Alekoodi Skincitylle ja käyttökokemuksia Dr. Barbara Sturmin seerumeista

*) Tuotteet PR-näytteitä, sisältää mainoslinkkejä

Olen *Skincityn suurkuluttaja, mitä tulee ihonhoitotuotteiden hankkimiseen. Se on paikka, josta ostan kaikki Paula's Choice -tuotteeni, mutta myös joitain arvokkaampiakin tuotteita, mitä täällä blogissa vilahtelee. Skincity on siitä jännä paikka, että siellä on usein yhden brändin tuotteista -20%, mutta vain muutaman kerran vuodessa näitä tarjouksia, että kaikesta normaalihintaisesta saa -20%. Tällä hetkellähän sivustolla on menossa *kesäale, jossa saa tiettyjä tuotteita loistavin hinnoin. Kuitenkaan niiden joukossa ei ollut tällä kertaa oikein mitään, mikä kiinnostaisi minua juuri nyt. Siksi odottelin ja salaa toivoin alekoodia näin kesäalejen kunniaksi, millä saisi kaikesta normaalihintaisesta -20%. Onneksi toiveeni toteutui, että pääsen päivittämään varastojani tiettyjen tuotteiden osalta. Alekoodi postauksen lopussa, joten kannattaa lukea sinne asti, varsinkin, jos käyttökokemukset luksusihonhoitosarja Dr. Barbara Sturmin seerumeista kiinnostaa. 

Oliskohan siitä jo reilut pari kuukautta aikaa, kun Skincity lähetti minulle Dr. Barbara Sturmilta *seerumisetin testattavaksi. Ihastuin aikoinaan sarjan *entsyymipuhdistajaan, joka on niin riittoisaa, että minulla on sitä vieläkin. Se on yksi luottotuotteistani ja aion ostaa sitä lisää, kunhan nyt saan ensimmäisenkin pullon loppuun. Käytän sitä vain pari kertaa viikossa tehokkaampana puhdistajana ja naamiona, jonka vuoksi se riittää, riittää, riittää... Parasta on se, että tuote on jauhemaisessa muodossa, joten pilaantumisesta ei ole niin pelkoa.

Luksusbrändeissä pitää aina muistaa se, mikä niissä maksaa. Osa hinnasta tulee tietenkin tuotekehittelystä, sillä usein takana on uudenlaista teknologiaa. Osa koostuu siitä, että myös niitä raaka-aineita on saatavilla kilohinnaltaan eri hintaista. Yleensä luksusbrändit ostavat sieltä kalleimmasta päästä. Usein myös pakkauksille tulee hintaa, sillä ne ovat lasia. Nämä eivät tietenkään yksinään selitä hintaa. Loppuosa hinnasta koostuukin sitten ihan brändäyksestä. Jos ollaan alusta asti päätetty, että nyt halutaan tehdä luksuskosmetiikkaa, niin ei sitä myydä edullisesti vaan hinta on sen mukainen. Jotkut brändit maksavat julkkiksille saadakseen tuotteitaan tunnetuksi, joten mainoskulut voivat olla isoja. Onkin jokaisen täysin oma asia, haluaako tällaista ihonhoitoa käyttää, sillä ei ole epäilystäkään siitä, ettei myös paljon edullisimmilla hinnoilla voisi saada laadukasta ihonhoitoa. 

Tykkään tehdä nykyään niin, että käytän eniten sellaista keskihintaista ihonhoitoa, mutta pidän siitä, että rutiinissa on aina mukana yksi-kaksi luksustuotetta. Ne vain tuovat itselleni sellaisen ylellisemmän fiiliksen rutiiniin. Dr. Barbara Sturmin tuotteet ovat hinnallisesti ihonhoidon yläpäästä, sillä edullisin seerumi maksaa 120 euroa, kun arvokkaimmilla seerumeilla on hintaa yli 300 euroa. Senpä takia paras tapa tutustua brändiin monipuolisesti ovat kokeilupakkaukset, joita löytyy useampia. Skincitylta saadussa pakkauksessa on neljä erilaista seerumia,  jotka ovat pakattuina riittoisiin 10 ml:n pulloihin. Olen käyttänyt ja fiilistellyt näitä melkein heti saapumisesta lähtien ja nyt on aika helppo jo sanoa, mitkä ovat suosikkejani. Mikä tuntuu vähiten riittoisimmalta jne. Seerumeihin ei ole lisätty hajusteita, joten ne eivät tuoksu oikeastaan millekään. Parista tulee hivenen raaka-aineiden tuoksua nenään. Joten nämä sopivat hajusteherkillekin. Neljän seerumin pakkaus maksaa 301 euroa, mutta laitan tuohon alle vielä lisätiedoksi hinnat, mitä yksittäinen 30 ml:n pullo kyseistä seerumia maksaa. 


 *HYALURONIC SERUM 283€ – Tämä oli itselleni ehkä etukäteen se tuote, jonka hintaa en oikein ymmärrä, jos rehellisiä ollaan. Kyllä, varsinkin hyaluronihappoa on saatavilla monen eri laatuista, mutta vaikka tähän olisi ostettu sitä kilohinnaltaan kalleinta, niin onhan tämä hintava. Niin kuin olettaa saattaa, tässä on käytetty erikokoisia hyaluronihappomolekyylejä, jolla varmistetaan niin ihon pinnan kuin ihon kosteutus syvempääkin. Koostumukseltaan seerumi on hyvin paksua ja geelimäistä. Se kuitenkin imeytyy ihoon nopeasti. Ajattelin ensin, että jääköhän todella tahmeaksi levityksen jälkeen, mutta tämä yllätti, eikä jättänyt jälkeensä liian tahmeaa pintaa vaan oikeastaan miellyttävän ja lisäksi teki se selvän plumped-efektin superkosteutuksellaan. Tuote kosteutta siis hyvin, mutta rehellisesti pitää sanoa, että monilla muilla hyaluronihapposeerumeilla saa lähes saman lopputuloksen. Lisäksi seerumi oli paksuutensa vuoksi joukon vähiten riittoisaa, loppui ensimmäisenä. 

*CALMING SERUM 120€ – Tämä on toinen suosikkini testaamistani seerumeista ja tuote, jota tulen todellakin ostamaan jatkossa. Kuten olen usein sanonut, kosketusherkkä ihoni on sellainen, että se helposti puhdistuksen jälkeen punoittaa, vaikka sen tekee kuinka hellävaraisesti. Toisinaan punoitus jatkuu pidempään, toisinaan poistuu nopeammin. Yleensä poistumista voi edesauttaa lisäämällä puhdistuksen jälkeen iholle seerumin, joka rauhoittaa ihoa. Koostumukseltaan todella ohut maitomainen. Kasvipohjainen ja aktiivinen seerumi on nelikon riittoisin. Tässä on havaittavissa todella vieno jopa hivenen luonnonkosmetiikkamainen tuoksu, joka tulee raaka-aineista. Tuoksu häviää kuitenkin heti levityksen jälkeen. Tämä tekee juuri sen mitä lupaa eli rauhoittaa ihoa ja punoitusta. Sopii hyvin myös ärtyneelle iholle. Sisältää mm. portalukkaa, auringonkukkaa ja neidonkieltä. Pitkässä juoksussa lupaa vahvistaa ihonsuojakerrosta ja vähentää herkistysreaktioita. Seerumi tekee ihosta pehmeän, rauhoittuneen ja hyvin kosteutetun, vaikka koostumus on kevyttä.

*BRIGHTENING SERUM 301€ – Tästä seerumista ihoni ei jostain syystä oikein pitänyt, vaikka kaikki ihoa kirkastavat tuotteet ovat yleensä suosikkejani. Liekö johtui sen sisältämästä ginsenguutteesta, en tiedä. Tämä jopa yllättäen kihelmöi ihan aavituksen ihollani levityksen jälkeen ja joka kerta käyttäessä, ihoon nousi muutama pieni näppy. Minulla ei ole herkkä iho, jos kosketusherkkyyttä ei oteta lukuun. Joten tuote ei yksinkertaisesti tullut toimeen ihoni kanssa. Näin voi joskus tapahtua, eikä se tarkoita sitä, ettei se sopisi sinun iholle. Olenkin käyttänyt tätä kämmenselille, koska näin arvokasta tuotetta ei vaan heitetä menemään. Kirkastava seerumi on koostumukseltaan paksua emulsiota. Se lupaa häivyttää hyperpigmentaatiota ja tasoittaa ihon sävyä. Vihanneskrassiversouute kirkastaa ja ginsenguute tehostaa ihon omaa suojautumiskykyä. Sisältää myös kosteuttavaa hyaluronihappoa. 

*SUPER ANTI-AGING SERUM 327€ – Tämä oli näistä neljästä toinen suosikkini. Jos en saanut varsinaisella kirkastavalla seerumilla ihoani kirkastumaan, niin tämäpä pystyi myös siihen. Seerumia kuvaillaan tiivistetyksi tehococktailiksi ja sitä se todella on. Käytin tätä tarkoituksella useana päivänä peräkkäin, koska tiesin, ettei tuloksia muuten näy. Levitin tuotetta reilun viikon ajan joka ilta iholle. Siitä tuli selvästi hehkuvampi, kosteutetumpi ja yleisvaikutelma oli pehmeämpi. Minullahan on siis ihan hyvä iho, joten se, että huomaan jollakin tuotteella jotain vaikutusta ei ole itsestäänselvyys. Sisältää antioksidantteja ja hyaluronihappoa. Lupaa rauhoittaa ihoa ja vähentää tulehdusreaktioita, sekä madaltaa juonteita. Sopii herkälle iholle. Luulin aluksi, kun näin pullon, että tuote olisi öljymäistä, mutta kuinka väärässä olinkaan. Tuote omaa miellyttävän ohuen ja geelimäisen koostumuksen, joka imeytyy ihoon välittömästi. Jättää sileän ja täysin tahmattoman pinnan. Sopii loistavasti myös meikin alle.


Oletko kokeillut Dr. Barbara Sturmin tuotteita?

Koodilla SUMMERDEALS20 saat kaikista normaalihintaisista tuotteista -20% su 26.7.2020 asti Skincityn valikoimista (myös näistä Dr. Barbara Sturmin tuotteista!), kun ostat yli 50 eurolla. Shoppailemaan pääset *TÄSTÄ. Aletuotteita joiden hintaa koodi ei siis alenna, voit ostaa su 26.7.2020 asti *täältä.


  1. Olen näitä aina silloin tällöin käynyt kiertämässä kuin kissa kuumaa puuroa, kun niin moni on kehunut. Hinta on vaan hirvittänyt, kun mun iholle niin harva tuote tuntuu nykyään sopivan, olisi liian kallis hutiostos joka harmittaisi paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli ihan sama, ennen kuin vihdoin ostin sen seerumiputsarin. Näistä en todellakaan suosittele tuota Brighteningia sulle. Hyaluronihappo nyt ei ikinä ärsytä kenenkään ihoa, mutta niin kuin sanoin, se on se, josta en näe järkeä maksaa. Tai siis saa, jos joku haluaa, mutta itse en noin paljoa laittaisi. :D Sen sijaan toi Calming on sellainen, mistä sun iho voisi varmasti tykätä. :)

      Poista
  2. En ole testannut tuotteita, ovat vähän tyyriitä minulle. Hyviltä kyllä kuulostavat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nää on sellaisten todella luksuskosmetiikka. :)

      Poista
  3. Kiitos koodista. Skincity on paras. Vuonna 2017? vinkasin sinulle tästä verkkokaupasta. T. Lisa s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin taisi olla, mut olisinkohan itse vasta joskus vuonna 2018 tms. tilannut ekaa kertaa. Ihonhoitoholistille unelmapaikka, rakastan sitä, että vaikka tilaisi vain yhden tuotteen, ei tarvitse miettiä, että hinta nousee postikulujen vuoksi. :) Täytin itsekin nyt omia varastoja, tilasin muutaman Paula's Choicen lempparin, mutta myös yhden uuden seerumin, että saan sarjasta lisää kokemusta.

      Poista
  4. Tällaisista hintavimmista tuotteista on hauska lukea, mutta en itse pystyisi maksamaan ihan noin suuria summia ihonhoitotuotteista. Ehkä sen sata euroa vielä voisinkin, mutta kun hivutaan jo yli kolmen sadan euron, jätän ostamatta. Huippua kuitenkin, että tuo Super Anti-Aging Serum toimi sulla noin hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ihonhoidossa kipukynnys on yleensä siinä 200 euron kieppeillä. On ihan pari tuotetta, joista pidän niin paljon, että maksan enemmänkin. Yleensä kyllä sitten kyttään aina tarjouksia, joten lopullinen hinta ei ole ikinä niin paljoa. :) Mut niin kuin sanoin, en kyllä näe hyaluronihapposeerumista maksaa tuota hintaa, siinä ei oikein enää mikään perustele sitä. Paitsi jos haluaa juuri Sturmin seerumin. ;) Jos esim. haluaa luksus hyaluronihapposeerumin niin Bakelilla on sellainen joka maksaa n. 150€, ja siinä on vain kolmea ainesosaa, joista yks on juuri hyaluronihappo.

      Poista
  5. Kaikki seerumit ja naamiot kiinnostaa :)
    Kiitos paketista, tuli perille ja ilahdutti:)
    T. Satu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että paketti tuli perille. Toivottavasti tulisi vielä muutamia aurinkoisia päiviä, niin saisit tuotteita käyttöön, jos ei, niin sitten vaan itseruskettavia tippoja. :D

      Aurinkoista sunnuntaita.

      Poista
  6. Mä olen käyttänyt myös entsyymi putsaria ja tykkään. Mitä luulet sopiiko tuo Calming serum helposti tukkivalle iholle? Myös vaajtoputsari on ollut todella riittoisa, mutta ehkä sijoita mieluummim Tata Harperin putsareihin, koska rakastan niiden tuoksua ja tehoa. Olen myös Skincityn uskollinen asiakas ja harmittaa, kun alekoodi meni jälleen kerran ohi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen, että sopii. Siinä ei ainakaan ole mitään ainesosaa, mikä voisi aiheuttaa tukkeutumista. Toki siinä on erilaisia öljyjä jonkin verran, joten jos ne eivät ole ongelma, niin en keksi kyllä sisällyksestä muuta joka voisi aiheuttaa ongelmia. Koostumus on kuitenkin aika maitomaista ohutta emulsiota.

      Pitääkin ehkä jossain vaiheessa kokeilla tuo vaahtoputsari, jos olet pitänyt siitä.

      Todella harmi, että alekoodi meni ohi. Koitan täällä blogissa joka kerta huudella, kun sellainen tulee ja mahdollisesti myös instastoriesiin kertoa. Skincitylla on harvoin näitä -20% koko valikoimasta ja itse hyödynnän aina ne päivät, joten siksi tykkään lukijoillekin jakaa, koska se voi mennä huomaamatta ohi. Esim. Tata Harperistakin tuo -20% on jo tosi kiva ale.

      Ihanaa syksyn odotusta sinne.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives