Suklaasunnuntai – Kingis Original Bites

*)Sisältää mainoslinkin, karkit omia

Tänään päästään pitkästä aikaa suklaasunnuntain pariin. Minulla oli lapsena kaksi lempijäätelöä – Murueskimot ja Kingispuikot. Mummo raahasi näitä minulle viikottaiselta kauppareissultaan. Nykyään ostan molempia hyvin harvoin. Ne ovat jotenkin tätä nykyä liian makeita makuuni molemmat. Nuorena tämä ei todellakaan haitannut, sillä olin todellinen sokerihiiri, jos ei muuta herkkua kaapista löytynyt, vedin palasokeria. :D Muutoshan on huima, sillä en ole parikymppisestä lähtien käyttänyt sokeria lainkaan esim. kahvissa tai teessä. Eikä todellakaan tulisi enää mieleen vetää makeannälkään palasokeria...

Keväällä kauppojen hyllyyn ilmestyi Kingis Bites -karkkeja, enkä tietenkään voinut vastustaa kiusausta maistaa niitä. Maistuisivatko ne siltä samalta imelältä jäätelöltä? Kingispuikossahan on makeaa kaikki. Vaniljajäätelö on todella imelää, sellaista, että melkein voi tuntea ikenien vetäytyvän ylöspäin, kun haukkaa puikosta ensimmäisen palan. Puhumattakaan suklaan makeudesta, joka sekin on nykyään mielestäni todella imelää.


Bitesit ovat nimensä mukaan pieniä paloja. Ne on kuorrutettu suklaalla ja sisällä on valkoinen pehmeä sisällys. Se ei ole vaahtomaista, mutta se on ilmavaa. Heti ensimmäisestä puraisusta lähtien, aivot tekevät tepposen. Maku on täysin sama kuin jäätelössä, mutta koostumus ei tietenkään ole sama ja kylmyyskin puuttuu. Aivot joutuvat shokkiin – mitä ihmettä täällä tapahtuu?!?

Kyllä, Kingis Original Bitesit maistuvat ihan samalta kuin jäätelö, koostumus vaan on eri. Nämä ovat todella makeita, enkä edes minä suklaahiiri pysty syömään kovin montaa putkeen. Jos kuitenkin rakastat Kingispuikkoa, rakastat varmasti myös näitä.


Oletko maistanut Kingis Biteseja?

Oikein aurinkoista sunnuntaita kaikille!

Muistuttelisin, että vielä tämän päivän ajan saatte kaikista Skincityn normaalihintaisista tuotteista -20% koodilla SUMMERDEALS20, kun ostatte 50 eurolla. Ostoksille *)tästä.
 1. Okei kyllä mun on nyt pakko maistaa näitä. En tiedä mikä vinouma omassa mielessä on ollut ja vaikka Geisha patukka taipuu herkulliseksi tuutiksi, näiden suhteen olin ennakkoluuloinen. Kingiksessä tämä herkkupylly tietenkin tykkää eniten siitä suklaasydämestä, se suklaa on todella hyvää, toivottavasti on näissäkin.

  Ihanaa päivää Jonna. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo suklaa maistuu ihan samalle kuin jädessäkin. :D

   Aurinkoista sunnuntaita Tiia. <3

   Poista
 2. Mä oon maistanut niitä salmiakkiversioita ja niissä on toi sama: maistuvat tismalleen jäätelöltä ja ei tietenkään oo sitä. Aivot ei tosiaan meinannu ymmärtää mistä on kyse. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tiennytkään, että näitä on myös salmari versio. :o Joo, siis aivot ei lainkaan tajunnut, mitä tapahtui. :D

   Poista
 3. Ah, joku muukin joka on syönyt makeanhimoonsa palasokeria! 😂

  Mä näin näistä jossain mainoksen enkä ees tajunnut että nää ei siis ole jäätelöitä! Täytyy ehkä koittaa saada joku diilaamaan näitä Suomesta että saan maistaa. 😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olen, lapsuuden noloja hetkiä. Meillä oli sellainen sokerikippo kaapissa ja mummo valitti, kun joutui jatkuvasti täyttään sitä, kun napsin sieltä. LOL

   Monet on muuten luullut, et nää on jäätelöpaloja, mut ei ihan karkkia. :D

   Poista
 4. Maistoin, ja jäi jotenkin njääh-fiilis - olisin pitänyt huomattavasti enemmän, jos näissä olisi jäätelöä sisällä. Nyt täyte oli vähän turhan esanssinen.

  PS: Minä söin tomusokeria lusikalla pienenä... :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis jäätelönä nää vois oikeasti toimia. Melko voimakas vaniljaesanssi, mut niin on kyllä jäätelössäkin.

   Haha, mä en taas tomusokerista innostunut vaan piti rouskuttaa niitä sokeripaloja. :D

   Poista
 5. Salmiakkiversio on enemmän mun mieleen, vaikka ihan hyviä nämäkin on.
  Kingis jäätelönä on myös ihan ok, vaikka ei varsinaisesti suosikkeihin kuulukaan.
  Asian vierestä, suosikkijäätelöni on iänkaikkisesti Juhlatuutti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä just mietin, et ne on varmaan hivenen vähemmän makeita.

   Mä olen mehujäiden ystävä, mutta rakastan myös pehmiksiä ja erilaisia sorbetteja. Tuutin jos ostan niin ostain Daim-tuutin, se on lemppari. :)

   Poista
 6. En olekaan maistanut näitä vielä. On muuten totta, että lapsena pystyi syömään enemmän makeaa kuin nykyään. Karkkipussin syömisessäkin menee useampi päivä, kun ennen sen napsi ihan tuosta vaan tyhjäksi.
  Ihanaa sunnuntaita sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin pystyi, tai mikään ei ollut liian imelää silloin, toisin kuin nyt. :D

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives