Suosikkituoksut – Trussardi My Name

*) Sisältää mainoslinkin

Kirjoittelen jonkin verran tuoksuista, useimmiten niistä uusimmista tulokkaista. Näistä postauksista harvalle kuitenkaan selviää, mitkä ovat niitä suosikkituoksujani, niitä, mitä olen ostanut lisää ja joita käytän vuodesta toiseen vakituisesti. Siksi päätin, että tästä lähtien nostan aina silloin tällöin esiin yhden oman suosikkini. Löydätte kaikki nämä postaukset jatkossa helposti blogin etusivulta otsikon alta kohdasta tunnisteet ja sieltä valitsette suosikkituoksut. 

Ajattelin aloittaa sarjan Trussardin My Name -tuoksulla, johon tutustuin reilut viisi vuotta sitten. Yksi syy on se, että valitettavasti tämä on yksi lempituoksuistani, jota on hivenen vaikeampi enää saada. Mitä olen vähän haistellut ilmaa, niin on jopa pieni pelko, ettei tämän valmistusta oltaisiin alasajamassa. Tuoksua kuitenkin saa vielä, joten nyt on hyvä jakaa teille tämä ja kertoa, miksi se on niin hyvä, kun teilläkin on vielä mahdollista ostaa se ja vieläpä melkoiseen alehintaan. Siitä lisää jutun lopussa.


My Name -tuoksun pullo on neliskanttinen, höystettynä pyöreillä pehmennetyillä yksityiskohdilla. Ylellisyyttä lisäävät kultaiset yksityiskohdat ja eritoten massiivisen muhkea korkki, joka on muuten päältä pehmeän tuntuinen. Tämä korkki on vain 50 ml:n pullossa, pienemmässä se on muovia. Pullon on suunnitellut arkkitehti Antonio Citterio, joka on se sama mies, joka on suunnitellut aikoinaan myös Citterio-aterinsarjan Iittalalle. Tuoksuneste pullon sisällä on hempeän vaaleanpunaista, tietyssä valossa myös aavistuksen persikkaista. 

My Namessa on saippuaista puhtautta, makeutta ja tiettyä omaleimaista aistikkuutta, jolle minä lämpenin pikkuhiljaa ja lopulta se vei täysin mukanaan.

Ensituoksussa hempeää valkoista orvokkia ja heliotrooppia.  Heliotrooppi on muuten tuoksuissa se nuotti, joka tuo niihin usein sen saippuaisen puhtaan vivahteen. Sydäntuoksussa kesän merkkinä toimivaa syreenia (tuoksuivat muuten eilen illalla iltakävelyllä paikoitellen ihanasti) ja puhtaan vivahteen tuovaa myskiä. Pohjatuoksussa makeaa vaniljaa ja ambraa. 

Nenääni selvästi selkeiten tuoksuvat heliotrooppi, syreeni, myski ja vanilja, jotka jättävät yhdessä iholle mielettömän puhtaan makean omaleimaisen tuoksun. Tuoksu on EdP ja sen kesto iholla on reilu kuusi tuntia, joten iltamenoihin sitä voi vielä yhden suihkauksen lisätä.


Trussardin My Name on tuoksu, jota käytän ympäri vuorokauden ja vuoden ympäri. Sen raikkaus sopii hyvin kevääseen ja kesään, mutta sen makeus tekee siitä sopivan myös talveen ja syksyyn. Tuoksusta on jotain mieltä lämmittävää. Se kääriytyy ympärille kuin pehmeä chenillepeitto.

Sitten siihen tarjoukseen, jota hyödynsin myös itse, koska oli pakko ostaa varapullo. Sillä pelkäsin tuoksun loppuvan. Miltein kaikissa paikoissa, missä sitä vielä löytyy, se on alennettuun hintaan. Tämä indigoi sitä, että tuoksun valmistus on lopetettu tai sitä ollaan lopettamassa. Paras tarjous on kuitenkin Hajuvesi.fi verkkokaupassa, siellä on tällä hetkellä tämä 50 ml:n pullo hintaan 33,95 euroa (norm. 73,94 euroa). Tuoksun voi ostaa *täältä. Heillä on muuten kuvassa se 30 ml:n pullo, joka on on hivenen hämäävä, koska myynnissä oleva tuote on 50 ml:ä. Minulle meni itselläkin aikoinaan aikaa, ennen kuitenkin tajusin, että vain näissä 50 ml:n pulloissa on tämä hauska pehmeän tuntuinen korkki.

Onko Trussardin tuoksut tuttuja?

 1. Ei ole tuttuja tuoksuja. Tästä tuoksusta jäi kyllä nyt sellainen kuva, että pakko on päästä tuoksuttelemaan. Pidän hieman makeista tuoksuista!
  Kaunista tiistaita sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti löydät tän vielä jostain tuoksuteltavaksi. :)

   Ihanaa viikkoa Outi! <3

   Poista
 2. Eivät ole tuttuja enkä tiedä olisiko tämä tuoksu välttämättä ihan mun makuuni, mutta haluaisin ehdottomasti tätäkin päästä tuoksuttelemaan! Osaat esitellä ja kertoa tuoksuista aina siten, että kiinnostus herää, vaikka tuoksunuotit eivät välttämättä olisi aina ihan niitä, joista yleensä itse pidän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on siitä jännä, että tästä saattaa pitää sellainenkin, joka ensin ajattelee, ettei tää oo mun juttu. Tämä ei kuitenkaan ole puhdas sellaisella vesituoksu tavalla, vaan ehdottomasti enempi makea tuoksu. :)

   Poista
 3. Minullakin on tämä tuoksu ja ostin sen alunperin, kun kirjoitit siitä blogissasi! Pidän normaalisti raikkaista ja vesimäisistä tuoksuista, ja minulle tämä onkin selkeä iltatuoksu, on sen verran makean vaniljainen. Normaalisti en pidä tämän kaltaisista tuoksuista, mutta juuri sen jonkinlaisen taustalla olevan raikkauden vuoksi tämä on kiva. Tuntuu olevan myös miehen mieleen ja hän huomauttaakin joka kerta hyvästä tuoksusta, kun laitan tätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella ihana, että löysit tästä iltatuoksun itsellesi. Aina yhtä ihana kuulla, että joku on löytänyt jonkun uuden kivan jutun elämäänsä tämä blogin kautta. <3 Minua viehättää tässä juurikin sen uniikkisuus makeaa, mutta puhtaan saippuaista samassa pullossa, joka on todella harvinainen combo.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives