TOP10 Elizabeth Arden

*)Sisältää mainoslinkkejä.

Tämän vuoden TOP10-postaukset eivät olisi mitään ilman yhtä suosikkibrändeistäni – Elizabeth Ardenia. Sarjasta löytyy useampiakin tuotteita, joita olen käyttänyt jo vuosia. Ardenilta löytyy myös tuote, joka on kulkenut matkassa jo kaksikymmentä vuotta. Brändi tunnetaan varsinkin ihonhoidostaan, mutta viime vuosien aikana meikeistä on tullut yhä isompi osa kokonaisuutta. Varsinkin sarjan meikkipohjat ovat mielestäni markkinoiden parhaita. Monet pitävät myös sarjan ripsiväreistä. Oma suosikkini on Grand Entrance. 

Edelleen minua jaksaa ihmetyttää se, miten vähän näen ihmisillä sarjan tuotteista käytössä. Ehkä monella on käsitys, että sarja on jotenkin "mummomainen", mutta se on kaikkea muuta. Elizabeth Arden on brändi, jolta tulee jatkuvasti markkinoille todella innovatiivisia uusia tuotteita tänäkin päivänä. Puhumattakaan siitä, mitä ovat kehitelleet jo menneinä vuosina ihonhoidon saralle. Mennään kuitenkin niihin kymmeneen suosikkituotteeseeni, joista kaksi ovat myös mieheni suosikkeja, joita hän käyttää lähes päivittäin.

*Tuotteista Broad Spectrum, Prevage Cleanser ja Ceramide Capsules ovat PR-näytteitä, muut tuotteet omia.


Eight Hour Cream Skin Protectant – Tuote on kulkenut käsilaukussani kaksikymmentä vuotta. Tämä on todellakin tuote, jonka raahaisin mukanani myös sinne autiolle saarelle. Olen koukuttanut myös mieheni tähän ja kyllä, emme jaa edes samaa tuubia vaan meillä on molemmilla omat, niin sopu säilyy neljän seinän sisällä. Nimensä voide on saanut siitä, että asiakas kertoi Ardenille, että hän oli käyttänyt voidetta lapsensa nirhautuneeseen polveen. Polven iho oli parantunut kahdeksassa tunnissa. Mikä sitten tekee tuotteesta niin tehokkaan? Voide sisältää mm. vaseliinia, ihoa rauhoittavaa beta-hydroxylia ja E-vitamiinia. Kaunis aprikoosinsävy on varmasti yhtä tunnettu kuin voide itse. Arden itse käytti voidetta jopa kuuluisien täysiveristen hevostensa jaloille pitääkseen ne kunnossa. Tuotteessa on ominaistuoksu, joka varmasti jakaa mielipiteitä. Mielestäni tuoksu on siedettävä, jotenkin tallimainen/heinäinen. Eight Hour Cream on koostumukseltaan paksua balmimaista voidetta. Se on tahmeaa, mutta "sulaa" iholle levitettäessä. Tuote on todella riittoisaa. Itselläni yksi tuubi kestää käytössä pari vuotta. 

Eight Hour Cream Intensive Lip Repair Balm – Vaikka käytän tavallista Eight Hour Creamia huulille aina iltaisin, niin päiväsaikaan suosin enemmän Lip Repairia tarvittaessa, koska se jättää huulille himmeämmän pinnan. Tuote on pakattu lasipurkkiin ja myös se on kiinteää vaalean aprikoosinväristä voidetta. Tuotteen tuoksussa on paljon samaa, mitä Original-voiteessa, mutta nenäni erottaa heti poikkeavan tuttavuuden, eukalyptuksen. Tuotteen sisältämät vaseliini, karitevoi, palmuvoi ja hunajauute kosteuttavat ja hoitavat huulten ihoa tehokkaasti. Eukalyptuksen tuoksu peittää sen verran tyypillistä tuoksua, että tämä saattaa upota niillekin, jotka eivät alkuperäisen tuotteen tuoksua siedä.

Prevage Anti-Aging Treatment Boosting Cleanser – Toinen tuotteista jota myös puolisoni käyttää. Ehdottomasti Ardenin paras puhdistaja. Mieheni käyttää tätä usein ennen parranajoa, sillä hänen mielestään tuote pehmittää ihon mukavasti parranajoa varten. Puhdistusvoide kuoriikin kevyesti ihoa. Poistaa tehokkaasti lian ja epäpuhtaudet. Sisältää hellävaraisia kuorivia rakeita, joten omalle iholle päivittäin käytettynä tämä on liian voimakas tuote. Tiedän silti ihmisiä, jotka käyttävät puhdistusta päivittäin. Tämä on valintani silloin, jos minulla on tunne, että iho on tukossa tai erityisen likaisen oloinen ja haluan sen kunnolla puhtaaksi. Yleensä käytänkin tuotetta pari kertaa viikossa, jolloin iho pysyy heleänä. 

Eight Hour Great Eight Moisturising Shield SPF 35 PA +++ – Kasvovoide on yksi sarjan uusimpia tulokkaita, muistaakseni tämä on ollut markkinoilla vuoden-kaksi. Tämä oli kuitenkin rakkautta ensi kosketuksesta. Jos haet ylellisen tuntuista kasvovoidetta melko korkealla suojakertoimella, joka ei tahmaa lainkaan, tämä on tuotteesi. Hyvin ohut fluidimainen koostumus, tuntuu iholla melkein enemmän kosteuttavalta primeriltä kuin päivävoiteelta. Kasvovoide onkin 8in1 -tuote.  Se mm. suojaa ihoa punaiselta- ja siniseltä valolta, kosteuttaa ja kirkastaa ihon sävyä. Tuoksua on raikas – hivenen sitruksinen. 


Flawless Finish Perfectly Nude -meikkivoide – Olen ollut tuotteen uskollinen käyttäjä jo vuodesta 2014. Meikkivoide jaksaa vuosi toisensa jälkeen ihastuttaa sillä, että vaikka se onkin heti levityksen jälkeen iholla todella nätti, tämä jännästi vain paranee tuntien kuluessa ja sanoisin, että vasta 4-5 tunnin jälkeen tämä on iholla parhaimmillaan. Meikkivoide on keskipeittävä, sitä pystyy kerrostamaan. Lopputulos on melko luonnollinen. Pintakuivuuteen taipuva ihoni rakastaa tätä varsinkin talvi-aikaan. Oma sävyni on Linen. Ardenin meikkivoide on voittanut mm. Me Naisten meikkivoidetestin, joten en ole ainoa tuotteeseen ihastunut. Voiteen voi levittää sormin, mutta mielestäni tämän kanssa kaunein lopputulos tulee sienellä. 

Flawless Start Instant Perfecting Primer – Olen tykännyt elämäni aikana tasan kahdesta paksumman koostumuksen omaavasta primeristä. Toinen on Make Up For Everin ja toinen on tämä huomattavasti helpommin saatavilla oleva Arden. Tuote todellakin tasoittaa ihon pinnan, saa huokoset näyttämään pienemmiltä. Levitän näin blurraavaa primeriä omille kasvoille vaan t-alueelle, joka alkaa helpommin kiiltelemään päivän aikana. Meikki levittyy päälle kuin unelma. 

Plush Up Lip Gelato -huulipuna – En tiedä voiko huulipunalla olla hauskempaa nimeä? Ei kai? Täydellinen puna niille, jotka yleensä vierestavat huulipunien käyttöä. Puna tuntuu huulilla viilentävältä. Kosteuttaa todella tehokkaasti huulia, sillä se sisältää peptidejä, hyaluronihappoa, karitevoita sekä A- ja E-vitamiineja. Huulipuna levittyy huulille sulavasti, se ikäänkuin sulautuu niihin heti. Huulipuna ei pysy koko päivää vaan sitä pitää korjailla ruokailun jälkeen. Varsinkin kuivat huulet omaaville unelma huulipuna.

Ceramide Lift & Firm Makeup SPF 15 Cream – Haluatko no make up -meikkipohjan salamannopeasti? Ceramide Lift & Firm on unelmatuote, jos meikkaamiseen ei halua käyttää paljoa aikaa. Tämä on usein kotipäivinä se oma meikkipohjavalinta. Plussaa toki myös pienestä suojakertoimesta, joka antaa lisäsuojaa aurinkosuojan päälle levitettynä. Joka on kiva ulkoillessa. Kermaisen koostumuksen omaava voidemainen meikkivoide sopii erityisesti ikääntyvälle iholle, sillä Ceramide Plumping Technologyn ansiosta, se kiinteyttää ihoa. Huomaan levityksen jälkeen, että iho tuntuu napakammalta ja siten myös näyttää heti raikkaammalta. Kosteutta ihoa. En suosittelisi voidetta rasvaiselle iholle, mutta kuivalle ja normaalille se on mainio. Sormin levitettynä tuloksesta tulee todella kuulas ja hehkuva (käytän itse näin). Sienellä kerrostettuna pääsee tarvittaessa peittävämpäänkin lopputulokseen. Käyttämäni sävy on Vanilla Shell


Ceramide Capsules Retinol Line Erasing Night Serum & Advance Ceramide Capsules – Elizabeth Arden tunnetaan ehkä parhaiten juuri keramidikapseleistaan. Perinteisten Advanced kapseleiden lisäksi sarjaan on ilmestynyt uusia tuotteita, joista on boostattu esim. C-vitamiinilla. Omat suosikkini ovat alkuperäiset Advanced kapselit. Teho perustuu CLX-yhdistelmään, joka auttaa ihoa sitomaan kosteutta tukien ihon kosteustasapainoa, auttaen näin vähentämään ikääntymisen merkkejä. Sisältää myös E-vitamiinia sekä kuivaa ihoa rauhoittavaa ja hoitavaa purasruohouutetta. Kapseleissa on käytetty myös tehoaineena kosmetiikkamaailman parasta anti-ageing ainetta retynol palmitatea, joka on retynolin (A-vitamiinin) ja palmitic acidin sekoitus. Retinolilla onkin todistetut vaikutukset ihon nuorentamiseen. 

Toiseksi suosikikseni ovat nousseet hurmaavat ruusukultaiset Retinol Line Erasing Night Serum -kapselit, jotka sopivat erityisesti ikääntyvälle iholle iltaisin. Kuuriluontoisesti käytettynä kapselit tasoittavat ihon sävyä, häivyttävät ihohuokosia ja pigmenttiläiskiä, sekä kosteuttava ihoa tehokkaasti. Retinoli ja keramidit yhdessä tekevät ihosta pehmeän ja kirkkaan. 

Elizabeth Ardenin ihonhoitotuotteita myy mm. Stockmann. Lisäksi tällä hetkellä *Eleven.fi verkkokaupassa lähes kaikki ihonhoito (myös EA) -20%, 39 euron oston yhteydessä. Myös *täältä löytyy suppeahko valikoima Ardenin tuotteita.

Onko Elizabeth Arden tuttu? Suosikkituotteita?



  1. Ardenin tuotteet on huippuja! Kapselit on munkin suosikkeja, samoin ripsarit. Meikkivoidetta en ole vielä kokeillut, mutta mieli tekisi. Täytyy vaan odottaa, että pääsee katsomaan sävyjä livenä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi moni tykkää kapseleista. Vaikka muuta ei olisi sarjasta käyttänyt, niin niitä on moni ainakin kokeillut. Suosittelen tosi lämpimästi meikkivoiteita, ne on loistavia. :)

      Poista
  2. Ardenilla on niin paljon hyviä tuotteita. Ihan parasta on ollut ripsiväri :)
    Ihanaa iltaa sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin toi suosikkiripsari jopa pysyy silmissä, mikä ei ole kovin helppo tehtävä, mun silmissä. :D

      Ihanaa sunnuntaita Outi. <3

      Poista
  3. Muutamia olen kokeillut ja aivan ihania poikkeuksetta, puhumattakaan siitä tuoksusta jota hehkuttanut koko kevään :) Kapselit kiinnostaisivat, täytyykin kurkata tuo Eleven.

    Mukavaa viikonloppua ♥

    VastaaPoista
  4. Mun ehdottomat suokkarit Elisabeth Ardenilta on myös primeri ja Skin Renewal Booster, nä tekee mun ihosta unelman :) Lemppariharrastus on etsimällä etsiä tuota boosteria mahdollisimman edukkaaseen hintaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Skin Renewal Booster on tosi hyvä, ei ihan mun lemppari, mut tykkään kyllä siitä. :) Onneksi Arden ei ole kamalan arvokas brändi, tosin toi boosteri sieltä arvokkaimmasta päästä, mut usein tarjouksessa, joten metsästys takuulla onnistuu. :D

      Poista
  5. Ardenin rasvat jokapäiväisessä käytössä täälläkin, ihan perus jutuilla mennään kylläkin, mutta joka päivä kyllä. Käsirasvansa myös suosikkini, sen verran kuivuu kädet että tulee kulutettua aika urakalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käsirasva on tosiaan loistava! Itsellä on sellainen pieni koko sitä tällä hetkelläkin laukussa mukana. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives