Tinahäät


Kymmenen vuotta sitten oli aurinkoinen päivä kuten tänäänkin. Ei mikään todella kuuma, mutta kuitenkin kesäinen. Päivä oli maanantai. Meidän kahden lisäksi asiasta tiesi vain kaksi ystäväämme, jotka olimme kutsuneet todistajiksi. Muille ilmoitimme jälkeenpäin. 

Meille oli ollut aina selvää, että juuri tällaiset meidän häät tulisi olemaan – maistraatissa intiimisti. Itselläni oli yhdet "prinsessahäät" takana ja mieheni ei ole mitenkään kovin innostunut olemaan huomion keskipisteenä, joten tämä oli aina meidän juttu. Asia, josta ei tarvinnut keskustella tai tehdä kompromissejä.

Asunani tuona päivänä oli yksinkertainen musta mekko – kyllä, menin mustissa naimisiin. Olin ostanut mekon 20 eurolla alesta. Hiukset olivat poninhännällä, kuten usein muutenkin. Tyyli, jossa tunnen itseni kotoisaksi. Tuoksuna toimi tietenkin Guerlainin L' Instant. Sulhasen asuna olivat  farkut ja valkoinen rento kauluspaita. 

Itse toimitus kesti varmaan alle viisi minuuttia, todisteena tilanteesta on vähemmän kuin kymmenen valokuvaa. Tämän jälkeen menimme todistajien kanssa syömään ja ilmoitimme perheenjäsenille menneemme naimisiin. 

Tuo päivä kymmenen vuotta sitten on edelleen yksi elämäni parhaimpia. Menin naimisiin parhaan ystäväni kanssa, jonka kanssa ei ole koskaan tylsää. Hän ymmärtää oudot vitsini ja jopa nauraa niille. Todellista rakkautta on se, että joku antaa sinulle palan sinua. Sen palan, jota et koskaan tiennyt edes kaipaavasi, mutta vasta sen saatuasi, tajuat olevasi täydellinen. 

Ihanaa sunnuntaita kaikille!  1. Aivan ihanaa hääpäivää teille kahdelle <3

    VastaaPoista
  2. Onnea vielä ja niin kauniisti kirjoitat teistä. <3 Maistraatissa naimisiin meno on oikein sykähdyttävä tilaisuus, josta jäi itsellekin hyvät muistot vaikka hääjuhla päälle vielä vietettiin. <3

    Sydämellistä uutta viikkoa Jonna. <3

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives