Kevätuutuuksia Jane Iredalelta & upea arvonta

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: JANE IREDALE FINLAND / Apellis Oy

Jane Iredale on brändi, joka kehittelee jatkuvasti jotain uutta. Erilaisia uutuustuotteita ilmestyykin tasaisin väliajoin. Tykkään siitä, että vaikka uusia tuotteita tulee, niitä ei tule sen vuoksi, että on pakko keksiä jotain vaan siksi, että kuluttajille olisi tarjolla entistäkin laajempi valikoima erilaisia tuotteita. Tuotteiden laadusta huomaa, että tuotekehitykseen on käytetty paljon aikaa. 

Suuren suosion saavuttaneisiin Beyond Matte Liquid Lipstick -nestemäisiin huulipuniin ilmestyi viisi uutta uniikkia sävyä. Nestemäiset mattapunat tulevat näppärän pienissä tuubeissa, jotka on helppo ottaa laukkuun mukaan. Hyvin muotoiltu, hivenen kaareva aplikaattori takaa helpon levityksen. Terävällä kärjellä saa huuliin myös piirrettyä rajaukset. Tuoksu on hyvin mieto - aavistuksen marjaisen hedelmäinen. Punat kestävät niin syömisen kuin juomisenkin, sekä tietenkin maskin. Parhaiten ne irtoavatkin puhdistusöljyllä päivän päätteeksi. Huulituntuma on miellyttävä, sillä ne eivät kiristä vaan tuntuvat huulilla kuivuttuaankin joustavilta. Jos et tarvitse todella kestävää lopputulosta, voi päälle sipaista huulikiiltoa tuomaan kiiltoa. Uusista sävyistä Infatuation on upea kirkas korallinpunainen kesän juhliin. Jos tiedätte huulipunamakuni, niin ei varmaan tarvitse sanoa, että tässä on tulevan kesän eniten käyttämäni huulipuna. Indulge on kaunis suklaanruskea rohkeille leikittelijöille. Muse on todella klassinen kylmään taittava nudepinkki, kuvailisin tätä vanhaksi roosaksi. Sävy joka näyttää hyvältä kaikilla. Entranced on täydellinen ruskea, jos sinulla on keltapohjainen iho. Itsellä on ollut pitkään etsinnässä ruskea huulipuna, mutta en ole löytänyt sopivan sävyistä. Tämä on omilla huulilla jotenkin lämmin ja sopii siten ihon sävyyni täydellisesti, eikä tee minusta kalpean näköistä. Indulge taas mielestäni sopii paremmin heille, joilla on viileän sävyinen iho. Kuvissa näyttävät todella samoilta, mutta luonnossa Ingulde on selvästi viileämpi ja tummempi, ainakin omilla huulilla.  Captivate on taas luumuisan marjaisa tummanpunainen, jossa on ihan pieni aavistus metallista hohtoa, kun katsoo sävyä tietyssä valossa. Todella kaunis "vampysävy".



Kuvassa ylhäällä vasemmalta oikealle: Captivate, Entranced ja Indulge. Alhaalla vasemmalta oikealle: Infatuation ja Muse.


Voidemaiset tuotteet kuuluvat kesään. Jane Iredalen Glow Time Highlighter Stick -korostuspuikoilla saa kesämeikkiin kuulasta heleyttä. Sävyjä on kolme – shampanjaisena kupliva Solstice, kultaista hehkua antava Eclipse ja helmiäispinkki Cosmos. Puikot sopivat tietenkin käytettäväksi kasvojen lisäksi myös vartalolle. Kyseessä ei ole vain meikkituote vaan Highlighter -puikkoihin on pakattu ihoa hoitavaa jojoban siemenöljyä. Mica tuo heleyttä ja vegaaninen vaha takaa tuotteen kermaisen levittyvyyden. 

Pehmeän kermainen levittyvyys olikin asia, johon kiinnitin puikoissa ensimmäisenä huomiota. Ne tuntuvat iholla lähes samettisilta. Voidemaiset tuotteet sopivat hyvin myös meikin korjailuun päivän aikana. Sillä niitä voi taputella huoletta meikin päälle tuomaan lisähehkua. 


Samaan Glow Time -sarjaan ilmestyi Highlighter Stickien lisäksi myös Glow Time Blush Stick -poskipunapuikot. Sävyjä on viisi, joissa kaikissa on shimmerinen vivahde. Ihastuin kylmän vaalean pinkkiin Mist:iin, jossa on joukon ehkäpä hienovaraisin shimmer. Ethereal on persikkainen sävy kultaisella shimmerillä. Enchanted on kaikille sopiva ruskeaan ja koralliin taittava pehmeä pinkki kultaisella shimmerillä. Poskipunapuikoissa on käytetty samoja raaka-aineita kuin highlightereissakin, joten ne levittyvät kermaisesti ja antavat iholle kesään sopivaa heleyttä. Poskipunapuikot toimivat loistavasti myös huulilla, sillä jojoban siemenöljy kosteuttaa niitä tehokkaasti. Näillä saa loihdittua pikaisen meikin aamulla. 




Vasemmalta oikealle: Highlighter Stick Eclipse ja Cosmos. Blush Stick Ethereal, Mist ja Enchanted

ARVONTA

HUOM! Lue ohjeet huolellisesti, vain ohjeita noudattaneet otetaan huomioon palkintoa arvottaessa!

Arvotaan YKSI tuotepaketti, joka sisältää voittajan itselleen valitsemat sävyt Beyond Matte Liquid Lipstickistä, Glow Time Highlighter Stickistä ja Glow Time Blush Stickistä. Palkinnon arvo on 122,50 euroa.

Beoynd Matte Liquid Lipstick sävyt: TÄÄLTÄ.

Glow Time Highlighter Stick sävyt: TÄÄLTÄ.

Glow Time Blush Stick sävyt: TÄÄLTÄ.

Näin osallistut:

Kerro minulle kommenttilaatikkoon, mitkä sävyt paketin tuotteista haluat voiton osuessa kohdalle. Tämän lisäksi linkkaa linkki kommenttilaatikkoon omasta suosikkituotteestasi tai tuotteesta, jota haluaisit kokeilla Jane Iredalen -verkkosivuilta. Lisää vielä sähköpostiosoitteesi. Jos, et halua sähköpostiasi näkyviin, kerro tarvittavat tiedot sähköpostitse hakusanarakkaus@gmail.com. Laita viestin otsikoksi Jane Iredale -arvonta.

Osallistumisaikaa on vain Ma 3.5. asti, joten toimi nopeasti. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse viikolla 18. 

Jane Iredalen tuotteita voi ostaa maahantuojan virallisilta verkkosivuilta, josta aina yli 40 euron tilaukset postikuluitta. Tuotteita myynnissä myös maahantuojan valtuuttamilla jälleenmyyjillä

  1. Siis onpa herkullisia sävyjä! Jane Iredale kyllä tekee laadukkaita tuotteita. Pakko osallistua arvontaan. <3

    Huulipunasta valitsisin sävyn Devotion, poskipunasta Enchanted ja highlighterista Solstice.

    Mun oma suosikki Jane Iredalelta on ehdottomasti Triple Luxe huulipuna! https://janeiredale.fi/collections/huulipunat/products/laadukas-huulipuna

    Oon kirjoittanut siitä blogiinkin täällä: https://www.charlottaeve.com/fi/2018/08/15/the-best-lipstick-ive-ever-tried/

    x Charlotta
    charlotta.takkula(a)charlottaeve.com

    VastaaPoista
  2. Beoynd Matte Liquid Lipstick sävyt haluaisin.
    Haluaisin kokeilla https://janeiredale.fi/collections/meikin-pohjustus/products/meikin-pohjustus-rasvaiselle-iholle-vahentamaan-kiiltelya
    Sähköpostiositettani saat käyttää voitosta ilmoittamiseen.
    henna.holappa1@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi, teen korjauksen vastaukseeni.
      Eli valintani ovat Huulipunasta valitsisin sävyn Devotion, poskipunasta Enchanted ja highlighterista Solstice.
      henna.holappa1@luukku.com

      Poista
  3. Huulipunasta tuo Muse oli loistava, Highliter Stickistä Solstice ja Blush stickistä Ethereal. Seerumihulluna kiinnostuin hyaluronihapposeerumista :) https://janeiredale.fi/collections/ihonhoito/products/laadukas-hyaluronihapposeerumi
    Meiliosoitteesta nina.sandberg2@gmail.com saa kiinni, jos voitto osuu kohdalle.
    Mukavaa kevättä!

    VastaaPoista
  4. Hei poskipuna sävy mist, huulipuna se korallin punainen, shimmeri mikä vaan sävy

    VastaaPoista
  5. Infatuation, Eclipse ja Enchanted

    Tätä tahtoisin kokeilla 😍 https://janeiredale.fi/collections/meikkipohjat/products/erittain-peittava-meikkivoide

    VastaaPoista
  6. Huulipunista vaalein Muse, highlightereista Solctice ja poskipunasta Mint. Luomiväripaleteista Purple Rain <3
    https://janeiredale.fi/collections/luomivarit/products/eye-shadow-kit-luomivaripaletti-6

    tainacharmingMIUKUMAUKUgmail.com

    VastaaPoista
  7. Lipstick sävyssä Devotion, highlighter stick sävyssä Cosmos ja blush stick sävyssä Enchanted.
    Lisäksi haluaisin kokeilla: https://janeiredale.fi/products/powder-me-fysikaalinen-aurinkosuoja?variant=35061141209254
    Sähköpostini on vaulapia@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Muse,Solstice ja Mist ovat minun sävyjäni vaikka kaikki kauniita.

    VastaaPoista
  9. Oi, näyttääpä ihanilta uutuuksilta.
    Mun lemppari kokoelman huulipunista on Fascination, korostusväreistä Solstice ja poskipunista Enchanted.
    Olen jonkun aikaa halunnut testata Jane Iredalen rasvoittuvalle iholle sopivaa primeria, koska sitä on paljon kehuttu: https://janeiredale.fi/collections/meikin-pohjustus/products/meikin-pohjustus-rasvaiselle-iholle-vahentamaan-kiiltelya
    Sähköpostiosoite: yuenkynnet(ät)gmail.com

    VastaaPoista
  10. Huuliin Muse, poskiin Mist ja highlighterista Solstice. Ja jotta meikki olisi täydellinen niin luomiin
    https://janeiredale.fi/collections/luomivarit/products/luomivaritrio
    Terkuin Maarit

    VastaaPoista
  11. BEYOND MATTE™ LIQUID LIPSTICK NESTEMÄINEN MATTA HUULIPUNA
    Sävy: Cherish


    GLOW TIME™ HIGHLIGHTER STICK, KOROSTUSPUIKKO POSKILLE
    Sävy: Cosmos

    GLOW TIME™ BLUSH STICK, POSKIPUNAPUIKKO
    Sävy: Ethereal

    ---

    LONGEST LASH PIDENTÄVÄ GEELIRIPSIVÄRI (https://janeiredale.fi/collections/ripsivarit/products/pidentava-ripsivari-herkille-silmille)

    VastaaPoista
  12. Kiinnostavin tuote olisi erittäin ajankohtainen: POWDER-ME SPF REFILLABLE BRUSH AURINKOSUOJA. Huulikiilto Muse, higlighter Kormos ja poskipuna Enchanted.
    Lellu66@luukku.com

    VastaaPoista
  13. Jane Iredalella on kyllä ihania meikkejä! Jos onni suosii, valitsisin

    Beyon Matte sävyssä Captivate
    Glow Time Highlighter sävyssä Cosmos
    Glow Time Blush sävyssä Enchanted

    Jos lisäksi saisin vielä toisen JI tuotteen, halusisin kokeilla Playon huulikynää sävyssä Sunny

    https://janeiredale.fi/collections/huulipunat/products/huulikyna?variant=33643645632650

    Sähköpostini on elin.eklof@gmail.com

    Iloista vappua teille!



    VastaaPoista
  14. Beoynd Matte Liquid Lipstick: Cheris, Glow Time Highlighter Stick: Cosmos ja
    Glow Time Blush Stick: Mist.
    Kokeilla kiinnostaisi https://janeiredale.fi/products/luonnollinen-puhdistusvesi

    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Liquid Lipstickistä sävy Blissed-Out, Highlighter stick sävyssä Solstice ja Blush stick sävyssä Enchanted näyttävät ihanimmilta :) Haluaisin kokeilla Janelta vielä ehkäpä kulmaväripalettia https://janeiredale.fi/collections/silmat/products/paras-kulmavaripaletti

    Eve_95@windowslive.com

    VastaaPoista
  16. Huulipunasta Fascination, Poskipunasta Enchanted ja higligterista Cosmos. Huulipunaa haluaisin kokeilla

    VastaaPoista
  17. Poskipunapuikoista Enchanted, Highlighter stick Cosmos ja Nestemäinen huulipuna Blissed-out.
    Haluaisin testata: https://janeiredale.fi/collections/suojaa-ihoasi-auringolta/products/powder-me-fysikaalinen-aurinkosuoja
    Sähkärini on: outi.krimou@outlook.com

    Hyvää vappua sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
  18. Ja valinnat olisivat seuraavat:
    Beyon Matte: Fascination
    Glow time highlighter: Cosmos
    Glow time Blush: Solstice

    https://janeiredale.fi/collections/meikkipohjat/products/mineraalimeikkipuuteri?variant=33641152839818

    eli meikkipuuteria PurePressed® Base Refill Puristepohja olisi kiva testata.

    pipsaksi(ät)gmail.com

    VastaaPoista
  19. Superihana arvonta ja noi kaikki puikot ehdottomasti mielettömiä omaankin käyttöön ja tuo viidestä punasta oikea alin olisi just mua.

    Jättäydyn kuitenkin arvonnasta, jotta palkinnon voittaa joku sellainen, jolla ei ole niin paljon kosmea kuin mulla.

    Ihanat kuvat!

    Sydämellistä loppuviikkoa Jonna. <3

    VastaaPoista
  20. Huulipunista Muse, Highliter Stickistä Solstice ja Blush stickistä Ethereal.
    Haluaisin testata https://janeiredale.fi/collections/meikkipohjat/products/beyond-matte%E2%84%A2-mattameikkivoide-2

    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  21. Beoynd Matte Liquid Lipstick MUSE GLOW TIME™ BLUSH STICK MIST
    GLOW TIME™ HIGHLIGHTER STICK COSMOS https://janeiredale.fi/products/laadukas-hyaluronihapposeerumi

    VastaaPoista
  22. Blissed-Out Lipstick, Eclipse-highlighter ja Ethereal-Blush, suosikki: https://janeiredale.fi/collections/meikkipohjat/products/peittava-irtopohja
    merja80@luukku.com

    VastaaPoista
  23. https://janeiredale.fi/products/laadukas-hyaluronihapposeerumi haluaisin kokeilla. Huulipunista Devotion ja Highlighter Cosmos ja Stick Enchanted. salli.moilanen35@gmail.com

    VastaaPoista
  24. Valitsen nämä jos voitan: Beoynd Matte Liquid Lipstick MUSE, GLOW TIME™ BLUSH STICK MIST
    GLOW TIME™ HIGHLIGHTER STICK AURA

    Ja haluaisin kokeilla:

    https://janeiredale.fi/collections/suojaa-ihoasi-auringolta/products/powder-me-fysikaalinen-aurinkosuoja
    aiholapp at lailanet.fi

    VastaaPoista
  25. Onpa ihania tuotteita! Itselle parhaat olisivat Devotion, Solstice ja Aura. Iredalen tuotteet ovat vielä vähän tuntemattomampia, mutta SPF-puuteria olen himoinnut vuosia: https://janeiredale.fi/products/powder-me-fysikaalinen-aurinkosuoja msesmsesmses@gmail.com

    VastaaPoista
  26. Huulipuna Infatuation, Highlighter Cosmos ja poskipuna Mist.
    Aurinkoista vapunaikaa!
    - Seijahannele
    hannele.lang@gmail.com

    VastaaPoista
  27. Huulipuna sävy: Covet.
    Korostuspuikko: Eclipse.
    Poskipunapuikko: Enchanted.
    Testiin menisi: https://janeiredale.fi/collections/suojaa-ihoasi-auringolta/products/powder-me-fysikaalinen-aurinkosuoja.
    hamalainentmatgmail.com

    VastaaPoista
  28. Sävy devotion, Cosmos ja poskipuna Mistä.
    Tuotteet itselle tuntemattomia, mutta ehkä jokin hyaluronihapposeerumia vois joskus kokeilla.
    Ritzku
    luna.riitta@gmail.com

    VastaaPoista

  29. Muse, cosmos ja mist

    https://janeiredale.fi/products/erittain-peittava-meikkivoide?variant=33641670836362

    Paula.susanna@hotmail.com

    VastaaPoista
  30. Ihana arvonta ♥
    Jos onni suosii, toivoisin näitä:
    Huulipuna sävy:Cherise
    Korostuspuikko: Eclipse
    Poskipunapuikko: Mist
    maikku.gullman@gmail.com

    VastaaPoista
  31. Ja hupsista, hyaluronihapposeerumia olisi ihana kokeilla :)

    VastaaPoista
  32. Infatuation, Cosmos ja Enchanted 😊


    https://janeiredale.fi/products/erittain-peittava-meikkivoide?variant=33641670836362

    kookos2000@hotmail.com

    VastaaPoista
  33. Huulipuna:blessed-out
    Poskipuna:enchanted
    Highlighter:solstice

    Tuota kosteussuihketta olisi ihana myös kokeilla https://janeiredale.fi/products/pommisst%E2%84%A2-kosteussuihke

    Tuulaylinen.2@gmail.com

    VastaaPoista
  34. Huulipunasta sävy Muse, korostuspuikosta Eclipse ja poskipunasta Mist. Haluaisin testata https://janeiredale.fi/products/powder-me-fysikaalinen-aurinkosuoja
    hennaahonen(at)icloud.com

    VastaaPoista
  35. Huulipunasta sävy Muse, korostuspuikosta Eclipse ja poskipunasta Mist.
    Haluaisin kokeilla
    https://janeiredale.fi/collections/luomivarit/products/eye-shadow-kit-luomivaripaletti-6?variant=36503693394086
    Naturally Matte

    VastaaPoista
  36. Huulipunasta ihana Longing, korostuspuikosta Eclipse ja poskipunan sävy saisi olla Ethereal.

    Tää ois mukava kokeiluun:

    https://janeiredale.fi/collections/silmat/products/pigmenttinen-luomivari Vaikuttaa aika monikäyttöiseltä sävyltä! :)

    jenna.p.oksanen@gmail.com

    VastaaPoista
  37. Beoynd Matte Liquid Lipstick sävy Devotion
    Glow Time Highlighter Stick sävy Solstice
    Glow Time Blush Stick sävy Enchanted

    Haluaisin testata puuterimaista aurinkosuojaa https://janeiredale.fi/products/powder-me-fysikaalinen-aurinkosuoja
    betternailday(a)gmail.com

    VastaaPoista
  38. Huulipunasta sävy Muse, korostuspuikosta Eclipse ja poskipunasta Mist.
    Koeiluun menee: https://janeiredale.fi/collections/ihonhoito/products/citrus-charcoal-hand-wash-sitruunantuoksuinen-kasisaippua
    peholapp (at) lailanet.fi

    VastaaPoista
  39. Wow! Firdt Time to try it!

    Valitsen:
    ♡ Beyond Matte Lipstick - Infatuation
    ♡ Glow Time Highlight - Eclipse and
    ♡ Glow Time Blush - Enchanted ��

    Also Haluaisin kokeilla BB Cream - Sävy BB9, jota linkki on: https://janeiredale.fi/products/erittain-peittava-meikkivoide?variant=33641670967434

    Minun sähköposti on: lucianahuotari@hotmail.com

    VastaaPoista
  40. Ihania sävyjä! Tosi kiva arvonta. :)

    Huulipunasta valitsisin sävyn Devotion, poskipunasta Enchanted ja highlighterista Ethereal.

    Jane Iredale Triple Luxe Long Lasting Lipstick Sävyssä Rose kiinnostaisi: https://janeiredale.fi/collections/huulipunat/products/laadukas-huulipuna?variant=33643061772426
    ameochi (a) gmail.com

    VastaaPoista
  41. Sävyt Rapture, Cosmos ja Mist <3

    Poskipunapuikko kuulosti kivalta, valitsisin sen!
    https://janeiredale.fi/products/glow-time%E2%84%A2-blush-stick-poskipunapuikko?variant=39924691566758

    -saya
    sayav (at) hotmail.fi

    VastaaPoista
  42. Valitsisin sävyt Infatuation, Eclipse ja Mist. <3

    https://janeiredale.fi/collections/meikkipohjat/products/mineraalimeikkipuuteri
    Tätä pressed mineraalimeikkipuuteria olen pidemmän aikaa halunnut kokeilla!

    kauppila.satu (at) gmail.com

    VastaaPoista
  43. Hei.
    Ihana arvonta 😊
    Nämä valitsisin:
    Huulipuna Devotion
    Highlighter solstice
    Poskipuna enchanted
    Tuote jota tahtoisin kokeilla :https://janeiredale.fi/products/powder-me-fysikaalinen-aurinkosuoja

    VastaaPoista
  44. Jäi sähköposti kertomatta, eli sondipossu@gmail.com

    VastaaPoista
  45. Jäi sähköposti kertomatta, eli sondipossu@gmail.com

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives