TOP10 Lierac




Helatorstain kunniaksi jatketaan tämän vuotista TOP10-sarjaa. Toukokuussa vuorossa on Lierac. Minulle Lierac on apteekin luksuskosmetiikkaa, mutta luksuksen ei kannata antaa hämätä tässä tapauksessa. Lieracilla on paljon eri hintaisia tuotteita ja tuotesarjoja. Lopulta sarjan keskihinta sijoittuu keskiluokkaa. Lieracilla on useita eri sarjoja, ihon eri tarpeisiin. Taisin tehdä ensimmäisen postauksen blogiin Lieracista jo kuutisen vuotta sitten ja näiden vuosien aikana sarjasta on noussut esiin muutamia huippujuttuja. Omaan makuuni todellisia helmiä ovat sarjan seerumit, aurinkotuotteet ja naamio, jota ilman en suostu enää olemaan.

Ranskalaisena apteekkikosmetiikkasarjana Lieracille aistikkuus on tärkeää. Joten kaikissa brändin eri tuotesarjoissa on omanlaisensa tuoksumaailma. Jo tuoksusta tietää, minkä sarjan tuote on käytössä. Tästä huolimatta sarjan silmänympäryksille tarkoitetut tuotteet ovat hajusteettomia, asia jota arvostan.


BAUME-EN-HUILE – Puhdistusbalsami on ihanteellinen ensimmäisen vaiheen puhdistaja kuivalle iholle ja vahvan meikin irrotukseen. Sitä voi käyttää silti jopa ainoana puhdistajana, mutta olen tottunut niin kaksoispuhdistukseen, että jatkan aina jollakin muulla tuotteella. Balmi sulaa iholla öljyksi, mutta veden kanssa siitä tulee maitomaista ja se liukenee pois helposti. Sisältää hyaluronihappoa ja kameliaöljyä. Jättää ihon pehmeäksi ja raikkaaksi. Suosin tätä silloin, kun haluan paksun meikin helposti pois. Tuoksu on kukkaisen pehmeä.

FOAMING CREME – Nimesin tämän joskus koko vuoden parhaaksi puhdistajaksi ja sitä se on edelleen. Foaming Creamia suositellaan ikääntyvälle seka- ja rasvoittuvalle iholle, mutta tämä ei ole kuivattanut toisinaan pintakuivaa ihoanikaan yhtään vaan koen puhdistusvoiteen todella hellävaraiseksi tuotteeksi, joka ei kuivata ihoa. Käytän Foaming Creamia toisinaan toisen vaiheen puhdistajana balmin/öljyn jälkeen tai sitten yksistään aamuputsarina. Se irrottaa helposti myös silmämeikin, sillä voidemaisen pehmeä koostumus muuttuu veden kanssa kosketuksiin joutuessaan kevyeksi vaahdoksi, vieden iholta kaiken meikin ja lian mennessään. 

PREMIUM LE MASQUE SUPRÊME – Kun aikoinaan testasin Premium-sarjan tuotteita, naamio oli vasta kolmossuosikkini, mutta voi kuulkaa, miten olen muuttanut tästä mieleni ajan kuluessa. Tai oikeastaan se mieli muuttui yhdellä Rodoksen reissulla muutama vuosi sitten, kun käytin tätä viikon ajan jokaisena iltana yönaamiona. Samalla kun aurinko tekee hyvää, se tekee myös huonoa iholle. Naamiota öisin käyttäessäni, en muistanut milloin minulla olisi viimeksi ollut niin upean heleä iho. Tuon reissun jälkeen olenkin käyttänyt naamiota usein ikäänkuin kuuriluontoisesti joka ilta viikon ajan aina kun koen, että iho kaipaa tehohoitoa. Voidemainen ja täyteläinen samettinen naamio tekee ihosta välittömästi täyteläisemmän ja heleämmän näköisen. Sopii kaikille ihotyypeille. Naamiota suositellaan levitettäväksi puhtaalle iholle runsas kerros ja antaa vaikuttaa 5-15 minuuttia, jonka jälkeen ylimääräinen naamio pyyhitään vanulapulla pois. Minä käytän tätä kuitenkin yönaamiona, kuten yllä mainitsin. Levitän ohuen kerroksen kasvoille ja kaulalle lopuksi muiden hoitotuotteiden päälle. Kuivattalen hetken ja käyn nukkumaan. Kun naamio on saanut muhitella kasvoilla koko yön, iho on aamulla ihan mielettömän näköinen. Kasvot näyttävät heleiltä ja täyteläisiltä, iho tuntuu todella pehmoiselta. Suositellulla alkuperäisellä käyttötavalla käytän tätä toisinaan pikaisena tuhkimonaamiona juuri ennen juhlameikin laittoa tai jos iho tuntuu jonain aamuna kaipaavan jotain extraa. Naamio sisältää korkean 10% hyaluronihappopitoisuuden. 

DIOPTIRIDE WRINKLE CORRECTION FILLING CREAM – Nyt kaikki ikääntyvät kuulolle! Olen monesti puhunut täällä sitä, että olen vähentänyt silmänympärysvoiteiden käyttöä todella paljon. En enää öisin käytä lainkaan vaan levitän kaikki hoitotuotteet sy-iholle ja se riittää. Sen sijaan aamuisin toisinaan varsinkin meikin alle koen, että erillisellä silmänympärysvoiteella on edelleen käyttötarkoituksena ja tämä on yksi parhaita. Nimikin oikeastaan jo kertoo, miksi tämä on loistava tuote ikääntyvälle iholle. Koostumus on kevyttä voidemaista emulsiota. Kosteuttaa todella tehokkaasti. Kuivahdettuaan luo todella kivan valoa heijastavan pinnan meikin alle. Sisältää mm. botuliinimaista hexapeptidiä, joka tasoittaa juonteita. Tuote on hajusteeton, joka on silmänympärystuotteissa aina hyvä asia.


BRONZING CAPSULES – Joko olette kaivaneet aurinkokapselit esiin? Minä aloitin oman kuurini kuukausi sitten ja se tulee jatkumaan perinteisesti elokuun loppuun. Koen, että aurinkosuojien ohella myös kapselit suojaavat ihoa auringolta ja olen vannonut niiden niiden nimiin jo kohta kaksikymmentä vuotta. Lieracin kapselit ovat hivenen arvokkaampia, mutta ne ovatkin multivitamiinituote. Sisältävät mm. seleeniä, sinkkiä, E-vitamiinia ja muita hivenaineita beetakaroteenin lisäksi.

SUNISSIME PROTECTIVE BB FLUID GLOBAL ANTI-AGING SPF50+ – Tämä on ensimmäinen värillinen aurinkoemulsio, josta oikeasti pidän. Kevyt voide tasoittaa kauniisti ihon sävyä, mutta isoja virheitä sillä ei tietenkään saa peittoon. Sopii tosi hyvin heille, ketkä pelkäävät aurinkosuojien valkoista maskia iholle. Sävy ikäänkuin uppoaa ihoon ja se sopiikin monille ihon sävyille. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa. Itse laitan tämän alle usein seerumin ja sitten tämä vaan päälle, niin kevyt rantameikkipohja on valmis. Imeytyy hetkessä, eikä tunnu tahmealta isosta suojakertoimesta huolimatta. Tuoksu on eksoottinen, se on melko voimakas, joten tuoksuherkille tuotetta en suosittele.

SUNISSIME ENERGIZING PROTECTIVE MILK SPF30 – Tiedättekö kun on olemassa koostumukseltaan ihan kivoja aurinkovoiteita, halvan tuntuisia aurinkovoiteita ja sitten on sellaisia kuin tämä Lierac, josta jo pelkästä koostumuksesta iholla tietää, että puhutaan luksusluokan aurinkosuojasta. Tähänkin on lisätty hyaluronihappoa, joten maitomainen emulsio kosteuttaa ihoa. Imeytyy ihoon salaman nopeasti, eikä jätä ihoa tahmeaksi. Tämä ei ole niitä aurinkovoiteita, jotka kerää rannalla hiekat kiinni ihoon. Tuoksu on samanlainen eksoottinen kuin muissakin Sunissime-sarjan tuotteissa. 


MÉSOLIFT SÉRUM – Seerumi antaa heleyttä iholle. Tuote sisältää sekoituksen vitamiineja ja mineraaleja sekä hyaluronihappoa. Poistaa iholta sameuden. Voi käyttää yksinään tai voiteen kanssa. Kaunis persikkaisen sävyinen ja hedelmäisen tuoksuinen seerumi tuntuu iholla miellyttävän kevyeltä ja raikkaalta. Imeytyy heti ja tekee ihosta pehmeän tuntuisen ilman silikonista tunnetta, jonka vuoksi käytän tätä yleensä aina meikin alla. Vaikuttavina aineina mm.veriappelsiiniuutetta, kalsiumia, kuparia, rautaa, sinkkiä, magnesiumia ja hyalyronihappoa. Sopii erityisesti samealle ja elottomalle iholle. 

HYDRAGENIST SERUM – Blogimaailmassa tämä on yksi Lieracin hehkutetuimmista tuotteista, enkä ihmettele miksi. Tuote on myös brändin Best Seller. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta todella kosteuttavana varsinkin kuivalle iholle tai meille suomalaisille talviaikaan tuomaan lisäkosteutta. Seerumi sisältää 15% Hydra O₂ -yhdistettä [biomimeettinen happi + vernonian lehti + hyaluronihappo + vitamiinit + mineraalit], joka antaa iholle kosteutta. Tuotteen sisältämät AHA-hapot kirkastavat ihoa. Imeytyy helposti, eikä tahmaa. Itse olen huomannut yleensä jo viikossa eron, jos iho on kärsinyt pintakuivuudesta ja alan käyttämään tätä. Tuoksu on melko voimakas kukkainen silti pehmeä.

PREMIUM THE SERUM BOOSTER – Seerumi kiinteyttää, kosteuttaa ja siloittaa ihoa. Sopii erityisesti ikääntyvälle iholle. Koostumus on kivan kevyttä, imeytyy hetkessä. Siloittavan vaikutuksen näkee heti, kun tuotetta on levittänyt, siksi tykkäänkin käyttää tätä meikin alla. Öisin tuntuu, että tuo ominaisuus menee ikäänkuin vähän hukkaan. Koko Premium-sarjan tuoksumaailma on eksoottisen kukkainen, mutta silmänympärysvoide on tässäkin hajusteeton.

Onko Lierac tuttu? Suosikkeja?

Lieracin jälleenmyyjät löydät täältä. Huomasin sattumalta, että Karhuapteekki.fi myy kaikkia Lierac-tuotteita tällä hetkellä -20%. 










  1. Puhdistubalmi on ihana, tosiaan tehokas & ylellinen sammalla kertaa. Täytyykin kurkata nuo aurinkotuotteet, vaikuttavat hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kurkata, niissä on sellainen luksusluokan fiilis, ilman, että hinta on kuitenkaan luksusta. :)

      Poista
  2. Sunissime bb-voide on hyvä kesäksi, saman sarjan sy-puikko on kanssa huisin hyvä :) muutoin Lierac on hieman tuntemattomaksi jäänyt, jotain vaaleanpunaista sarjaa joskus käytin ja siis olihan ne mieletöntä luksusta iholle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. BB-voide on kyllä loistava, Madaran on ok, mut se spf15 on ihan liian vähän, vähintään spf30, mut spf50 on vielä parempi. :)

      Poista
  3. Voitin joskus aikanaan tuon mustan sarjan yönaamion Apteekin arvonnassa ja voi miten ihana se oli! Ylellinen, ihoa hellivä ja ihanan tuoksuinen ❤️ Ostaisin uuden mutta on himppusen liian arvokas minun kukkarolleni. Yst Henna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että joku muukin on ihastunut naamioon. Katsotaan, jos saisin vaikka joskus pienen arvonnan pystyyn osasta näistä mun lempituotteista teille lukijoille. ;)

      Poista
  4. Mäå en ole sarjasta aiemmin innostunut, mutta Sunissime-sarjaan oon ihastunut ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kokeilemaan seerumeita, niin voit muuttaa mielipiteesi. ;)

      Poista
  5. On tuttu sarja ja seerumit on olleet omia suosikkejani.
    Ihanaa iltaa sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että muutkin tykkää seerumeista. Ne on ainakin itselle sarjan huipputuotteita. :)

      Ihanaa viikonloppua Outi. <3

      Poista
  6. Tuo Dioptiride-silmänympärysvoide mulla on nyt loppumaisillaan ja voi että miten hyvä se tosiaan on! Jään kaipaamaan. Hydragenist-sarjaa fanitin jokunen vuosi sitten aivan maanisesti, mutta nyt kun piiiitkästä aikaa ostin Hydragenistin kasvovoiteen itselleni niin ihmeekseni huomasin että se rullautuu todella helposti, eikä siksi sovi meikin alle ollenkaan. oon sitten käyttänyt sitä yövoiteena, mutta ihmettelen tota rullaamista tosi paljon, koska en todellakaan muista aiemmin kärsineeni moisesta. Hehkutin voidetta blogissakin ihan maasta taivaisiin aikanaan :D en tiedä onko koostumus muuttunut, mutta jotenkin voide tuntuu jäävän pyörimään ihon pinnalle sen sijaan että imeytyisi kokonaan. Tosi outoa. Mutta sitä tuoksua rakastan <3

    Sunissimesta mulla on käytössä se silmänympäryspuikko, se on kyllä näppärä. Muutoin Sunissimen tuotteet on liian voimakkaan tuoksun vuoksi jääneet multa hyllyyn, valitettavasti :(

    Tuota yönaamiota ja putsareita täytyy kyllä joskus vielä koittaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on aina rullannut toi kasvovoide, ihmettelin, kun kaikki hehkutti sitä aikoinaan ja mulla ei toiminut yhtään. :D

      Lieracin tuotteissa on kyllä sellainen tuoksumaailma, että suosittelen aina ensin pyytämään testerin yms ennen täysikokoisen ostoa. Varsinkin jos on herkkä tuoksuille. Osassa tuoksumaailma on sitten huomattavasti pehmeämpi ja jostain syystä varsinkin Premium-sarjan tuoksu kolahtaa omaan nenään. :)

      Poista
  7. Tulin vaan sanomaan, että tosi hyvä postaus. Kiitos 🙂
    T. Nelliina

    VastaaPoista
  8. Lieracilta löytyy moni lemppari. Ihan lempparisarja on omalle kuivalle iholle Hydragenist. Tai en ole testannut sarjan kaikkia tuotteita, mutta mm. seerumi ah silkkaa rakkautta. Rakastan myös sarjan sinistä Sunissime seerumia. Taitaa Lieracin seerumit olla vallan yksiä lemppari seerumeita.

    Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua Jonna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hydragenistin seerumi on kyllä ihana! Varsinkin talviaikaan, omalle iholle kesällä jopa liiankin kosteuttava.

      Samaa sinne Tiia. <3

      Poista
  9. Nuo putsarit mulla onkin jäänyt tutustumatta, pitää käydä niitäkin vielä hypistämässä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä tykkäisit niistä varmasti, mitä sun makua tunnen. ;)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives