YR Rose Grenadine


Tämän jutun pääroolissa on yksi pieni puna, jolla on sitäkin suurempi sydän. Jos pidät Clarinsin hieman arvokkaammista Joli Rouge -punista, tulet rakastamaan myös edullista Yves Rocherin Sheer Botanical Lipstick -huulipunaa.


Puna on pakattu muoviseen punaiseen kevyeen hylsyyn, mikä onkin sitten tämän ainoaksi jäävä huonopuoli. Hylsy tuntuu kädessä halvalta, enkä ole ihan varma onko tuo värikään niin kamalan onnistunut. Sen sijaan puna itse jättää huulet mehukkaan kuultaviksi. Levittyy helposti ja läpikuultava koostumus näyttää luonnollisen kuulaalta. Voimakkaamman lopputuloksen saa kerrostamalla punaa. Ei kuivattanut huulia vaan teki ne päinvastoin todella pehmoisiksi. Sävyjä on kaksitoista, mukana mm. niin muodikas oranssisävy kuin pehmeitä nudensävyjäkin.



Rose Grenadine on hylsyssä pinkki puna varustettuna kevyellä shimmerillä. Sitä on helppo levittää huulille, eikä rajauksista tarvitse huolehtia. Itselläni tämä ei karannut huulien juonteiseen ollenkaan. Kului pois nätisti. Mielestäni ihan loistava puna niille, jotka vasta "harjoittelevat" huulipunan käyttöä. Tässä kiilto ja puna kohtaavat. Hinta/laatusuhde on enemmän kuin kohdillaan.

Kuvan meikissä ei ole mitään ihmeellistä, koska tarkoitus oli esitellä puna. Yläripsissä ruskeaa ripsiväriä ja poskilla Zuiin ihanaa Peachia. Pohjana toimii Guerlainin Terracotta Joli Teint -meikkivoide. 

Oletteko kokeilleet Yves Rocherin Sheer Botanical Lipstick -punia?

Tuotetta voi tilata Yves Rocherin omasta verkkokaupasta täältä. Punan hinta 12,90 euroa.

Meikissä käytetty seuraavia tuotteita:

Guerlain Terracotta Joli Teint Clair/Light (saatu)
Jane Iredale Purelash Lengthening Mascara Brown/Black
Yves Rocher Sheer Botanical Lipstick 31. Rose Grenadine (saatu)
Jane Iredale In Touch Highlighter
Pout Eye Brow Pencil Brown
Zuii Kukkaisposkipuna Peach (saatu)
Dior Bronze 001 Healthy Matte
Max Factor Erace Ivory
Chanel Èclat Lumière 20 Beige Clair








  1. Ihan tajuttoman kaunis kuva susta!

    VastaaPoista
  2. Raikas kesäpuna! Sen pitääkin minusta olla koostumukseltaan juuri tuollainen, ei mikään liian pigmenttinen kestopuna. Koska en osaa käyttää huulikiiltoja sellaisenaan, valitsen ohuehkoja ja kiiltäviä huulipunia. Viime kesän suosikkini löytyi yllättäen Sisleyltä, mutta Jolie Rouget ja Dior Addictit ovat myös ihania.

    Täytyypä käydä tällä viikolla vilkaisemassa Yveksen kauppaa, en ole käynyt siellä aikoihin. Yhden ihanan huulipunan ostin viime kesänä, samoin ripsivärin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä, näissä on ihan mieletön hinta/laatusuhde!

      Poista
  3. Tuo sävy sopii sulle niiiiiin hyvin! Komppaan Annaa, ihan käsittämättömän kaunis kuva susta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli se sävy, mitä itse eniten himoitsin, enkä turhaan. Oli huulilla vielä ihanampi kuin puikossa! Kiitos, mä ihan punastun. Pari aurinkoista päivää on tehnyt mun naamalle hyvää. ;)

      Poista
  4. Oih! Sopii juuri täydellisesti sulle, niin kuin kaikki muutkin on sanonut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, koin tämän kyllä välittömäksi omakseni, kun hylsyssä näin! :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives