Kevään suosikit

*) Sisältää mainoslinkkejä, Clarins Fix' Make-Up saatu, muut omia.


Nyt kun en ole kuukausiin kirjoitellut kuukauden parhaat postauksia, muuta kuin alkuvuoden suosikit jokin aika sitten, niin ajattelin, että voisi olla aika jakaa kevään suosikkituotteeni. Suosikkituotteet ovat tietenkin kosmetiikkaa, mutta joukossa myös yksi, joka on lisännyt viihtyvyyttä kotona tämän kevään aikana. Olen huomannut sen, että tämä aika on saanut minut tarttumaan tuttuihin ja turvallisiin tuotteisiin, sellaisiin, joita olen osaa käyttänyt jo vuosia. Tänä keväänä olen erityisesti panostanut ihon hemmotteluun ja rauhoittamiseen. Eniten käytetyimmiksi ihonhoitotuotteiksi on noussut *Paula's Choicen CALM-sarja.


*PAULA'S CHOICE CALM REPAIRING SERUM – Olen kokeillut Paula's Choicen CALM-sarjasta lähes kaikkia tuotteita, mutta seerumi odotti vielä käyttöönottoa. Maaliskuun lopussa ajattelin, että nyt olisi hyvä korkata se vihdoin auki, kun iho talven jälkeen kaipaa kunnon hoitoa. Seerumi on nappituote ärtyneelle iholle, mutta se toimii muutenkin hyvänä ihon tasapainottajana ja rauhoittajana. Siinä on todella kevyt, ohut, raikas ja hivenen geelimäinen koostumus. Seerumi hillitsee tulehdusta, joten sopii loistavasti myös epäpuhtaalle- ja akneiholle. Samalla se kuitenkin ehkäisee myös ikääntymisen merkkejä, joten seerumi on hyvä tuote ihan kaikille. Kevyt seerumi imeytyy hetkessä ihoon ja tekee raikkaan fiiliksen levityksen jälkeen. Tuotteen sisällysluettelo on todella vakuuttava, kolmantena ainesosana ihoon kosteutta sitovaa hyaluronihappoa, jonka jälkeen joukko erilaisia keramideja, jotka myös suojaavat ja kosteuttavat. Sopii hyvin meikin alle, pitää ihon pehmeänä ja hyväkuntoisena. Seerumi nousi heittämällä yhdeksi parhaimmista seerumeista, mitä olen koskaan käyttänyt. Hinta on seerumiksi edullinen 37 euroa. 

* JANE IREDALE BEAUTYPREP FACE MOISTURIZER – Siitä lähtien kun voide tuli markkinoille muutama vuosi sitten, en muista onko ollut sellaista aikaa, ettei minulla olisi ollut tuotteesta varakappaletta jemmassa. Miksi BeautyPrep -kasvovoide on sitten niin hyvä? Voide sisältää neljää erilaista orgaanista ruusu-uutetta. Valkoinen ruusu auttaa palauttamaan ihon kimmoisuuden. Damaskonruusu supistaa ihohuokosia, puhdistaa ja siloittaa ihoa. Ruusunmarja rauhoittaa ja kirkastaa ihoa. Vaalea ruusu uudistaa ihon kosteussuojaa ja lisää ihon joustavuutta. Voiteen koostumus on erittäin poikkeuksellinen, se on kevyttä, sanoisin, että jopa kuohkeaa, mikä luo miellyttävän fiiliksen. Levittyy iholle pehmeästi raikkaan ja hillityn sitruunaruohon tuoksun kera. Täydellinen kevyt tuoksu, kun haluaa vähän piristystä. Lupaustensa mukaan todellakin siloittaa ihon pintaa ja saa ihohuokoset näyttämään pienemmiltä. Itselläni ei mitään valtavia huokosia ole, joten tämä on jonain aamuina riittänyt yksistään silottamaan ihoni pintaa tarpeeksi ja olenkin jättänyt pois primerin. Kaikki meikkipohjat toimivat tämän päällä, eivätkä lähde rullautumaan. Voide estää päivän aikana ihon kiiltelyä ja t-alue on pysyy matampana kuin ennen, kuitenkin niin, että iho on pysyy kosteutettuna. Eliittivoide meikin alle. Suomen oma Jane Iredale verkkokauppa on vihdoin auki (ainakin itse olen odottanut tätä pitkään!), sinne pääsee kurkkaamaan ja ostamaan tuotteita klikkaamalla tuotteen nimeä. 

*SENSAI 38°C MASCARA – Todellinen "back to basics" -tuote. Käytän hyvin vähän muita ripsivärejä kuin Sensain, koska lämpimällä vedellä irtoavat pysyvät hankalissa silmissäni parhaiten. Tapanani on silti vaihdella kaikkien saatavilla olevien välillä ihan vaihtelun vuoksi, vaikka minulla on selvät omat suosikit. Tämä pikkuharjainen oli ensimmäinen rakkauteni, mutta en varmaan ole pariin vuoteen korkannut uutta. Tämä kevät on saanut minut kuitenkin turvautumaan vanhoihin turvallisiin tuttuihin tuotteisiin. Niinpä korkkasin kuukausi takaperin pitkästä aikaa tämän klassikon. Värejä on saatavana musta ja ruskea, käytän yleensä mustaa, mutta ruskeakin on kiva – varsinkin kesällä. Tämä sopii parhaiten jo valmiiksi tuuheille ripsille, kuten omani ovat. Muistin taas heti miksi pidän tästä niin paljon. Pienellä harjalla on helppo tehdä tarkkaa jälkeä, tuubista tulee aina sopiva määrä tuotetta ulos ja muutamalla harjan vedolla on valmista. Pituutta ripsiväri antaa kivasti, jos kuitenkin tykkäät eniten tästä pieniharjaisesta, näyttävyyttä  ja tuuheutta saa huomattavasti lisää, kun alle laittaa ensin *Sensain Eye Lash Base 38°C:n, jonka avulla kaikkiin Sensain mascaroihin saa ripsiin entistä enemmän pituutta ja tuuheutta.


*CLARINS FIX' MAKE-UP – Aluksi piti ihan miettiä, että montako vuotta siitä jo on, kun tuote tuli myyntiin. Nopeasti muisteltuna tämä tuli markkinoille  muistaakseni vuonna 2016 eli neljä vuotta sitten. Olin alussa niin ihastunut pienessä lasipullossa olevaan meikinkiinnityssuihkeeseen, että käytin sitä monta pullollista peräkkäin parin vuoden aikana. Sen jälkeen suihke jotenkin jäi. Muiden tuotteiden testailut painoivat tämän unholaan, vaikka muistin kyllä hyvin, miksi niin paljon tästä pidin, sillä olihan siitä blogissa näkynyt vuosien aikana monesti. Sain tuoreimman pullon maahantuojalta, kun tein postausta Clarinsin suosikeistani talvella. Helmikuussa käytin sitä parina päivänä ihan verestääkseni muistoja postausta varten. Myöhemmin otin meikinkiinnityssuihkeen kunnolla uudestaan käyttöön ja kaikki muistot siitä tulvivat välittömästi mieleeni. Tuote on kulkenut mukana parilla Rodoksen reissullakin, koska litteä pieni lasipullo on helppo ottaa mukaan. Ensimmäisessä suihkauksessa oli heti ilmassa tietynlaista haikeutta, kun tiesin, ettei tulevaisuuden reissuista ei ole tietoa. Onko teille tullut tällaisia hetkiä viime aikoina kosmetiikan kanssa? Fix Make-Up sisältää ihoa kosteuttavaa aloe veraa ja rauhoittava allontoiinia. Valkoinen tee- ja linnunkaaliyhdiste suojaa ihoa saasteiden haittavaikutuksilta. Suihkeessa on raikas greipin ja ruusun tuoksu. Se kiinnittää meikin kasvoille ja auttaa sitä pysymään iholla paremmin. Olen myös huomannut, että helposti kiiltelevä otsani pysyy mattana pidempään suihkeen avulla. Meikinkiinnityssuihke ei silti kuivata ihoa.

*CLARINS NATURAL LIP PERFECTOR – Enpä muista, koska olisin ostanut viimeksi huulikiiltoa lisää, mutta nyt olen. Viime vuoden syksyllä koin pienen koukuttumisen sävyyn 01 Rose ShimmerClarinsin huulikiiltoja on helppo sipaista huulille kiireessäkin, kiitos sienimäisen pehmeän aplikaattorin. Koostumus ei ole liian tahmeaa, mutta kuitenkin sellaista, että se pysyy huulilla jonkin aikaa. Hoitaa huulia ja tekee niistä pehmeät. Tosi helppo tuote kodin ulkopuolisessa työssäni, missä en pääse tarkistamaan kuin muutaman tunnin välein, miltä huulituote näyttää. Tämä kuluu nätisti ja huomaamattomasti pois, eikä leviä. Tuoksu on mukavan mieto ja herkullisen karkkimainen. Sävyjä löytyy kymmenkunta erilaista.

Sokerina pohjalla...

*YANKEE CANDLE FRESH CUT ROSES – Yankee Candlen kynttilät ovat varmastikin isoin kynttilärakkauteni. Olen vuosien aikana poltellut paljon arvokkaampiakin kynttilöitä, mutta lopulta hinta-laatusuhteeltaan Yankee Candle on lyömätön. Puhumattakaan laajasta valikoimasta. Minulla oli aikoinaan päämääränä etsiä täydellinen ruusun tuoksuinen kynttilä. Ei muuten ole mikään helppo juttu, jos haluaa, että joku tuoksuu ihan aidosti ruusulle. Etsintä kuitenkin loppui, kun sain käsiinä Fresh Cut Rosesin. En tykkää tuoksukynttilöistä, joissa on liian voimakas tuoksu vaan tuoksun pitää ikäänkuin leijailla pehmeänä jossain taustalla. Fresh Cut Roses tuoksuu juuri siltä, mitä nimi sanoo. Ihan kuin astuisit sateen jälkeiseen raikkaaseen puutarhaan, jossa ruusut ovat juuri auenneet. Tuoksu rauhoittaa oman mielen.

Millaisiin tuotteisiin olet turvautunut kevään aikana?


  1. Ihania suosikkeja! Noi Clarinsin huulikiillot on kyllä hyviä, tykkään erityisesti siitä huulituntumasta, joka ei tosiaan ole ollenkaan liian tahmainen :) Tuoksukynttilät on aivan ihania ja vaikka Yankee Candlet ei ookaan niitä kaikkein edullisimpia, on niiden joukossa kuitenkin niin vastustamattoman hyviä tuoksuja, että itsekin ostelen niitä aina välillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en tykkää liian tahmaisista, siksi Clarinsin kiillot on täydellisiä. :)

      Yankee Candlessa on parasta se huikea valikoima, mikä niillä on, jokaiselle jotain. :)

      Poista
  2. Kivoja suosikkeja! Sensain ripsiväriä olisi joskus kiva kokeilla :) muutkin tuntemattomia paitsi Clarinsin kiilto, mielettömän kivoja <3 ja nuo kynttilät kuulostaa ihanilta, en ole missään niihin törmännyt. Hamstraan usein kynttilöitä mutta huonosti tulee poltettua koska kissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ostan Yankee Candlet netistä, HKI on kyllä liike ja jostain sisustuskaupoista saattaa löytyä, mut pienemmällä paikkakunnalla asuvan on helpoin ostaa ne verkosta. :)

      Poista
  3. Clarinsin fix suihke ja huulikiilto ovat aivan ihania ja kuuluvat myös minun suosikkeihini.
    Ihanat suosikit sinulla!
    Kaunista iltaa sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että on muitakin Clarins-faneja. :)

      Ihanaa viikonloppua Outi. <3

      Poista
  4. Clarins Lip Perfector on sellainen tuote, jota ilman en voi elää eli kuuluu aina meikkipussiin. Sillä saa just täydelliset huulet, silloin kun ei huvita nähdä vaivaa sen kummemmin. Tuo meikinkiinnityskosteussuihke on myös mieletön ja oli lemppari. Harmitti niin, että siinä meni omassa pullossa suutin rikki ja suurin osa jäi käyttämättä.

    Ihania suosikkeja muutenkin kaikki. <3

    Kivaa viikonloppua Jonna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri noin, lisäksi ei tarvitse pelätä, että se leviäisi mihin sattuu, jos ei pääse sitä tarkasteleen.

      Höh, no olipa sulla huono tuuri. Olen varmaan 3-4 pullollista käyttänyt ennen tätä ja kaikissa on suuttimet kestäneet toistaiseksi. :D

      Ihanaa viikonloppua Tiia. <3

      Poista
  5. Postaustoiveena olisi kuinka säilytät, lajittelet ja järjestät jne hajuvetesi, kuvia olisi myös mukava nähdä.
    Mulla on toissavuoden lookfantastic joulukalenteri käytössä tiettyjen hajuvesien säilytykseen, toisille semmoinen salkkumainen, säilytän niitä vaatekaapissa missä on myös juhlavaatteet, en tiedä miksi mutta se on vaikuttanut pimeimmältä ja viileimmältä mutta tasalämpöisimmältä paikalta, heh :D haluaisin kuitenkin ostaa paremman tai paremmat säilytysratkaisut tuoksuille, mutten ole keksinyt vielä mitään. Joku tarpeeksi tilava, kun säilytän tuoksut myös alkuperäisissä pakkauksissaan ja kunnolla pimeä boksin pitää olla, semmoinen hakusessa. Ideoita otetaan vastaan tuohon postaustoiveen lisäksi!
    Hyvää kevättä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei,

      hyvä aihe, mutta en tiedä onko siitä ihan postaukseen asti, mutta voin kertoa sinulla tässä miten säilytän tuoksujani. Käytän siis todella pientä osaa tuoksuista ympäri vuoden, sitten suuri osa on sellaisia, että vaihdan syksyksi ja talveksi erit kuin kevääksi ja kesäksi. Ne tuoksut mitkä eivät ole käytössä, säilytän vaatekaapissani omissa pakkauksissaan. Säästän tuoksuista aina pahvipakkaukset (kuten sinäkin), koska niissä ne saa pimeään ja vaatekaappi on sitten muuten stabiili ja pimeä ympäristö sen lisäksi. Tämän lisäksi tuoksut ovat kaapissa vielä Orthexin kannellisessa laatikossa. Mulla on ihan läpinäkyvässä, mutta mielessä on ollut päivittää se harmaaseen, josta ei sitten ainakaan päivä enää tule läpi, vaikka se taitaa olla jo hätävarjelun liioittelua. :D

      Oikein aurinkoista sunnuntaita sinne! :)

      Sitten käytössä olevat tuoksut ovat minulla eteisen lipaston päällä sellaisen ebaysta ostetun vanhannäköisen tarjottimen päällä. Eteinen on asunnossamme sopivasti ainoa paikka mihin ei paista mistään suunnasta ikinä valo. Todella inhottava paikka talvella, kun on pimeää, mutta tuoksujen kannalta erinomainen.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives