Ihana arki


Tänään piti postata kosmetiikka-aiheesta, mutta mieheni eilinen hauska FB-päivitys muutti kaiken ja halusin jakaa sen teidänkin kanssa. Huomenna jatketaan sitten jälleen kosmetiikan parissa. 

Monet varmaan miettivät, että millaista meidän arki on. Pidän kauniista asioista, tuoksuista ja kosmetiikasta, mutta eniten rakastan ihan tavallista elämää, joka meillä on. Se elämä selviää hyvin miehen päivityksestä.

Tänään(-kin) oli kyllä mahtava päivä: ensin vein Jonnan romanttiselle päivälliselle (Riihimäen McDonald`siin), herkuttelimme luxusjälkiruoalla (jäätelöt Valion kioskilta) jonka jälkeen suuntasimme shoppailemaan (vanhan linja-autoaseman Siwaan, jossa oli remonttimyynnissä kaikki tuotteet puoleen hintaan alkoholia, röökiä ja lehtiä lukuunottamatta). Sen jälkeen tultiin kotiin ja istuttiin hetki kesäterassillamme (parveke, jossa ainut edes etäisesti vihertävä asia on betoniraudoitusten ruosteiset pinnat), nautittiin siinä yhdet oluet (oikeasti yhdet) kunnes suuntasin kirjoituspöydän ääreen. Kirjoitinkin noin kolmekymmentä liuskaa tekstiä (tarkemmin sanoen: kolme), kirjoitus luisti kuin veitsi voissa (hirveää taistelua ekasta sanasta lähtien). Kävin lenkillä, juoksin kevyellä askeleella (perse laahasi maata) muutaman kilometrin. Nyt, suihkun jälkeen, teemme iltapalaa (muutama nuhjuinen leipä) ja alamme katsoa uutuuselokuvaa (Good Will Hunting).

Oma versioni eilisestä päivästä miehen päivitystä mukaillen olisi voinut mennä näin:

Tänään(-kin) oli kyllä mahtava päivä: ensin makoilin auringossa parvekkeellamme (silmät kiinni, etten muistaisi sitä tosiasiaa, että parveke kaipaa pikaista remonttia). Tämän jälkeen kirmasin kepein askelin henkiparantajalleni (laahustavin askelin terapeutilleni), jonka jälkeen mies vei minut romanttiselle päivälliselle (Riihimäen McDonald`siin). Hän suostui myös ehdotukseeni jälkiruoasta (jäätelöt Valion kioskilta), jonka jälkeen suuntasimme shoppailemaan paikallisesti tunnettuun liikkeeseen (Siwaan, jossa todellakin oli kaikki tuotteet puoleen hintaan lukuunottamatta alkoholia, röökiä ja lehtiä). Sen jälkeen tultiin kotiin ja mentiin istuskelemaan kesäterassillemme (joka ei ollut kokenut ihmeparantumista sitten aamun), nautittiin yhdet oluet (oikeasti yhdet, ollaan niin vanhoja ja aikuisia) kunnes suuntasin kokoamaan uutta jäätelökonetta. Innoissani olin päättänyt, että tänään syödään vihdoin itsetehtyä jäätelöä (huomasin, että kulhoja pitää jäähdyttää pakkasessa vähintään 18 tuntia ennen käyttöä). Vaihdoin pussilakanat ja pistin pesukoneen pyörimään (huomasin, että naapureiden iloksi pyykinpesukoneemme linkoaa vielä klo 22 jälkeen). Teimme iltapalaa (muutama leipä juustosiivulla, omista leivistä taisi löytyä jotain punaistakin, nimittäin tomaattia) ja aloimme katsoa uutuuselokuvaa (Good Will Hunting).

Ihanaa arkea kaikille! 
 1. Arki on ihanaa, kun sitä katsoo oikein silmin. ;)

  VastaaPoista
 2. Kyllä se arki on todellakin ihanaa, kunhan osaa katsoa asioita oikein :D

  VastaaPoista
 3. Kaunis kuva ja ihana postaus! Oon sun kanssa täysin samaa mieltä :) Kaikki riippuu siitä, millaisin silmin asiaa katsoo. Aina ei tosin jaksa katsoa "ruusuisten lasien takaa", vaikka haluaisikin. Joskus esimerkiksi väsymys vie voiton. Mutta silti olisi hyvä muistaa pysähtyä arjessakin säännöllisin väliajoin ja osata arvostaa juuri niitä pieniä iloja, jotka saavat hymyilemään juuri sinä hetkenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä vanhemmaksi tulee, sen enemmän yleensä oppii nauttimaan niistä pienimmistä asioista. :)

   Poista
 4. Hahhahaa, sitähän se juuri on! Ihanasti teillä on kyllä sana hallussa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutaman kerran eilen illalla naurahdin tuota mieheni postausta, kun sen FB:stä luin. Pakko oli kysyä, että saanko käyttää sitä postauksessani. :D

   Poista
 5. Teillä taitaa olla hauskaa (arkea) yhdessä! :) Kiva postaus.

  VastaaPoista
 6. :) Sitähän se arki on. Jäin miettimään tota romanttista päivällistä - miksihän se aina yhdistetään johonkin fancyyn ravintolaan, jossa tarjoillaan yksilöllisesti ja kynttilät sytytetään asiakkaan huomioiden jne...joskus voi olla hyperromanttista jonottaa läpimärkänä vesisateessa snägärillä. Tai miksei mäkkärilounaskin voi olla romanttinen, seurastahan se on kiinni (ja jos joku on ehtinyt putsata pöydän ennen sinne istumista).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ehkä se kuullostaa jotenkin "hienommalta". Kiinnität pikaruokalassa selvästi huomiota samaan asiaan kuin minä... ;)

   Poista
 7. Haha, ihana postaus :) Jos tekisin päivä kanssani -postauksen, niin kovin mielenkiintoinen siitä ei todellakaan tulisi. Tänään menin lääkäriin, kävin kaupassa, tulin kotiin, luin kirjaa, nukuin ja nyt olen koneella. Wau. Arkea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on just syy, miksi omassa blogissakin on ollut vain yksi tuollainen postaus. :D

   Poista
 8. Joo, tässähän kehittyy samalla tämä medialukutaito.
  Arki on parasta, tavallinen tasainen onni. Valio-jäätelöä ja vanhoja leffoja. Yhdessä.

  VastaaPoista
 9. =D Just tommostahan se arki on, vähemmän hohdokasta, mutta toisaalta onhan se omalla tavallaan kuitenkin hohdokasta jos niin vain päättää ;)

  VastaaPoista
 10. Hajosin tolle "perse laahasi maata" -kohdalle :D Ihana hyvänmielen postaus. :) Sitä tässä tarvittiinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, etten ollut katsomassa tuota perse laahasi maata menoa. :D

   Poista
 11. Hihi :D Päivän piristys naurut XD

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives