Miss Dior Blooming Bouquet


Dior... Mistä aloittaisin? Varmaan siitä, että naisellinen vuonna 1999 markkinoille tullut J`adore on varmasti yksi kaikkien aikojen suosikkituoksujani. On hyvin vaikea nähdä, että kyllästyisin siihen koskaan. Tuoksu oli aikoinaan lähellä päästä häätuoksukseni ensimmäisen kerran naimisiin mennessäni, mutta tuolloin pidemmän korren veti Ralph Laurenin Romance. Toisella kierroksella itse oikeutettuna häätuoksuna toimikin Guerlainin L`Instant. Takaisin Dioriin. Muistaako joku teistä karkkimaiseen vaaleanpunaiseen pulloon puetun Forever and Everin? Vuoden 2002 kesä meni tuoksuessa tuolle tyttömäisen kukkaisella cocktailille. Addict 2 taas liittyy vahvasti aikaan, jolloin elämässäni alkoi tapahtumaan suuria muutoksia.


Tämän vuoden alussa Dior toi markkinoille elegantin Miss Dior Blooming Bouquetin. Tuoksu on pakattu tyypilliseen Miss Dior -tuoksujen neliskanttiseen paksulla lasipohjalla varustettuun pulloon, jota koristaa korkin suloinen hopeinen rusetti. Itse tuoksuneste on hempeän vaaleanpunaista. Ulkonäöllisesti tuoksu viestittää itselleni tyttömäisyyttä, pehmeyttä, keveyttä ja klassista ylellisyyttä.


Tuoksu on mielestäni elegantti, kevyt ja erittäin ajaton. Sopii yhtä hyvin teini-ikäiselle kuin vanhemmalle rouvallekin. Blooming Bouquet ei tunne ikärajoja.

Alkutuoksussa raikasta mandariinia. Sydäntuoksussa valloittaa kukkaisa cocktail ruusua ja pionia, jotka sekoittuu aprikoosin ja persikan vivahteisiin. Pohjalla syvyyttä luo valkoinen myski.

Omaan nenääni ehdottomasti voimakkaiten tuoksuvat ihanat pioni ja ruusu. Kun tuoksu on ollut iholla kauemmin, tulevat myös persikan ja aprikoosin vivahteet paremmin esiin. Viimeisenä ranteeseen jää pehmeä myskin tuoksu. Täydellinen tuoksu kesään ja kevääseen. Sopii kevyenä hyvin myös toimistoon ja työpäiviä ilahduttamaan. Kesto iholla reilut kuutisen tuntia.


Tuoksun luojana on toiminut Francois Demachy, joka on toiminut nenänä useille Diorin tuoksuille, mutta tehnyt tuoksuja myös mm. Fendille ja Givenchylle.

Löytyykö teidän tuoksukaapista Dioria? Suosikkeja?

Tuoksua voi ostaa mm. Sokos- ja Stockmann-tavarataloista kautta maan.

Tuoksu saatu testattavaksi blogin kautta.
 1. J'adore on minunkin all time favourite. <3

  Himoitsen juuri tätä Blooming bouquetia. Pullo viehättää minua niin paljon, ja tämä on niin helpon miellyttävä tuoksu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, juurikin helpon miellyttävä tuoksu. Vaikea kuvitella, että ärsyttäisi ketään, kuitenkin jotain omaperäistä.

   Poista
 2. Tämä on kanssa ihana tuoksu, mutta tosiaan päädyin ei niin tavalliseen valintaani ja ostinkin sen Miss Dior Le Parfum -tuoksun. Blooming Bouquet on juuri sellainen tyypillinen tuoksu minulle. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luinkin blogista postauksen Le Parfumista, kuullostaa ihanalta iltatuoksulta!

   Poista
 3. Mun ikisuosikki on se vanhempi versio Miss Dior Cherie L'eausta. Että mä ra-kas-tin sitä tuoksua ja oli onneksi sen verran kevyt, että näin tuoksuherkkänä pystyin sitä käyttämään ilman hullua migreeniä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on myös melko kevyt, saattaa jopa sopia sellaisille, jotka saavat voimakkaista tuoksuista helposti migreeniä, tosin tässä on enemmän kukkaisuutta kuin Cheriessä, joka saattaa toisten nenää ärsyttää. :)

   Poista
 4. J'adore on kyllä ihana tuoksu, mutta "valitettavasti" se on yksi äitini käyttämistä tuoksuista. Sen takia tuoksun käyttäminen itselläni olisi todella kummallista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika ymmärrettävää, en ehkä itsekään pystyisi käyttämään, jos joku tosi läheinen käyttäisi samaa tuoksua, en ainakaan samaan aikaan! :)

   Poista
 5. Diorit eivät ole suosikkejani jostakin syystä. J'adorea ostin joskus yhden pullon ja huomasin heti virheeksi: se oli aivan liian lämmin tuoksu minulle, kuvittelin sen sopivan jonkun Janina Fryn päälle!

  Kauan sitten pidin Dioressencesta, vähän myöhemmin ihastuin Eau de Dolce Vitaan, käytin sitä parinakin kesänä peräkkäin. Ja viimemmäksi hankin pari vuotta sitten työtuoksuksi Addict2:n, harmittoman kukkaistuoksun;) Siihen ovat jääneet Diorini tuoksujen puolella. Meikkejä taas -niissä Dior on ollut ennen luottomerkkini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Diorin meikit on kyllä ihania, niitä löytyy itseltäkin jonkun verran. J`adore on tosi lämmin ja kukkainen, minusta vaan aah, niin ihana. Niin ne maut eroaa. ;)

   Poista
 6. Tää on ihana, ihana, ihana tuoksu! En ole vielä ostanut, mutta tulen jossain vaiheessa sen tekemään. Nyt tulikin sopivasti Kicksiin jäsenetukupongit, jospas se olisi hyvä kimmoke tuoksuostokselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alekupongit on pahoja, mutta varsin näppäriä hieman arvokkaampien tuotteiden ollessa kyseessä. ;)

   Poista
 7. Nenäni voi melkein tuoksuttaa tänne asti kuinka hyvältä tuo tuoksuukaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä! Valitsin tämän itseasiassa tämän päivän tuoksuksi, sopii tällaiseen sateisempaan lämpimään päivään hyvin. ;)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives