Klassikot osa 56 – Shiseido Perfect Hydrating BB Cream SPF 30

*Sisältää mainoslinkin, tuotteet PR-näytteitä/saatu

Tänään jatketaan klassikoilla, tiedän, että näillä postauksilla on lukijoissa faninsa. Tykkään kirjoittaa näitä erityisen paljon, sillä suurimpaan osaan sarjassa esiintyneistä tuotteista, liittyy valtavasti muistoja. 

Jos olet nelikymppinen kuten minä, muistat varmaan hyvin vuosituhannen vaihteen ja sen, että markkinoilla taisi olla vain muutama sävyttävä päivävoide, yksi niistä oli Shiseidon. Kyllä, uskomatonta, mutta maailma oli varsinkin kosmetiikan osalta todella erilainen vielä kaksikymmentä vuotta sitten. Tuota Shiseidon sävyttävää suojakertoimellista päivävoidetta ei enää mielestäni ole markkinoilla vaan sen on syrjäyttänyt Perfect Hydrating BB Cream SPF 30, jossa on ne samat ominaisuudet kuin vuosikausia myynnissä olleessa sävyttävässä päivävoiteessa. Sävyttävä voide oli 2010-luvun alkupuoliskolla yksi eniten käyttämäni meikkipohja. Kesällä en paljoa muita kasvoilleni pistänyt kuin sitä, koska rakastin kuulasta tervettä hehkua, minkä se antoi kasvoille.


Shiseido Perfect Hydrating BB Creamissa on ihonhoidollisia vaikutuksia, kuten kaikissa BB-voiteissa. Se suojaa ja kosteuttaa. Sopii kaikille ihotyypeille. Koostumus on öljytön. Jättää iholle erittäin kauniin kuulaan lopputuloksen. Sopii loistavasti silloin, kun haluat my skin but better -lopputuloksen. Voide siis peittää ja tasoittaa hieman ihon pikkuvirheitä ja punoitusta. Isommat tarvitsevat lisäksi peitevoiteen. Sävyjä on kolme – Light, Medium ja Dark. Koostumus on todella ohutta ja nopeasti imeytyvää. Alla olevassa kuvassa on sävy Light, joka näyttää kädelleni levitettynä tummahkolta, mutta se sulautuu silti kauniisti ihoon ja jättää terveen näköisen hehkun kasvoille. Ei kuitenkaan jätä missään nimessä kiiltävää vaan jopa puoli himmeän pinnan. Pysyy hyvin kasvoilla, eikä ala vajoamaan päivän aikana juonteisiin. Jos käytän kasvoille itseruskettavaa, jää sävy light liian vaaleaksi ja silloin sekoitan joukkoon usein ripauksen Mediumia. Vaalein sävy sopiikin hyvin vaalealle iholle, mutta jos sinulla on valkoinen "lumikki-iho", epäilen, ettei voide välttämättä sulaudu sille enää luonnollisen näköisenä. Tuoksu on melko mieto, omaan nenääni sellainen jännän omenainen. 

Kesäaikaan suojakertoimelliset BB-voiteet ovat erinomainen lisä meikkirutiiniin. Monet haluavat kesällä kevyemmän meikin kuin talvella. Tämän lisäksi tulee usein miettineeksi, laitoinkohan sitä aurinkovoidetta tarpeeksi. Se että lisää aurinkosuojan päälle vielä suojakertoimellisen BB-voiteen, ei suinkaan tuplaa suojakertoimia, mutta se varmistaa sen, että suojakertoimellista tuotetta on tullut laitettua enemmän kuin se liian ohut kerros, minkä monet valitettavasti pistävät. Olen itsekin vasta viimeisen parin vuoden aikana oppinut levittämään kasvojen kaulan iholle sen puolikkaan teelusikallisen (tai jopa vähän enemmän) aurinkosuojaa. Se on oikeasti paljon tuotetta ja vaatii sen, että voidetta pitää hetken aikaan työstää ihoon, että kaiken saa imeytymään. Tämä antaakin sitten todella kovat haasteet aurinkosuojalle, millaiseksi muuttuu tuon jälkeen iholla. Jos et tykkää laittaa noin isoa määrää tuotetta kasvoille kerralla, suosittelen, että laita alle ensin aurinkosuoja ja päälle vielä suojakertoimellinen BB-voide, niin olet jo hyvän suojaamisen tiellä. 


Shiseidoa myy Sokos ja Stockmann. Lisäksi *eleven.fi on kaikki Shiseidon tuotteet tällä hetkellä -20%, joten alennuksen kanssa BB-voiteelle jää hintaa 31,96€ (norm. 39,95€).

Käytätkö BB-voiteita? Suosikkisi? 1. Kerrankin voin sanoa, että tiedän tämän tuotteen. On ihanaa ja tosiaan iho näyttää kuulaalta!
  En käytä BB-voiteita noin niin kuin muuten.
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekee tosiaan just sellaisen kuulaan ihon, ei ole lainkaan niitä peittävämpiä BB-voiteita vaan paljon kevyempi lopputulos.

   Samaa sinne Outi. <3

   Poista
 2. Mulla on yksi ainoa BB-voide (Clarins), johon en kuitenkaan tartu meikkipussista kuin harvoin. Ongelma ei ole itse BB, vaan se, etten ole löytänyt riittävän pigmenttistä ja peittävää, omalla iholla nätisti käyttäytyvää peitevoidetta. Kun naamassa kuitenkin on peitettävää, pääsen helpommalla, kun levitän superohuen kerroksen ihan "oikeaa" meikkivoidetta ja voin useimpina päivinä skipata peitevoiteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko kokeillut Misshan BB-voidetta, se on todella peittävä. Se on mun huonojen ihopäivien luottotuote, se peittää oikeastaan ihan kaikki, jopa isommat näpytkin ja punakkuuden. :)

   Poista
 3. Oi kiinnostelee ja kesällä mieluiten kevyimpiä suojatuotteita ja meikkivoiteita käytössä. Ihanaa viikonloppua Jonna. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä huomaan, että oon nyt keväällä jättänyt mun talven suosikin peittävän Misshan BB-voiteen pois. Ja käytän niitä kevyempiä vaihtoehtoja, talvella varmaan palaan taas Misshaan.

   Samaa sinne Tiia. <3

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives