Suosikkituotteet The Ordinarylta

Tuotteet omia, *) sisältää mainoslinkkejä

Pitkin kevättä ja kesää testailin kaikessa hiljaisuudessa vihdoin The Ordinaryn tuotteita. Tämä on ollut työn alla jo pitkään, mutta aina se jotenkin jäi. Ostin kokeiluun tietenkin muutamia huippusuosittuja juttuja, mutta myös sellaisia, joista meillä ei ehkä olla niin puhuttu. Joukkoon mahtui niin hittejä kuin hutejakin. Toki testattavaakin vielä jäi ja paljon, joten tämä suosikkilistaus saa varmasti vielä jatkoa. Tällä kertaa ne suosikit löytyivät nopeasti. Kaksi nousi ylitse muiden, jopa niin, että olen ehtinyt ostaa molempia jo uudet purkit kevään jälkeen. Hintatasoltaan ne ovat hyvin eri päästä, toinen edustaa sitä halvinta The Ordinarya ja toinen taas sitä hivenen arvokkaampaa päätä.


The Ordinaryn Niacinamide 10% + Zinc 1% on halpaa kuin saippua. Tehokasta ihonhoitoa, jota saa vain muutamalla eurolla. Loistava seerumi ihon kirkastamiseen. Häivyttää epäpuhtauksia ja tasapainottaa liiallista talin eritystä. Käytän seerumia kuuriluontoisesti vaikkapa viikon ajan iltaisin, jos iho tuntuu tukkoiselta ja näyttää elottomalta. Ei kuivata ihoa vaan nimenomaan tasapainottaa. Geelimäinen seerumi jättää jälkeensä aavistuksen nahkean pinnan, jos lisää päälle voiteen, se ei haittaa. Tykkään tämän vuoksi käyttää tätä silti enemmän iltaisin, koska meikin alla on rullaantumisen vaara. Plussaa tietenkin myös tuoksuttomuudesta. 

"Buffet" nimellä kulkeva seerumi on sitten hintavammasta päästä, mutta ei sekään ole kallis, jos ajatellaan, mitä se sisältää. Pienemmän 30 ml:n pullon saa alle 20 eurolla ja isomman 60 ml:n reilulla kolmella kympillä. Seuraavaksi ajattelin, että ostan heti suosiolla isomman koon, sillä tämä peptidi-seerumi, on todellinen anti-age -tuotteiden helmi. Olen ehkä vähän rakastunut tähän. Sisältää useita erilaisia peptidiyhdisteitä, sekä aminhappoyhdisteitä. Peptidi-tuotteet sopivat hyvin käytettäväksi varsinkin retinolin kanssa, koska ne vahvistavat ihon suojausta ja voivat siten auttaa siedättämään ihon paremmin retinolin käytölle ja vähentämään kuivumista. Seerumi kirkastaa ihoa, rauhoittaa punoitusta, silottaa ihon pintaa ja kosteuttaa. Läpinäkyvä geelimäinen tuote ei tuoksu millekään.  Se imeytyy ihoon nopeasti, eikä jätä tahmeutta. Jos tuotetta laittaa runsaammin, se saattaa hetken pyöriä valkoisena iholla (ei kannata säikähtää). Kuitenkin imeytyy nopeasti, kun vain jatkaa pyörittelyä. Ihon pinnasta tulee pehmeän ja sileän tuntuinen. Sopii myös meikin alle, koska ei lähde rullautumaan.


Mitkä ovat sinun The Ordinary-suosikit?

The Ordinaryn tuotteita myy mm.

*)ELEVEN Buffet 30 ml 18,90€ 60 ml 34,50€ / Niacinamide 10% + Zinc 1% 30 ml 7,95€
*)LYKO Buffet 30 ml 17,50€ 60 ml 31,50€ / Niacinamide 10% + Zinc 1% 30 ml 6,90€




 

  1. Hitsit, en ole vieläkään saanut tartuttua The Ordinaryyn, vaikka tuotteiden tehoja moni kehuu. Näistä tuo halvempi kuulostaisi ihan siltä, mitä mun kaula ja décolleté tarttis just nyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on juurikin tohon hyvä. Mullahan ärtyy kaula näin syksyllä, kun alan käyttämään huivia, niin siihen ilmaantuu näppyjä. Menee n. kuukauden verran, että iho tottuu ja rauhoittuu, että kaulassa on jotain.

      Poista
  2. Lemppareitani ovat Argireline(tätä olen käyttänyt varmaan kymmenkunta pullollista), Matrixyl, Acelaic acid ja Euk.
    T.Anne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko kokeilla tuo Argireline, sitä en ole vielä testannut. :)

      Poista
  3. Uusi tuttavuus tämäkin tuotesarja. Kiva oli kuulla sarjasta, jossa on tuotteita sekä edullisesti, että vähän hintavampia.
    Ihanaa lokakuun alkua sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. The Ordinarylla isoin osa on tosi edullisia, mutta joukkoon mahtuu muutama hivenen arvokkaampikin tuote.

      Samaa sinne Outi. <3

      Poista
  4. Joitain on tullut testattua. Super suosikeista olen tykännyt Argirelinestä ja Caffein solution silmänympärysvoiteesta.

    Omalle kosteusköyhälle iholle Amino Acids + B5 on ollut Holy Grail tuote. Toiminut paremmin kuin Hyaluronihappo tai Squalane. Iho jää ihanan pehmeän tuntuiseksi ja kosteutetuksi. Harmi kun siitä ei ole puhuttu niin paljon.

    Tykkään myös Lactic Acid tuotteesta, se on tarpeeksi mieto AHA herkille kasvoille.

    Mutta pitänee vihdoin testat tuo Buffet! Se on jotenkin aina jäänyt tilaamatta, vaikka se onkin kehuttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Argirelineä on kyllä testattava, kun olet jo toinen, joka sitä suosittaa. :)

      Poista
  5. Näistä en ole kumpaakaan testannut, mutta molempia olen kyllä joskus katsellut ja pohtinut ostamista! Multa taitaa tällä hetkellä löytyä The Ordinarylta vaan Lactic Acid 5% + HA enkä totta puhuen edes muista milloin olisin käyttänyt sitä viimeksi.. Eniten olen varmaan pitänyt The Ordinaryn silikoniprimerista, mutta toisaalta en mitenkään turhan monia ihonhoitotuotteita heiltä ole vielä kokeillut niin ehkä sitten toi meikkituote vie voiton. Siitä hyaluronihapposeerumista olisin halunnut pitää ja periaatteessa pidinkin, mutten viitsi ostaa enää uutta, kun se rullaa meikin alta pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla samat kokemukset hyaluronihapposeerumista, käytin sen iltaisin. Ei vaan pystynyt meikin alla, kun murustui. :/

      Poista
  6. Oli mahtavaa lukea suosikeista. Koen sarjan hieman monimutkaisena, mitä ei saa käyttää yhdessä, mitä milloinkin.

    Kivaa sunnuntaita Jonna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just sen takia ei voi käyttää mitä vaan yhtä aikaa, kun melkein jokainen tuote sisältää jotain vaikuttavaa ainetta ja yhteiskäytöllä voi sitten ylihoitaa ihoa ja ärsyttää sitä.

      Samaa sinne Tiia. <3

      Poista
  7. Mun suosikki on itse asiassa The Ordinaryn Serum-meikkivoide (coverage-versio), se on yksi parhaita meikkivoiteita, mitä oon käyttänyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikkivoidetta en ole vielä kokeillutkaan, pitää varmaan testata! :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives