ROMPER ROOM - Täydellisyyttä hipova kesälakka


Sain jokin aika sitten testattavaksi Essien kevätkokoelman 2014 lakkoja. Kokoelma sisältää neljä eri pastellinsävyistä lakkaa ja kaksi värikkäämpää. Kun avasin paketin tiesin ihan välittömästi, mistä lakasta tulee oma must have -sävyni. Toivon todella, että romper room siirretään tulevaisuudessa osaksi perusvalikoimaa.

Romper room on klassinen kalpea pastellipinkki, mutta siinä on joku erikoisuus, josta en saa ihan otetta. Se on kuitenkin se, joka saa minut tuijottelemaan lakattuja kynsiäni jatkuvasti. Olin vielä sattunut laittamaan ennen lakkausta edellisenä iltana nahkaani hieman itseruskettavaa ja voin todeta, että päivettyneen ihon kanssa tämä toimii ihan mielettömän hyvin.


Usein hyvää saadaakseen, tarvitsee kuitenkin nähdä vaivaa ja niin oli tälläkin kertaa. Lakan levityksen kanssa on oltava nopea, eikä sutia voi vetää samasta kohtaa montaa kertaa, muuten lakkaa alkaa tarttumaan sutiin kiinni ja jälki on epätasaista. Paras tulos tulee vähillä nopeilla vedoilla. Sutiin kannattaa ottaa heti lakkaa todella runsaasti, kuivahkolla sudilla tätä on turha edes yrittää levittää. Lakka kuivuu tosi nopeasti. Peitto on melko hyvä, itse olin vähän kahden vaiheilla lisäänkö kolmannen kerroksen, lopulta päädyin sen tekemään. Pienet hankaluudet levityksen kanssa ovat kuitenkin vaivan arvoisia, ei epäilystäkään, mikä sävy kynsistäni löytyy useiten tulevana kesänä.

Muita romper roomiin ihastuneita?

Lakan suositushinta 13,90 euroa.

Lakka saatu blogin kautta.

 1. Mulla vielä testaamatta mutta näyttääpä hyvältä sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ihana, kunpa sen levittäminen olisi helpompaa!

   Poista
 2. Mä jätin Romperin vielä eilen kauppaan, mutta nappasin mukaan kevätkokoelmasta Spin the Bottle:n. Ajattelin vaihtaa ikisuosikkini Sand Tropezin astetta vaaleampaan.

  Vinkkasin blogissakin tänään tarjouksesta, Essien lakkoja saa nyt kympillä pullo - harvinainen tarjous, Suomen hinnat on Essien lakoissa yleensä pilvissä. Taidan napata vielä tuon Romper Roomin, näyttää tosi kivalta sun kynsissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hyvä tarjous tuo kympin kipale! Spin the Bottle on itseltä vielä testaamatta, mutta se näyttää kuvissa ahalta. Nudeissa aina jännittää se, miten ne toimii oman ihon sävyn kanssa. :)

   Poista
 3. Tää on yks munkin lempparilakoista, ainakin Essien valikoimassa :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätin ehkä hieman itsenikin rakastumalla tähän. :p

   Poista
 4. Vastaukset
  1. No on! Mä olin just edellispäivänä ehtinyt ottaa tän pois kynsistä, kun oli käymässä. Joten oli lähellä, että olisit nähnyt livenä. ;)

   Poista
 5. No onhan se nätti! Ihmeen kesäinen, siinä on raikas valkoinen pohjasävy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, pinkki muttei liian. Sellainen mansikkajätskin värinen. :)

   Poista
 6. Aivan täydellinen sävy kyllä!

  VastaaPoista
 7. Ihanan värinen. Mä en juurikaan tykkää vaaleista sävyistä lakoissa, mutta tuo on tosi nätti. Itselle ei juurikaan vaalean sävyt sovi jostain syystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä on kans todella vähän vaaleita lakkoja, olen aika nirso niiden suhteen, mutta tää on ihana! :)

   Poista
 8. Ihana <3 Mä niiin tarviin tän ja muutaman muunki siitä kokoelmasta. Mä en kestä, kun kokoajan tulee uusia ja ihania kokoelmia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kokoelmassa on tosiaan pari muutakin tosi kivaa lakkaa. <3

   Poista
 9. Upea ja tyttömäinen sävy, mut en usko et mun hermot kestäis taistella levityksen kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ihmettele, enkä syytä, itsellä ei ole ihan se pisin pinna ja se meinasi pettää, useasti. :D

   Poista
 10. Voi, tämäkin on niiiin ihana! Sopivan hempeä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mun suosikki vaaleapinkki tällä hetkellä. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives