Be Here Now Skincare Relax & Let Go – Kangasnaamioiden aatelinen

*Sisältää mainoslinkkejä, tuote oma

Siitä lähtien, kun bloggaajakollega Virve ilmoitti luomastaan Be Here Now Skincare -kosmetiikkabrändistä, olen palanut halusta testata hänen luomiaan kangasnaamioita. Kosmetiikasta paljon kirjoittavana, minulla on jatkuvasti jotain testauksen alla, brändiin tutustuminen venyi. Sitten kangasnaamiovarastoni alkoivat näyttämään loppumisen merkkejä ja sain syyn vihdoin tilata naamioita ja pääsin fiilistelemään niitä. Luotin Virven kykyyn suunnitella hyvän kosteuttavan sheet maskin niin paljon, että tilasin Relax & Let Go – Moisture Boosting Sheet Maskeja heti kymmenen kappaleen pakkauksen. En vain uskonut, että voisin pettyä niihin. Olin oikeassa.

Aluksi on sanottava se, että tykkään todella paljon tuotteen yksinkertaisen seesteisestä ulkonäöstä. Siinä ei ole mitään liikaa, eikä liian vähän. Olen lisäksi kokenut pastelliset sävyt aina jotenkin rauhoittavina. 


Käytän kangasnaamioita nykyään vain kerran viikossa, sinä päivänä kun teen kokonaisvaltaisemman kotikasvohoidon. Joten pakkauksesta riittää noin kahden ja puolen kuukauden tarpeisiin. Minulle nuo kotikasvohoitopäivät ovat itseni hemmottelua ja rentoutumista. Joten kangasnaamio sopii tähän kuvioon, koska juuri silloin ei ole kiire mihinkään. 

Yksi isoimpia asioita sheet maskeissa itselleni on niiden istuvuus. Huonosti istuva naamio ja voin sanoa, etten enää ikinä palaa tuotteen pariin, vaikka se muuten olisi kuinka hyvä. Olen jo aikoja sitten todennut, että kaikki eivät vaan osaa tätä asiaa. Jopa kalliissa naamioissa saattaa olla niin huonosti istuvia, että ihan itkettää. Ainoa, mitä jaksan edelleen motkottaa on se, että harva brändi lisää naamioonsa osaa, että siitä riittäisi kangaspala kaulallekin. Sillä juuri siihen osaan tällainen iäkkäämpi sitä hoitoa todella kaipaisi. Ei se iho siihen leukaan lopu. Kaulasta lisäksi se ikä helpoiten näkyy. Mm. Clarins tekee sheet maskeja, jotka hoitavat myös kaulan ihon. Talikalta löytyy kaulalle erikseen laitettava kangasnaamio, mutta tykkään, että voin tehdä kaksi asiaa yhdellä iskulla. Voihan sitä paketin seerumia toki levittää kaulallekin ja niin teenkin joka kerta. Se ei ole silti sama asia, kuin että se pääsisi oikein muhimaan ja imeytymään kankaan alla. Olen helposti valmis maksamaan tällaisistä naamioista enemmän, sillä tietenkin sen valmistuskin maksaa enemmän. Jankkaan tätä ideaa niin kauan, että muutkin tästä innostuvat ja kaulalle ylettyvistä sheet maskeista tulee yhtä yleisiä kuin leukaan loppuvista. Voin sanoa, että siinä vaiheessa me iäkkäämmät kiitämme. 

Be Here Now:n Relax & Let Go on siis perinteinen leukaan loppuva naamio. Sen Bemliese-puuvillasta tehty kangas on tarpeeksi ohutta ja joustavaa, joten sen saa aseteltua iholle täydellisesti ilman rypyn ryppyä. Silmäaukot ovat tarpeeksi pienet, joten naamio ylettyy hoitamaan sy-ihoakin. Minulla on todella leveät kasvot ja tämänkin naamion kanssa kasvoille jää molemmin puolin poskista korvaan sellainen n. 1 cm:n väli, johon naamio ei yletä, vaikka yrittäisin venytellä sitä. Istuvuudesta muuten täysi kymppi. Ei tarvitse pelätä, että tämä valuisi tai sitä tarvitsisi alkaa kesken vaikutusajan korjailemaan. Tykkään myös sen sisältämän seerumin koostumuksesta, se on geelimäistä, joka on eniten makuuni. Liian liru seerumi valuu helposti pitkin kaulaa vaikutusajan aikana. Tässä on onnistuttu välttämään tuokin. Arvasin kyllä, että Virve osaa luodessaan ajatella näitä asioita. 

Naamion tuoksu on hyvin mieto – puhdas ja rentouttava. Se syväkostettaa ihoa luonnonmukaisten uutteiden, hyaluronihapon ja aminohappojen voimin. Viidentoista minuutin vaikutusajan jälkeen iho tuntuu todella pehmeältä ja joustavalta. Ehdottomasti yksi parhaista, jos ei paras kosteuttava sheet mask jota olen käyttänyt. Relax & Let Go – Moisture Boosting Sheet Mask 10 kpl *TÄÄLTÄ


Käytätkö kangasnaamioita? Onko Be Here Now tuttu?


 1. Kah, tämä lanseeraus on mennyt täysin ohi, mutta vaikuttaa hyvältä! Jos naamioita käytän, niin käytän nykyään aina sheet maskeja (rakastan myös sy-lappuja palavasti). Istuvuus on tosiaan a ja o - etenkin, jos haluaa hoidosta vähän hemmottelevamman. Ei voi rentoutua, jos pitää nykiä naamiota paikoilleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä innostuin niin, että tilasin vielä niitä toisia kirkastaviakin 10kpl paketin varastoon. :D Nyt pärjään jouluun asti melkein.

   Poista
 2. En ole kokeillut Virven naamioita, katsotaan sitten kun joskus saan varastoa pienemmäksi :) mulla naamioissa tärkeintä on hinta, mielellään alle kaksi euroa koska sillä saa jo loistavia naamioita kun tietää mistä ostaa. Luotan tiettyihin merkkeihin mutta kokeilen toki muitakin. Istuvuus ja hoitavuus tärkeintä lempparinaamioissa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä on musta hinta enemmän kuin kohdillaan, normistikin hinta on alle 3 euron kappaleelta. :) Nyt tarjouksessa sitten sen pari euroa.

   Poista
 3. Kerran viikossa käytän kangasnaamioita. Se todella on ärsyttävää, jos se naamio ei istu kasvoihin vaan roikkuu sieltä täältä.
  Hyvän kuuloinen sarja, uusi tuttavuus tämäkin! Kaunista torstaita sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä, ei sellainen ole mitään rentoutumista. :/

   Samaa sinne Outi. <3

   Poista
 4. Käytän, mutta kyseisiä naamioita en ole vielä kokeillut. Kiitos vinkistä!
  T. Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi. Tilasin juuri testiin vielä kun ovat alessa ne toiset kirkastavatkin versiot. Nyt riittää naamioita loppuvuodeksi. :)

   Poista
 5. Itsekin levitän pussinpohjalle jäävät(jos jää) seerumit ensin kasvoille sekä kaulalle jo ennen kuin asetan kangasnaamion, sitten kun vaikutusaika on kulunut siirrän kankaan vielä kaulalle ja annan olla hetken. Eikä siinäkään vielä kaikki hehheh :D kangasnaamiosta riippuen kangas on usein vielä kostea enkä halua heittää mitään hukkaan, siksi lopuksi hieron kankaalla myös käsivarret sekä sääret ja reidet. Kangasnaamiot toimii itselläni hyvin juurikin noin. Suosittelen!:)
  Terv. Tanja

  VastaaPoista
 6. No siis enhän minä ole tullut edes ajatelleeksi, että tietysti kangasnaamion täytyisi ulottua kaulalle asti, koska viisikymppisen iho tarvitsee kipeästi kaiken saatavilla olevan avun :)
  Kiitos tästä naamiovinkistä. Eivät ole pahan hintaisia ja uskon täysin että ovat myös toimivia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tottakai tarvitsisi, toiset on alkaneet tekemään erikseen, mutta musta olisi kiva, jos sitä kangasta jatkuisi kaulalle asti. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives