TOP5 Paula's Choice juuri nyt

*) Sisältää mainoslinkkejä, tuotteet omia

Varmaan yhdellekään lukijalle ei ole jäänyt epäselväksi, mikä on ollut yksi suosikki-ihonhoitosarjoistani pian vuoden ajan. Minulla onkin menossa täällä kulisseissa prosessi, että kävisin kaikki sarjan tuotteet läpi, jotta jossain vaiheessa voisin tehdä todella ison yhteenvedon tänne blogiin, mitä sarjalta kannattaa ostaa ja mitä ei. Saldo on tällä hetkellä hyvä,  vastaan on tullut ainoastaan kaksi tuotetta, joita en ostaisi uudestaan. Prosessia hidastaa se, että ostan jatkuvasti eniten käyttämiäni tuotteita lisää, joten tilaukseen jää silloin vähemmän tilaa jollekin uudelle. Koitan kuitenkin jokaiseen tilaukseen lisätä aina yhden itselleni entuudestaan tuntemattoman tuotteen.

Tämä sarja on siis *Paula's Choice ja se on vienyt sydämeni täysin viimeisen vuoden kuluessa. Ulkonäöllisesti sarja ei ole kovinkaan houkutteleva, mutta ei rumakaan, joten se ei estä minua tarttumasta tuotteisiin. Tämäkin saattaa olla itselleni kynnyskysymys, miksi tuotteet jäävät käyttämättä. Sen sijaan niiden sisältö, koostumukset ovat ihan mielettömän hyviä hintaansa nähden. Voittaa monet arvokkaammat ihonhoitotuotteet kevyesti, tehän tiedätte, että minä käytän niitäkin paljon. Lisäksi tietenkin kuorrutuksena kakun päällä on se, että ihoni rakastaan sarjan tuotteita. Viimeisen vuoden ajan ihonhoidossani on ollut päivittäin käytössä sarjan tuotteita, se on voinut todella hyvin. Paula's Choice on sarja, johon ei ole lisätty hajusteita, eli tuotteiden mahdolliset vähäiset tuoksut tulevat raaka-aineista. Tosin aika harvassa käyttämässäni tuotteessa on ollut aistittavissa minkäänlaista hajua. Lisäksi todella useita tuotteita voi ostaa kunnon matkakokoina, joista saa jo todella hyvin testattua tuotetta, jos on epävarma omalle iholle sopivuudesta.

Mietin, että voisi olla aika jakaa viisi tämän hetken suosikkituotettani. Kaikki ovat käytössä, jos eivät päivittäin, niin useamman kerran viikossa. 

*OMEGA+ COMPLEX MOISTURIZER 36€ – Talviaikaan voisin hyvin kuvitella käyttäväni tätä myös päivävoiteena, mutta kevään aikana ja kesän alussa voide on ollut käytössäni yövoiteena useana iltana viikossa. Täyteläinen ja pehmeä voide kosteuttaa ihon välittömästi. Sisältää hajusteettomia kasviöljyjä- ja uutteita, jotka rasvahappojen (kasviperäiset omega 3-, 6- ja 9) kanssa ehkäisee ihon kuivumista ja auttaa ikääntymistä vastaan. Imeytyy ihoon nopeasti, vaikka koostumus on täyteläistä. Ei jätä rasvaista tunnetta. Rahoittaa välittömästi. Toimii varsinkin iltoina kun olen tehnyt kotikasvohoidon tai saunan jälkeen, kun haluan lopuksi rahoittaa ihon mahdollisimman nopeasti. 


*CALM MINERAL MOISTURIZER SPF30 Normal to oily/combination 34€– Taitaa olla heittämällä Paula's Choicen tuotteista se, joka on näkynyt eniten blogissa. En oikeasti muista, koska Sensain jälkeen olisin hullaantunut suojakertoimelliseen voiteeseen niin paljon kuin tähän. Olen todella vaativa meikin alle laitettavasta aurinkosuojasta, mutta tämä on niitä harvoja jotka toimivat. Hinta/laatusuhde on enemmän kuin kohdillaan. Käytän tästä normaalin ja rasvaisen ihon versiota, vaikka itselläni on pääsääntöisesti pintakuiva sekaiho (kesällä normaali), tämä vaan toimii paremmin kuin kuivalle iholle tarkoitettu. Ohuessa lähes juoksevassa kevyessä päivävoiteessa on mineraalisuoja, tämän vuoksi heti levityksen jälkeen voide jättää iholle "muumiefektin" eli iho on valkoinen. Vajaan minuutin odottelun jälkeen valkoisuus häviää vähitellen. Valkoisuuden katoamisen jälkeen pidän erityisen paljon siitä, miltä ihoni näyttää. Jättää puolihimmeän lähes matan pinnan kuivahdettuaan. Toimii jopa eräänlaisena primerinä iholla. En ole tämän jälkeen levittänyt iholle muuta erillistä primeriä kuin hivenen mattaavaa t-alueelle. Meikki pysyy kasvoilla pitkänkin päivän, eikä iho kiiltele. Ihoni on lisäksi sellainen, ettei se todellakaan ole sinut kaikkien aurinkosuojien kanssa, mutta tämän kanssa minulla ei ole ikinä ollut minkäänlaisia ongelmia ja iho on voinut hyvin. 


*ANTIOXIDANT PORE PURIFIER 35€ – Löytyykö kasvoistasi muutama itsepäinen näppylä? Minulle sellaisia tulee nykyään melko harvoin, mutta silloin kun tulee, laitan näpyn päälle yöksi Antioxidant Pore Purifieria, joka todella toimii nimensä mukaisesti. Tuotehan ei ole oikeastaan tarkoitettu siihen, mihin minä sitä käytän, mutta en ole ikinä välittänyt ihonhoidon tiukoista säännöistä. Ne on tehty rikottaviksi. Sisältää C-vitamiinia, antioksidantteja ja salisyylihappoa. Tuotetta neuvotaan laittamaan koko kasvoille, mutta en oikeastaan tiedä edes miksi, päätin aikoinaan kokeilla tuotetta yöksi paikallisesti kipeähköön hormoninäppyyn. Levitin illalla ohutta geelimäistä tuotetta ihan viimeiseksi runsaasti näpyn päälle ja annoin kuivahtaa hetken, ennen kuin menin nukkumaan. Olin todella hämmentynyt heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Kipeä hormoninäppy oli laskeutunut yön aikana lähes täysin ja kuivahtanut pois. Tein saman vielä toisena iltana ja näppy katosi kokonaan. Siitä lähtien tämä on ollut luottotuotteeni itsepintaiselle epäpuhtauksille. Olen joka kerran totaalisen hämmentynyt tämän tehosta. Tuote ei tehokkuudestaan huolimatta silti kuivata, eikä ärsytä ihoa lainkaan. Tästä onkin tullut todellinen holy grail -tuotteeni. Pore Purifier on myös hyvä esimerkki siitä, miten jollekin tuotteelle voi löytää ihan uuden ja yllättävänkin käyttökohteen, missä se todella toimii.


*C15 Super Booster 15% Vitamin C 53€ – Olen kokeillut vuosien aikana paljon erilaisia C-vitamiinituotteita, toisista on enemmän apua kuin toisita. Formuloinnilla on näissä oikeasti todella suuri merkitys. Minulle C-vitamiinituotteet ovat tuotteita, joita käytän kuuriluontoisesti boostaamaan ihon heleyttä. Kesäisin ja keväällä tykkään käyttää niitä huomattavasti enemmän kuin talvella. Tällä hetkellä käytän boosteria aamuisin 2-3 viikossa, jolloin sekoitan tätä muutaman tipan johonkin seerumiin, jonka päälle lisään lopuksi aurinkosuojan. Tuotetta voi laittaa kasvoille myös yksinään, mutta silloin tyypillinen C-vitamiinin melko rautainen tuoksu on selkeä. Koostumukseltaan juoksevan ohutta, eikä tuoksu millekään pullossa. Sen sijaan iholla ollessa siitä lähtee lievä rautainen tuoksu, kuten usein ison pitoisuuden C-vitamiinituotteista. Jos tuoksu tuntuu liian tujulta, boosteria voi sekoittaa myös muutaman tipan toisen seerumin tai voiteen joukkoon, kuten minä teen. Tällöinkin se toimii ihoa kirkastavasti, mutta tulokset eivät ole yhtä nopeita kuin laittaessa sen yksistään puhdistetulle iholle. Kirkastaa ja heleyttää.*CALM REPAIRING SERUM 37€ – Uskaltaisikohan sanoa, mutta tällä hetkellä tuntuu, että CALM-sarja on ehdoton suosikkini brändin valikoimista. Tykkään muistakin, mutta CALM-sarjassa ei vaan ole huonoja tuotteita. Ne ovat hivenen tylsän näköisiä verrattuna muihin tuotteisiin, mutta ette usko, miten hyvää ne tekevät iholle, varsinkin jos ihosi on helposti ärtyvä ja herkkä tai ihosi on muuten stressaantuneessa tilassa. Itsellänihän on kosketusherkkä iho ja rauhoittavan vaikutuksen voi huomata jo siitä, miten nopeasti tuotteet laskevat pienen punakkuuden kasvoiltani ärsytyksen jälkeen. Seerumi on tietenkin hyvä ärtyneelle iholle, mutta se toimii myös loistavana ihon tasapainottajana ja rauhoittajana. Siinä on todella kevyt, ohut, raikas ja hivenen geelimäinen riittoisa koostumus. Hillitsee tulehdusta, joten sopii hyvin myös epäpuhtaalle- ja akneiholle. Samalla se kuitenkin ehkäisee myös ikääntymisen merkkejä, joten seerumi on hyvä tuote oikeastaan ihan jokaiselle. Kevyt seerumi imeytyy hetkessä ja tekee ihoon raikkaan fiiliksen levityksen jälkeen. Tuotteen sisällysluettelo on todella vakuuttava, kolmantena ainesosana ihoon kosteutta sitovaa hyaluronihappoa, jonka jälkeen joukko erilaisia keramideja, jotka myös suojaavat ja kosteuttavat. Sopii hyvin meikin alle, pitää ihon pehmeänä ja hyväkuntoisena. Seerumiksi hinta on lähes naurettavan edullinen.

Paula's Choice -tuotteita myy *Skincity.

Mikä on sinun Paula's Choice suosikki?


 1. En ole yhtään tuotetta testannut, mutta muistan kyllä sinun aiemminkin tätä tuotesarjaa kehuneen!
  Kaikki syväkosteuttavat tuotteet ja seerumit aina kiinnostavat!
  Ihanaa tiistaita Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen tota seerumia lämpimästi, se on aivan huippu!

   Mukavaa lauantaita Outi. <3

   Poista
 2. Aivan loistava postaus, kiitos Jonna! Paula's Choice on mua kiinnostanut jo pitkään ja tästä sai tosi hyvän käsityksen useista brändin tuotteista. Toi Pore Purifier voisi olla ihan loistava täsmätuote miehelleni, jolla silloin tällöin puskee kasvoille juurikin niitä kivuliaita isoja ihonalaisia finnejä. Ja tuleehan niitä satunnaisesti myös itsellekin, joten olisi ihan huippua jos tosta saisi nopean avun niihin! Calm -sarja kuulostaa juuri siltä, mitä oma ihoni kaipaa. Lähdenkin varmasti siihen tutustumaan ensimmäisenä, kun toivottavasti pian lähitulevaisuudessa lähden Paula's Choicen tuotteita tilaamaan ja testaamaan :)

  Kiitos vielä, tämä postaus tuli mulle todella tarpeeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda!

   Tolla tosiaan myös pystyy hyvin ehkäisemään, ettei uusia kipeitä paukuroita synny, kun levittää vaikka joka ilta alueellisesti, kun ekat ilmestyy, niin ei sitten tule lisää.

   CALM-sarja on mun lemppari tällä hetkellä, mitä olen tuotteita kokeillut, mutta vielä on paljon jäljellä, mutta se on se, josta eniten ostan tuotteita lisää, koska niitä kuluu loppuun. :)

   Poista
 3. Oikein ahmin tän postauksen, sillä olen itsekin tykästynyt sarjaan oikein kunnolla tänä vuonna. En olekaan kokeillut mitään näistä suosittelemistasi tuotteista, joten kiva saada käyttökokemuksia näistä! Moni näistä voisi sopia mullekin. Mun tämän hetken suosikkeja on kevyesti sävyttävä päivävoide jossa on spf 30 (Super Light Daily Wrinkle Defense) ja Skin Revealing Body Lotion 10% AHA. Hyaluronic Acid Boosterista sen sijaan en niin innostunut, vaikkei sekään siis huono ollut, mutta kokoonsa nähden aika kallis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sattuipa hyvin, ettet ollut vielä mitään näistä ehtinyt kokeilemaan. Sarjassa on tosiaan niin paljon tuotteita, että kyllä siinä hetken aikaa ottaa, että saisi ne kaikki käytyä läpi. :D

   Mun listalla on toi sun mainitsema spf30, koska se on pistänyt silmiin, että moni on maininnut sen, joten kiinnostaa myös mua.

   Poista
 4. Mulla on käytössä resist sarjan päivävoide Super Light Daily Wrinkle Defense spf 30, osaatko sanoa miten se eroaa calm sarjan suojakertoimellisesta päivävoiteesta? Se on kyllä hyvä ja mieskin käyttää, mutta tarvitsisin hivenen kosteuttavampaa pintakuivalle iholleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Super Lighthan on värjättyä, lisäksi koostumus on paksumpaa. Tää mikä on mun lemppari on ihan valkoista ja todella ohutta, sellaista täysin juoksevaa. Luulen, että tää mun on hoitavampi, koska Light Daily on loistava varsinkin rasvoittuvalle iholle, tää taas jättää sellaisen puolihimmeän pinnan, ei täysin mattaa. :)Kokeile vaikka sellainen 11€ pikkutuubi eka, mitä tykkäät. Se alku valkoinen voi olla järkytys, mutta kun on hetken iholla se häipyy täysin. :D

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives