Kesäinen Clarins-arvonta


Toivottavasti teidän kesäviikonloppu on sujunut mukavasti ja rennosti. Tänään torstaisen lupaukseni mukaan vuorossa pientä kesäarvontaa. Tällä kertaa keräsin teille kesäisen paketin Clarinsin laadukkaita tuotteita. Osallistumisaikaa on niukalti, koska haluan arvontavoiton mahdollisimman pian Postiin, jotta voittaja pääsee nauttimaan tuotteista vielä tämän kesän aikana. 


ARVONTA

Arvotaan yksi Clarins-paketti (arvo n. 160 euroa)

Paketti sisältää seuraavat Clarins-tuotteet: After Sun Shower Gel, Radiance-Plus Golden Glow Booster, *Milky Boost Skin-Perfection Milk (sävy 02 milky nude), *Sun Care Water Mist SPF50+ ja Super Restorative Instant Lift Serum Mask. 

*Tuotteet saatu, muut itse hankittu


SÄÄNNÖT

Osallistut arvontaan jättämällä kommenttilaatikkoon kommentin, jossa kerrot mikä on parasta kesässä sekä toimivan sähköpostiosoitteesi. Osallistumisaikaa on vain ke 22.7.2020 asti. Joten toimi nopeasti. Voittajaan otan yhteyttä heti seuraavana päivänä arvonnan päätyttyä sähköpostitse. Voit saada lisäarpoja tykkäämällä blogistani Instagramissa ja/tai Facebookissa. Ilmoitathan kommenttilaatikossa osallistutko yhdellä, kahdella vai kolmella arvalla.

Tietoturvakäytöntä kiristyi ja siten pyydän, että luette arvontaohjeet tälläkin kertaa aiempaa tarkemmin. Kaikki jotka eivät ole noudattaneet sääntöjä hylätään. 

*Saadakseni yhteyden voittajaan, arvontaan osallistuvan henkilön on jätettävä osallistumiskommenttiinsa sähköpostiosoitteensa.

*Arvontaan osallistuminen ja sähköpostiosoitteen antaminen on vapaaehtoista. Voit halutessasi ottaa vapaaehtoisesti yhteyttä myös sähköpostitse hakusanarakkaus@gmail.com. Jos otat yhteyttä sähköpostitse, laita viestin otsikoksi Clarins-arvonta

*Käytän sähköpostiosoitetta ainoastaan viestiäkseni arvonnan voittaneelle voitosta.

*Annathan osallistumiskommentissasi suostumuksesi siihen, että saan käyttää sähköpostiosoitettasi yllä mainitussa tarkoituksessa. Voit kirjoittaa kommenttiin: ”saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen”.

*Säilytän arvonnan yhteydessä jätettyjä sähköpostiosoitteita 15.08.2020 asti, minkä jälkeen poistan arvontaan jätetyt kommentit kokonaisuudessaan Blogger-blogipohjasta ja sähköpostistani.
Mikäli haluat peruuttaa suostumuksesi sähköpostiosoitteesi käyttöön, teet sen laittamalla kommentin: ”Peruutan suostumukseni” tämän saman postauksen kommenttilaatikkoon.

Onnea kaikille tasapuolisesti!

Lähetä kommentti

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives