Kesän kätevin aurinkosuoja – Jane Iredale Powder-Me SPF

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: APELLIS OY/JANE IREDALE

Siitä taitaa olla jo reilut viisi vuotta aikaa, kun ensimmäisen kerran kerroin blogissani ilosanomaa Jane Iredalen puuterimaisesta fysikaalisesta Powder-Me SPF 30 aurinkosuojasta. Sen jälkeen jokainen vuosi kesän tullen olet voinut bongata tuotteen postauksissani. Erityisen tuotteesta tekee se, etten ole meidän perheessä ainoa joka tätä käyttää. Nimittäin päänsä kaljuksi ajava mieheni, on yhtä kova käyttäjä kuin itsekin. Koska miehelläni kasvaa hiukset normaalisti, eikä hän ajele joka päivä hiuksiaan, rasvan laittaminen sänkihiuksiin ei houkuttele. Silloin puuterinen aurinkosuoja on ainoa hyvä vaihtoehto, jos ei halua pitää lakkia koko ajan päässä ulkona. Tuotetta voikin myös pitkähiuksiset laittaa jakauksen kohdalle suojaksi, jos haluaa riisua hattua välillä päästä aurinkoisina päivinä. Vaikka suoja on "vain" SPF 30, tämä suojaa auringolta todella tehokkaasti. En ole koskaan palanut tämän kanssa. Yksi syy on se, että Powder-Me on vettähylkivä jopa 40 minuutin ajan. 


Mikä minua tässä eniten viehättää, on Powder-Me:n monikäyttöisyys. Sitä voi käyttää yksinään, mutta sopii loistavasti levitettäväksi voidemaisen aurinkosuojan päälle lisäsuojaa antamaan. Voidemaisistahan kasvot jäävät usein nihkeiksi ja hivenen kiiltäväksi. Puuterisella tuotteella saa asian korjattua niin, että se toimii samalla kevyenä meikkituotteena ja tekee kasvoista mattaisemmat. Samalla se tasoittaa pieniä epätasaisuuksia ja punaisuutta. Voi käyttää myös viimeisenä tuotteena meikin päällä. Olen välillä kova hikoilemaan kasvoista, mutta Powder-Me:n vettähylkiväominaisuus. estää hyvin isompaa hikoilua ja kasvojen nopeaa kiiltelyä. Puuteria voi käyttää myös rauhoittamaan palanutta ihoa. Soveltuu niin herkälle- kuin akne ihollekin. Voi käyttää myös lapsille kuudesta kuukaudesta ylöspäin. Ei sisällä talkkia ja sopii vegaaneille. Aurinkosuojaa voi käyttää koko kropalle, mutta henkilökohtaisesti tykkään käyttää sitä eniten kasvoille, kaulalle ja decolteelle. Koska kyseessä on puuterimainen tuote, sen säilyvyys on toista luokkaa kuin voidemaisten tuotteiden. Aurinkosuojaa voi huoletta käyttää 24 kuukautta avaamisesta. Jos avaan pakkauksen tänä kesänä ja sitä sattuisi jostain syystä jäämään, pystyn jatkamaan sen käyttöä seuraavana kesänä ja jopa sitä seuraavan kesän alussa sen käyttöä voi edelleen harkita.Powder-Me koki juuri pakkausuudistuksen, josta olen enemmän kuin mielissäni. Vanhassaa pakkauksessa oli sieni, jolla tuote taputeltiin ihoon. Käytin ominaisuutta harvoin. Yleensä kaadoin puuteria hieman purkin kanteen, josta levitin sen isolla kabukilla iholle. Jane Iredalella on luultavasti ajateltu samoin, että ehkä sittenkin paras tapa on levittää tuote kabukilla. Brändin ajatusmaailmaan kuuluu se, että kaikki olisi mahdollisimman helppokäyttöistä, joten oli selvää, että uuteen pakkaukseen sisällytetään valmiiksi sivellin, millä tuotteen saa levitettyä.

Uusi pakkaus on nerokas. Se koostuu kolmesta osasta – sivellinpäästä, hylsystä ja täyttöpakkauksesta. Sivellinpää eli kabuki on laadukas. Se on erittäin pehmeä, eikä edes oma kosketusherkkäihoni ota nokkiinsa sen kanssa tuotetta kasvoille sivellessä. Hylsy annostelee puuteria sopivasti kabukiin, alaspäin ravistelemalla tuotetta tulee halutessa lisää. Kabuki kiertyy hylsyn sisään piiloon ja päälle laitetaan suojakorkki. Tuubimaista pakkausta onkin helppo kuljettaa laukussa mukana. Soveltuu hyvin otettavaksi mukaan myös matkalle. Moni varmaan miettii, että mitenkäs sitten sen kabukin pesu, että eikö sitä vettä mene pestessä sinne puuterin sekaan? Ei hätää. Kabuki on kiinnitetty hylsyyn magneetilla. Nostat sen vaan ylös ja peset. Annat kuivahtaa ja laitat takaisin.

Sävyjä on ollut aiemmin saatavilla kolme – Golden, Translucent ja Tanned. Olen käyttänyt ympäri vuoden Translucentia, koska se on häivyttynyt nätisti jopa hivenen päivettyneelle iholle. Sen sijaan monen varsinkin itseruskettavaa käyttävän lempisävy Golden on aina ollut itselleni liian tumma. Siksi olinkin iloinen, että pakkausuudistuksen myötä on joukkoon tullut myös neljäs sävy Nude. Se on täydellinen sävy heille, jotka ovat kokeneet Translucentin liian vaaleana, mutta taas Golden on tuntunut liian tummalta. Tästä lähtien tulen luultavammin käyttämään Translucentia talviaikaan ja keväällä, kun taas Nude tuo vienoa heleää päivetystä iholle kesällä ja alkusyksyllä. Nude soveltuu Translucenttia aavistuksen vieläkin paremmin päivettyneelle iholleni. Sopivan pienet vaihtohylsyt tekevät sävyn vaihtamisesta helppoa. Täyttöjen korkit kannattaa säilyttää, joten sävyä voi vaihtaa, vaikka tuote ei olisi vielä loppunut.Powder-Me SPF myydään pakkauksessa, joka sisältää laadukkaan sivellinosan, sekä kaksi täyttöpakkausta (yht. 5g) hintaan 67,95 euroa. Lisäksi saataville tulee erikseen ostettava täyttöpakkaus, joka sisältää kolme täyttöä (yht. 7,5g)

Powder-Me ja muut Jane Iredale-tuotteet saatavilla kotimaisen maahantuojan omasta verkkokaupasta janeiredale.fi, josta yli 40 euron tilaukset postikuluitta. Lisäksi kaikille tilaajille matkakokoinen virkistävä Pommist-kosteussuihke sekä toinen matkakokoinen yllätyslahja kaupan päälle! Muut maahantuojan valtuuttamat jälleenmyyjät löydät täältä.

Onko Powder-Me tuttu? Käytätkö puuterista aurinkosuojaa?


 1. Miten en ole tajunnut tätä tuotetta! Ihan huipulta kuulostaa ja helpolta tosiaan käyttää. Minunkin miehen päähän tätä voisi laittaa, kun hän ajelee tukkansa aina millin siiliksi :)
  Tuossa on vielä ihan hyvin tuota suojakerrointakin. Ihanaa tiistaita sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen sun miehelle tätä ehdottomasti, ja siis vaikka ei ajelisi ja oli ns. "luonnostaan kalju", niin tää on aina kivemman tuntuinen päässä kuin rasva. :)

   Poista
 2. Vautsi nerokas ja kivanoloinen tuote! Tosi hienoa että kehitellään tällaisia järkeviä pakkauksia ja helppokäyttöisiä aurinkosuojia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää uus pakkaus on oikeasti huippu. Kuitenkin sitä vanhaa levittelin enemmälti kuitenkin aina siveltimellä, niin nyt ei tarvi pitää huolta, et erillinen sivellin on matkassa. :)

   Poista
 3. En ole kokeillut vielä, mutta tuote kuulostaa hyvältä!

  T. Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on yksi mun lemppariaurinkosuojista, en varmaan osaisi enää olla kesää ilman tätä. <3

   Poista
 4. Onpahan huikea ja moniulotteinen tuote. En ole tähän tutustunutkaan, mutta se mitä olen jane iredale meikkejä testaillut, niin priimaa ihan kaikki, niin mieletön ja laadukas sarja, rakastan.

  Ihanaa päivää Jonna. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää uus pakkaus on ihan paras. Siis rakastin tuotetta aiemminkin, mutta nyt vielä entistä enemmän. <3

   Samaa sinne Tiia.

   Poista
 5. Tämä on kyllä kiinnostava tuote, en ole koskaan kuullutkaan puuterimaisesta aurinkosuojasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on tosiaan nimenomaan aurinkosuoja, toki esim. jossain tavallisissa puureissakin on pieniä aurinkosuojia, mutta tää on nimenomaan tehty aurinkosuojaksi ja levitetään ihan reilulla kädellä. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives