR-näyte

Alkuvuosi ja vuoden ensimmäinen neljännes on ollut kaikella tapaa mielenkiintoinen. Siihen on mahtunut niin iloa, onnistumisia kuin epävarmuuttakin. Kaikkea mitä elämä on. Yleensä aina silloin kun tuntuu, että kaikki menee jopa liiankin hyvin, tulee universumi väliin ja pysäyttää. Toisinaan se on hyväkin. Osaa taas nauttia niistä pienistä hetkistä, jotka saattavat välillä unohtua. 

Alkuvuonna kosmetiikan käyttöni on ollut hyvin simppeliä, mutta muutamia suosikkeja on noussut esiin. Koska en ole pitkään aikaan enää kuukausittain tehnyt kuukauden parhaat -postausta, niin ajattelin, että olisi aika paljastaa teille alkuvuoden lempparituotteet. 


*PAULA'S CHOICE ANTIOXIDANT PORE PURIFIER 9€/40€ – Olen kehunut täällä blogissa useaan otteeseen maailman parhaaksi finnien ja epäpuhtauksien ehkäisijäksi Paula's Choicen *Skin Perfecting 2% BHA Lotionin. Sen jälkeen kun aloin käyttämään tuotetta säännöllisesti vähintään joka toinen ilta puhdistetuille kasvoille ennen muita hoitotuotteita, katosivat epäpuhtaudet lähes täysin. Silti muutama itsepäinen paukura siihen tiettyyn aikaan kuukaudesta nousee pintaan. Niiden hoitoa toki voi jatkaa edelleen levittämällä aktiivisemmin BHA Lotionia juuri niihin kohtiin, mutta entäs jos tarjolla olisi jotain vieläkin tehokkaampaa? Sain Skincityn joulukalenterista pienen tuubin Pore Purifieria. Tuota samaa pientä tuubia joka riittää todella pitkään paikallisesti käytettynä, myydään yhdeksän euron hintaa. Kuvassa oleva isompi tuubi maksaa neljäkymppiä, mutta riittääkin sitten pienen ikuisuuden. Tuote lupaa vähentää ihon stressitasoja ja tehdä siitä nuorekkaamman sekä parantaa ihon rakennetta. Uskomatonta, mutta tällä kertaa tuote lunasti kaikki lupauksensa. Sisältää C-vitamiinia, antioksidantteja ja salisyylihappoa. Tuotetta neuvotaan laittamaan koko kasvoille, mutta en oikeastaan tiedä edes miksi, mutta pienen tuubin saatuani, päätin kokeilla tuotetta yöksi paikallisesti kipeähköön hormoninäppyyn. Levitin illalla ohutta geelimäistä tuotetta ihan viimeiseksi runsaasti näpyn päälle ja annoin kuivahtaa hetken, ennen kuin menin nukkumaan. Olin todella hämmentynyt heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Kipeä hormoninäppy oli laskeutunut yön aikana lähes täysin ja kuivahtanut pois. Tein saman vielä toisena iltana ja näppy katosi kokonaan. Siitä lähtien tämä on ollut luottotuotteeni. Jos BHA Lotionista huolimatta, jokin sinnikäs epäpuhtaus nousee iholle, parina iltana tätä näpyn päälle ja näppy on poissa. Olen joka kerta totaalisen hämmentynyt tämän tehosta. Tuote ei silti kuivata ihoa lainkaan. Tästä onkin tullut todellinen holy grail -tuotteeni. Joten ostin sitä lisää. Pore Purifier on myös hyvä esimerkki siitä, miten jollekin tuotteelle voi löytää ihan uuden ja yllättävänkin käyttökohteen, missä se todella toimii.


*YVES ROCHER LES PLAISIRS NATURE HUULIVOIDE 2,90€– Yves Rocher teki sen taas, nimittäin loistavan *huulivoiteen. Suosikkini ovat Coconut ja Shea Butter. Molemmat sisältävät kasvipohjaista vahaa ja öljyä. Koostumus on mukavan jämäkkää, joten voide pysyy huulilla. Karitevoi kosteuttaa. Tekee huulista todella pehmeät. Nämä kulkevat mukana töissäkin, koska jatkuva puhuminen kuivattaa välillä huulia. Lopputulos huulilla on himmeä ja huomaamaton. En kodin ulkopuolisessa työssä tykkää kovinkaan kiiltävistä huulituotteista. Jos tykkää kookoksen tuoksusta, niin kookos on ihan must hankinta.


*PAULA'S CHOICE RADIANCE RENEWAL MASK 14€/41€ – Yönaamiossa on ihastuttavan kevyt geelimäinen ja raikas koostumus. Sopii erityisesti väsyneelle ja stressaantuneelle iholle. Kosteuttaa, tekee ihosta pehmeän ja heleän. Jos haluan superkosteutta iholle, käytän edelleen yönaamiona voidemaista *Rehydrating Moisture Maskia, mutta jos iho on eloton ja kaipaan heleyttä valitsen kevyemmän koostumuksen omaavan Radiance Renewal Maskin. Koska koostumus on raikasta, naamio tuntuu ihanan rauhoittavalta. Sopii varsinkin happokuorinnan jälkeen käytettäväksi. Sisältää  C-vitamiinia, arbutiinia ja niasiiniamidia. Rasvahapot pehmentävät ihoa. Hyaluronihappo sitoo ihoon kosteutta. Sopii myös silmänympärys iholle, jolle muuten nykyään levitän oikeastaan ihan kaikki muutkin hoitotuotteet.


*BTB13 PRO-AGE FACIAL TONER 12,50€/38€ – Minä ja muut ei voida olla väärässä, koska näyttää juuri tällä hetkellä siltä, että tuote on loppunut valmistajan varastosta. Toimitus kuitenkin luvataan 1-5 arkipäivässä. Sen sijaan jälleenmyyjällä *Hillan kaupassa tuotetta on tilattavissa heti. Yleensä nollina vilkkuvat varastosaldot tietävät sitä, että tuote ei ole enää pienen piirin salaisuus. Nimi mielestäni hämää, eikä toner ole välttämättä tälle oikea nimitys. Valmistaja puhuukin itsekin hoitovedestä, joka sitten kuvaa kasvoveden sijasta tuotetta täydellisesti. Antioksidantteja sisältävän hoitoveden sisältö on täydellisen simppeli. Ohuen geelimäisen hoitoveden tuoksu on todella mieto, sitä voisi kuvailla lähes tuoksuttomaksi. Tuote tuntuu iholla pehmeältä ja raikkaalta. Se kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Olen usein sanonut, että tykkään levittää meikin alle aina kolme kerrosta hoitovettä, jonka jälkeen lisään seerumin, koska ne tekevät yhdessä iholle todellisin plumped -efektin ja saavat ihon näyttämään heti nuorekkaammalta. Hoitoveden pohjana toimii aloe vera -uute, joka rauhoittaa. Glyseriini kosteuttaa ja BTB13 -coctail sisältää oroottihappoa, L-karnitiinia ja hyaluronihappoa, jotka yhdessä kiinteyttävät ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille ja varsinkin ikääntyvälle iholle. Sopii myös vegaaneille.


*HUGO BOSS THE SCENT EDT 40,95€/55,95€/77,95€ – Hugo Bossin muutama vuosi sitten ilmestynyt The Scent EdP ei koskaan ihan täysin iskenyt minuun. Se oli makuuni liian persikkainen ja ihan liian makea. Olin iloinen, kun myyntiin tuli myöhemmin EdT-versio, josta puuttuu EdP:n liika makeus. Sen sijaan kukkais-hedelmäinen EdT on tuoksun raikkaampi ja ilmavampi edustaja. Siinä ei silti olla unohdettu alkuperäisin tuoksun persikkaista makeutta, se on vain paljon hillitympi ja hienostuneempi. Alkutuoksussa hunajaa, persikkaa, punapippuria ja mandariinia. Tuoksun sydän on hienostuneen kukkainen – freesiaa, appelsiinipuunkukkaa ja osmanthusta. Pohjalla makeaa ja herkullista kaakaota. Tuoksu sopii täydellisesti kevääseen ja kesään. Se on hienostunut, mutta siinä on nuorekasta leikkisyyttä. The Scent EdT on tuoksu joka sopii mielestäni tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Siinä on mukavaa lämpöä, joka tekee siitä hyvän olon tuoksun. 


Lopuksi vielä tärkeää asia. Tämä meneillään oleva epävarma aikaa iskee lujaa varsinkin yrittäjiin. Suosittelen aina harkitsemaan kaikki ostokset ja varsinkin nyt on tärkeää harkita vielä tarkemmin. Jos vain mahdollista, osta kosmetiikkatuotteita tai palveluita yrityksiltä ja varsinkin pienyrittäjiltä, että saadaan jatkossakin nauttia heidän palveluistaan. Kiitos Viilankantoluvan Petralle, joka laittoi liikkeelle #tueyrittäjää.

Löytyikö suosikeistani tuttuja tuotteita? Mitkä ovat olleet sinun lempituotteesi alkuvuonna?




  1. BTB13:n tuotteet kiinnostavat yleisemminkin, niistä kun kuulee pelkkää hyvää. Itse olen fiilannut Oriben hiustuotteita: tehokkaita, riittoisia ja ihanan tuoksuisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muuten sori Riitta aluksi, mun piti julkaista sun kommentti Mitäs nyt -postaukseen, muta vahingossa postin sen. Tää tilanne näköjään lahottaa aivotkin. :D

      BTB13 ihana sarja, varsinkin jos on herkähkö iho, niin sarjasta löytyy monia hyviä tuotteita. Oriben tuotteet on niin ihania, itselläni on hiustenhoidossa pitkästä aikaa menossa Keraste-villi, aikoinaan, en muuta käyttänytkään. Nyt jotenkin ihastuin uudestaan. :)

      Poista
  2. Paula´s choice antioxidant pore purifierin hankin sinun suosituksesta ja sitä on poika nyt käyttänyt täsmähoitona näppyihin ja se toimii, joten täydet pisteet tälle tuotteelle!
    Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla Outi hyviä kokemuksia! Se todellakin toimii.

      Mukavaa viikkoa Outi kaikesta huolimatta. <3

      Poista
  3. Hugo Bossin tuoksu on ihana<3 Sain ton samaisen siis joululahjaksi ja se vilahtikin mulla jo alkuvuoden suosikeissa! BTB13 toner alkoi myös kiinnostaa. Mä sain hiljattain testiin pari kappaletta brändin tuotteita ja ai että ne on hyviä! Täytyy ehdottomasti hankkia noita testiin lisää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisin sulle silloin siitä kommentoidakin, että itsekin tykkään just tästä EdT:sta. EdP oli aivan liian makea.

      Jos tykkäät niistä, niin rakastat tota toneria, se on ihana! <3

      Poista
  4. Mulla loppui juuri tuo BTB13 hoitovesi ja tykkäsin tosi paljon siitä.
    Yönaamio kuulostaa myös ihanalta ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on todella hyvä, tykkään sen täyteläisestä koostumuksestakin. :)

      Poista
  5. Paulas Choice kyllä kiinnostaa...tein skincityn testin ja juuri tämän merkin tuotteita siinä suositeltiin. Hankin jo yö ja päivävoiteen ja näytteen yönaamiosta ja tykkään. Hintakin on aika kohtuullinen...voi olla, että pikkuhiljaa hankin lisääkin näitä tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kans tykkään sarjasta siksi, että hinta/laatusuhde on kohdillaan. Tuotteissa paljon loistavia raaka-aineita, mutta silti hinta pystytty pitämään kohtuullisena. Sarja on vielä siitä kiva, että siitä voi ostaa ne muutamat itselle sopivat tuotteet, joilla kyllä sitten tulee toimeen. :)

      Poista
  6. Tuo Bossin tuoksu on ihana ja mennytkin tyttärelle. <3 Kaikki siihen vähän ihastui ja siitä kilpailtiin. <3 Kivaa päivää Jonna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana, EdT on ihana, se EdP on taas liian makea mulle.

      Samaa sinne Tiia. <3

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives