Keskikesän pikafiilikset

Kuva: Teemu Helle

Se olisi taas se aika vuodesta, kun juhannus kolkuttelee ihan kulman takana. Tänä vuonna ei ole ohjelmassa mitään ihmeellistä, koska olemme mieheni kanssa molemmat juhannusaattona töissä. Pääsemme kuitenkin hivenen fiilistelemään keskikesän juhlaa viikonloppuna. 

Kesälomatkin lähestyvät vauhdilla. Vielä kolmisen viikkoa paiskotaan hommia ja sitten vaihdetaankin täysin vapaalle. Tuntuu hurjalta ajatella, että palaan lomalta lähes samoihin aikoihin, kun koulut jälleen alkavat. Mihin aika taas menee? Hyvin se aika menee täällä Suomessakin, mutta varmasti lomalla tulee olemaan outoa, kun perinteinen kesälomareissu jää välistä. Olen hivenen haikeana katsellut edellisten kesien reissukuvia. Onneksi on edes ne muistot!

Kipeä jalkanikin alkaa vähitellen ottamaan parantumisessa aimo harppauksia eteenpäin. Alku oli kyllä niin hidasta, että meinasi hermot pettää totaalisesti. Viime viikonloppuna kävin kokeilemassa jalkaa ensimmäistä kertaa tapaturman jälkeen töissä. Hyvin jaksoi, vaikka kävely oli hivenen hidasta, sekä melkoinen turvotus päivän päätteeksi. Onneksi turvotus kuitenkin laskee nopeaan kylmähoidolla ja nostamalla jalan ylös. Pääasia, ettei kipeytynyt siitä lisää. Hyvä puoli on se, että pyöräily sujuu täysin normaalisti, joten työmatkat menevät sujuvasti. Toki pitää olla koko ajan extravarovainen, ettei satuta jalkaa uudestaan. Se olisi pahinta, mitä voisi nyt sattua, kun parantuminen on parhaassa vauhdissaan.

Mitä sinä aiot tehdä juhannuksena? 

Oikein ihanaa juhannusta kaikille!

  1. Mä ajattelin olla vaan ihan laiskamatona, ja toivottavasti nauttia kauniista kesäsäästä. Jotain pientä puuhasteltavaa toki on aina, mutta nekin teen verkkaiseen tahtiin. :-D

    VastaaPoista
  2. Voi miten kiva kuulla, että jalkasi voi jo paljon paremmin!
    Me vietämme kotijuhannusta, ollaan koko perhe yhdessä <3
    Kaunista juhannuksen aikaa sinulle Jonna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä helpotus, että jalka menee koko ajan eteenpäin, vaikka hiljokseltaan. Jospa kesäloman koittaessa olis vihdoin melkein normi.

      Ihanaa aurinkoista viikkoa Outi. <3

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives