Hellepäivän helpotus


Helteisenä päivänä tekee mieleni usein levittää iholle jotain raikastavaa ja hoitavaa. Aika usein oma valinta on aloe vera-geeli, mutta Yves Rocherin uutuus Botanical Care Mist on vielä helpompi vaihtoehto. Se on raikastava vartalosuihke, joka sisältää aloe veraa ja luonnonmukaista kamomillavettä.


Raikkaalle aloe veralla miedosti tuoksuva suihke on pakattu näppärään muovipulloon, joten sitä on helppo kantaa mukana.  Kosteuttaa, pehmentää ja raikastaa vartalon ihoa ihanasti. 


Paria asiaa ainoastaan hieman ihmettelen. Vartalotuotteeksi suihke on pakattu aika vaatimattoman kokoiseen 100 ml:n pakkaukseen. Kertoo aika paljon, että kuvan ottohetkellä olin ehtinyt suihkutella tuotetta kerran koko vartalolle. Laskin, että tällä kulutuksella tuote riittää reiluun kymmeneen koko vartalon käsittelykertaan. Siihen nähden tuotteen normihinta 15,90 euroa on kyllä yleensä edullisista tuotteista tunnetun Yves Rocherin hinnaksi melko tyyris. Tällä hetkellä tuote on kuitenkin verkkokaupassa tarjouksessa 8,90 euroa, joka on hinta, jonka minä voisin tästä maksaa. Ajattelinkin tilata toisen pullon jemmaan kesää varten.

Oletteko jo ehtineet kokeilla tätä uutuutta?

Tuote saatu goodie bagista. Jutun linkit eivät ole mainoslinkkejä, enkä hyödy niistä rahallisesti. 1. Vastaukset
  1. Niin on, voisi vaan saada ehkä hieman isommassa pullossa!

   Poista
 2. Joku viilentävä tahmaamaton tuote olisi kesäksi paikallaan. Sanoit, että käytät yleensä aloe-geeliä, olisko sulla vinkata sellainen, joka ei ole tahmea kuivuttuaan? Dermosiliä ja Foreveria kokeillut, mutta kumpikaan ei miellytä.
  ps. Mun blogissa on sulle kesähaaste!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut myös tuon joidenkin aloe -geelien jättämän nihkeän tunteen. Paras koskaan ostamani aloe geeli tuli ostettua Egyptin lomalta, jostain pikkuisesta putiikista. Saatavilla olevista Banana Boat ja Hawaiin Tropic eivät tahmaa, eikä tietenkään tän hetken suosikkini BABEn 100% aloe geeli, joka tulee tosi riittoisassa 300ml:n pullossa. :) Joten jos on aloen suurkuluttaja suosittelen sitä. Ainakin omaan pintakuivaan ihoon se sujahtaa huomaamatta. Jos haluat viilentevää tuotetta, niin kannattaa testata Body Shopin uutuudet Body Sorbetit.

   Poista
 3. Voi vitsi, pitäsköhän tää tilata kokeiluun, kuulostaa sen verran kivalta tuotteelta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilaa ihmeessä, mä hamstraan toisen pullon tai ehkä kaksi. ;D

   Poista
  2. :D Tohon suihkutteluun jää koukkuun, tänäänkin toimitus suoritettu. ;)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives