Hetkeen katoamisen nautinto – Marc Jacobs Daisy Daze

*)Sisältää mainoslinkkejä, tuoksu PR-näyte

Ihan lapsesta asti tuoksut ovat olleet minulle tärkeitä. Ne ovat tuoneet elämääni niin iloa, lohtua kuin turvallisuudenkin tunnetta. Siinä on joka kerran jotain ihmeellistä, kun pistän aamulla "turvatuoksuani", jos minulla on edessä jokin uusi tilanne tai jännittävä tapaaminen. Sillä hetkellä kun tuoksu kantautuu nenään, leviää koko kroppaan vahva hyvän olon tunne. Oli tilanne mikä tahansa. Tuoksumuistot ovat yksiä vahvimpia muistojamme niin hyvässä kuin pahassa. Jotkin tuoksut tuovat mieleemme myös huonoja muistoja. En esimerkiksi pysty vieläkään käyttämään joitakin tuoksuja, joita olen käyttänyt vaikeina aikoina elämässäni. Jos haistan jotain niistä edes jonkun toisenkin yllä, mieleni valtaa välittömästi se oma paha olo, mikä silloin oli, kun kyseistä tuoksua käytin. Onneksi myös tuoksumuistoissa aika saattaa parantaa haavat. En uskonut tähän, kunnes niin tapahtui ensimmäisen kerran. Vasta ihan viime vuosien aikana olen pitkästä aikaa voinut alkaa käyttämään entisiä suosikkituoksujani, joita en voinut kuvitellakaan käyttäväni juuri huonojen muistojen takia vielä muutama vuosi takaperin. 

Marc Jacobsin Daisy -tuoksuihin minulla sen sijaan liittyy pelkkiä hyviä muistoja. Ne ovat kuuluneet elämääni aikana, jolloin olen alkanut taas nauttimaan elämästä. Marc Jacobsilla on jo useana vuonna ollut tapana tuoda Daisy-tuoksuistaan markkinoille limited edition -versiot. Tämäkään vuosi ei tehnyt poikkeusta asiaan. 

En tiedä onko Marc Jacobsilla ollut joku ennustaja, kun tämän vuoden tuoksuja on luotu, mutta tämän vuoden Daze-versiot ovat saaneet inspiraationsa hetkeen katoamisen nautinnosta. Sitähän tässä tarvitaan! Hajuvesiä kuvaillaan lämpimiksi, eloisiksi ja kirkkaiksi – paoksi arkisesta elämästä. 


Omia tuoksuhermojani nelikosta kutkutteli miellyttävimmin *Daisy Daze. Tuoksussa alkuperäinen Daisy on höystetty kassillisella mehukkaita hedelmiä. Daisy Daze on mutkaton, kermaisen myskinen ja hedelmäinen. Alkutuoksussa mehevää mandariinia. Sydäntuoksussa vaikuttaa makean mehukas mirabella-luumu. Pohja on lämpimän myskinen. Vaikka tuoksunuotit ovat simppelit, tuoksu ei sitä ole, voisi itseasiassa kuvitella, että kerroksia olisi paljon enemmän. 

Daisy on nenääni kiehtova. Siinä on sitruksisuutta, mutta myös makeutta kermaisessa muodossa. Aistin myös selkeää pehmeää kukkaisuutta, vaikka tuoksunuoteissa ei kukkia mainita. Marc Jacobs Daisy Daze on ehdottomasti kevät/kesätuoksu. Sen pehmeys ja hedelmäisyys sopii täydellisesti silloin, kun haluat paeta hetkeksi arjesta. Tuoksu on EdT, kesto ihollani on lähes kymmenen tuntia 


Marc Jacobs Daisy Daze 50 ml/72,95€. Tuoksun voi ostaa *täältä.

Mikä on sinun turvatuoksusi?
 1. Lemppari näistä neljästä tänä vuonna. 🧡Kaikki ehtinyt tuoksutella Stockmannilla.

  Nyt jos koskaan kaikki piristykset käyttöön ja täällä menty Tiffanylla koko viikko. Mietin, että ok siitä saattaa tulla tuoksu, jonka muistan tästä ajasta, mutta toisaalta antaa nyt niin paljon iloa eli näillä mennään.

  Ihanaa viikon jatkoa Jonna🧡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mietin kanssa tota samaa, jos tästä nyt tulee sit sellainen tuoksu, mitä en halua vuosiin käyttää niin tulkoon, jos se tällä hetkellä tuo iloa. :)

   Samaa sinne Tiia. <3

   Poista
 2. Voi Marc minkä meni tekemään! Tuoksuttelin näitä Sokoksella ja ah oli kyllä niin ihania!
  Ihanaa loppuviikkoa Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on vielä niistä ehdottomasti paras. <3

   Samaa sinne Outi.

   Poista
 3. Tuleeko mun kommentit perille, kun katoavat tästä laatikosta ilman mitään ilmoitusta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee! Oon vaan vähän hidas julkaisuissa, kun eilisilta meni töissä. :D <3

   Poista
 4. Hyvä kysymys, mikäköhän se on...oon nyt niin ihastunut Elizabeth Ardenin White teahen ettei tule muita mieleenkään :) Mutta Marc Jabobsin Daisy on yksi vahva lemppari ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. White tea on kyllä ihastuttava. Tää on Daisy makeana versiona. :)

   Poista
 5. Mun oli pakko ostaa daisy love daze kun se tuli myyntiin. Tuoksu niin ihanalle omalla iholla. Ja oli kyllä nappi ostos, joka kerta ku sitä laittaa nii tulee hymy huulille, kun on niin herkku tuoksu. :) Mulla ei vielä oo sitä oikeasti lemppari tuoksua. Haluaisin löytää sellaisen, mikä olisi semmonen turvatuoksu joka paikkaan, mutta ei ole löytynyt. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että löysit oman tuoksusi. Se voi olla toisinaan jopa yllättävän vaikeaa.

   Onnea turvatuoksun etsintään, sellainen on oikeasti hyvä olla olemassa. Itselläni on muutama, käytän niitä silloin, kun olen allapäin tai en keksi mitä muuta laittaisin.

   Mukavaa viikonloppua. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives