Kesähaaste


Sain Kaislarannalla blogin Karkilta aivan älyttömän mukavan haasteen, joten tartuin heti tuumasta toimeen. Tämän haasteen ajatuksena on vastata viiteen haasteena saatuun kysymykseen ja keksiä sen jälkeen viisi uutta kysymystä seuraavalle onnekkaalle.

1. Mikä on sinun lempipaikkasi kotikaupungissasi kesällä ja miksi?

Tulipas heti aluksi tiukka kysymys. Piti ihan pohtia tätä jonkun aikaa. Itseasiassa tähän oli kaksi vaihtoehtoa: toinen oli Cafe Bar Torni, joka sijaitsee korkeuksissa Vesilinnassa. Valitsin kuitenkin "koivukujan". Kotimme lähellä menee pyörätie, jossa on molemmin puolin istutettuna koivua. Se on uskomattoman kaunis ja sitä pitkin on ilo pyöräillä tai kävellä. Koivuista tulee mieleen lapsuudenkotini ja ehkä siksi tuo monen mielestä vain pätkä pyörätietä, on minulle rakas.


2. Minne haluaisit matkustaa seuraavaksi?

Ehdottomasti johonkin ulkomaille! Viime kerrasta on sen verran aikaa, että olisi mukava karistaa Suomen pölyt jaloista edes hetkeksi. Paikalla ei ole oikeastaan väliä, kunhan saan miehen matkaseuraksi.


3. Paras kesäruoka?

Tuoreet mansikat, mutta onko ne oikeasti ruokaa? Joten sanotaan sitten uudet perunat erittäin runsaalla voilla. Ruotsalaiset uudet perunat on tänä vuonna jo korkattu, joten nyt odotellaan niitä suomalaisia.


4. Mistä yhdestä kosmetiikkatuotteesta et ikinä luopuisi?

Voi apua, mikä kysymys! Kyllä se taitaa kuitenkin olla Kanebon 38, ripsiväri kohottaa kummasti raskasluomisen yleisilmettä.


5. Mitä kirjaa suosittelisit lomalukemistoon?

Ensin kysymyksen nähtyäni jouduin paniikkiin, mutta sitten se iski kuin salama kirkkaalta taivaalta. Ehdotonta kesälukemista ja kirja jonka voi aina vaan lukea uudestaan ja uudestaan on Jean M. Untinen-Auelin Luolakarhun klaani. En kyllästy tuohon kirjaan koskaan, olen varmaan lukenut sen 3-4 kertaa. Sopivasti toimintaa, koskettava ihmiskohtalo, unohtamatta mielenkiintoista historiaa.

Minulta haasteen saa pieniä timantteja blogin ihanainen Virpi.

Kysymykset:

1. Paras kesäsää?
2. Paras kesäjuoma?
3. Rakkain kesämuistosi?
4. Minkä herkun leipoisit kesävieraille?
5. Lempi lomakohteesi?

Oikein jännittävää sunnuntai-iltaa kaikille! :)
 1. Oho, valitsit minut! Kiitän haasteesta ja tartun siihen jonakin iltana:)

  Kauniita kuvia muuten. Luonnosta se lempipaikka varmaan useimmalle aikuiselle suomalaiselle löytyy, paikka jossa sielu lepää, ollaan kaikki saatu kasvaa sen verran lähellä luontoa niin maalla kuin kaupungeissakin.
  Luolakarhun klaanista olen lukenut aikanaan vain ensimmäisen osan, se oli tosin hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tämä haaste sopi sinulle! Ja pääsinpä utelemaan kaikkea kivaa. ;)

   Poista
 2. Ihania kuvia! <3 Ja todellakin mansikat on ruokaa, nehän käy mainiosti mm. salaattiinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin leikin, että mansikat on ruokaa, sen verran niitä kesällä kuluu. ;p

   Poista
 3. Näitä haasteita on aina todella mukava lukea. :)

  VastaaPoista
 4. Kiva kun tartuit haasteeseen! Ja mansikat ovat mitä parhainta kesäruokaa :)

  VastaaPoista
 5. Ai että, jo ajatus uusista perunoista tekee hyvälle mielelle. :-) Kiva haaste!

  VastaaPoista
 6. Tuo koivukuja kuulostaa niin kauniilta. Mä olen aina haaveillut että joskus asuisimme talossa, jonne johtaisi koivujen (tai tammien) reunustama pihatie. Sellaisesta kodista en muuttaisi koskaan pois!

  Ja muutenkin, kesä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koivukuja itsellä olisi luksusta! Meillä oli kotona tontin rajalla sellainen neljän-viiden levyiseen puun riviin istutettu pitkä koivikko pätkä tontin rajalla, se oli huikean kaunis. Varsinkin tieltä katsottuna, mutta lapsena leikittiin aina siellä heinikossa. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives