Vuoden 2021 luetuimmat ja mitä odottaa vuodelta 2022


Vuosi 2021 vetelee viimeisiä päiviään ja ajattelin, että olisi aika kääntää katse vielä hetkeksi menneeseen vuoteen. Kävin läpi vuoden luetuimpia postauksia ja ajattelin jakaa kymmenen luetuinta teille uudestaan luettavaksi. Joukossa oli muutamia yllätyksiä jopa itselleni. Postausten läpi käyminen muistutti minua myös siitä, että tulevana vuonna aion jakaa yhä enemmän vinkkejä edullisista suosikkituotteistani. Mieltäni lämmitti myös se, että lukijoina, ette selvästi vierasta tai pelkää kaupallisessa yhteistyössä toteutettuja postauksia, sillä sellaisiakin löytyi peräti kaksi kappaletta kymmenen luetuimman listalta. 

1. L300 VITAMIN C - HELEYTTÄ KAIKILLE IHOILLE

Koko vuoden luetuin postaus oli tietenkin ihonhoitoa. Se oli toteutettu kaupallisessa yhteistyössä L300 -brändin kanssa. Tykkään sarjan tuotteista kovasti ja ehkäpä tulevana vuonna niitä tulee näkymään täällä blogin puolella enemmänkin.

2. SUKLAA SUNNUNTAI - KISMET ISLANTI

Toiseksi nousi jo klassikoksi noussut Suklaasunnuntain postaus Kismet Islannista. Tuo uutuus ei oikein ollut makuuni, enkä ole ostanut tuotetta jutun ilmestymisen jälkeen. Elämä on liian lyhyt pahojen makeisten syömiseen. :D

3. KEVÄTUUTUUKSIA JANE IREDALELTA

Myös kolmanneksi luetuin postaus oli toteutettu kaupallisessa yhteistyössä, tällä kertaa Jane Iredalen kanssa, jonka kanssa tein tiivistä yhteistyötä parin vuoden ajan. 

4. HELLEKESÄN MEIKKISUOSIKIT

Kukaan ei ole varmasti unohtanut kesää 2021, kun helle helli meitä lähes koko kesän jopa kyllästymiseen asti. Kesä asetti tietenkin omat haasteensa meikkituotteille. Joten ei ihme, että kesän meikkisuosikit pääsivät kymmenen luetuimman joukkoon.

5. EDULLINEN VINKKI - NEUTROGENA HYDRO BOOST

Tarkoituksena oli alkaa jakamaan Edullinen Vinkki -postauksissa halpoja tuotesuosikkejani. Jostain syystä tämä jäi unholaan vuoden aikana, vaikka Hydro Boost -voidetta kului viime vuoden aikana peräti kaksi purkillista (kolmas on avattuna). Ensi vuonna olisi tarkoitus aktivoitua niin, että edullisia vinkkejä alkaisi tulemaan useammin, vaikkapa kerran kuukaudessa.

6. UNIEN LOPPU OLI UUDEN ALKU

Kerroin jutussa siitä, miten lapsesta asti jatkuneet painajaiseni vihdoin hiljenivät.

7. VANHAT SUOSIKIT, VIELÄKÖ KÄYTTÄISIN?

Sain postaukseen idean Lindan blogista ja sen suosio yllätti minut täysin. Ehkäpä ensi vuonna tulen palaamaan tähän aiheeseen jossain vaiheessa... 

8. VANHAT SUOSIKIT (MEIKIT), VIELÄKÖ KÄYTTÄISIN?

Vanhojen ihonhoitosuosikkien lisäksi kävin läpi saman vuoden meikkisuosikit, käyttäisinkö niitä vielä tänä päivänä?

9. NIASIINIAMIDI IHONHOIDOSSA

Ihonhoidon raaka-aineista kertovat jutut ovat olleet suosittuja ja niitä tulen kirjoittelemaan jatkossakin.

10. IHONHOITOSUOSIKIT UNELMAIHON TAVOITTELUUN

Postauksessa annoin tuotevinkkejä unelmaihon tavoitteluun. Sisältää hyviä vinkkejä siihen, miten saavuttaa unelmaiho. Eikä se maksa paljon. 

Mitä sitten odottaa tulevalta vuodelta?

Joulukuussa suhtauduin blogiin rennommin muiden kiireiden vuoksi. Tämä sai minut ymmärtämään heti yhden asian – kuinka paljon tämä vie elämästäni aikaa. On ollut mukava ottaa tältä osin rennosti ensimmäistä kertaa vuosiin, vaikka olen kaivannut kirjoittamista. On ollut aikaa miettiä myös sosiaalistamediaa ja sitä, millainen siitä on tullut. Monet asiat mitä alalla on viimeisen parin vuoden aikana tapahtunut, eivät ole miellyttäneet minua, eivätkä tuntuneet omilta. Rakastan nimenomaan kirjoittamista aiheista, joihin koen intohimoa. Tämän vuoksi jo kuluvana vuonna lähdin täällä vähitellen eri suuntaan mihin monet muut. Pitkäaikaiset lukijat varmaan huomasivat muutoksen? Tämä tulee jatkumaan ensi vuonna. Lisäksi en enää aio hirttäytyä entisten vuosien tapaan aikatauluihin. Tulen julkaisemaan jatkossa postauksia, mutta täysin omaan tahtiini. Jutut tulevat pyörimään edelleen ihonhoidon, kosmetiikan ja oman elämän ympärillä. Uuden rennomman otteen myötä toivon, että aikaa jää enemmän myös kokkailulle, jotta pääsen jakamaan reseptejä teillekin. Kertokaa ihmeessä, jos haluatte lukea blogistani jostain tietystä aiheesta ensi vuonna. 


Jäikö sinulle jokin tietty juttu blogistani mieleen vuodelta 2021?

Kuvat: Pexels

 1. Mieleen jäi juurikin nuo sinun muuttuneet mielipiteet...tykkään! Lisäksi olen tykännyt kun kerrot elämästäsi ja leipomuksista ja tietysti suklaista :)
  Ihanaa loppuvuotta Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla Outi. Toivottavasti tänä vuonna on enemmän aikaa leipoa.

   Ihanaa uutta vuotta. ❤️

   Poista
 2. Rohkeasti olet kertonut mielipiteitä alan muuttumisesta. <3 Rakastan myös suklaa ja kokkaus postauksia. Ihana tasapaino eri asioiden välillä.

  Sama muutos täällä. Postailen kun tuntuu siltä, enkä ota enää minkäänlaista painetta oikeastaan mistään.

  Sydämellistä uutta vuotta Jonna. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ala on tosiaan muuttunut, eikä siihen suuntaan, mikä tuntuisi musta oikealta ja omimmalta. Siksi haluan jatkaa nyt omaa tyyliä välittämättä muusta.

   Ihanaa uutta vuotta sinnekin. ❤️

   Poista
 3. Minä tykkään lukea aiheesta kuin aiheesta, mutta suklaamaistelut on kivoja, samaten uutuusmeikkien testailut. Mieluummin hyvä ja harkittu postaus kuin monta äkkiä hutaistua :) tykkään Jonna tyylistäsi, jatka vaan samaan malliin. Ihanaa uutta vuotta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä. Parempi harkittuja ja hyviä postauksia kuin väkisin tekemistä

   Samaa sinne. ❤️

   Poista
 4. Maailma on muuttunut monella tapaa viimeaikoina, me siinä mukana :) Itsellänikin postaustahti hiljentynyt, mutta blogin tarkoitushan on olla ihana energisoiva harrastus joten itseään pitää kuunnella ja tehdä juuri sen mukaan, mikä hyvätä tuntuu.

  Ihanaa Uutta Vuotta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogi on mulle myös osa-aika työ, joten se ettei halua mennä tähän nykymenoon mukaan, on tietynlainen rahallinen riski. Onneksi on myös toinen työ, joten voin vapaammin tehdä omaa juttuani täällä kuin moni muu.

   Samaa sinne. ❤️

   Poista
  2. Totta, siinä mielessä sun tilanne on toki erilainen. Tärkeintä oon tehdä sitä omaa juttua <3

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives