Eksoottinen hedelmäsmoothie


Smoothie-innostukselleni ei taida tulla loppua. Kaikista hauskinta smoothien teossa on se, että raaka-aineiksi voi soveltaa melkeinpä mitä vain ihan oman maun mukaan. 

Tällä kertaa idea lähti Marsaanan Wellness-päivän goodie bagista löytämäni Puhdistamon MSM+C -vitamiinijuomasta, joka muistaakseni tulee myyntiin kesäkuussa. Saa kivittää, jos muistan ihan väärin. Minun on tunnustettava, että juoma ei ollut mielestäni kovinkaan erikoisen makuista. Vähän kuin hailakkaa sitruunavettä, kyllähän sitä joi ennen kuin selkään otti. ;) Sen sijaan rakastuin firman raaka-suklaaseen, joka on niin pehmeän makuista, että siitä on vaikea löytää raaka-suklaissa yleensä havaittavissa olevaa kitkeryyttä. 

Laimealta maistuva vitamiinijuoma sisältää kuitenkin terveellistä luonnollista rikkiyhdistettä, sekä C-vitamiinia. Rikkihän on välttämätön aine kollageenin ja keratiinin tuotannolle. Juoma on makeutettu luomuhunajalla. Koska juoma ei maistunut yksinään kovinkaan kummoiselta, aloin miettimään, että jospa se toimisikin smoothien joukossa. Toimihan se! 


Eksoottinen hedelmäsmoothie

1 dl Puhdistamon MSM+C -juomaa
1 pieni banaani
1 passionhedelmän liha
1 paksu siivu tuoretta ananasta

Sekoita kaikki aineet blenderissä tai sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. Nauti heti. 

Maukasta viikkoa kaikille!

Nauttiiko kukaan lukijoistani vitamiinijuomia? Suosikkeja?

 1. Mä olen innostunut vihersmoothieista! :) Kuten sanoit, niin "smuutteihin" on helppo kätkeä vaikka mitä ja jos jääkaapista löytyy vain salaattiaineksia, niin niistäkin voi hurauttaa juoman. Sitruunamehu ja basilika tekevät vihertuotteistakin vähän maistuvampia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole vielä uskaltanut kokeilla noita vihreitä juomia, pitäisi varmaan rohkaista mielensä. :D Kiitos vinkistä, millä niitä voi maustaa, sillä eihän salaatissa itsessään paljon makua ole.

   Poista
 2. Passiohedelmä on ihan jumalaisen makuinen, se nostaa minkä tahansa uusiin korkeuksiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvinaisen samaa mieltä, vaikka opinkin todella pitämään siitä vasta vähän vanhempana. Antaa myös ihanasti väriä!

   Poista
 3. Oi nam, kuulostaapa hyvältä! Just mietin, että olen älyttömän laiska smoothien valmistaja vaikka tykkäänkin niistä ihan älyttömästi :) Multa löytyy vielä korkkaamattomana jääkaapista tuo sama Puhdistamon juoma, ja olikin hyvä idea tehdä siitä smoothien pohja, taidanpa siis säästää sen sitä varten! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säästä ihmeessä. Vähän hailakan makuista oli omaan makuun yksin juotavaksi, mutta sitruunaisena loistava smoothien sekaan. :)

   Poista
 4. Passionhedelmä on ihan suosikki, nam siitä saa kaikkea ihanaa tehtyä. Todella herkullinen tuo smoothie, täytyypä taas ottaa blenderi esiin pitkästä aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko blenderi saanut väistyä mehulingon tieltä? ;D Passionhedelmän kanssa ei voi mennä mikään vikaan!

   Poista
  2. Arvasit oikein, blenderi meni takaisin kaappiin ja mehulinko valtasi keittiön ;)

   Poista
 5. Tykkään kovasti smoothieista. Hyvä yhdistelmä tulee puolukoista, banaanista ja vaniljarahkasta. Smoothiet on siitä kivoja, että erilaisia makuyhdistelmiä on loputon määrä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuullostaa hyvältä. Olen joskus siihen mun perus marjasmoothieen lisännyt puolukoitakin, mutta sinun versio kuulostaa tosi herkulta. Vaniljarahka taittaa varmasti kivasti puolukan kirpeyttä.

   Poista
 6. Passionhedelmä mehu on ainakin todella hyvää, joten varmaan on tämäkin :)

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives